#Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ψωμιάδης για γάμο ομόφυλων: «Ποιοι θα πάνε στρατιώτες, η Νούλα και η Τούλα;»

empisteutiko.gr
«Δεν μπορεί να έχουμε ξεσηκώσει τον κόσμο για τις ταυτότητες και εδώ σε βάθος χρόνου πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια», είπε Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάνοντας λόγο για «αρρωστημένο νομοσχέδιο». Όπως είπε, σε μια αποστροφή των λόγων του «η […] The post Ψωμιάδης για γάμο ομόφυλων: «Ποιοι θα πάνε στρατιώτες, η Νούλα και η Τούλα;» appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 15/02/2024

Παναγιώτης Ψωμιάδης – Χαμός στο Πρωινό με την αδιανόητη ατάκα του: «Έπεσα σε αδελφάτο» – «Ντροπή σας»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο γνωστός πολιτικός εξερράγη για το νομοσχέδιο για τα […] The post Παναγιώτης Ψωμιάδης – Χαμός στο Πρωινό με την αδιανόητη ατάκα του: «Έπεσα σε αδελφάτο» – «Ντροπή σας» appeared first on Zappit.
12:00 02/02/2024

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι – Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης

tromaktiko.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πρωί της Δευτέρας (22/05). Η Φάρμα, το Just2Us αλλά και τα όνειρα που είχε σε μικρή ηλικία ήταν μέσα στα θέματα που αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι. Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης. Έδωσα εξετάσεις και […] The post Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι – Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης appeared first on Tromaktiko.gr.
11:06 23/05/2023

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Καταλάθος πήγα στη Φάρμα – ‘Εχασα την ευκαιρία να πάω στο J2US [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου μιλώντας για τη Φάρμα, το J2US, αλλά και το όνειρο που είχε όταν ήταν μικρός. Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι «Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης. Έδωσα εξετάσεις και δεν πέρασα. Καταλάθος πήγα στη Φάρμα, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα. Μου […] Το άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Καταλάθος πήγα στη Φάρμα – ‘Εχασα την ευκαιρία να πάω στο J2US [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:06 22/05/2023

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι, το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης

Newsit
«Καταλάθος πήγα στη Φάρμα, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα», λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε για τη Φάρμα, το J2US, αλλά και το όνειρο που είχε όταν ήταν μικρός. «Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι. Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης. ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι, το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:58 22/05/2023

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αθωώθηκε για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη – Καταδικάστηκαν 9 άτομα

Newsit
Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι 2 για την επίθεση που δέχθηκε ο τέως δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τον Μάιο του 2018, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Συνολικά δικάστηκαν 12 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, μεταξύ τους και ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αθωώθηκε για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη – Καταδικάστηκαν 9 άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:54 07/02/2023

Τραγικό! 15 χρόνια και δεν έχει ξεκινήσει η δίκη των αδελφών Ψωμιάδη

eretikos.gr
Τα περιβόητα «45άρια» αφορούν σε 456 έργα της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης της περιόδου 2005 – 2019, την περίοδο που στο «τιμόνι» της Νομαρχίας ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και τα οποία φέρονται να κατατμήθηκαν προκειμένου να ανατεθούν με απευθείας αναθέσεις.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
00:52 21/01/2023

Νέα αναβολή στη δίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του αδερφού του για την υπόθεση με τα «45άρια»

Newsbeast.gr
Για έκτη φορά αναβλήθηκε την Παρασκευή (20/1) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, για τα οποία κατηγορούνται ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν άλλα έξι άτομα. Η υπόθεση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήταν προγραμματισμένη να δικαστεί σήμερα, αλλά το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα για αναβολή, λόγω σοβαρού κωλύματος του συνηγόρου του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο τελευταίος ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα όπως κι ο αδελφός του. Είχαν προηγηθεί άλλες πέντε αναβολές, για διάφορους λόγους: πανδημία, κωλύ
12:28 20/01/2023

Νέα αναβολή στη δίκη για τα «45άρια» έργα - Επανεμφανίστηκαν Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης

Newsit
Αναβλήθηκε για έκτη φορά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, για τα οποία κατηγορούνται ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν άλλα έξι άτομα. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να δικαστεί σήμερα, αλλά το ... Περισσότερα To άρθρο Νέα αναβολή στη δίκη για τα «45άρια» έργα - Επανεμφανίστηκαν Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:06 20/01/2023

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ολοκλήρωνε τη ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ευχαρίστησε, εκείνος ζήτησε να πει κάτι […] The post Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα» appeared first on Zappit.
11:24 15/12/2022

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος»

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 15/12 για να μιλήσει για την To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:08 15/12/2022

Γιατί ο Ψωμιάδης αναβάθμισε τον πατέρα της Καϊλή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

dete.gr
Στο θέμα του Qatargate και στην εμπλοκή της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε ο πρώην  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αρχικά τόνισε ότι «όλη η Ελλάδα έχει πέσει από τα σύννεφα» και συμπλήρωσε πώς «οποιοδήποτε να είναι το αποτέλεσμα των ερευνών η ζημιά  έχει γίνει». Για την σχέση και τη συνεργασία του με τον πατέρα της Εύας […]
11:12 14/12/2022

Το νέο πρόγραμμα του Libero 107,4 FM

grtimes.gr
Οι κορυφαίοι Έλληνες δημοσιογράφοι και παραγωγοί στο νέο πρόγραμμα του LIBERO 107.4! Από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου τα ερτζιανά άλλαξαν – Βασίλης Παπαθεοδώρου, Γιώργος Μύρτσος, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Νίκος Μποζιονέλος, Αλέξης Τσαρούχας δίνουν ραντεβού με την ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων στον LIBERO 107.4, παρέα με το δυναμικό επιτελείο του ανανεωμένου Ραδιοφωνικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Γιώργο Ζαγόρα. Στο δυναμικό του LIBERO 107.4 είναι πλέον και οι Νίκος Παγκαλίδης, Αρσένης Πάλλης, με την γνωστή εκπομπή «Όχι άλλο κάρβουνο», ο διακεκριμένος νομικός Δημήτρης Αλβανός, με ειδική εκπομπή για τις εξελίξεις στη χώρα και την καθημερινότητα του πολίτη, ο Χρήστος Πάσπα
17:24 22/09/2022

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Νέα αναβολή στην υπόθεση με τα «45άρια»

Newsbeast.gr
Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, για τα οποία κατηγορούνται ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν άλλα έξι πρόσωπα. Μετά από τέσσερις αναβολές (δύο φορές λόγω της πανδημίας, κι από μια φορά λόγω αιτήματος κατηγορούμενου και ωραρίου), η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να δικαστεί σήμερα, με παρόντες τους αδελφούς Ψωμιάδη. Το Δικαστήριο όμως έκανε δεκτό αίτημα συνηγόρου για νέα αναβολή, λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε (πρόβλημα υγείας). Υπό αυτές τις συνθήκες ορίστηκε νέα δικάσιμος, για
11:36 06/06/2022

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η δίκη των αδερφών Ψωμιάδη για τα «45άρια» έργα

Newsit
Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, για τα οποία κατηγορούνται ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν άλλα έξι πρόσωπα. Μετά από τέσσερις αναβολές (δύο φορές λόγω της πανδημίας, ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η δίκη των αδερφών Ψωμιάδη για τα «45άρια» έργα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 06/06/2022

Με επιτυχία η εκδήλωση «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» του Δ. Γκολιδάκη στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

grtimes.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» που διοργάνωσε ο ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εξειδικευμένους επιστήμονες Νικόλαο Γκούρτσα, Παναγιώτα Βαρσαμά και Ελευθέριο Κλώνο να μιλούν για την ασφαλή άθληση. Η ημερίδα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού και ακολούθησε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι θρύλοι του αθλητισμού, η Χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερει
20:46 08/04/2022

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου» – Η εμπειρία στην Φάρμα που τον άλλαξε

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show». Ο γνωστός πολιτικός To άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή περιουσία μου» – Η εμπειρία στην Φάρμα που τον άλλαξε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:18 30/03/2022

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «The 2Night Show»»: «Το τέλος μου ήταν όταν έβαλα υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας»

real.gr
Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα και για όλους.
00:56 30/03/2022

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Είναι άδικο, εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το […] The post Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Είναι άδικο, εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο appeared first on Zappit.
00:54 30/03/2022

Παναγιώτης Ψωμιάδης και Νίκος Νικόλιζας απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο πολιτικός, καλλιτέχνης και επιχειρηματίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, καλλιτέχνης, επιχειρηματίας και πρόσφατα αγρότης της «Φάρμας» μιλάει  για την εμπειρία του σε όλους αυτούς τους ρόλους ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης και Νίκος Νικόλιζας απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:10 29/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load