#Πάρις Χίλτον

Πάρις Χίλτον: Πού είναι η κόρη της- Τι απαντά στους θαυμαστές της

eleftherostypos.gr
Η Πάρις Χίλτον απάντησε στους ανήσυχους θαυμαστές που την ρωτούσαν γιατί δεν δείχνει ποτέ την κόρη της, London, στα social media. Η 43χρονη επιχειρηματίας, ήταν πάντα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό δεν άλλαξε αφού η ίδια και ο σύζυγός της Carter Reum καλωσόρισαν τον γιο τους Phoenix. Αφού μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok όπου […] Το άρθρο Πάρις Χίλτον: Πού είναι η κόρη της- Τι απαντά στους θαυμαστές της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 02/04/2024

Πάρις Χίλτον: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της μητέρας της «Πάντα ήσουν η έμπνευσή μου »

NewsBomb
Η ανάρτηση της Πάρις Χίλτον για τα γενέθλια της μητέρας τηςΠερισσότερα...
00:00 14/03/2024

Στέλιος Δρουμαλιάς: «Ο Ηλίας Ψινάκης με έδειξε στην Πάρις Χίλτον και της είπε… Να την, ήρθε»

zappit.gr
Ο Στέλιος Δρουμαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την τραγουδιστική σύμπραξη με την Άντζελα […] The post Στέλιος Δρουμαλιάς: «Ο Ηλίας Ψινάκης με έδειξε στην Πάρις Χίλτον και της είπε… Να την, ήρθε» appeared first on Zappit.
21:00 01/03/2024

Σαδομαζοχισμός στο Λος Άντζελες: Η Φετιχιστική φωτογράφιση της Πάρις Χίλτον στο instagram

koolnews.gr
Η Πάρις Χίλτον μας έχει δείξει το κορμί της σε κάθε ευκαιρία. Ερωτικά βίντεο, προκλητικές εμφανίσεις και γυμνές της φωτογραφίες έχουν κάνει κατά καιρούς το γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά, η Πάρις είπε να προκαλέσει λίγο παραπάνω με μια φωτογράφιση σαδομαζοχιστικού χαρακτήρα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν 10 χρόνια στο […] The post Σαδομαζοχισμός στο Λος Άντζελες: Η Φετιχιστική φωτογράφιση της Πάρις Χίλτον στο instagram appeared first on Koolnews.gr.
07:58 28/02/2024

Πάρις Χίλτον: Μatchy-matchy με τον γιο της και τον σύζυγό της! Οι πιτζάμες και οι οικογενειακές φωτό

gossip-tv.gr
Η Πάρις Χίλτον έκανε την πιο όμορφη και χριστουγεννιάτικη ανάρτηση της ζωής της, σήμερα 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων.Περισσότερα...
22:37 25/12/2023

Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Όσα είπε η Πάρις Χίλτον έφερε σωρεία σχολίων και αρνητικών αντιδράσεων - Δείτε το βίντεο
10:00 11/12/2023

Πάρις Χίλτον: Η εξομολόγηση για την κακοποίησή της σε κολέγιο – «Έχω τόσο μεγάλο μετατραυματικό στρες»

neolaia.gr
Όπως είπε η Πάρις Χίλτον, η ίδια και τα υπόλοιπα κορίτσια υποβάλλονταν σε δήθεν «εξετάσεις τραχήλου της μήτρας» στη μέση της νύχτας από άνδρες.
14:47 06/12/2023

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

sportime.gr
Η Πάρις Χίλτον μιλάει για τον βιασμό της όταν ήταν 16 ετών και διαλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το νεογέννητο μωρό της στις μετακινήσεις της. Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
06:46 06/12/2023

Ο Έλον Μασκ χλευάζει την Πάρις Χίλτον αφού απέσυρε τις διαφημίσεις των μαγειρικών σκευών της από το «Χ»

ProtoThema.gr
Το καυστικό σχόλιο για τις μαγειρικές ικανότητες της κληρονόμου και η ανάρτησή του που προκάλεσε «μαζική έξοδο» των διαφημιζομένων
08:00 05/12/2023

Πάρις Χίλτον: Έτσι ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι απέκτησε δεύτερο μωρό – «Κρατούσα μια κουβέρτα με ένα μωρό»

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί της καλωσόρισε η Πάρις Χίλτον ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών στην οικογένειά της To άρθρο Πάρις Χίλτον: Έτσι ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι απέκτησε δεύτερο μωρό – «Κρατούσα μια κουβέρτα με ένα μωρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 29/11/2023

Πάρις Χίλτον: Αγκαλιά με τον γιο της στη Νέα Υόρκη  

okmag.gr
H Πάρις Χίλτον διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, καθώς πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Η χρυσή κληρονόμος είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της και σήμερα πόζαρε μαζί με τον μικρο Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ. Η 42χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της […] The post Πάρις Χίλτον: Αγκαλιά με τον γιο της στη Νέα Υόρκη   appeared first on OK! Magazine.
00:58 20/10/2023

Πάρις Χίλτον: Η εξομολόγηση για τον οκτώ μηνών γιο της: «Με έμαθε να λέω όχι, έχει γίνει η προτεραιότητά μου»

tlife.gr
Η Πάρις Χίλτον διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από εννέα To άρθρο Πάρις Χίλτον: Η εξομολόγηση για τον οκτώ μηνών γιο της: «Με έμαθε να λέω όχι, έχει γίνει η προτεραιότητά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/10/2023

Πάρις Χίλτον: Περπάτησε στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού με μίνι με τολμηρά κοψίματα

okmag.gr
Η Πάρις Χίλτον περπάτησε τη Δευτέρα στην πασαρέλα του οίκου Mugler στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Η 42χρονη απαρνήθηκε για λίγο τα έντονα barbie χρώματα και τα φανταχτερά ρούχα, για ένα ολόμαυρο σύνολο της γνωστής μάρκας με φουτουριστικό σχέδιο με, τολμηρά κοψίματα. Το φόρεμα είχε έναν τετραγωνισμένο λαιμό με έντονους ώμους και σφιχτό κορσέ στη […] The post Πάρις Χίλτον: Περπάτησε στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού με μίνι με τολμηρά κοψίματα appeared first on OK! Magazine.
13:58 03/10/2023

Πάρις Χίλτον: Ενθουσιασμένη με τις διακοπές της στην Ελλάδα – Το βίντεο που ανέβασε με τις καλύτερες στιγμές της

tlife.gr
Η Paris Hilton επέλεξε φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως φαίνεται από To άρθρο Πάρις Χίλτον: Ενθουσιασμένη με τις διακοπές της στην Ελλάδα – Το βίντεο που ανέβασε με τις καλύτερες στιγμές της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 14/08/2023

Πάρις Χίλτον: Μαγεμένη από το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα – Το φιλί στον σύζυγό της! Φωτογραφίες

tlife.gr
Τη νέα της ανάρτηση από τις διακοπές με το σκάφος στις ελληνικές παραλίες, έκανε η Πάρις To άρθρο Πάρις Χίλτον: Μαγεμένη από το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα – Το φιλί στον σύζυγό της! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 13/08/2023

Πάρις Χίλτον: Για διακοπές στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό της

Newsbeast.gr
Η Πάρις Χίλτον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Carter Reum, με το διάσημο ζευγάρι να βρίσκεται στις Σπέτσες για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε story στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο έδειχνε μια παραλία της περιοχής, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναγνωρίζουν το μέρος. Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο που δημοσίευσε:
19:00 04/08/2023

Με τις διάσημες φίλες της και μια ειδική προβολή της ταινίας «Barbie» γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σελίνα Γκόμεζ

Newsbeast.gr
Το περασμένο Σάββατο, η Σελίνα Γκόμεζ, ηθοποιός και παραγωγός έγινε 31 ετών. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με διάσημες φίλες της στη λίστα των προσκεκλημένων. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σελίνα Γκόμεζ ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για τον εορτασμό των γενεθλίων της. «31», έγραψε δίπλα στο φωτογραφικό καρουζέλ που ανήρτησε. Στις φωτογραφίες της, η Σελίνα Γκόμεζ φορά κόκκινο φόρεμα και το στυλ της θυμίζει παλιό Χόλιγουντ. Μαζί της γιόρτασαν τα γενέθλια η καλύτερη φίλη της, ηθοποιός, Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ, την τηλεοπτική παρουσιάστρια, ηθοποιό και μοντέλο, Πάρις Χίλτον και ο μουσικός παραγωγός Μπένι Μπάνκο. Σε άλλα στιγμιότυπα, η Σελίνα
12:00 24/07/2023

Πάρις Χίλτον: Διαδηλωτές μπλόκαραν το όχημά της έξω απο το Met Gala - «Φορoλογήστε τους πλούσιους»

NewsBomb
Διαδηλωτές «παγίδευσαν» το όχημα της Πάρις Χίλτον έξω απο το ετήσιο Met GalaΠερισσότερα...
13:22 02/05/2023

Πάρις Χίλτον: Η preppy εμφάνιση και το εντυπωσιακό head piece που διάλεξε στο Καπιτώλιο

okmag.gr
Την Πέμπτη 27 Απριλίου η Πάρις Χίλτον έδωσε τπ π[αρών σε συνέντευξη Τύπου για να τονίσει τον «Νόμο για την καταπολέμηση της ιδρυματικής κακοποίησης παιδιών» (SICAA) στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον.. Το νομοσχέδιο αναμένεται να αυξήσει τη συλλογή των εθνικών δεδομένων για τους νέους σε προγράμματα φιλοξενίας και να διασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών […] The post Πάρις Χίλτον: Η preppy εμφάνιση και το εντυπωσιακό head piece που διάλεξε στο Καπιτώλιο appeared first on OK! Magazine.
12:38 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load