#Παναγιώτης Χατζηδάκης

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου» appeared first on Zappit.
12:00 11/04/2024

Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: “Σπάραζα δέκα λεπτά και μετά είπα ότι προχωράμε”

sinidisi.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τα τηλεοπτικά και την απώλεια των γονιών του. «Θα επιστρέψω…
13:09 19/03/2024

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Θα ήθελα για ποδαρικό την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά δεν θα ήθελε εκείνη»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον «Ντάνι» μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και ποια άτομα θα […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Θα ήθελα για ποδαρικό την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά δεν θα ήθελε εκείνη» appeared first on Zappit.
15:00 27/12/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Μίλησε ανοιχτά για τη φημολογούμενη κόντρα με την Μπέττυ Μαγγίρα

NewsBomb
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί «κόντρας» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.Περισσότερα...
00:00 12/12/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ήθελα να συνεχιστεί η συνεργασία μου με την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά δεν μου έγινε πρόταση»

thecaller.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης απάντησε σε δηλώσεις που έκανε στην Super Κατερίνα γιατί δεν συνέχισε φέτος η συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα, στη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1.Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης απάντησε σε δηλώσεις που έκανε στην Super Κατερίνα γιατί δεν συνέχισε φέτος η συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα, στη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου αλλά έχω μάθει να παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται, να έχω αυτά ως νέες πραγματικότητες και να συνεχίζω». Ο Παναγιώτης […]
14:00 01/12/2023

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έβαλε «τρίποντο» στο μπούστο της Μπέττυ Μαγγίρα – «Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος»

Newsbeast.gr
Κέφια και διάθεση για παιχνίδια είχαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Τετάρτης (24/05) με την Μπέττυ Μαγγίρα να «προκαλεί» τον Παναγιώτη Χατζηδάκη αλλά τελικά να βγαίνει χαμένη από το στοίχημα που έβαλε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήθελε να παίξει «μπάσκετ» και να βάλει καλάθι με το στραγάλι που είχε στο χέρι του στο μπούστο της. «Ξέρετε τι θέλει να κάνει ο Χατζηδάκης; Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, εντάξει. Θέλει να πάρει στραγαλάκι και να μπει εδώ. Καν’ το ρε, αν το πετύχεις, 5 χιλιάρικα από μένα», του είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και τον προκάλεσε να το κάνει. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποδέχθη
21:58 24/05/2023

Μπέττυ Μαγγίρα: Το «τρίποντο» του Παναγιώτη Χατζηδάκη – «Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, σου δίνω 5 χιλιάρικα αν το βάλεις»

zappit.gr
Ένα… ιδιαίτερο παιχνίδι έπαιξαν στον αέρα του ΟΡΕΝ η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, όταν ο παρουσιαστής θέλησε να […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: Το «τρίποντο» του Παναγιώτη Χατζηδάκη – «Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, σου δίνω 5 χιλιάρικα αν το βάλεις» appeared first on Zappit.
12:22 24/05/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Οι άνθρωποι που μας έφεραν στο ΟΡΕΝ αποχώρησαν, είμαστε σε αναμονή»

zappit.gr
Στο Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος συμμετέχει στην ομάδα του πρωινού […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Οι άνθρωποι που μας έφεραν στο ΟΡΕΝ αποχώρησαν, είμαστε σε αναμονή» appeared first on Zappit.
11:14 17/05/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική μας σχέση δεν πήγε όπως θα ήθελα»

tlife.gr
Τις ευχές του στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά έστειλε για τον πολιτικό To άρθρο Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική μας σχέση δεν πήγε όπως θα ήθελα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:56 04/05/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Συζητήσαμε με τη Μπέττυ Μαγγίρα, πάμε όλοι μαζί»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά έκανε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Συζητήσαμε με τη Μπέττυ Μαγγίρα, πάμε όλοι μαζί» appeared first on Zappit.
10:36 04/05/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι η τηλεοπτική μαμά μου

Newsit
“Για κάποιο λόγο κάτι είχε δει και ήθελε να είμαι μαζί της” παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Για την τηλεοπτική επιστροφή της τηλεοπτικής του μητέρας, όπως την χαρακτήρισε, μίλησε με χαρά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.  “Δεν είδα όλη την εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι η τηλεοπτική μαμά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:34 23/04/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ήμουν σαν ένα ψάρι που το έριξες στο νερό, σαν ούφο στην όλη φάση»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής στον […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ήμουν σαν ένα ψάρι που το έριξες στο νερό, σαν ούφο στην όλη φάση» appeared first on Zappit.
20:22 23/04/2023

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό» – Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Το ‘χω βιώσει κι εγώ, ένιωθα τρόμο»

zappit.gr
Το τραυματικό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του από αγνώστους περιέγραψε ο Παντελής Τουτουντζής σε συνέντευξή του και η Μπέττυ Μαγγίρα […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό» – Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Το ‘χω βιώσει κι εγώ, ένιωθα τρόμο» appeared first on Zappit.
12:26 28/03/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μαλέσκου: «Δεν μιλήσαμε, της είπα τηλεοπτικά τις ευχές μου»

zappit.gr
Για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για την Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, σε δηλώσεις που έκανε στους […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μαλέσκου: «Δεν μιλήσαμε, της είπα τηλεοπτικά τις ευχές μου» appeared first on Zappit.
08:44 24/03/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν μια επαγγελματική σχέση που τελείωσε

Newsit
“Δεν της έχω στείλει ευχή, αλλά της εύχομαι τώρα να είναι καλά, ήρεμη και να μην ακούει δεξιά κι αριστερά τι λέγεται για εκείνη” είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για το Ποιος είναι πρωινιάτικα και την συνεργασία που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου.  “Έχω βρει ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν μια επαγγελματική σχέση που τελείωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:24 05/02/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Της εύχομαι να μην ακούει δεξιά κι αριστερά τι λέγεται για εκείνη»

zappit.gr
Η κάμερα του Open Weekend κι η Σοφία Μανουσακίδου μπήκαν στα παρασκήνια του Ποιος είναι πρωινιάτικα και συνάντησαν τους συντελεστές […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Της εύχομαι να μην ακούει δεξιά κι αριστερά τι λέγεται για εκείνη» appeared first on Zappit.
14:52 05/02/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Βόλτα για παιχνίδι με τον γιο του, Ίωνα

okmag.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πέρασε τις ημέρες των γιορτών με την οικογένειά του. Πρωταγωνιστής σε αυτές ήταν φυσικά ο γιος του, Ίωνας. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μπαμπά και γιο σε μία από τις εξορμήσεις τους στη γιορτινή Αθήνα. Βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για αγορές και παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης κουβαλούσε μάλιστα το πατίνι […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: Βόλτα για παιχνίδι με τον γιο του, Ίωνα appeared first on OK! Magazine.
07:46 03/01/2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ήμουν ορκισμένος εργένης και η γυναίκα μου τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια βραδιά»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με το γιο του Ίωνα και τη γυναίκα του Χαρά πήγαν μια βόλτα στο στολισμένο λούνα παρκ […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ήμουν ορκισμένος εργένης και η γυναίκα μου τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια βραδιά» appeared first on Zappit.
21:44 05/12/2022

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν είχε ενημερωθεί η Ναταλία για την προσθήκη της Σπυροπούλου»

zappit.gr
Για την περίοδο που συμμετείχε στο «Μες στην καλή χαρά» αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της εκπομπής […] The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν είχε ενημερωθεί η Ναταλία για την προσθήκη της Σπυροπούλου» appeared first on Zappit.
10:50 21/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load