#Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo)

pressaris.gr
Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης βρέθηκε για μια ακόμη φορά… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη. Ο κιτρινόμαυρος μπασκετμπολίστας όπως συνηθίζει έδωσε το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τη μικρή του κόρη και έζησε μια ακόμη αθλητική βραδιά… Δείτε εδώ, όπως τον “συνέλαβε” η κάμερα του συνδρομητικού: The post Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo) appeared first on pressaris.gr.
00:10 25/04/2024

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Newsique.gr
Οι Πειραιώτες δεν κατόρθωσαν να φύγουν με τη νίκη από το Κλεάνθης Βικελίδης, χάνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με τους “κίτρινους” (1-1). Το άρθρο «Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
00:02 25/04/2024

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

matrix24.gr
Ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League «κόλλησε» στο 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι [...]
22:47 24/04/2024

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

in.gr
«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.
22:03 24/04/2024

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

thessports.gr
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Αρκετές επιστροφές είχε το αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς οι Χουλιάν Κουέστα, Λορέν Μορόν, Μόζες Οντουμπάτζο και Σάπι Σουλεϊμάνοφ ξεκίνησαν στο […]
21:53 24/04/2024

Λεπτό προς λεπτό το ματς ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (19:30 PRESSARIS LIVE)

pressaris.gr
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θέλοντας ξεκάθαρα να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (19:30 – PRESSARIS LIVE). Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες Μείνετε συντονισμένοι…   Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης, […] The post Λεπτό προς λεπτό το ματς ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (19:30 PRESSARIS LIVE) appeared first on pressaris.gr.
19:10 24/04/2024

Δοκιμασία του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης - Σέντρα στις 19:30 - Οι ενδεκάδες

ProtoThema.gr
Νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός - Μετάδοση από το Novasports Prime
19:00 24/04/2024

Πυγμαχία: Με μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσης (photo)

pressaris.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο πυγμαχικών συναντήσεων που διοργάνωσε το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης, το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα πυγμαχίας “Μιχαήλ Μπογδάνος” του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: Συγκεκριμένα συμμετείχαν 170 αθλητές από 21 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Στις πυγμαχικές συναντήσεις έλαβαν μέρος πυγμάχοι όλων των ηλικιακών κατηγοριών και […] The post Πυγμαχία: Με μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσης (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:10 24/04/2024

Betarades: Ντέρμπι με γκολ στο 2.00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

sofokleousin.gr
Betarades: Ντέρμπι με γκολ στο 2.00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”vdounis Wed, 24/04/2024 - 11:04
11:28 24/04/2024

Ο Άρης θέλει να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30 – PRESSARIS LIVE)

pressaris.gr
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θέλοντας ξεκάθαρα να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (19:30 – PRESSARIS LIVE). Είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε τέσσερις μέρες, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ και είναι ξεκάθαρο ότι αναζητεί διέξοδο. “Βρίσκουμε απέναντί μας […] The post Ο Άρης θέλει να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30 – PRESSARIS LIVE) appeared first on pressaris.gr.
08:10 24/04/2024

Ολυμπιακός: Με απουσίες κι επιστροφές στο «Βικελίδης»

thessports.gr
Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τον Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει τις επιλογές του. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι που έμειναν εκτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα εκτός είναι οι Ρέτσος, Όρτα, Ρίτσαρντς και Άμπι που ήταν κανονικά στο κυριακάτικο ματς. Εκτός […]
22:55 23/04/2024

Με Μορόν, Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό

filathlos.gr
Με Μορόν, Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό 23/04/2024 Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες που θα πάρει μαζί του σε αυτό το ματς. Ο Χουλιάν Κουέστα που απουσίασε λόγω ίωσης συμμετέχει κανονικά, όπως και ο Μορόν που είχε χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ που απουσίαζε από τα προηγούμενα δύο ματς με την ΑΕΚ. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που επίσης αποκόμισε χτύπημα στο χέρι του είναι κι αυτός κανονικά στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ανσαριφάρντ κα
20:50 23/04/2024

SUPER 3: “Πάμε ρε μάγκα Άρη” (photo)

pressaris.gr
Ο SUPER 3  με ανάρτησή του στα social media καλεί τον κόσμο του Άρη να δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Παράλληλα ενημερώνει τους φίλους των κιτρινόμαυρων σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων, καθώς και για τα προϊόντα του Συνδέσμου. The post SUPER 3: “Πάμε ρε μάγκα Άρη” (photo) appeared first on pressaris.gr.
15:10 23/04/2024

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Άρη

thessports.gr
Αλλαγές ανάγκης και κάποιες ίσως επιλογής ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ολυμπιακό. Πολυτέλεια για δοκιμές δεν υπάρχει όταν μεσολαβούν μόλις λίγα 24ωρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον 54χρονο τεχνικό να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και να περιμένει κυρίως σήμερα την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών. Η […]
12:54 23/04/2024

Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο η αφίσα του αγώνα Άρης – Ολυμπιακός (photo)

pressaris.gr
Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο Λέισμαν αναρτήθηκε η αφίσα του αυριανού αγώνα Άρης - Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης". The post Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο η αφίσα του αγώνα Άρης – Ολυμπιακός (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:10 23/04/2024

Κοιτάζει Άρη και προχωρά σε νέες αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ

pressaris.gr
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ και τώρα στρέφει την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Εκεί όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές. The post Κοιτάζει Άρη και προχωρά σε νέες αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ appeared first on pressaris.gr.
10:10 23/04/2024

Προετοιμασία εξπρές και αποστολή για τον Ολυμπιακό

pressaris.gr
Ο Άρης γυρίζει άμεσα σελίδα, μια και υπάρχει αύριο η 7η αγωνιστική για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Άκης Μάντζιος θα ολοκληρώσει με την ομάδα σήμερα μια προετοιμασία εξπρές στην προπόνηση που θα γίνει στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. […] The post Προετοιμασία εξπρές και αποστολή για τον Ολυμπιακό appeared first on pressaris.gr.
08:10 23/04/2024

Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φαμπιάνο

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο απουσίαζε από τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού, όμως όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει από αύριο στη δράση. Ο Βραζιλιάνος ήταν στον πάγκο με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε. Η λογική λέει ότι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, όντας πολύτιμος στο χώρο […] The post Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φαμπιάνο appeared first on pressaris.gr.
08:10 23/04/2024

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με Λιβάι και Μάνταλο - Αγωνία για τρεις

filathlos.gr
Χαμόγελα στην ΑΕΚ με Λιβάι και Μάνταλο - Αγωνία για τρεις 22/04/2024 Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα είχε κάθε λόγο στην προπόνηση της Δευτέρας να χαμογελά. Ο λόγος; Προφανώς δύο σημαντικές επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕΚ, ο Αλμέιδα είδε στην προπόνηση τον περσινό πρώτο σκόρερ της Ένωσης, Λιβάι Γκαρσία, αλλά και τον έμπειρο χαφ, Πέτρο Μάνταλο να φωνάζουν «παρών». Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά και έβαλαν υποψηφιότητα παρουσίας στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμίζουμε πως ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena
20:50 22/04/2024

Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο

empisteutiko.gr
Βασικός και κορυφαίος του παιχνιδιού της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ο Άμραμπατ, που όμως με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών, πιθανότατα δεν επρόκειτο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα Ο Νορντίν Άμραμπατ σχεδόν ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, ακολούθησε στα Σπάτα ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς της ΑΕΚ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, […] The post Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο appeared first on Empisteutiko.gr.
16:59 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load