#ΠΑΕ Άρης

Άρης: «Η ομάδα σας χρειάζεται, απαραίτητη η προσοχή όλων»

Gazzetta
Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης προσκαλώντας τους φίλους της ομάδας στον αποψινό (19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό και ζητώντας την προσοχή όλων προς αποφυγή τιμωρίας της ομάδας.
15:02 24/04/2024

ΠΑΕ Άρης: «Δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις»

fosonline.gr
Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να έχει κόσμια συμπεριφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 
13:48 24/04/2024

ΠΑΕ Άρης: “Δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα και προστατεύουμε το σπίτι μας”

pressaris.gr
Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ζητά από τους φίλους της ομάδας να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή και τον παλμό τους την ομάδα, προστατεύοντάς την. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Φίλοι του ΑΡΗ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των playoffs. Απομένουν […] The post ΠΑΕ Άρης: “Δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα και προστατεύουμε το σπίτι μας” appeared first on pressaris.gr.
13:10 24/04/2024

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, έχουμε το νου μας και στον διπλανό»

thessports.gr
Ανακοίνωση ενόψει του σημερινού (24/4) αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Αναλυτικά: Φίλοι του ΑΡΗ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των playoffs. Απομένουν δύο παιχνίδια στην έδρα μας, το αποψινό με τον Ολυμπιακό και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα σας χρειάζεται και στα δύο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή […]
12:53 24/04/2024

Κλήθηκε σε απολογία ο Κούγιας

pressaris.gr
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αναφέρθηκε στο παιχνίδι. Αντιθέτως αναφέρθηκε στον Άρη, τον πρόεδρό του, Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και για τον Άκη Μάντζιο. Στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Άρης που έριχνε το γάντι στον Κούγια… Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές […] The post Κλήθηκε σε απολογία ο Κούγιας appeared first on pressaris.gr.
12:10 24/04/2024

Εισαγγελική έρευνα για δηλώσεις σχετικά με το Άρης-ΑΕΚ

euro2day.gr
Θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει. Φωτιές από τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια και την απάντηση της ΠΑΕ Άρης.
00:13 24/04/2024

Οι ευχές της ΠΑΕ στον Ζαν Ζουλ (photo)

pressaris.gr
Ο Ζαν Ζουλ συμπληρώνει σήμερα τα 26 του χρόνια με την ΠΑΕ Άρης να του στέλνει τις ευχές της για τα γενέθλιά του, μέσα από τα Social media.   The post Οι ευχές της ΠΑΕ στον Ζαν Ζουλ (photo) appeared first on pressaris.gr.
14:10 23/04/2024

Eισαγγελική παρέμβαση για τον Κούγια μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

pressaris.gr
Τη εισαγγελική έρευνα του Αναστάσιου Κεσίση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αλλά και οι καταγγελίες της ΠΑΕ Άρης το βράδυ της Κυριακής. The post Eισαγγελική παρέμβαση για τον Κούγια μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης appeared first on pressaris.gr.
17:10 22/04/2024

To βίντεο της ΠΑΕ Άρης για τον Γιώργο Δεληζήση: «Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα» (video)

pressaris.gr
Ένα πολύ ωραίο βίντεο για τον Γιώργο Δεληζήση έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Άρης, τον οποίο ευχαρίστησε για όλη του την προσφορά. The post To βίντεο της ΠΑΕ Άρης για τον Γιώργο Δεληζήση: «Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα» (video) appeared first on pressaris.gr.
14:09 22/04/2024

Η ΠΑΕ Άρης κινείται νομικά για το νέο… παραλήρημα λάσπης του Κούγια

pressaris.gr
Η ΠΑΕ Άρης κινείται νομικά για το νέο… παραλήρημα λάσπης του Αλέξη Κούγια σε βάρος του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Όπως είπε χωρίς να μπορεί να πείσει μια και έριξε πυροτεχνήματα στον αέρα: “Δεν θέλω να μιλήσω για το υπέροχο ποδόσφαιρο που παρακολουθήσαμε σήμερα. Ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω για το παρα-ποδόσφαιρο. Θέλω να μιλήσω […] The post Η ΠΑΕ Άρης κινείται νομικά για το νέο… παραλήρημα λάσπης του Κούγια appeared first on pressaris.gr.
11:10 22/04/2024

Άρης για Κούγια: «Τελευταία φορά σου κάνουμε τη χάρη!»

thessports.gr
Ανακοίνωση- απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, σε ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, ζητώντας και η ίδια την παρέμβαση του εισαγγελέα. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη. Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του […]
10:53 22/04/2024

Απάντηση-καταπέλτης του Άρη στον Κούγια: «Θα αντέξετε εσύ και ο εντολέας σου να μπει ο εισαγγελέας;»

aek1924.gr
Ανακοίνωση – Απάντηση της ΠΑΕ Άρης στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια Με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για προσβολή του ποδοσφαίρου στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ και οι «κίτρινοι» του απάντησαν εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση στην οποία του καταλογίζουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει του αγώνα μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» και τονίζοντας […] The post Απάντηση-καταπέλτης του Άρη στον Κούγια: «Θα αντέξετε εσύ και ο εντολέας σου να μπει ο εισαγγελέας;» appeared first on AEK1924.gr.
00:37 22/04/2024

ΠΑΕ Άρης: “Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τον… δικηγοράκο”

pressaris.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης  με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακό Αλέξη Κούγια. Όπως αναφέρει: Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη. Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε για τελευταία φορά μαζί του. Λοιπόν, […] The post ΠΑΕ Άρης: “Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τον… δικηγοράκο” appeared first on pressaris.gr.
00:09 22/04/2024

Εκτός έδρας αποστολές για τις Κ19 και Κ17 του Άρη

pressaris.gr
Διπλή αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Άρης. Η Κ19 φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Κ17 αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία. Αναλυτικά: Η ομάδα Κ19 του Άρη για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 αντιμετωπίζει σήμερα (20/04), την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στις 11:00, […] The post Εκτός έδρας αποστολές για τις Κ19 και Κ17 του Άρη appeared first on pressaris.gr.
10:09 20/04/2024

Άρης: Με πολλές απουσίες και η σημερινή προπόνηση

thessports.gr
Γεμάτο απουσίες το μπλοκάκι του Άκη Μάντζιου και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται στα πιτς Φαμπιάνο, Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις επιθετικής […]
16:53 17/04/2024

Παναθηναϊκός και ΕΠΟ οι… μόνοι υπεύθυνοι εάν δεν έχει φιλάθλους ο τελικός!

pressaris.gr
Η ΠΑΕ Άρης παραμένει με σταθερή και ξεκάθαρη στάση σε ότι αφορά τον τελικό του κυπέλλου, το Πανθεσσαλικό έχει οριστεί ως έδρα και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις είναι φανερό ο Παναθηναϊκός και η ΕΠΟ θα είναι οι… μόνοι υπεύθυνοι εάν δεν έχει φιλάθλους ο τελικός! Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει ήδη στείλει απάντηση στην Ομοσπονδία, […] The post Παναθηναϊκός και ΕΠΟ οι… μόνοι υπεύθυνοι εάν δεν έχει φιλάθλους ο τελικός! appeared first on pressaris.gr.
08:09 17/04/2024

H ξεκάθαρη στάση του Άρη για τον τελικό και η… σιγή ασυρμάτου του Παναθηναϊκού

pressaris.gr
Η ΠΑΕ Άρης παραμένει με σταθερή και ξεκάθαρη στάση σε ότι αφορά τον τελικό του κυπέλλου, την ώρα που επικρατεί… σιγή ασυρμάτου από τον Παναθηναϊκό. Χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε απάντηση στην Ομοσπονδία, σχετικά με το ερώτημα εάν δέχεται να παίξει σε άλλη έδρα, πλην αυτή που ορίζει η προκήρυξη. Οι κιτρινόμαυροι εμμένουν να γίνει ο […] The post H ξεκάθαρη στάση του Άρη για τον τελικό και η… σιγή ασυρμάτου του Παναθηναϊκού appeared first on pressaris.gr.
05:09 16/04/2024

Επιστολή Άρη στην ΕΠΟ: «Τελικός μόνο στον Βόλο, πράξτε τα δέοντα για κόσμο»

thessports.gr
H ΠΑΕ Άρης έστειλε σήμερα επιστολή στην Ομοσπονδία, απαντώντας στην… ερώτησή της για αλλαγή έδρας. Η στάση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ παραμένει η ίδια και δεν έχει αλλάξει. Όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή, η ΠΑΕ Άρης εμμένει στην στάση της και ζητά να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπως ακριβώς αναφέρει στη προκήρυξή […]
13:53 15/04/2024

Απάντησε σε Ολυμπιακό ο Άρης!

thessports.gr
Με απάντηση της μέσω…διαρροής προχώρησε η ΠΑΕ Άρης. Με τους κιτρινόμαυρους να έρχονται στην αντεπίθεση, μετά τα όσα ελέχθησαν περί “μαφίας” και ανηθικότητας από το λιμάνι. Αναλυτικά από τους κύκλους της ΠΑΕ αναφέρεται: “Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε με τις διαρροές από το λιμάνι περί .. ανηθικότητας και μαφίας … μάλλον […]
17:53 10/04/2024

ΠΑΕ Άρης: «Αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για ανηθικότητα και μαφία… »

aek1924.gr
Νέα διαρροή από την ΠΑΕ Άρης, ως απάντηση στην διαρροή της πλευράς του Ολυμπιακού Με απάντηση της μέσω…διαρροής προχώρησε η ΠΑΕ Άρης. Με τους κιτρινόμαυρους να απαντούν στα όσα ελέχθησαν περί “μαφίας” και ανηθικότητας. Αναλυτικά από τους κύκλους της ΠΑΕ αναφέρεται: “Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε με τις διαρροές από το […] The post ΠΑΕ Άρης: «Αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για ανηθικότητα και μαφία… » appeared first on AEK1924.gr.
17:37 10/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load