#Πέγκυ Σταθακοπούλου

Θεατρική Πρεμιέρα: “Η Αξία της Ζωής” – Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκαν στην επίσημη πρώτη

instyle.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του έργου ‘’Η Αξία της Ζωής’’ της βραβευμένης με Emmy, Jane Anderson, η οποία παρουσιάζεται στο Θέατρο του Ιδρύματος Κακογιάννη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια. Tους ρόλους ερμηνεύουν οι Πέγκυ Σταθακοπούλου,  Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αθήνα Τσιλύρα και Βασίλης Ρίσβας. Την επίσημη πρεμιέρα παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών και του σκηνοθέτη. Και ποιους δεν είδαμε. […] The post Θεατρική Πρεμιέρα: “Η Αξία της Ζωής” – Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκαν στην επίσημη πρώτη appeared first on InStyle.
21:46 22/02/2024

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Το έκανα στα 40 μου, το είχα τάξει στον πατέρα μου και είναι το καλύτερο μπότοξ»

thecaller.gr
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου το απόγευμα της Τρίτης (20/2). Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου το απόγευμα της Τρίτης (20/2). Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, οι τρεις τους αναφέρθηκαν στις μεταπτυχιακές σπουδές που αποφάσισε να ξεκινήσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας αλλά και τη ζωή μετά τα 60. […]
23:00 20/02/2024

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όσο η νεότητα παρέρχεται, μπορεί να υποκατασταθεί μέσω της γνώσης» (vid)

monopoli.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για την αποδοχή του χρόνου που περνάει αλλά και τη σχέση της με τα social media.
17:53 20/02/2024

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, χαίρομαι την κάθε στιγμή της»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της αλλά […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, χαίρομαι την κάθε στιγμή της» appeared first on Zappit.
15:00 12/02/2024

Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την δύσκολη απώλεια: «Μου κόστισε πάρα πολύ ο θάνατός του»

zappit.gr
Την Πέγκυ Σταθακοπούλου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» της […] The post Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την δύσκολη απώλεια: «Μου κόστισε πάρα πολύ ο θάνατός του» appeared first on Zappit.
19:00 27/01/2024

Σπύρος Πετρουλάκης και Πέγκυ Σταθακοπούλου στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Newsit
Ένας αθλητής και μια ηθοποιός είναι οι καλεσμένοι του Τάσου Ιορδανίδη στους «Μπαμπά-δες», αυτό το Σάββατο (27.01.2024, 16:00). Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντά τον Σπύρο Πετρουλάκη, ο οποίος από αθλητής του ταεκβοντό έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς, βιβλία του οποίου έχουν γίνει επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Μιλάει για τη δυσλεξία, που δεν τον ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πετρουλάκης και Πέγκυ Σταθακοπούλου στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 27/01/2024

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ξανά φοιτήτρια στα 63

instyle.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την επιστροφή της στα… θρανία. Συγκεκριμένα όπως γράφει η εξαιρετική ηθοποιός, αποφάσισε να σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.   Η ηθοποιός, στα 63 της χρόνια, αποδεικνύει ότι η αγάπη για την μάθηση δεν έχει […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ξανά φοιτήτρια στα 63 appeared first on InStyle.
23:46 23/10/2023

Περήφανη θεία η Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η ανιψιά της πήρε το πτυχίο της στη Νομική – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ανιψιάς της, από την ορκωμοσία της στη Νομική. Η Δάφνη όπως θα διαπιστώσετε είναι μια κούκλα και η […] The post Περήφανη θεία η Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η ανιψιά της πήρε το πτυχίο της στη Νομική – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:46 12/10/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκίμαζε τηλεοπτικά κάτι παρακινδυνευμένο, είχε έντονες ερωτικές σκηνές»

zappit.gr
Αναδρομή στις μοιραίες γυναίκες των σειρών του ΑΝΤ1 έκανε η εκπομπή Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη. Δυναμικές, […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκίμαζε τηλεοπτικά κάτι παρακινδυνευμένο, είχε έντονες ερωτικές σκηνές» appeared first on Zappit.
22:00 27/08/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ποζάρει με μπικίνι στα 63 και εντυπωσιάζει – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 63, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με μπικίνι στην Πρέβελη. Όπως θα διαπιστώσετε δεν έχει αλλάξει πολύ και σίγουρα ο χρόνος είναι σύμμαχός της. “Πρέβελη…Κολυμπώντας στο ποτάμι! Καλές διακοπές στους φίλους μου! Και […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ποζάρει με μπικίνι στα 63 και εντυπωσιάζει – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
20:46 21/07/2023

Carpool Karaoke για την Πέγκυ Σταθακοπούλου και την κόρη της, Χριστίνα

mothersblog.gr
Στιγμιότυπα από το Insta story που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Περισσότερα...
08:37 11/07/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: “Πήρα θάρρος από την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ήταν αγωνίστρια σε όλα της”

instyle.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη φθορά του χρόνου, το φλερτ, τον φόβο αλλά και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” η ηθοποιός σχολίασε αρχικά ότι δεν την τρομάζει η φθορά που φέρνει στο πέρασμά του ο χρόνος: “Δεν με τρομάζει η φθορά του χρόνου. Ότι υπάρχουν […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: “Πήρα θάρρος από την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ήταν αγωνίστρια σε όλα της” appeared first on InStyle.
13:34 17/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Έκανε θόρυβο, σταμάτησα την παράσταση και τον κοίταζα μέχρι να σταματήσει»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τα αυτοάνοσα νοσήματα που έχει, αλλά και […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Έκανε θόρυβο, σταμάτησα την παράσταση και τον κοίταζα μέχρι να σταματήσει» appeared first on Zappit.
11:18 17/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Κοντεύω τα 63 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική παρέμβαση»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo, αλλά και για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της. Το 2022 ήταν µια χρονιά κατά την οποία ανέκυψε το θέµα του «#ΜeΤoo». Ποια είναι η […]
17:30 12/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Κοντεύω τα 63, δεν έχω κάνει καμία αισθητική παρέμβαση»

zappit.gr
Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ηθοποιός απάντησε για το κίνημα metoo, […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Κοντεύω τα 63, δεν έχω κάνει καμία αισθητική παρέμβαση» appeared first on Zappit.
08:34 11/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ήταν μια άλλη γλώσσα που έπρεπε να μάθω στην πολιτική

Newsit
“Δεν θα το ξανάκανα έτσι όπως νιώθω αυτή τη στιγμή” ομολογεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Για την πολιτική, τη σχέση με τον χρόνο, την αγαπημένη της κόρη αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις μίλησε από καρδιάς η Πέγκυ Σταθακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” το μεσημέρι του Σαββάτου ... Περισσότερα To άρθρο Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ήταν μια άλλη γλώσσα που έπρεπε να μάθω στην πολιτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:52 04/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όχι μόνο δεν είναι ωφέλιμο αυτό, αλλά είναι καταστροφικό και ψέμα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όχι μόνο δεν είναι ωφέλιμο αυτό, αλλά είναι καταστροφικό και ψέμα» appeared first on Zappit.
20:46 04/02/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η ηλικία, το αυτοάνοσο νόσημα και η ψυχολογική υποστήριξη

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη θεματολογία της […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η ηλικία, το αυτοάνοσο νόσημα και η ψυχολογική υποστήριξη appeared first on Zappit.
11:42 18/12/2022

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωϊαν σε είδον την μεσημβρίαν» την Πέμπτη. […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» appeared first on Zappit.
23:00 10/11/2022

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όταν προβλήθηκε η σειρά, έγινε σκάνδαλο στις εφημερίδες»

zappit.gr
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Δύο στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όταν προβλήθηκε η σειρά, έγινε σκάνδαλο στις εφημερίδες» appeared first on Zappit.
15:36 30/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load