Ο Δημήτρης Μπέλλος βγήκε από το MasterChef κι έλυσε το “μυστήριο” – Είναι σε σχέση με τη Μαρία ή όχι;

12:54 - 12/06/2020

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, όπου […] The post Ο Δημήτρης Μπέλλος βγήκε από το MasterChef κι έλυσε το “μυστήριο” – Είναι σε σχέση με τη Μαρία ή όχι; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Master Chef - Δημήτρης Μπέλλος: Έλυσε το μυστήριο και απάντησε αν είναι σε σχέση με την Μαρία – VIDEO

Ο  Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, όπου απάντησε σε όλα για τη Μαρία Μπέη και ξεκαθάρισε πως δεν χώρισαν και ότι ακόμα είναι σε σχέση. «Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και

Διαβάστε το στο

MasterChef 4: O Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τη Μαρία

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef 4. Το άρθρο MasterChef 4: O Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τη Μαρία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δημήτρης Μπέλλος: Απαντάει στο αν είναι τελικά ζευγάρι με τη Μαρία ή όχι

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Παρασκευής ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος. Μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής, ο ταλαντούχος νεαρός σεφ μίλησε για όλους και όλα. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη σχέση του με τη Μαρία, που βρίσκεται στην τελική τετράδα, αποκαλύπτοντας ότι παρά τις φήμες για χωρισμό, είναι ακόμα μαζί. «Με τη Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου...

Διαβάστε το στο entertv.gr

MasterChef 4: O Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τη Μαρία

AgrinioPress MasterChef 4: O Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τη Μαρία Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef 4. Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Μαρία Μπέη και έλυσε το μυστήριο για το αν βρίσκεται ακόμη σε σχέση με την μελαχρινή παίκτρια του MasterChef 4. «Με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. … MasterChef 4: O Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τη Μαρία AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο