#Πατέρας Αντώνιος

Πατέρας Αντώνιος: Λειτούργησε στα Δερβενοχώρια – Οι «άνθρωποί» του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο

empisteutiko.gr
Ο πατέρας Αντώνιος λειτούργησε στα Δερβενοχώρια ενώ του έχει απαγορευτεί – Δημοσιογράφος πήγε να καλύψει το ρεπορτάζ και του επιτέθηκαν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην ιερέα Ο πατέρας Αντώνιος παρά την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να τον παύσει από τα καθήκοντά του μέχρι να λάμψει η αλήθεια για όσα τον κατηγορούν, λειτούργησε κανονικά σε εκκλησία στα Δερβενοχώρια. […] The post Πατέρας Αντώνιος: Λειτούργησε στα Δερβενοχώρια – Οι «άνθρωποί» του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 26/03/2024

Πατέρας Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους»

empisteutiko.gr
Η εισαγγελική έρευνα για τις οικονομικές ατασθαλίες στην «Κιβωτό του Κόσμο» τα χρόνια που ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του Σταματία Γεωργαντή έπαιρναν αποφάσεις ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι διώκεται πλέον, για τα κακουργήματα της απιστίας, της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Διώξεις για συνέργεια ασκήθηκαν και σε δύο στενούς συνεργάτες τους, με τον […] The post Πατέρας Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους» appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 06/01/2024

Πατέρας Αντώνιος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την παραπομπή

paraskhnio.gr
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών να προτείνει την παραπομπή του Πατέρα Αντώνιου σε δίκη. «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία», απαντά ο ιερέας στην πρώτη του επίσημη αντίδραση μετά την πρόταση του εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός προτείνει ο Πάτερ Αντώνιος να δικαστεί Το άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την παραπομπή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 02/11/2023

Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία»

agriniopress.gr
Ο ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου“, πατέρας Αντώνιος, τόνισε μέσω του STAR ότι “θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία”. “Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την «πειρατική» εισβολή στην Κιβωτό του …
21:46 02/11/2023

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πατέρας Αντώνιος

neolaia.gr
Η απολογία του πατέρα Αντώνιου αφορά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση από δύο φιλοξενούμενους στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.
17:46 30/06/2023

Κιβωτός του Κόσμου: Απολογήθηκε ο Πατέρας Αντώνιος – Κάλεσε και άλλους μάρτυρες η ανακρίτρια

eleftherostypos.gr
Κιβωτός του Κόσμου: Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε και απολογήθηκε ο Πατέρας Αντώνιος. Όπως μετέδωσε η εκπομπή Αταίριαστοι, ο Πατέρας Αντώνιος βρέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της κακουργηματικής κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή. Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Πατέρας Αντώνιος παρέμεινε στο δικαστήριο ενώ η […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Απολογήθηκε ο Πατέρας Αντώνιος – Κάλεσε και άλλους μάρτυρες η ανακρίτρια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 30/06/2023

Κιβωτός του Κόσμου- Πατέρας Αντώνιος: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά θα τα συγχωρήσω»

eretikos.gr
«Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου. Έχει βιαστεί…»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:58 01/06/2023

Πατέρας Αντώνιος: «Τελικά μπορεί το αρνάκι να νικήσει τον λύκο»

zappit.gr
Με το θέμα της Κιβωτού του κόσμου ασχολήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα» του ΑΝΤ1 όπου και ο πατέρας Αντώνιος είχε […] The post Πατέρας Αντώνιος: «Τελικά μπορεί το αρνάκι να νικήσει τον λύκο» appeared first on Zappit.
01:00 01/06/2023

Πατέρας Αντώνιος: «Όλα έγιναν μέσα στη δομή» – Ο 15χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία «σπάει» τη σιωπή του

tlife.gr
Ο 15χρονος ο οποίος κατήγγειλε πρώτος τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια και κακοποίηση, μίλησε για πρώτη To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Όλα έγιναν μέσα στη δομή» – Ο 15χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία «σπάει» τη σιωπή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 01/06/2023

Πατέρας Αντώνιος: Η αντίδρασή του στην τηλεοπτική κάμερα έξω από τη Μητρόπολη – Ο εκνευρισμός του πατέρα Ευάγγελου

tlife.gr
O πατέρας Αντώνιος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου στη Μητρόπολη Αθηνών. Έναν μήνα μετά την To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Η αντίδρασή του στην τηλεοπτική κάμερα έξω από τη Μητρόπολη – Ο εκνευρισμός του πατέρα Ευάγγελου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 15/05/2023

Πατέρας Αντώνιος: «Όταν έχω να κάνω με τους άλλους που με πληγώνουν…» Το μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα

tlife.gr
Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της Κιβωτού του Κόσμου To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Όταν έχω να κάνω με τους άλλους που με πληγώνουν…» Το μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 17/04/2023

Πατέρας Αντώνιος: Για πρώτη φορά η απάντησή του για τα δύο αγόρια που τον καταγγέλλουν για ασέλγεια

tlife.gr
Τις δικές του απαντήσεις στις καταγγελίες περί ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης δίνει ο πατέρας Αντώνιος σε To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Για πρώτη φορά η απάντησή του για τα δύο αγόρια που τον καταγγέλλουν για ασέλγεια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:08 04/04/2023

Πατέρας Αντώνιος: Με 100.000 ευρώ σε σακούλες αγόρασε τις τρεις βίλες στα Ιωάννινα

tlife.gr
Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και συγκεκριμένα To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Με 100.000 ευρώ σε σακούλες αγόρασε τις τρεις βίλες στα Ιωάννινα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:50 26/02/2023

Με 100.000 ευρώ σε... σακούλες εν μέσω capital controls αγόρασε ο Πατέρας Αντώνιος τις βίλες στα Ιωάννινα

Newsit
Περισσότερες από 10 μεγάλες δαπάνες της τελευταίας πενταετίας, που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ, έχουν γίνει σε διάφορες δομές της “Κιβωτού του Κόσμου“, σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, που άρχισε μετά τις καταγγελίες σε βάρος της ΜΚΟ και του ιδρυτή της, πατέρα Αντωνίου.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, ... Περισσότερα To άρθρο Με 100.000 ευρώ σε... σακούλες εν μέσω capital controls αγόρασε ο Πατέρας Αντώνιος τις βίλες στα Ιωάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:26 26/02/2023

Πατέρας Αντώνιος: «Ψευδείς οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση» σύμφωνα με υπόμνημά του

okmag.gr
Ο πατέρας Αντώνιος παρέδωσε στους δυο δικαστές που ερευνούν την υπόθεση περί σεξουαλικής κακοποίσης ανηλίκων και σύμφωνα με το περιεχόμενό του ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για ψευδείς καταγγελίες. Όπως αναφέρει το Newsit το υπόμνημα του Πατέρα Αντώνιου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, […] The post Πατέρας Αντώνιος: «Ψευδείς οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση» σύμφωνα με υπόμνημά του appeared first on OK! Magazine.
12:30 23/02/2023

Ανυποχώρητος ο πατέρας Αντώνιος

Zougla
Με ένα ογκωδέστατο απολογητικό υπόμνημα 100 σελίδων το οποίο κατέθεσαν οι συνήγοροι του στους Εισαγγελείς Ανηλίκων, απορρίπτει ο Πατέρας Αντώνιος...
12:26 23/02/2023

Ο Πατέρας Αντώνιος καταθέτει σήμερα στον εισαγγελέα - Τι αναμένεται να υποστηρίξει

Newsit
Στην τελική της ευθεία μπαίνει σήμερα η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με τον πατέρα Αντώνιο και πρώην εργαζόμενους στις δομές της οργάνωσης να καταθέτουν-δια των συνηγόρων τους-στις εισαγγελείς ανηλίκων πολυσέλιδα υπομνήματα έγγραφων εξηγήσεων με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Ο πατέρας Αντώνιος έχει κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πατέρας Αντώνιος καταθέτει σήμερα στον εισαγγελέα - Τι αναμένεται να υποστηρίξει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:54 23/02/2023

Κιβωτός του Κόσμου- Πρέπει να αντέξει! Ο Πατέρας Αντώνιος περνά δύσκολες ώρες, σηκώνει ένα βαρύ Σταυρό πού με δυσκολία αντέχει

ekklisiaonline.gr
Γράφει η Δημητρα Παντελοπούλου- Κιβωτός του Κόσμου- Πρέπει να αντέξει! Ο Πατέρας Αντώνιος περνά δύσκολες ώρες, σηκώνει ένα βαρύ Σταυρό πού με δυσκολία αντέχει. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου- Πρέπει να αντέξει! Ο Πατέρας Αντώνιος περνά δύσκολες ώρες, σηκώνει ένα βαρύ Σταυρό πού με δυσκολία αντέχει εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:08 14/02/2023

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία για τον πατέρα Αντώνιο και 7 πρώην εργαζόμενους

ekklisiaonline.gr
Ο Πατέρας Αντώνιος δεν θα προσέλθει την Παρασκευή, στην Εισαγγελία Ανηλίκων, για να καταθέσει για την υπόθεση της Κιβωτού. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία για τον πατέρα Αντώνιο και 7 πρώην εργαζόμενους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:56 27/01/2023

Πατέρας Αντώνιος: Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξής του – Τι λέει ο δημοσιογράφος που τον συνάντησε

tlife.gr
Ο άνθρωπος που συνάντησε τον πατέρα Αντώνιο, τον εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, εις βάρος του To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξής του – Τι λέει ο δημοσιογράφος που τον συνάντησε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:40 10/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load