Συγκλονίζει ο Αρειανός με το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης: "Αν πάρουμε το Κύπελλο θα είμαι πρώτος στον Λευκό Πύργο"
19:09 - 09/06/2020
Ο Στέλιος Μητσίογλου, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για να δει από κοντά την ομάδα του, μίλησε για το πώς βίωσε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου φέτος, τονίζοντας πως θα βρεθεί στον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσει.
Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:
Αρχικά ανέφερε: «Αυτό το κάνω μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με την αγάπη του μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο, τον κ.Ζουμπούλη αλλά προπαντός τον πρόεδρο μας τον κ.Καρυπίδη. Όταν τον γνώρισα είδα έναν άνθρωπο ζεστό που με α
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Αρειανός με το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης: «Αν πάρουμε το κύπελλο…»
Ο Στέλιος Μητσίογλου, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για να δει από κοντά την ομάδα του, μίλησε για το πώς βίωσε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου φέτος, τονίζοντας πως θα βρεθεί στον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσει. […]
Διαβάστε το στο thessports.gr