#Πέμη Ζούνη

Το «αντίο» του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η υπόσχεση και η σκηνή Ζαλμά - Ζούνη που έγινε viral

queen.gr
Τι θα συμβεί μετά τον θάνατο του Μάρκου; Ο «πρύτανης» και η «queen» της σειράς όπως οι φανς χαρακτηρίζουν τον Σταύρο Ζαλμά και την Πέμη Ζούνη παραμένουν το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς. Περισσότερα...
14:17 08/03/2024

Πέμη Ζούνη: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι λούνα παρκ μπροστά στην πολιτική» (vid)

monopoli.gr
"Η πολιτική είναι πολύ άγριο πράγμα. Μπορεί να σε διαβρώσει η εξουσιολαγνεία" είπε η Πέμη Ζούνη στο "Καλύτερα Αργά"
13:53 06/03/2024

Πέμη Ζούνη: «Η εγγονή μου με πήγε πίσω – Συγκινούμαι γιατί βλέπω τα δικά μου λάθη ως μητέρα»

tlife.gr
Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα  στο Action24. Η To άρθρο Πέμη Ζούνη: «Η εγγονή μου με πήγε πίσω – Συγκινούμαι γιατί βλέπω τα δικά μου λάθη ως μητέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 06/03/2024

Πέμυ Ζούνη: «Είχα άσχημο τέλος στην πολιτική, τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες»

zappit.gr
Την Πέμη Ζούνη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/3) η Αθηναΐς Νέγκα στο Action24. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα […] The post Πέμυ Ζούνη: «Είχα άσχημο τέλος στην πολιτική, τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες» appeared first on Zappit.
01:00 06/03/2024

Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει εάν έχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

govastileto.gr
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Πέμη Ζούνη, η οποία με αφορμή τη μετακόμιση του «Έρωτα Φυγά» στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον ρόλο που την σημάδεψε περισσότερο στην τηλεόραση και εξήγησε γιατί δεν την ξαναείδαμε να συνεργάζεται με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά τη σειρά «Κλείσε τα μάτια». «Ο πιο απαγορευμένος τηλεοπτικός μου έρωτας ήταν με τον Χριστόφορο […]
18:00 25/01/2024

Πέμη Ζούνη: «Έγινε κανονική επανάσταση με τον Έρωτα Φυγά»

youfly.com
Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" και μίλησε για τον Έρωτα Φυγά και τον ρόλο της Μαργέτας που υποδύεται. The post Πέμη Ζούνη: «Έγινε κανονική επανάσταση με τον Έρωτα Φυγά» appeared first on Youfly.
13:58 25/01/2024

Έρωτας Φυγάς – Πέμη Ζούνη: «Επιτέλους πάλι κοντά σας»

youfly.com
Ο κύβος ερρίφθη και ο Έρωτας Φυγάς έρχεται από τις 18/1 στον ΑΝΤ1, όπως επιβεβαίωσε και η Πέμη Ζούνη, μέσα από το Facebook. The post Έρωτας Φυγάς – Πέμη Ζούνη: «Επιτέλους πάλι κοντά σας» appeared first on Youfly.
12:58 14/01/2024

Έρωτας Φυγάς – Γιαννακοπούλου: «Τελευταίο γύρισμα με την Πεμουλα μου»

youfly.com
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία με την Πέμη Ζούνη, από το τελευταίο γύρισμα του Έρωτα Φυγά. The post Έρωτας Φυγάς – Γιαννακοπούλου: «Τελευταίο γύρισμα με την Πεμουλα μου» appeared first on Youfly.
16:58 29/12/2023

Πέμη Ζούνη: «Στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN, όλο αυτό είναι πολύ εναντίον τους»

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη την Κυριακή για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και […] The post Πέμη Ζούνη: «Στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN, όλο αυτό είναι πολύ εναντίον τους» appeared first on Zappit.
19:00 17/12/2023

Πέμη Ζούνη: «Καληνύχτα OPEN»

zappit.gr
Ένα καθ’ όλα αινιγματικό, πλην απολύτως λιτό, μήνυμα θέλησε η Πέμη Ζούνη να μοιραστεί μέσα από τα social media με […] The post Πέμη Ζούνη: «Καληνύχτα OPEN» appeared first on Zappit.
23:00 15/12/2023

Πέμη Ζούνη: Η νέα αντίδραση για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά – «Καληνύχτα Open»

tlife.gr
Το Open Tv αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς», με τους πρωταγωνιστές To άρθρο Πέμη Ζούνη: Η νέα αντίδραση για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά – «Καληνύχτα Open» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 15/12/2023

Πέμη Ζούνη: «Δεν έχουμε επαφή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Είναι μια αγάπη που μένει εκεί»

tlife.gr
Η Πέμη Ζούνη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την To άρθρο Πέμη Ζούνη: «Δεν έχουμε επαφή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Είναι μια αγάπη που μένει εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 09/12/2023

Εκνευρισμένη Πέμη Ζούνη για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά»: «Ο καθένας υπογράφει με τις πράξεις του…»

thecaller.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέμη Ζούνη, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σ ττο πρόωρο τέλος του επιτυχημένου σίριαλ «Έρωτας φυγάς» στο OPEN. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέμη Ζούνη, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σ ττο πρόωρο τέλος του επιτυχημένου σίριαλ «Έρωτας φυγάς» στο OPEN. Η Πέμη Ζούνη ανέφερε χαρακτηριστικά για το πρόωρο τέλος του δημοφιλούς σίριαλ πως «ελπίζω να τελειώνει […]
19:00 09/12/2023

Πέμη Ζούνη: Αγνώριστη στην αγκαλιά της μητέρας της – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Η Πέμη Ζούνη είναι μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της. Είναι κόρη του κονφερασιέ Λάμπρου Ζούνη. Το 1982 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, συμμετέχοντας και σε θεατρικές παραγωγές του. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τη σεζόν 1982-1983 στη σειρά της ΕΡΤ Γιάννης και Μαρία, με πρωταγωνιστές στους ομώνυμους ρόλους την […] The post Πέμη Ζούνη: Αγνώριστη στην αγκαλιά της μητέρας της – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
16:46 20/11/2023

Λύγισε η Πέμη Ζούνη - Τι ζήτησε on air από την Ελένη Μενεγάκη

onsports.gr
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Πέμη Ζούνη η οποία…
04:17 15/11/2023

Πέμη Ζούνη: «Πήγε πίσω η προσωπική μου ζωή – Είναι η μόνη ενοχή που έχω»

tlife.gr
Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την To άρθρο Πέμη Ζούνη: «Πήγε πίσω η προσωπική μου ζωή – Είναι η μόνη ενοχή που έχω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 15/11/2023

Πέμη Ζούνη: Επιλέγω πού θα παίξω με βάση τους ανθρώπους

Newsit
Η αγαπημένη ηθοποιός Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη, και μίλησε για όλους και για όλα. Η Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε επίσης και στην περίοδο που έκανε τα τρέιλερ στο παλιό MEGA. «Η πρώτη μου διαφήμιση ήταν για ένα πολύ γνωστό ουίσκι. Μετά έκανε μία παύση ενός έτους και μετά ξεκίνησε ... Περισσότερα To άρθρο Πέμη Ζούνη: Επιλέγω πού θα παίξω με βάση τους ανθρώπους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 14/11/2023

Η Μαργέτα ετοιμάζει το σχέδιο της επιστροφής της στον Έρωτα Φυγά ενώ «χάνει» τον Στέφανο

queen.gr
Το θρίλερ με την Πέμη Ζούνη και τον ρόλο της στον Έρωτα Φυγά συνεχίζεται. Και αυτή τη φορά το εμπνευσμένο σχέδιό της θα ευνοήσει την Αλεξάνδρα. Περισσότερα...
22:09 03/11/2023

Θα αποχωρήσει τελικά η Πέμη Ζούνη από τον Έρωτα Φυγά; Και ποιοι τελικά θα χάσουν τη ζωή τους;

queen.gr
Ένας γάμος και δεκάδες spoilers που μιλούν για το μέλλον των ηρώων της σειράς. Μήπως τελικά ο Ιάσονας είναι εκείνος που θα πει το «αντίο» στον Έρωτα Φυγά;Περισσότερα...
21:09 30/10/2023

Πέμη Ζούνη: «Βγήκα πολύ, διασκέδασα πολύ και δεν μπορώ πια… Βαριέμαι»

thecaller.gr
H Πέμη Ζούνη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.H Πέμη Ζούνη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.Διαβάστε ένα απόσπασμα: Λάθη έχετε κάνει; Έχω κάνει πολλά λάθη αλλά, επειδή τότε τα εννοούσα αυτά που έκανα, ήταν οι επιλογές μου, γιατί έτσι ήμουν, έτσι λειτουργούσε το μυαλό μου, τα βλέπω, χαμογελάω ή τσαντίζομαι, αλλά έτσι ήμουν, δεν μπορώ να […]
08:00 29/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load