Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα γιατί ήμουν κι εγώ στην αφίσα

11:07 - 31/10/2019

«Την πήρα τηλέφωνο, το είχε κλειστό»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη για τη μαρκίζα

Την κοινή τους εμφάνιση στο «4711» ετοίμαζαν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σκληρές ατάκες Τσαλίκη για την Άντζελα που αποχώρησε από το σχήμα τους – VIDEO

‘Το θεωρώ ντροπή να κάθομαι να τσακώνομαι για μαρκίζες’ είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης που κλήθηκε να μιλήσει για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα τους, πριν καν ξεκινήσουν. Ως γνωστό, η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης ετοίμαζαν την κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο ξαφνικά, η τραγουδίστρια αποχώρησε. Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Διαβάστε το στο

Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη για τη μαρκίζα

Την κοινή τους εμφάνιση στο «4711» ετοίμαζαν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου, όμως η λαϊκή τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα εξαιτίας της μαρκίζας.«Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι