#Παναγιώτης Τσάκος

Ελισάβετ & Παναγιώτης Τσάκος: Ρεβεγιόν στο Γκστάαντ για την κούκλα κόρη και τον γοητευτικό γιο των Κριθαριώτη - Τσάκου

thetoc.gr
Το κοσμοπολίτικο θέρετρο, ο γοητευτικός γιος του ζευγαριού και η μία από τις δίδυμες κόρες τους με φόρεμα Celia Kritharioti που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.
15:09 03/01/2024

Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Ανακοίνωσε την ίδρυση ναυτικής ακαδημίας στη Χίο

ProtoThema.gr
Μαζί με το Πρότυπο Ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό Επαγγελματικό Λύκειο «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» (TEENS) θα παρέχουν τη ναυτική εκπαίδευση που αναλογεί στο τόπο μας
09:00 28/12/2023

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

ekklisiaonline.gr
Μία ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, καθώς τον επισκέφθηκε στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία ο «σοφός καπετάνιος» κ. Παναγιώτης Τσάκος, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της μεγάλης Ναυτιλιακής Εταιρείας «Τsakos Group of Companies», ο οποίος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και έλαβε την ευχή και ευλογία του κ. Συμεών. Το άρθρο Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:50 20/12/2022

Παναγιώτης Τσάκος: «Να μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρα σας»

mononews.gr
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος μίλησε στους μαθητές του Ναυτικού Λυκείου
08:46 16/09/2022

Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Πραγματοποιήσαμε ένα μοναδικό προσκύνημα στα νησιά του Αιγαίου

mononews.gr
“Είμαι ευγνώμων στο Θεό που μας αξίωσε με την πρωτοβουλία της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και τη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς να πραγματοποιήσουμε αυτό το μοναδικό προσκύνημα στα νησιά του Αιγαίου.
17:20 03/08/2022

Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε και από τις αποδόσεις των μαθητών  του Ναυτικού Λυκείου ΤΕΕΝΣ”

mononews.gr
Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που ανακοινώθηκαν μόλις, ήρθαν για δεύτερο συνεχόμενο έτος να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο Ναυτικό Λύκειο ΤΕΕΝΣ «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών».
14:10 30/07/2022

Τιμήθηκε από τον Δήμο Π. Φαλήρου ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος – Θα δοθεί σε σχολική μονάδα το όνομα του

mononews.gr
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσαν στον Παναγιώτη Τσάκο ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή.
08:50 12/05/2022

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος παρέλαβε το νεότευκτο LNG «TENERGY» στο οποίο ύψωσε την ελληνική σημαία

ProtoThema.gr
Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του newmoney από την Κορέα και τα ναυπηγεία Ηyundai
12:06 13/01/2022

Παναγιώτης Τσάκος: Υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς ο Κάρολος Παπούλιας

mononews.gr
Ο εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Τσάκος με δήλωση του εκφράζει τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια.
23:06 26/12/2021

Παναγιώτης Τσάκος: Θα απομείνουμε με ναυτιλία ισχυρή από πλευράς πλοιοκτησίας, αλλά στα χέρια ξένων ναυτικών και διαχειριστών, αν δεν πάρουμε μέτρα

mononews.gr
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική ναυτιλία και δεν είναι άλλο από την προσέλκυση νέων στη θάλασσα.
22:48 18/11/2021

Το ομοίωμα του Θωρηκτού Αβέρωφ στα Ηρωικά Ψαρά

ekklisiaonline.gr
Ένα ομοίωμα του θρυλικού θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ» δώρισε στα Ψαρά ο καπ. Παναγιώτης Τσάκος και το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”. Το άρθρο Το ομοίωμα του Θωρηκτού Αβέρωφ στα Ηρωικά Ψαρά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:44 17/09/2021

Ψαρά: Κεντρίζει τα βλέμματα το ομοίωμα του θωρηκτού Αβέρωφ – Πώς έγινε η επίμαχη δωρεά

Newsit
Ένα ομοίωμα του θρυλικού θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ» δώρισε στα Ψαρά ο καπετάνιος Παναγιώτης Τσάκος και το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”. Το ομοίωμα είναι το τρίτο μιας σειράς παρόμοιων ομοιωμάτων που το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε να προσφέρει, κυρίως σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στην απελευθέρωση των οποίων το θρυλικό πλοίο Αβέρωφ συνέβαλε τα μέγιστα έναν αιώνα ... Περισσότερα To άρθρο Ψαρά: Κεντρίζει τα βλέμματα το ομοίωμα του θωρηκτού Αβέρωφ – Πώς έγινε η επίμαχη δωρεά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:22 17/09/2021

«Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα»: Βραβεύθηκε ο καπετάνιος Παναγιώτης Τσάκος

naftemporiki.gr
Για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν και στο κοινωνικό σύνολο, βραβεύτηκε ο Έλληνας εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Τσάκος από τα 3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Φίλων Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
13:32 14/09/2021

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος τιμήθηκε στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

ProtoThema.gr
Προς τιμήν του καπετάνιου σε ένα από τα σκάφη του Ομίλου δόθηκε το όνομά του
13:06 26/07/2020

«Σταυροφορία» για τους εγκλωβισμένους ναυτικούς

efsyn.gr
Σε εθνική θαλάσσια «σταυροφορία» για τη στήριξη χιλιάδων ναυτικών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα πλοία αλλά και στη στεριά, λόγω της πανδημίας, κάλεσε ο επικεφαλής του ομίλου «Tsakos Group» Παναγιώτης Τσάκος.
10:29 20/07/2020

Όμιλος Τσάκου: Πρέπει να στηρίξουμε τους ναυτικούς που περνάνε δύσκολα

mononews.gr
Την δική τους παρέμβαση για την ανθρωπιστική κρίση που έχει ξεσπάσει με τον εγκλωβισμό χιλιάδων ναυτικών σε πλοία λόγω των προβλημάτων στις αλλαγές πληρωμάτων εν μέσω πανδημίας, έκαναν ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και ο Νίκος Τσάκος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μακεδονία. Οι δύο ισχυροί άνδρες του ομίλου Τσάκου, που φέτος έκλεισε 50 […]
12:32 16/07/2020

Παρουσία τεσσάρων υπουργών και του Αμερικάνου πρέσβη τα εγκαίνια του Νεωρίου

mononews.gr
Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν επίσης και οι πλοιοκτήτες, καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και Γιώργος Προκοπίου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Πατέρας, απο το Propeller Club Port of Piraeus, η γ.γ. Δανάη Μπεζαντάκου και οι Γιάννης Μπελούσης, Ειρήνη Νοτιά και Κατερίνα Σταθοπούλου
23:49 04/12/2019

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν η 26η και η 28η Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

thestival.gr
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης την 26η Οκτωβρίου 1912, την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 και την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο νόημα των ημερών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες από την επανεμφάνιση φαινομένων, ανάλογων με αυτά που επικρατούσαν πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, τον Πανηγυρικό εκφώνησε ο καθηγητής Χρήστος Νίκας, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, της Σχολής
16:24 25/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load