Γιώργος Χρανιώτης: «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα»
12:03 - 31/10/2019
Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στον καναπέ του Happy Day το πρωί της Πέμπτης και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την […]
The post Γιώργος Χρανιώτης: «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη του Χρανιώτη: «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα» (βίντεο)
Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη συμμετοχή του φίλου του Γιάννη Σπαλιάρα σε σειρά του Netflix και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι και ο ίδιος έστειλε taper αλλά δεν τον πήραν.
Διαβάστε το στο «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα»!
Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στον καναπέ του Happy Day το πρωί της Πέμπτης και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την άποψή του για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, ο ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη. Ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε τα εξής: «Δεν τον έχω δει καθόλου σε όλο αυτό το πράγμα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα»
Ο *Γιώργος Χρανιώτης* βρέθηκε καλεσμένος
στην εκπομπή Happy Day και έκανε μία αποκλάυψη
για τον Γιάννη Σπαλιάρα και το...
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ αποκάλυψη του Χρανιώτη: «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα»
Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη συμμετοχή του φίλου του Γιάννη Σπαλιάρα σε σειρά του Netflix και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι και ο ίδιος…
The post Η αποκάλυψη του Χρανιώτη: «Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Σπαλιάρα» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr