#Παναγιώτης Καρκατσούλης

Τέμπη: Στον σχεδιασμό η ρίζα του προβλήματος, λέει ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Καρκατσούλης

in.gr
Υπάρχει πρόβλημα παντού στο οργανωμένο σύστημα, σημειώνει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, εμπειρογνώμονας και καθηγητής Δημόσιας διοίκησης.
16:34 12/03/2023

Taxisnet ένσημα, ΑΣΕΠ γραπτός διαγωνισμός, apple iphone 14, ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Συντάξεις Νοεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ημερίδας, με θέμα τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μετείχε το Μέλος του ΑΣΕΠ κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης. Στην παρέμβασή του επεσήμανε την ανάγκη συνεχούς διερεύνησης της διοικητικής κουλτούρας υπαλλήλων και προϊσταμένων ώστε να υπάρξει μια παραγωγική όσμωση των δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν κριτήριο επιλογής τους μ’ αυτήν. Το άρθρο Taxisnet ένσημα, ΑΣΕΠ γραπτός διαγωνισμός, apple iphone 14, ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Συντάξεις Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 03/10/2022

ΚΙΝΑΛ: Κλειδί για τις φωτιές η πρόληψη

ieidiseis.gr
Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο Αλεποχώρι και τον Σχίνο. Όπως είπε ο Γιώργος Καμίνης «τώρα πρέπει να σβήσει η φωτιά. Μετά θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος».Στο Αλεποχώρι και στον Σχίνο Κορινθίας βρέθηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον αρμόδιο βουλευτή Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Καμίνη μαζί με τον γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του κόμματος, Παναγιώτη Καρκατσούλη. Ενημερώθηκαν από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανο Κολοκούρη και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου για την εξέλιξη της επιχείρησης κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει πλήξει την περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μετά τη ολοκλήρωση της επίσκεψη
18:22 21/05/2021

«Ναι στο ΚΙΝΑΛ και τη σοσιαλδημοκρατία , όχι επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ»

ieidiseis.gr
Η εκδήλωση της Κυριακής για τη σοσιαλδημοκρατία και οι πρωταγωνιστές.  Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 11.30 π.μ, η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία. Θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης π. βουλευτής με το Ποτάμι, Θόδωρος Μαργαρίτης εκ μέρους της Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς, Στέφανος Παραστατίδης γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Μαρία Στρατηγάκη αν. Καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Μιχάλης Χάλαρης Γραμματέας Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία. Συντονίζει ο Γιώργ
20:24 27/02/2021

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Σοσιαλδημοκρατία

lykavitos.gr
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" συνδιοργανώνουν η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 11.30 π.μ. Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης πρώην βουλευτής με το Ποτάμι, Θόδωρος Μαργαρίτης εκ μέρους της Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς, Στέφανος Παραστατίδης […] The post Διαδικτυακή εκδήλωση για την Σοσιαλδημοκρατία first appeared on Lykavitos.gr.
11:56 25/02/2021

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Αν το κράτος ήταν επιτελικό…

thecaller.gr
Η «Μήδεια» εκτός από τις καταστροφές που προκάλεσε, υπέγραψε και την ληξιαρχική πράξη θανάτου του λεγόμενου «επιτελικού κράτους». The post Παναγιώτης Καρκατσούλης: Αν το κράτος ήταν επιτελικό… appeared first on TheCaller.
09:24 18/02/2021

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Ο προϋπολογισμός της πολιτικής προστασίας τον καιρό της πανδημίας

thecaller.gr
Χθες ολοκληρώθηκε στη Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Η μόνιμη επικοινωνιακή διαχείριση των θεμάτων του δημόσιου βίου από την κυβέρνηση της ΝΔ απέτρεψε, ακόμη μια φορά, την ευκαιρία ανάλυσης και κατανόησης του σπουδαιότερου νομοθετήματος της χρονιάς. Η παραπολιτική υποκατέστησε, για μια ακόμη φορά, την πολιτική. The post Παναγιώτης Καρκατσούλης: Ο προϋπολογισμός της πολιτικής προστασίας τον καιρό της πανδημίας appeared first on TheCaller.Gr.
00:00 17/12/2020

Σχέδιο Σαμίων

matrix24.gr
Για άλλη μία φορά βγαίνει μπροστά το Κίνημα Αλλαγής, καταθέτοντας συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του φονικού σεισμού στη Σάμο.Για του λόγου το αληθές, σε κοινή δήλωσή τους ο Γιώργος Καμίνης και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, [...]
07:26 10/11/2020

ΚΙΝΑΛ: Η Σάμος χρειάζεται μια «fast track» διαδικασία με εγκατάσταση υπηρεσιών στο νησί

naftemporiki.gr
«Αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη οι τοπικές αρχές να εξασφαλίσουν περαιτέρω κονδύλια από διάφορα υπουργεία, χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία σιγουριά για το μέλλον. Η εικόνα είναι μιας πολύ μεγάλης καταστροφής, με κομμάτια της πόλης παντελώς κατεστραμμένα», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους ο Γιώργος Καμίνης και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης του ΚΙΝΑΛ, μετά από την επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης στη Σάμο. 
16:24 02/11/2020

Στη Σάμο κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής

topontiki.gr
Πολιτική  Στη Σάμο μεταβαίνει κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, όπου θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, σήμερα 1 Νοεμβρίου και αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Καμίνης, υπεύθυνος της ΚΟ για θέματα Προστασίας του Πολίτη, και Παναγιώτης Καρκατσούλης, γραμματέας του τομέα πολιτικής προστασίας θα συναντήσουν τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη και τους δημάρχους Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη. Επίσης, θα πραγματοποιήσουν σειρά επισκέψεων και επαφών με τους φορείς και τους πολίτες των περιοχών που χτυπήθηκαν από το φονικό σεισμό.     ΣάμοςκλιμάκιοΚίνημα ΑλλαγήςσεισμόςHas video: Exclude from popular: 0
12:10 01/11/2020

Αντιπαραθέσεις 26.09.20

blueskytv.gr
  Αντιπαραθέσεις Παρουσίαση Κώστας Χαρδαβέλλας Καλεσμένοι: Αθηνά Λινού καθηγήτρια Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Άννα Ευθυμίου  Βουλευτής ΝΔ Παναγιώτης Καρκατσούλης, τομεάρχης πολιτικης προστασιας ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μπαλτζόης, αντιστράτηγος ε. α. Πρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ Γαβρήλος Χαλικιώτης Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αντιπαραθέσεις 26.09.20 on BLUE SKY.
10:14 27/09/2020

Η έκπληξη με τον Πολάκη και όλες οι φορές που τα κόμματα «πιάστηκαν στον ύπνο»

ieidiseis.gr
Μια μικρή αναδρομή στην πρόσφατη και παλαιότερη κοινοβουλευτική ιστορία δείχνει ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο οι βουλευτές να διαφοροποιούνται αίφνης από το κόμμα τους.Το κοινοβουλευτικό «αντάρτικο» των 88 βουλευτών της ΝΔ στην πρόταση ασυλίας του Παύλου Πολάκη προκαλεί τριγμούς στα εσωκομματικά της γαλάζιας παράταξης αλλά και στοχοποίηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ), Σταύρου Καλαφάτη, στον οποίο καταλογίζεται ότι «δεν πήρε μυρωδιά» για τις προθέσεις των βουλευτών. Όμως, μια μικρή αναδρομή στην πρόσφατη και παλαιότερη κοινοβουλευτική ιστορία δείχνει ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο οι βουλευτές να διαφοροποιούνται αίφνης από το κόμμα τους πιάνοντας κοιμώμενους
08:47 13/09/2020

Μ.Χριστοδουλάκης για τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια: «Εμείς είμαστε εκεί κι όταν σβήνουν τα φώτα»

pronews.gr
Στις πληγείσες περιοχές από τις φονικές πλημμύρες του Αυγούστου στην Εύβοια βρέθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής το γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη. «Εμείς είμαστε εκεί και όταν 'σβήνουν' τα φώτα των μέσων ενημέρωσης. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, δίπλα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη», ανέφερε αρχικά ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, το κλιμάκιο το συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, τη δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και το δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, επισημαίνοντας ότι αποτελεί κυρίαρχη πολιτική προτεραιότητα του κόμματος: «Τώρα, που 'σβήνουν' τα φώτα της δημοσιότητας, να σταθούμε στο πλευρό των
12:23 11/09/2020

Παρεμβάσεις 24.7.20

blueskytv.gr
Παρουσίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος Σχολιάζουν οι: Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής Καλεσμένοι οι:  . Κώστας Υφαντής, αν. Καθηγητής διεθνών σχέσεων Παντείου  . Χαράλαμπος Γώγος καθηγητής Παθολογίας Πανεπ. Πάτρας   .  Βασίλης Σπανάκης βουλευτής ΝΔ    . Μίλτος Χατζηγιαννάκης,, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ   . Παναγιώτης Καρκατσούλης, τομεάρχης πολιτικής Προστασίας, βουλευτής ΚΙΝΑΛ    . Στέλιος Φενέκος, υποναύαρχος ΠΝ ε. α    […] Παρεμβάσεις 24.7.20 on BLUE SKY.
08:59 25/07/2020

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Κι’ όμως, το ρουσφέτι μπορεί να εκλείψει για πάντα!

thecaller.gr
Το ρουσφέτι συνιστά, αναντίρρητα, ένα ελληνικό υπόδειγμα διακυβέρνησης. Αυτό συντηρεί την πεποίθηση στους Έλληνες πολίτες ότι το κράτος τους ανήκει. The post Παναγιώτης Καρκατσούλης: Κι’ όμως, το ρουσφέτι μπορεί να εκλείψει για πάντα! appeared first on TheCaller.Gr.
12:51 05/07/2020

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Το πατριωτικό καθήκον είναι πάνω από την μικρο-πολιτική

thecaller.gr
Αυτό που με εντυπωσιάζει στους συνομιλητές μου από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες δραματικές ώρες, είναι το γεγονός ότι η πολιτική τους μικρόνοια έχει επιπτώσεις... The post Παναγιώτης Καρκατσούλης: Το πατριωτικό καθήκον είναι πάνω από την μικρο-πολιτική appeared first on TheCaller.Gr.
19:45 02/03/2020

Παναγιώτης Καρκατσούλης: Το μέλλον δεν μπορεί να έρθει με τις πρακτικές του χθες

thecaller.gr
Σέβομαι και εκτιμώ την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της. Σέβομαι και τιμώ την Ελληνική Αστυνομία και καθέναν από τους αστυνομικούς που δίνει, συχνά με άνισους The post Παναγιώτης Καρκατσούλης: Το μέλλον δεν μπορεί να έρθει με τις πρακτικές του χθες appeared first on TheCaller.Gr.
20:54 19/12/2019

Καμίνης- Καρκατσούλης παρουσίασαν την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για την Πολιτική Προστασία

thecaller.gr
Ο Γιώργος Καμίνης και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης παρουσίασαν σήμερα στη Χαριλάου Τρικούπη την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την The post Καμίνης- Καρκατσούλης παρουσίασαν την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για την Πολιτική Προστασία appeared first on TheCaller.Gr.
14:15 14/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load