#Παναγιώτης Κονέ

Κονέ: «Η ιστορία ξαναγράφεται» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Κονέ: «Η ιστορία ξαναγράφεται» (ΦΩΤΟ) 27/05/2023 Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Παναγιώτης Κονέ για την ιστορική σεζόν της ΑΕΚ. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε ιδανικά τη χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έκανε πανηγυρικό ποστάρισμα για την επιτυχία της.  «Κατακτήσαμε το νταμπλ μετά από 45 χρόνια, η ιστορία ξαναγράφεται», αναφέρει ο Παναγιωτής Κονέ σε ανάρτησή του.  
16:33 27/05/2023

«Η ιστορία ξαναγράφεται» του Κονέ και τα συγχαρητήρια από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

aek1924.gr
Δείτε την πανηγυρική ανάρτηση του Παναγιώτη Κονέ για το νταμπλ της ΑΕΚ και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον κορυφαίο δημοσιογράφο στα μεταγραφικά θέματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ένα από τα πρόσωπα της φετινής εκπληκτικής χρονιάς για την ΑΕΚ είναι και Παναγιώτης Κονέ, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ένωσης να περνά από την αμφισβήτηση των περασμένων ετών […] The post «Η ιστορία ξαναγράφεται» του Κονέ και τα συγχαρητήρια από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο appeared first on AEK1924.gr.
15:08 27/05/2023

ΑΕΚ: Τα κλάματα του Παναγιώτη Κονέ μετά τη νίκη επί του Άρη

Newsit
H ΑΕΚ νίκησε με 2-1 στην έδρα του Άρη και βρίσκεται ένα “βήμα” από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League 1, με τον Παναγιώτη Κονέ να ξεσπάει μετά το διπλό, στα αποδυτήρια. Ο πρώην παίκτης και νυν εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς μετά το τέλος του ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Τα κλάματα του Παναγιώτη Κονέ μετά τη νίκη επί του Άρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:10 09/05/2023

Μωρέ λέτε να έχουμε εξελίξεις; Τι έκαναν στην Βουλιαγμένη Πάμπλο Γκαρσία και Παναγιώτης Κονέ

sportime.gr
Οι Πάμπλο Γκαρσία και Παναγιώτης Κονέ βρέθηκαν μαζί στην Βουλιαγμένη. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
21:40 23/03/2023

Συνάντηση κορυφής παρουσία Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

filathlos.gr
Συνάντηση κορυφής παρουσία Μελισσανίδη στην ΑΕΚ 27/01/2023 Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, όλα τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ είχαν συνάντηση κορυφής, ενδεχομένως για να καθοριστεί και μεταξύ άλλων αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση στο φινάλε της χειμερινής περιόδου. Σε αυτή τη συνάντηση έδωσαν το παρών -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα, ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Για να υπάρχει τέτοια απαρτία προφανώς και θα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι, δίχως αυτό απαραίτητα να σημαίνει
21:54 27/01/2023

Φτιάχνουν βαλίτσες Άλβες, Κουχάρσκι και Κονέ - Τι συμβαίνει

filathlos.gr
Φτιάχνουν βαλίτσες Άλβες, Κουχάρσκι και Κονέ - Τι συμβαίνει 05/11/2022 Το πρωτάθλημα φτάνει σιγά-σιγά στη διακοπή του, λόγω του Μουντιάλ που θα γίνει τον χειμώνα στο Κατάρ, με αποτέλεσμα στην ΑΕΚ να ετοιμάζουν μεταγραφικό ταξίδι. Οι Μπρούνο Άλβες, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ φτιάχνουν βαλίτσες για Βερολίνο, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος του ταξιδιού τους.
13:18 05/11/2022

Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους. Τον To άρθρο Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:38 14/08/2022

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Κονέ

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ και η σύζυγός του Εύη Λέκκα, περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης του μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα γεννηθεί και το δεύτερο παιδί τους. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
17:02 13/08/2022

ΑΕΚ: Ο Κονέ και τα ταξίδια του – Που πήγε και τι είδε

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να μην είναι τεχνικός διευθυντής όπως πέρυσι αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι και εκτός μεταγραφικών – Ταξίδια για να μιλήσει για παίκτες Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
15:14 04/08/2022

ΑΕΚ: Τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή ανέλαβε ο Κονέ

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Κονέ αναφέρεται πλέον στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ ως εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.
18:28 11/07/2022

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό για μεταγραφές Κουχάρσκι και Κονέ

tovima
Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό για μεταγραφικούς σκοπούς
09:22 19/06/2022

Ευρεία σύσκεψη Αλμέιδα και Κουχάρσκι στην ΑΕΚ

naftemporiki.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ αντικαταστάθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσει ή να μετακινηθεί σε μη νευραλγικό πόστο.
19:52 06/06/2022

Ταξίδι στο εξωτερικό για τον Κονέ - Τι πήγε να «τσεκάρει»

filathlos.gr
Ταξίδι στο εξωτερικό για τον Κονέ - Τι πήγε να «τσεκάρει» 31/05/2022 Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ «τρέχουν» ενόψει της νέας σεζόν και ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται στην Ολλανδία για το προπονητικό κέντρο, για να τσεκάρει τους χώρους και τα γήπεδα, εκεί όπου θα «χτιστεί» η ομάδα. Ο Κονέ πήγε Ολλανδία από το Παρίσι, όπου βρέθηκε το Σάββατο για να δει τον τελικό του Champions League. Ήδη η περιοχή στην οποία θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας έχει κλείσει και αυτή είναι το Schiedam, το οποίο αποτελεί προάστιο του Ρότερνταμ. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο στην Αθήνα 5 κα
14:30 31/05/2022

ΑΕΚ: Σε νέο ρόλο ο Παναγιώτης Κονέ

Newsit
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα νέο τεχνικό διευθυντή τον Ράντεκ Κουχάρσκι, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, όμως ο Παναγιώτης Κονέ δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά τα άσχημα αποτελέσματα της σεζόν, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Σε νέο ρόλο ο Παναγιώτης Κονέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:52 31/05/2022

Ανακοινώθηκε ο Κουχάρσκι στην ΑΕΚ - Τι είπε για πρωτάθλημα και Μελισσανίδη

filathlos.gr
Ανακοινώθηκε ο Κουχάρσκι στην ΑΕΚ - Τι είπε για πρωτάθλημα και Μελισσανίδη 30/05/2022 Επίσημα στην ΑΕΚ ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον 41χρονο Πολωνό, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Ο Πολωνός είχε έρθει σε συμφωνία με την Ένωση εδώ και λίγες ημέρες, με το deal να ανακοινώνεται τελικά σήμερα. Ο Κουχάρσκι αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο στην ΑΕΚ, τον οποίο κατείχε μέχρι πρότινος ο Παναγιώτης Κονέ, για το μέλλον του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά. Πιθανότατα θα του δοθεί νέα θέση στο επιτελείο του «δικεφάλου». Αμέσως μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του, ο νέος
15:48 30/05/2022

Τα κλειδιά, το βιογραφικό και η έξυπνη… βόμβα με Κουχάρσκι

aek1924.gr
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (29/05). SportDay “Τα κλειδιά στον Κουχάρσκι” γράφει η εφημερίδα, παρουσιάζοντας τον 41χρονο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Επίσης, γίνεται αναφορά και τονίζεται ότι παραμένει ο Παναγιώτης Κονέ απ’ άλλο πόστο στην ομάδα. Live Sport “Κουχάρσκι με εξαιρετικό βιογραφικό” γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι προκάλεσε αίσθηση η συμφωνία με τον 41χρονο […] The post Τα κλειδιά, το βιογραφικό και η έξυπνη… βόμβα με Κουχάρσκι appeared first on AEK1924.gr.
10:08 29/05/2022

Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: Βάπτισαν την κόρη τους στο Λαγονήσι

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, βάπτισαν την κορούλα To άρθρο Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: Βάπτισαν την κόρη τους στο Λαγονήσι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:38 29/05/2022

ΑΕΚ: Ο Κονέ «διασώθηκε» και πάει Παρίσι

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Κονέ ένιωθε εδώ και αρκετές ημέρες «δυνατός» και στην επόμενη ημέρα παρά τις «ψαλιδισμένες» αρμοδιότητες στην ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr.
11:34 28/05/2022

Έρχονται «καυτές» εξελίξεις στην ΑΕΚ - Ποιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση

filathlos.gr
Έρχονται «καυτές» εξελίξεις στην ΑΕΚ - Ποιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση 21/05/2022 Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο «εκλεκτός» του Δημήτρη Μελισσανίδη για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε χθες με την πρόσληψη του Αργεντινού προπονητή. Ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει ξανά στο «σπίτι» της μετά από 19 χρόνια. Ο Αλμέιδα θα έχει καθημερινά επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ούτως ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και θα ενημερώνεται για τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα του «Δικεφάλου». Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξουν μ
10:02 21/05/2022

Παραιτήθηκε ο Κονέ από την ΑΕΚ

lykavitos.gr
Το κάζο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. H ΑΕΚ απέτυχε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Παναγιώτης Κονέ υπέβαλλε την παραίτησή του!
19:44 16/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load