Συνάντηση Αγγελοπούλου - Τσίπρα για το έργο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" (ΦΩΤΟ)

12:27 - 09/06/2020

Συνάντηση με την Γιάννα Αγγελοπούλου έχει ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η συνάντηση πραγματοποιείται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου και γίνεται στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το έργο και τις δράσεις της Επιτροπής. Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων συναντήσεων της Γ. Αγγελοπούλου: -Τετάρτη, 10 Ιουνίου, ώρα 3.00 μ.μ: Συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της, στη Βουλή. -Πέμπτη, 11 Ιουνίου, ώρα 5.00 μ.μ: Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία του Κόμματος, στον Περισσό. ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κουμουνδούρου: Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο των συναντήσεων της με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ενημέρωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». The post Κουμουνδούρου: Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνάντηση Τσίπρα – Γιάννας Αγγελοπούλου για τις προετοιμασίες επιτροπής “Ελλάδα 2021”

Τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου επισκέφθηκε η  Πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Συνάντηση της Γ.Αγγελοπούλου με τον Α.Τσίπρα για την επιτροπή «Ελλάδα 2021»

«Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε συγκλίσεις και να αναδείξουμε όσα ενώνουν τους Έλληνες», Το άρθρο Συνάντηση της Γ.Αγγελοπούλου με τον Α.Τσίπρα για την επιτροπή «Ελλάδα 2021» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου για την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου για την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» Tue, 09/06/2020 - 13:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συνάντηση Αγγελοπούλου - Τσίπρα για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου.Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, το πρωί της Τρίτης. Η συνάντηση έγινε στην Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο των συναντήσεων της κυρίας Αγγελοπούλου με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους θα ενημερώσει για το έργο και τις δράσεις της Επιτροπής. Την Τετάρτη, 10 Ιουνίου, στις 3.00 μ.μ θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της, στη Βουλή. Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου, στις 5.00 μ.μ θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου – Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση για τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Γιάννα Αγγελοπούλου - Αλέξης Τσίπρας: Η πρόεδρος της επιτροπής "Ελλάδα 2021" συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρα. Κατά τη συνάντηση, η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με την Γ. Αγγελοπούλου σκέψεις […] The post Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Συνάντηση Αγγελοπούλου-Τσίπρα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων της «Ελλάδας 2021»

Συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο