#Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης: Αγωγή – μαμούθ της οικογένειάς του κατά της Περιφέρειας Αττικής – «Ο θανάσιμος τραυματισμός του προήλθε από μία μπάρα»

empisteutiko.gr
Αγωγή – «μαμούθ» ύψος 1,7 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της Περιφέρειας Αττικής, για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του λαοφιλούς τραγουδιστή τον Φεβρουάριο του 2016. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στρέφεται κατά της Περιφέρειας Αττικής καθώς «ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελίδη προήλθε […] The post Παντελής Παντελίδης: Αγωγή – μαμούθ της οικογένειάς του κατά της Περιφέρειας Αττικής – «Ο θανάσιμος τραυματισμός του προήλθε από μία μπάρα» appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 12/04/2024

Παντελής Παντελίδης: Η οικογένειά του κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» κατά της Περιφέρειας Αττικής

zappit.gr
Νομικά κατά της Περιφέρειας Αττικής θα στραφεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του […] The post Παντελής Παντελίδης: Η οικογένειά του κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» κατά της Περιφέρειας Αττικής appeared first on Zappit.
17:00 12/04/2024

Παντελής Παντελίδης: Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατό του – «Αν ζούσες θα ήταν αλλιώς»

thecaller.gr
Οκτώ χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του. Οκτώ χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του. Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα. Η πρώτη, η […]
20:00 18/02/2024

Παντελής Παντελίδης: Συνεργάτες και φίλοι μιλούν στο gossip-tv

onsports.gr
18 Φεβρουαρίου 2016. Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του…
12:17 18/02/2024

Βασίλης Καρράς: Οι συνεργασίες που άφησαν εποχή και τα διαχρονικά ντουέτα

onsports.gr
Πυξ Λαξ, Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Δάντης, Κωνσταντίνα, Παντελής Παντελίδης είναι…
22:17 27/12/2023

Παντελής Παντελίδης τροχαίο: Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με το ποσό της αποζημίωσης. Θα τα πούμε καλύτερα…

koolnews.gr
Έξαλλη είναι η Μίνα Aρναούτη, συνοδηγός του μοιραίου τζιπ τα ξημερώματα στις 18 Φεβρουαρίου το 2016 με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη, oπου ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος έκοψε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή και προκάλεσε σοβαρά τραύματα στην ίδια. Η Μίνα Αρναούτη, γνωστή influencer, υπέστη σοβαρά τραύματα, τα οποία επηρέασαν βαθιά τη […] The post Παντελής Παντελίδης τροχαίο: Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με το ποσό της αποζημίωσης. Θα τα πούμε καλύτερα… appeared first on Koolnews.gr.
01:58 30/11/2023

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη αποκαλύπτει – «Οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν 1 εκατ. ευρώ η καθεμία»

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές καθώς η δικαστική διαμάχη για την υπαιτιότητα του τροχαίου δεν έχει λάβει τέλος και έκανε επίσης γνωστό δημοσίως ποιο είναι το ποσό που διεκδικούν οι συνεπιβάτιδες του αείμνηστου τραγουδιστή για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε σε εκείνον τη ζωή του και επέφερε τον τραυματισμό τους. Αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Παντελίδη μίλησε για την στάση των δυο πλευρών στην νομική τους αντιδικία: «Υπάρχει μια αντιδικία ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και της συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο δυστύχημα. Η αντιδ
17:00 29/11/2023

Παντελής Παντελίδης: Σήμερα θα γινόταν 40 ετών – Τα συγκινητικά μηνύματα της μητέρας και του αδελφού του

tlife.gr
Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια Παντελίδη. Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε To άρθρο Παντελής Παντελίδης: Σήμερα θα γινόταν 40 ετών – Τα συγκινητικά μηνύματα της μητέρας και του αδελφού του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/11/2023

Παντελής Παντελίδης: Viral Φωτογραφία – Αυτός είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του

koolnews.gr
Στον κόσμο της μουσικής, συχνά συναντάμε περιπτώσεις ομοιοτήτων μεταξύ τραγουδιστών, αλλά η περίπτωση του Janus Wiberg από τη Δανία έχει πραγματικά καταφέρει να σοκάρει τον ελληνικό κόσμο. Ο Janus Wiberg, παρότι μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό της Ελλάδας, έχει αρχίσει να καταξιώνεται στη μουσική σκηνή της Δανίας. Ένας νεαρός τραγουδιστής με φρέσκια […] The post Παντελής Παντελίδης: Viral Φωτογραφία – Αυτός είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του appeared first on Koolnews.gr.
10:58 07/09/2023

Janus Wiberg: Ο Δανός τραγουδιστής και η ομοιότητα με τον Παντελή Παντελίδη – Τα σχόλια στα social media

govastileto.gr
Ο Janus Wiberg είναι Δανός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει με την κιθάρα του και δημοσιεύει τραγούδια του στα social media μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και instagram, όπως έκανε ο Παντελής Παντελίδης στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο Janus Wiberg από τη Δανία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, καθώς η […]
13:00 27/07/2023

Παντελής Παντελίδης: «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε» – Η αποκάλυψη της Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

tromaktiko.gr
Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του Παντελή Παντελίδη H Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε ευτράπελα που συνέβησαν στα «Καλημερούδια» που παρουσίασε με τον Κώστα Μαρτάκη και παραδέχτηκε πώς το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να διαχειριστεί ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, για […] The post Παντελής Παντελίδης: «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε» – Η αποκάλυψη της Παπαδημητρίου για τον θάνατό του appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 15/06/2023

Παντελής Παντελίδης: Πώς έγινε το τροχαίο – Ποιος οδηγούσε τελικά το τζιπ

irafina.gr
Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, ο Παντελής Παντελίδης, μαζί με δύο φίλες του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου μπαίνουν στο αυτοκίνητό του με σκοπό να επιστρέψει […]
11:02 19/02/2023

Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια μακριά μας – Η ζωή του μέσα από τους δικούς του στίχους

eleftherostypos.gr
Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν όλη η Ελλάδα πάγωσε στην είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα. «Στις 9:20 προσεκομίσθη νεκρός. Προ ολίγου ανεγνωρίσθη από πρώτου βαθμού συγγενή, ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη. Ακολουθεί νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις». Με τις παραπάνω 22 ψυχρές λέξεις […] Το άρθρο Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια μακριά μας – Η ζωή του μέσα από τους δικούς του στίχους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:30 18/02/2023

Παντελής Παντελίδης: Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του

tlife.gr
Επτά χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε To άρθρο Παντελής Παντελίδης: Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:58 17/02/2023

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Πηγή έμπνευσης για μένα είναι ο Παντελής Παντελίδης»

tlife.gr
Η κάμερα της «Ελένης» βρέθηκε στα γυρίσματα για την εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Το Σάββατο To άρθρο Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Πηγή έμπνευσης για μένα είναι ο Παντελής Παντελίδης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:58 16/02/2023

Ποια επιτυχία του Κώστα Μπίγαλη έφαγε «πόρτα» στη Eurovision

Newsbeast.gr
Υπάρχει μία μεγάλη επιτυχία του Κώστα Μπίγαλη που ακούστηκε πολύ στα ραδιόφωνα τη δεκαετία του ’90 και δεν είναι άλλη από το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ». Αυτό το χιτ το είχε στείλει στη Eurovision αλλά όπως είπε στο «ΜEGA Καλημέρα» «δεν το άκουσαν ποτέ». «Το τραγούδι “Του Αιγαίου τα μπλουζ” το είχα στείλει στην Eurovision, δεν το άκουσαν ποτέ. Πήγε ένα που βγήκε 18ο. Ας πρόσεχαν…» ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης. «Η δισκογραφική εταιρεία μου μού απέκρυπτε τις πωλήσεις, μετά την “Μέλισσα”, για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα και για να μην ζητήσω λεφτά. Φυσικά έβγαλα κάποια χρήματα, αλλά εμείς οι μοντέρνοι ήμασταν το ορεκτικό στα μαγαζιά της νύχτας. Περισσότερα
13:40 03/01/2023

Ελένη Χατζίδου: Πώς εμπνεύστηκε ο Παντελής Παντελίδης τη μεγάλη επιτυχία «Χειρότερα» που της έγραψε

Newsbeast.gr
Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Στανίση για το πώς «γεννήθηκε» η μεγάλη της επιτυχία «Μυστικέ μου έρωτα», η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό του Breakfast@Star, τη δική της εμπειρία. «Ελένη σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ποτέ;» ρώτησε η Μαίρη Αργυριάδου την Ελένη Χατζίδου. «Να δώσω φιλί και να μου γράψουν τραγούδι; Όχι. Ο Παντελής Παντελίδης όμως μου έγραψε το τραγούδι το Χειρότερα, επειδή εμπνεύστηκε από έναν χωρισμό μου. Του διηγήθηκα μια ιστορία χωρισμού και το ‘γραψε» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Εγώ δεν του είπα ότι έχω αυτά τα συναισθήματα, απλά του είπα πώς έγινε ο χωρισμός και πώς τον βρήκα με άλλη σχέση». Ο σύζυγός
21:26 16/12/2022

Ελένη Χατζίδου: Έτσι μου έγραψε το «Χειρότερα» ο Παντελής Παντελίδης

Newsit
Η τρυφερή αναφορά από την Ελένη Χατζίδου στον αείμνηστο συνάδελφο της. Στον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, δια χειρός Παντελή Παντελίδη, αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star με αφορμή την ιστορία της Κατερίνας Στανίση γύρω από τη γέννηση του τραγουδιού «Μυστικέ μου έρωτα». Ειδικότερα, όταν η Μαίρη Αργυριάδου ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Έτσι μου έγραψε το «Χειρότερα» ο Παντελής Παντελίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:34 16/12/2022

Παντελής Παντελίδης – Mad Clip: Οι «μαύρες» Πέμπτες, η Λ. Βουλιαγμένης και τα τροχαία που τάραξαν το Πανελλήνιο

tomati.gr
Ο Παντελής Παντελίδης και ο  Mad Clip ήταν δύο νέοι καλλιτέχνες που γνώρισαν απότομα την [...] The post Παντελής Παντελίδης – Mad Clip: Οι «μαύρες» Πέμπτες, η Λ. Βουλιαγμένης και τα τροχαία που τάραξαν το Πανελλήνιο appeared first on Το Μάτι.
21:42 08/12/2022

Πως ο Παντελής Παντελίδης από υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έγινε «φαινόμενο» στο youtube

koolnews.gr
Ίσως λίγοι γνωρίζουν ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, πριν γίνει γνωστός από το youtube και κατακτήσει τη δισκογραφία, έκανε μια πολύ «ιδιαίτερη» δουλειά. …. Ήταν υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό και μάλιστα έφτασε ως τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι. Σε συνέντευξη του δύο χρόνια πριν χάσει τη ζωή του στο Πρώτο […]
15:24 27/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load