«Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν παρουσίασα κανένα»

16:06 - 11/06/2020

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε για το […] The post «Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν παρουσίασα κανένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θ. Πάτρας: Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν παρουσίασα κανένα (VIDEO)

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν τον είδαμε στο πλάι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. Παράλληλα είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ να παρουσιάσει το Πάμε Πακέτο. «Είχαμε κάνει μια συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να είμαι στο Happy Day, αλλά τελικά δεν ήμουν γιατί υπήρξαν κάποιες άλλες αποφάσεις που θεώρησαν καλύτερο το άλλο σενάριο. Για να χωρούσα στην τηλεόραση μέχρι πριν δύο χρόνια, προφανώς θα χωράω και τώρα. Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω το Shopping Star. Θα ήθελα να παρουσιάσω το Πάμε Πακέτο με τρέλα. Είχα πει στη Βίκυ Χατζηβασιλείου πως αν φύγει θα ήθελα να το κάνω ε

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν παρουσίασα κανένα»

Ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ότι έχει κάνει δοκιμαστικό για πέντε παιχνίδια, όμως δεν τον έχουν πάρει σε κανένα. The post «Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν παρουσίασα κανένα» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο