#Πασχάλης Τερζής

Βασίλης Δήμας: Μας παρουσιάζει το ξεχωριστό «Κεφάλαιο 4» της δισκογραφικής του πορείας

happytv.gr
Το «Κεφάλαιο 4» ανοίγει ο πάντα πολυδιάστατος και ανατρεπτικός Βασίλης Δήμας στη δισκογραφική του πορεία. Ο γνωστός τραγουδοποιός, ο οποίος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Μακρόπουλος και πολλούς άλλους, μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι από το νέο του άλμπουμ, που έχει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βασίλης Δήμας: Μας παρουσιάζει το ξεχωριστό «Κεφάλαιο 4» της δισκογραφικής του πορείας
12:37 17/04/2024

Βασίλης Καρράς – Πασχάλης Τερζής: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

irafina.gr
Εδώ και πολλά χρόνια ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής δεν μιλούσαν χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος που είχαν διακόψει τις σχέσεις τους. Ωστόσο ο δημοσιογράφος, Θεολόγος Ηλιού αποκάλυψε στο MEGA ότι οι δύο τραγουδιστές είχαν λύσει τις όποιες διαφορές τους και τους τελευταίους μήνες είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές. «Είχε μιλήσει […]
14:46 28/12/2023

Βασίλης Καρράς: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή -"Είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε" [βίντεο]

thetoc.gr
Ο Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει τις σχέσεις τους εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν.
10:09 28/12/2023

Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή – (βίντεο)

sportstonoto.gr
Μέσα από τα stories της κόρης του, Γιάννας Τερζή, είδαμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου τον Πασχάλη Τερζή σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ζει μία ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει […]
17:47 11/12/2023

Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή – Το βίντεο της κόρης του, Γιάννας Τερζή

tlife.gr
Τα τελευταία χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ζει To άρθρο Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή – Το βίντεο της κόρης του, Γιάννας Τερζή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 10/12/2023

Ο Σαμπάνης βρέθηκε να τραγουδάει στο πάτωμα «κολυμπώντας» σε λουλούδια

lamianow.gr
Viral έχει γίνει στο ΤikTok βίντεο που απεικονίζει τον Γιώργο Σαμπάνη να είναι καλυμμένος από λουλούδια και να τραγουδάει όντας στο πάτωμα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής – και αθλητής – Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος τραγουδάει με τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών, ξεσήκωσε τα πλήθη με τη φωνή του με αποτέλεσμα να του «πετάξουν» αμέτρητους δίσκους με λουλούδια. Ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο, γράφει αστειευόμενος «Όταν πας Σαμπάνη να σε ανεβάσει λίγο, αλλά αυτός είναι πιο χάλια από εσένα» Ο Γιώργος Σαμπάνης μάλιστα, πέρα από τις μουσικές του επιτυχίες ως τραγουδιστής, έχει συνθέσει για τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικούς μουσικής σκηνής όπως για τους Γιάννης Πάριος, Πασχ
20:37 18/11/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Πασχαλάκης χορεύει ζεϊμπέκικο με το «σου δίνω πίσω την αγάπη που μου έδωσες»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Ο Πασχαλάκης χορεύει ζεϊμπέκικο με το «σου δίνω πίσω την αγάπη που μου έδωσες» 21/05/2023 Ο Πασχάλης Τερζής στα ηχεία κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης... δίνει πόνο χορεύοντας το γνωστό λαϊκό τταγούδι του Πασχάλη Τερζή.  «Σου δίνω πίσω την αγάπη που μου έδωδες». Το γωνστό τραγούδι του Πασχάλη Τερζή έκανε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να σηκωθεί και να ρίξει στη... στροφή του! Ο χορός του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού:  
12:12 21/05/2023

Πασχάλης Τερζής: Μίλησε στο «J2US» και η Εύη Δρούτσα έβαλε τα κλάματα

thebest.gr
Στο χθεσινό  επεισόδιο του Just the 2 of Us πέρα από χορό και τραγούδι, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και μια συγκινητική στιγμή, όταν ο Πασχάλης Τερζής που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το τραγούδι, συνδέθηκε τηλεφωνικά για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα.
01:00 24/04/2023

Εύη Δρούτσα: «Λύγισε» ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» – Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή

pagenews.gr
Η Εύη Δρούτσα λύγισε στην σκηνή του J2US ερμηνεύοντας το δικό της τραγούδι, «Ο δικός μου ο δρόμος» και το οποίο τραγούδησε με επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε έκπληξη στην στιχουγό με τηλεφωνική παρέμβαση.
15:00 23/04/2023

J2US: Η πιο συγκινητική στιγμή – Ο Πασχάλης Τερζής πήρε τηλέφωνο και πλάνταξαν Βανδή και Δρούτσα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
J2US: Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου (22/4/2023), η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο προκειμένου να ερμηνεύσουν μια μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς στιχουργού. Ο λόγος για το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» που όλοι έχουμε απολαύσει με την φωνή του Πασχάλη Τερζή. Αμέσως μετά το τέλος της […] Το άρθρο J2US: Η πιο συγκινητική στιγμή – Ο Πασχάλης Τερζής πήρε τηλέφωνο και πλάνταξαν Βανδή και Δρούτσα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:30 22/04/2023

Πασχάλης Τερζής: Λύγισε η Εύη Δρούτσα με τα λόγια του στη σκηνή του J2US

ieidiseis.gr
Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε on air στο J2US και έκανε την Εύη Δρούτσα να κλάψει με τα καλά του λόγια.Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, όμως δεν ξεχνά τα πρόσωπα με τα οποία συνδέθηκε στην καριέρα του στο λαϊκό τραγούδι. Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Εύη Δρούτσα, είναι ένα από αυτά και σήμερα τραγούδησε μαζί με τον Μπο μια μεγάλη επιτυχία του γνωστού καλλιτέχνη σε δικούς της στίχους. Το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» ήταν η αφορμή για να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ο Πασχάλης Τερζής με το σόου και να ακουστεί ζωντανά η φωνή του στη σκηνή του J2US. Ο μεγάλος τραγουδιστής αρχικά ευχήθηκε σε όλους: «Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλ
22:46 22/04/2023

Ο Πασχάλης Τερζής στο J2US! Η τηλεφωνική επικοινωνία που «λύγισε» την Δρούτσα

Newsit
Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε απόψε (22.04.2023) την Εύη Δρούτσα και τους τηλεθεατές του J2US. Και αυτή ήταν η «εμφάνιση» του Πασχάλη Τερζή. Η Εύη Δρούτσα και ο Μπο ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος», το οποίο έχει γράψει η γνωστή στιχουργός και το έχει ερμηνεύσει ο Πασχαλής Τερζής. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πασχάλης Τερζής στο J2US! Η τηλεφωνική επικοινωνία που «λύγισε» την Δρούτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:24 22/04/2023

J2US: H τηλεφωνική σύνδεση με τον Πασχάλη Τερζή και η συγκίνηση της Εύης Δρούτσα

okmag.gr
Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Βο όπου ερμήνευσαν μια μεγάλη επιτυχία της στιχουργού. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Ο δικός μου δρόμος» που έχει ερμηνεύσει με την μοναδική του φωνή ο Πασχάλης Τερζής. Αμέσως μετά το τέλος της σκηνικής τους παρουσίας ο […] The post J2US: H τηλεφωνική σύνδεση με τον Πασχάλη Τερζή και η συγκίνηση της Εύης Δρούτσα appeared first on OK! Magazine.
21:22 22/04/2023

J2US: Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή on air στην Εύη Δρούτσα – Συγκίνηση και δάκρυα στο πλατό (vid)

NewsBomb
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να βρίσκεται ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια, έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί από τις…Περισσότερα...
21:14 22/04/2023

J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή

zappit.gr
Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο προκειμένου […] The post J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή appeared first on Zappit.
21:06 22/04/2023

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του, δεν θέλω να τον ενοχλώ»

thebest.gr
Ο Ζαφείρης Μελάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με τον Γιάννη Πάριο και τον Πασχάλη Τερζή.
03:00 14/02/2023

Πως είναι η ζωή του Πασχάλη Τερζή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες

tomati.gr
Ο Πασχάλης Τερζής ζει πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες. Ο [...] The post Πως είναι η ζωή του Πασχάλη Τερζή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες appeared first on Το Μάτι.
14:52 13/02/2023

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τον Γιάννη Πάριο […] The post Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ» appeared first on Zappit.
08:46 12/02/2023

Πασχάλης Τερζής: Αυτός είναι o «άγνωστος» γιος του – Η εκπληκτική ομοιότητά τους

queen.gr
Ο Πασχάλης Τερζής έχει δύο παιδιά, την Γιάννα που τη γνωρίζουμε μιας και ασχολείται και εκείνη με το τραγούδι και τον… Γιώργο!Περισσότερα...
13:10 20/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load