Δημήτρης Μπέλλος: «Είμασταν κουραστικοί με τη Μαρία μέσα στο σπίτι - Ήταν ξινή» (βίντεο)

13:29 - 12/06/2020

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τον... υποτιθέμενο χωρισμό του με τη Μαρία Μπέη. «Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μπέλλος:«Εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της»

Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις