#Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο γυναικοκτόνος βγάζει το μαχαίρι για να σκοτώσει την Κυριακή

documentonews.gr
Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό… Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο γυναικοκτόνος βγάζει το μαχαίρι για να σκοτώσει την Κυριακή εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:09 18/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Βγαίνει από το Τζάνειο ο 39χρονος γυναικοκτόνος

logiastarata.gr
Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του, εξιτήριο παίρνει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας, που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ Αναργύρων. Ο γυναικοκτόνος φαίνεται ότι είναι καλύτερα και θα βγει από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί από το «Αττικόν». Την ίδια ώρα και ενώ στις […] The post Άγιοι Ανάργυροι: Βγαίνει από το Τζάνειο ο 39χρονος γυναικοκτόνος appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:00 15/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή μου έλεγε ότι την χτυπούσε» αποκαλύπτει η αδελφή της 28χρονης

Newsique.gr
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της. Πιο συγκεκριμένα, η αδελφή της αδικοχαμένης Κυριακής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στην οποία αποκάλυψε πως η αδελφή της, της είχε εκμυστηρευθεί πως […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: «Η Κυριακή μου έλεγε ότι την χτυπούσε» αποκαλύπτει η αδελφή της 28χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 15/04/2024

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον 39χρονο – «Δεν έχει ψυχολογικά, έχει μανία με τις γυναίκες»

eretikos.gr
Νέες συνταρακτικές μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον εφιάλτη που βίωνε η Κυριακή Γρίβα στα χέρια του 39χρονου που τη δολοφόνησε μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», στενή φίλη και συνάδελφος της αδικοχαμένης 28χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο σύντροφός της δεν έχει ψυχολογικά, έχει μανία με τις γυναίκες. Μάλωνα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 13/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δηλώνει η οικογένεια της 28χρονης

naftemporiki.gr
Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας πρόκειται να δηλώσει σήμερα, Παρασκευή, στην ανακρίτρια, η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφο της έξω από το… Άγιοι Ανάργυροι: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δηλώνει η οικογένεια της 28χρονης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 12/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής – «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live»

paraskhnio.gr
Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε συνομιλήσει με το θύμα έως και τη στιγμή που δέχθηκε τη φονική επίθεση με μαχαίρι, ακούγεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA. Η 28χρονη είχε καλέσει την Άμεση Δράση, έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής – «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 10/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι ψυχίατροι εξέτασαν τον δολοφόνο της Κυριακής κι έκριναν πως δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας

empisteutiko.gr
Σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο, φρουρόμενος από τέσσερα άτομα που παρακολουθούν κάθε του κίνηση έχοντας διαρκή οπτική επαφή μαζί του, νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους. Όπως μετέδωσε o Alpha και η εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τετάρτης (10.04.24), έξι ψυχίατροι, δύο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά […] The post Άγιοι Ανάργυροι: Έξι ψυχίατροι εξέτασαν τον δολοφόνο της Κυριακής κι έκριναν πως δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 10/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Ανατροπή με τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής – Δεν τον δέχονται στον Κορυδαλλό, τι λέει το ψυχιατρείο των φυλακών

eleftherostypos.gr
Εξελίξεις με το θέμα της μεταφοράς του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους με τη σημερινή (09/04/2024) μεταφορά του στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή Live News το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου και κανείς δε […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Ανατροπή με τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής – Δεν τον δέχονται στον Κορυδαλλό, τι λέει το ψυχιατρείο των φυλακών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 09/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Κυριακής με μελανιές στο χέρι

Newsique.gr
Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις που φανερώνονται σχετικά με την τραγική περίπτωση της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο που είχε αναρτήσει η Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία φαίνεται η ίδια […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Κυριακής με μελανιές στο χέρι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 09/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Πλήρωσε με τη ζωή της την πάγια τακτική της ΕΛΑΣ – «Όλα λάθος», λέει στο Documento αντιστράτηγος ε.α.

documentonews.gr
Μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών αποκαλύπτουν ότι ο τρόπος αντιμετώπισης της 28άχρονης από την αστυνομία δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό Καταιγίδα καταγγελιών κακοποιημένων… Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Πλήρωσε με τη ζωή της την πάγια τακτική της ΕΛΑΣ – «Όλα λάθος», λέει στο Documento αντιστράτηγος ε.α. εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:09 09/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. περιγράφει τι αντίκρισε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα όταν έφτασε

paraskhnio.gr
Τα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων περιέγραψε στην αναφορά του αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.. Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. αναφέρει ότι έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων. Μάλιστα, όπως λέει, η Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαιρώνουν και έκλεισε τη γραμμή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, από Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. περιγράφει τι αντίκρισε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα όταν έφτασε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 08/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω», ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης

naftemporiki.gr
Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Λίγες ώρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου δράστη,… Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω», ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:00 07/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Μιλήστε, σωθείτε» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής

eleftherostypos.gr
Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο 39χρονος δράστης, ξεσπά για μία ακόμη φορά, μέσω του Star και στέλνει το δικό του μήνυμα σε γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας. […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: «Μιλήστε, σωθείτε» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 07/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Έκανε τους επιδέσμους θηλιά και κρεμάστηκε από μία βίδα – Όλη η αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου

Newsit
Όλο το χρονικό της απόπειρας αυτοκτονίας του 39χρονου «σφαγέα» της Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μέσα από την δικογραφία που. σχηματίστηκε, αποκαλύπτει το newsit.gr. Όπως προκύπτει, μέσα από τα επίσημα έγγραφα και τον ιατρικό του φάκελο, ο 39χρονος δολοφόνος, χθες τα ξημερώματα βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε ... Περισσότερα To άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Έκανε τους επιδέσμους θηλιά και κρεμάστηκε από μία βίδα – Όλη η αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 07/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος ο γυναικοκτόνος – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Newsique.gr
Ο άνδρας χρησιμοποίησε το ιατρικό υλικό ως μηχανισμό ασφυξίας και λίγο πριν μεταφερθεί στο Αττικόν οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ ώστε να τον επαναφέρουν καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του. Σε ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, έπειτα από […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος ο γυναικοκτόνος – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 07/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε» – Τα αναπάντητα «γιατί» στη δολοφονία της 28χρονης

empisteutiko.gr
Τα λάθη και οι παραλείψεις στην αδιανόητη δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών. Τα «γιατί» της δολοφονίας της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους είναι πολλά και αναζητούν απαντήσεις την ώρα που αν και έχουν περάσει πολλά 24ωρα κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Ο δολοφόνος της Κυριακής οδηγήθηκε χθες […] The post Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε» – Τα αναπάντητα «γιατί» στη δολοφονία της 28χρονης appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 06/04/2024

Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της 28χρονης Κυριακής – «Γιατί αυτός μου άδειασε την αγκαλιά μου;»

sportime.gr
Στοιχειώνουν τη χαροκαμένη μητέρα τα τελευταία λόγια της Κυριακής στο τηλέφωνο με το 100 - «Οι αστυνομικοί να γίνουν άνθρωποι» Πέτρος Δημόπουλος για το sportime.gr.
16:46 05/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Στο μικροσκόπιο τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στη γυναικοκτονία – Τι προκύπτει από τις καταθέσεις

naftemporiki.gr
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα λάθη και οι παραλήψεις που οδήγησαν στη γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο του φρουρού… Άγιοι Ανάργυροι: Στο μικροσκόπιο τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στη γυναικοκτονία – Τι προκύπτει από τις καταθέσεις - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:00 05/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Προς απόταξη ο αστυνομικός φρουρός που είδε τη δολοφονία της Κυριακής (video)

pressaris.gr
Όσο προχωρά η έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους, έρχονται στο φως νέα στοιχεία. Σύμφωνα με τον Alpha, o αστυνομικός φρουρός μετρά μέρες για να φύγει από την Αστυνομία. Ο φρουρός καταδικάστηκε στις 23 Μαρτίου οριστικά και αμετάκλητα από τον […] The post Άγιοι Ανάργυροι: Προς απόταξη ο αστυνομικός φρουρός που είδε τη δολοφονία της Κυριακής (video) appeared first on pressaris.gr.
23:09 04/04/2024

Τα μόνα πρωτόκολλα που τηρούνται είναι αυτά των γυναικών, κύριε Χρυσοχοΐδη

alexpolisonline.com
της Τζένης Κριθαρά Όχι μόνο δεν είναι η πρώτη φορά που η ανικανότητα και η αδιαφορία της αστυνομίας οδηγούν σε μία γυναικοκτονία, αλλά δεν πρόκειται να είναι και η τελευταία. Δεν πρόκειται για πρόβλεψη ή χρησμό, αλλά για την νομοτελειακή κατάληξη της λειτουργίας ενός συστήματος το οποίο γεννά, αναπαράγει και συγκαλύπτει το έμφυλο έγκλημα. Όταν στην βάση αυτού του συστήματος βρίσκεται μία πολιτική ηγεσία που κοστολογεί την ανθρώπινη ζωή à la carte - με γνώμονα ίδια συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις -, όταν αυτή η πολιτική ηγεσία συντηρείται και καταχειροκροτείται από ένα μιντιακό σύστημα που βρίθει σεξιστικών και βίαιων αναπαραστάσεων και όταν αυτό το μιντιακό σύστημα προπαγανδίζει επικίνδυνα στ
16:53 04/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load