#Πείνα

Γάζα: Πείνα και κρύο συμπληρώνουν τις βόμβες

fosonline.gr
Ενώ συνεχίζονται οι φονικές συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ και των ενόπλων παλαιστινιακών οργανώσεων στη βόρεια και τη νότια Γάζα, οι άμαχοι της λωρίδας απειλούνται ολοένα και περισσότερο όχι μόνο από τις βόμβες, αλλά και από δύο εξίσου αδυσώπητους εχθρούς: το κρύο και την πείνα. 
08:47 12/12/2023

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Αύγουστος 1816. Μετά απ’ την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνιά έχει καταπιεί τη Μάνη αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη. Πείνα, τρόμος, λιμός… οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο. Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:01 06/11/2023

Η πείνα ως αποτελεσματικό όπλο

slpress.gr
΄Ένα “νέον” όπλο χρησιμοποιεί ο Πούτιν στον πόλεμο της Ουκρανίας: Το… παλαιόν της Πείνας! Με την ματαιωθείσα συμφωνία που πρακτόρευσαν τα Ηνωμένα ΄Εθνη και η Τουρκία για την ελεύθερη εξαγωγή 32 εκατομ. τόννων ουκρανικού σίτου, ο υπόλοιπος κόσμος απειλείται με πείνα, με λιμό. Η Ρωσσική εναλλακτική πρόταση δωρεάν παροχής ενός εκατομμυρίου τόννων στις χώρες της […] The post Η πείνα ως αποτελεσματικό όπλο appeared first on slpress.gr.
20:28 22/07/2023

«Αγώνες Πείνας» (The Hunger Games): Η τριλογία που καθήλωσε το κοινό, τα σαββατόβραδα του Ιουλίου στη μικρή οθόνη

Zougla
Η τριλογία «Αγώνες Πείνας», που προκάλεσε αίσθηση και καθήλωσε το σινεφίλ κοινό, έρχεται στην ΕΡΤ1 τα σαββατόβραδα του Ιουλίου, για να μεταφέρει τη μαγεία...
10:00 07/07/2023

Jennifer Lawrence: Έτοιμη να επιστρέψει στους “Αγώνες Πείνας”

instyle.gr
Η Jennifer Lawrence “καίγεται” να ανάψει ξανά τις φλόγες και να υποδυθεί την εμβληματική Katniss Everdeen στο franchise ταινιών “Αγώνες Πείνας.” Προωθώντας τη νέα ταινία της, την κωμωδία No Hard Feelings, η 32χρονη σταρ είπε στο Variety ότι θα ήταν “απόλυτα” ανοιχτή να επαναλάβει τον αγαπημένο ρόλο της. “Ω, Θεέ μου – εντελώς!” απάντησε όταν […] The post Jennifer Lawrence: Έτοιμη να επιστρέψει στους “Αγώνες Πείνας” appeared first on InStyle.
11:46 11/06/2023

Θ. Βισκαδουράκης για Survivor: «Πείνασα πολύ, δεν ξέρω πως βρίσκουν οι άλλοι φαγητό»

thebest.gr
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου την Παρασκευή με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει το φετινό καλοκαίρι.
01:00 04/06/2023

Θανάσης Βισκαδουράκης για Survivor: «Πείνασα πολύ, δεν ξέρω πως βρίσκουν οι άλλοι φαγητό»

zappit.gr
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου την Παρασκευή με αφορμή τη νέα θεατρική […] The post Θανάσης Βισκαδουράκης για Survivor: «Πείνασα πολύ, δεν ξέρω πως βρίσκουν οι άλλοι φαγητό» appeared first on Zappit.
23:00 02/06/2023

«Τρώει» μηνύσεις ο διάσημος Τούρκος σεφ Salt Bae από πρώην υπαλλήλους του – «Κλέβει φιλοδωρήματα»

Newsbeast.gr
Ο διάσημος Τούρκος σεφ του Instagram, Salt Bae «έφαγε» μηνύσεις από πρώην υπαλλήλους του που αφορούν σε κλοπή φιλοδωρημάτων, διακρίσεις βάσει φύλου, εργασιακές παραβάσεις και γενικά επιθετικό περιβάλλον εργασίας, στα πολλά εστιατόρια του. Ο Nusret Gökçe, πιο γνωστός ως Salt Bae, έγινε μιμίδιο στο Διαδίκτυο το 2017 όταν ένα viral βίντεο τον έδειξε να ρίχνει αλάτι σε ένα κομμάτι κρέας. Ο Τούρκος σεφ έχει συγκεντρώσει μια καθαρή περιουσία 70 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει 22 ψητοπωλεία σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο Independent, εννέα πρώην εργαζόμενοι με επτά αγωγές κατηγορούν τον Γκιοκτσέ… Ένας πρώην μπάρμαν στο εστιατόριο Nusr-Et του Gökçe στο Λονδίνο είπε ότι το μα
10:08 03/05/2023

Φελίσια Τσαλαπάτη: Το αδυνάτισμα με οδήγησε στην νευρική ανορεξία – Πείναγα και δεν με άφηνα να τρώω

Newsbeast.gr
Με αφορμή την συμμετοχή στο J2US μαζί με τον Τριαντάφυλλο, η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε την Παρασκευή (28/4) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε παραπανίσια κιλά, αλλά και σε εκείνη που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία. Ενώ όσο ήταν μικρή είχε παραπάνω κιλά με τους συμμαθητές της να της ασκούν κατά κάποιο τρόπο μπούλινγκ, ωστόσο μεγαλώνοντας οδηγήθηκε στο άλλο άκρο. Πιο συγκεκριμένα, η Φελίσια Τσαλαπάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει από περιόδους με περισσότερα κιλά, φυσικά. Όταν ήμουν μικρούλα και πήγαινα σχολείο, επειδή άλλαζα και συνέχεια σχολείο, μέχρι
03:00 29/04/2023

Πείνα: Η ταινία που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού Netflix

youfly.com
Στην κορυφή του Ελληνικού Netflix βρίσκεται η ταϊλανδέζικη ταινία «Πείνα», που καθήλωσε τους χρήστες της πλατφόρμας. Διαβάστε περισσότερα. The post Πείνα: Η ταινία που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού Netflix appeared first on Youfly.
20:12 11/04/2023

Πάτρα: Καθηγήτρια δεν βαθμολόγησε εργασία μαθήτριας για την ομοφοβία γιατί όπως φέρεται να της είπε δεν υποστηρίζει «λούγκρες»

Newsbeast.gr
Συμφωνα με την καταγγελία που έκανε μια μητέρα μαθήτριας Γυμνασίου στην Πάτρα, καθηγήτρια αρνήθηκε να βαθμολογήσει εργασία για την ομοφοβία καθώς όπως υποστηρίζει η γυναίκα, η εκπαιδευτικός απάντησε πως «δεν υποστηρίζω λούγκρες». Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα pelop.gr, η συγκεκριμένη κυρία, περιέγραψε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο, όσα έζησε η κόρη της και οι συμμαθητές της στην Γ’ Γυμνασίου σχολείου της Πάτρας. Όλα άρχισαν όταν η εκπαιδευτικός ανακοίνωσε στην τάξη ότι θα γράψουν διαγώνισμα στο μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν μία εργασία ελεύθερου θέματος για επιπλέον βαθμό. «Η κόρη μου, ευαισθητοποιημένη με αρκετά κοινωνικά
23:18 07/04/2023

«Το ημερολόγιο της Μεσολογγίτισσας Μάνας…» από μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου

agriniopress.gr
Γράφουν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, Διδάσκει και καθοδηγεί: η Μαρία Ν. Αγγέλη Στα Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ Γυμνασίου ανθολογούνται δύο αποσπάσματα από την ποιητική σύνθεση του Διονυσίου Σολωμού: Ελεύθεροι Πολιορκημένοι. Κύριο θέμα στο πρώτο απόσπασμα  από το Β Σχεδίασμα είναι η Πείνα. Η πείνα αποδίδεται με δυο εικόνες. Μιας γυναίκας και ενός άνδρα: της Μάνας και του Σουλιώτη. …
21:16 27/03/2023

“Παραξενιά”: Η ιστορική κουβέντα του Θ. Κολοκοτρώνη – Πότε ειπώθηκε και γιατί

olympia.gr
 του Χρυσόστομου Τσιρίδη. Από την Δίκη Κολοκοτρώνη 1834. (απόσπασμα) ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς ονομάζεσαι; . Θεόδωρος Κολοκοτρώνης . ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι επάγγελμα κάνεις; (!!!) . Στρατιωτικός. Στρατιώτης ήμουνα. Κράταγα επί 49 χρόνια στο χέρι το ντουφέκι και πολεμούσα νύχτα μέρα για την πατρίδα. Πείνασα, δίψασα, δεν κοιμήθηκα μια ζωή. Είδα τους συγγενείς μου να πεθαίνουν, τ΄ αδέρφια […] “Παραξενιά”: Η ιστορική κουβέντα του Θ. Κολοκοτρώνη – Πότε ειπώθηκε και γιατί - olympia
15:12 23/03/2023

Κρις Σταμούλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

okmag.gr
Tην πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Κρις Σταμούλης μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης έφτασε μάλιστα στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (19/2). Ο Κρις Σταμούλης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του δημοσίευσε από το στίβο μάχης του παιχνιδιού και ανέφερε στη λεζάντα: «Πείνα, αγωνίσματα, συμβούλια, ήλιος, θάλασσα και…ποίηση. […] The post Κρις Σταμούλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.
19:28 20/02/2023

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διέθεσε 100 Κιλά Τρόφιμα στην Τράπεζα Τροφίμων

paraskhnio.gr
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα αλληλεγγύης και παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να στηρίζει και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συνεχίζει τη συνεργασία του με την Τράπεζα Τροφίμων(Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης). Οι Το άρθρο Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διέθεσε 100 Κιλά Τρόφιμα στην Τράπεζα Τροφίμων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:38 02/02/2023

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την εμπειρία της στο Survivor All Star: «Πείνασα, κρύωσα, έκλαψα»

okmag.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη σύντομη παρουσία της στο Survivor All Star. «Το πιο σύντομο αλλά ουσιαστικό ταξίδι της ζωής μου… να σηματοδοτεί την αρχή! Το 11:11! Το ένα» ανέφερε αρχικά. «Πριν από 6 χρόνια κατάφερα να είμαι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor κι φέτος να είμαι η πρώτη» σχολίασε η […] The post H Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την εμπειρία της στο Survivor All Star: «Πείνασα, κρύωσα, έκλαψα» appeared first on OK! Magazine.
14:36 23/01/2023

Jennifer Lawrence: Αρνήθηκε να κάνει δίαιτα για τους “Αγώνες πείνας”

instyle.gr
Η Jennifer Lawrence μιλά για body positivity και αποκαλύπτει ότι της ζητήθηκε να χάσει κιλά για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Αγώνες Πείνας”. Στη διάρκεια της συζήτησης με τη Viola Davis στο πλαίσιο του τεύχους του Variety “Actors on Actors”, η σταρ είπε ότι έγινε “συζήτηση” σχετικά με τα πόσα κιλά σχεδίαζε να χάσει για την […] The post Jennifer Lawrence: Αρνήθηκε να κάνει δίαιτα για τους “Αγώνες πείνας” appeared first on InStyle.
09:28 08/12/2022

Με Google Services όλα τα Huawei smartphones, όπως το nova 10 series

Newsbeast.gr
Η εταιρεία πρωτοπορεί με συσκευές απόλυτης υπεροχής, προσφέροντας στο χρήστη υπηρεσίες που απογειώνουν την εμπειρία του. Η υπεροχή της όμως δεν σταματά στο hardware, καθώς εξελίσσεται διαρκώς, αναπτύσσοντας εφαρμογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη. Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery της Huawei μετράει 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Μέσα από το AppGallery μπορείς να βρεις χιλιάδες εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά
20:58 27/10/2022

Ουκρανία: Πείνα και καχυποψία οδηγούν σε καυγάδες στην απελευθερωμένη Λιμάν

naftemporiki.gr
Η πείνα είναι έντονη στην πόλη Λιμάν. Και το ένστικτο για επιβίωση, ακόμα πιο έντονο, μετά από μήνες μαχών, βομβαρδισμών και ρωσικής κατοχής.   
20:46 12/10/2022

Σλάμπερλαντ: Επίσημο trailer για τη νέα ταινία του Netflix με πρωταγωνιστή το Jason Momoa

neolaia.gr
Από τον σκηνοθέτη των «Αγώνες Πείνας: Φωτιά» και «Αγώνες Πείνας: Επανάσταση», το «Σλάμπερλαντ» έρχεται σύντομα στο Netflix.
09:30 12/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load