#Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφτασε στη Βαρκελώνη για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Newsit
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βαρκελώνη για τα δυο πρώτα ματς με την Μπαρτσελόνα, στα πλέι οφ της Euroleague και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχουν στο πλάι τους, τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “πέταξε” την Τρίτη (23.04.2024) μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη και τους ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφτασε στη Βαρκελώνη για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Η επική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την επέκταση του Μουσταφά Φαλ με «άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο»

Newsbeast.gr
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027 με ένα επικό βίντεο από την σειρά «Απαράδεκτοι», δένοντας τον Γάλλο σέντερ για τρία ακόμα χρόνια. Ο Ολυμπιακός μάλιστα χρησιμοποίησε – όπως και στην… προαναγγελία της υπογραφής – μία σκηνή από την σειρά “Απαράδεκτοι”, όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο του Γάλλο και λέει στην Δήμητρα Παπαδοπούλου «Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!», για να ακολουθήσει το… Olympiacos Edition, όπου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πηγαίνει στα γραφεία της ομάδας, χτυπάει την πόρτα και φωνάζει στον αδελφό του, Γιώργο: «Άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο».
14:00 15/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ-Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα» 20/02/2024 Τι σημαίνει «μέχρι τέλους» εξήγησαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στο OLYMPIACOSBC TV,  μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί κυπέλλου, στον τελικό του Ηρακλείου απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή...», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!», πρόσθεσε. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμ
11:46 20/02/2024

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Η απόδειξη στο γήπεδο – Η κορυφαία ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός

koolnews.gr
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του τουρνουά. Οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ δεν έκρυψαν τη χαρά και την υπερηφάνειά τους για την επίτευξη αυτή. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες και το […] The post Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Η απόδειξη στο γήπεδο – Η κορυφαία ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός appeared first on Koolnews.gr.
10:58 19/02/2024

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Χωρίς σεβασμό στον προπονητή δεν υπάρχει ομάδα»

thecaller.gr
Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εστίασαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Super Cup από τους Πειραιώτες.Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εστίασαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Super Cup από τους Πειραιώτες.Οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στάθηκαν και στην κίνηση του Κώστα Παπανικολάου να κατεβάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το βάθρο για να σηκώσει ο τεχνικός […]
09:00 01/10/2023

Το βίντεο από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού έναντι του ΠΑΟ για το Super Cup

militaire.gr
Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εστίασαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Super Cup από τους Πειραιώτες. Οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στάθηκαν και στην κίνηση του Κώστα Παπανικολάου να κατεβάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το βάθρο για να σηκώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού πρώτος το τρόπαιο. Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ: - Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ιδανική αρχή σε μία νέα σεζόν, ξεκινάμε όπως τελειώσαμε πέρυσι. Μεγαλύτερη αξία ο τίτλος και η εμφάνιση και η νίκη απέναντι σε έναν ενισχυμένο Παναθηναϊκό και πολύ διαφορετικό από πέρυσι. Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλο πάθος από όλα
02:00 01/10/2023

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: Ηχηρή απάντηση για δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν δωρεές του πατέρα τους

olympia.gr
Τη δική τους απάντηση στα «φαιδρά και ανάξια σχολιασμού» δημοσιεύματα περί δήθεν δωρεών από τον αείμνηστο πατέρας τους, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έδωσαν σήμερα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. «Ο αείμνηστος πατέρας μας έπασχε από βαρύτατη έκπτωση των ψυχοδιανοητικών του λειτουργιών τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017» σημειώνουν σε επιστολή τους οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Αγγελόπουλος προσθέτωντας ότι […] Αδελφοί Αγγελόπουλοι: Ηχηρή απάντηση για δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν δωρεές του πατέρα τους - olympia
18:28 13/08/2023

Ολυμπιακός: Ο λουλουδοπόλεμος των Αγγελόπουλων και το γυαλί του Πάπας

Gazzetta
Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος του έδωσαν και... κατάλαβε με τον λουλουδοπόλεμο.
09:00 18/06/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Αγγελόπουλοι σε παίκτες: «Ο καλύτερος Ολυμπιακός όλων των εποχών, περήφανοι για εσάς, γράψαμε ιστορία»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Αγγελόπουλοι σε παίκτες: «Ο καλύτερος Ολυμπιακός όλων των εποχών, περήφανοι για εσάς, γράψαμε ιστορία» 16/06/2023 Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στον Ολυμπιακό με τη back-to-back κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την επιστροφή της αποστολής από το ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, εκεί όπου τους περίμεναν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδερφοί Αγγελόπουλοι. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια για μία καταπληκτική χρονιά. Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Πιο σημαντικό από αυτό είναι το μπάσκετ που παίξαμε φέτος. Νομίζω ότι ήταν η καλύ
14:46 16/06/2023

Αγγελόπουλοι: «Δικαίωση μίας στάσης ζωής»

tromaktiko.gr
Δικαίωση του «μέχρι τέλους» χαρακτήρισαν την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Παρά την άδοξη διακοπή του τέταρτου τελικού με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και οι πρόεδροί της ομάδας, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για αυτό μετά τη… γιορτή στο ΣΕΦ. Αναλυτικά όσα δήλωσαν: […] The post Αγγελόπουλοι: «Δικαίωση μίας στάσης ζωής» appeared first on Tromaktiko.gr.
10:46 16/06/2023

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πανηγύρισε με το τύμπανο στο ΣΕΦ

Gazzetta
Ακόμη και το τύμπανο των φίλων του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της γιορτής τίτλου που στήθηκε στο ΣΕΦ.
09:00 16/06/2023

Final Four 2023, Αγγελόπουλοι: «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή» (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν μετά την απώλεια του τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο EuroLeague Final Four 2023, τονίζοντας ότι η ομάδα εκπέμπει υγεία.
23:18 21/05/2023

Αγγελόπουλοι: «Περήφανοι για την ομάδα μας, χάσαμε στις λεπτομέρειες»

in.gr
Περήφανοι για την πορεία του Ολυμπιακού δήλωσαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την ήττα από τη Ρεάλ.
23:18 21/05/2023

Ολυμπιακός – Μονακό: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των αδερφών Αγγελόπουλων με τον κόσμο

Newsit
Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα με τον κόσμο του Ολυμπιακού την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Final Four της Euroleague. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έγιναν έναν με τον κόσμο των Πειραιωτών, πανηγυρίζοντας έντονα τη νίκη επί της Μονακό και την πρόκριση στον τελικό του Final Four της ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – Μονακό: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των αδερφών Αγγελόπουλων με τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:38 19/05/2023

Γνώρισαν την αποθέωση Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας στο πάρκινγκ του ΣΕΦ (vid)

to10.gr
Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έγιναν ένα με τον κόσμο μετά την πρόκριση στο Final Four γνωρίζοντας την αποθέωση.
12:45 10/05/2023

Το βίντεο του Ολυμπιακού για την αποθέωση σε προέδρους και Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση

filathlos.gr
Το βίντεο του Ολυμπιακού για την αποθέωση σε προέδρους και Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση 10/05/2023 Ένας κυρίαρχος Ολυμπιακός από την αρχή μέχρι το τέλος και με ηγέτες τους Σλούκα, Παπανικολάου και Βεζένκοφ νίκησε 84-72 τη Φενέρ στο 5ο ματς και προκρίθηκε για τη 12η φορά στο Final Four της EuroLeague. Αμέσως μετά, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βγήκαν στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, μίλησαν με τον κόσμο και αποθεώθηκαν με συνθήματα και... ευχές για κούπα! Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ:
12:40 10/05/2023

Ολυμπιακός: Αποθέωση στους Αγγελόπουλους με «μέχρι τέλους»

Gazzetta
Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι φώναζαν «μέχρι τέλους».
00:52 10/05/2023

Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο»

filathlos.gr
Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο» 10/05/2023 Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four στάθηκαν στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία των «ερυθρόλευκων», τους οποίους χαρακτήρισαν παγκόσμιο φαινόμενο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στη NOVA: «Ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για δεύτερη φορά πάμε να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα. Η δεύτερη σερί φορά είναι κάτι που έχει να γίνει πάλι από τον Ολυμπιακό πριν 10 χρόνια και τώρα πάμε μέχρι τέλους να το πάρουμε.  Τα ωραία πράγματα έχουν συνέχεια στην επόμενη βδομάδα. Είναι το 12ο Final Four και το 8ο δικο μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα παγκόσμ
00:24 10/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load