#Πενέλοπε Κρουζ

H Πενέλοπε Κρουζ επαναφέρει μια ξεχασμένη τάση της μόδας των ’00s

ProtoThema.gr
Στην εμφάνισή της για την πρεμιέρα της ταινίας Ferrari στο Λονδίνο.
18:00 07/12/2023

«Ferrari»: Πότε θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους η πολυσυζητημένη ταινία - Βίντεο

thebest.gr
Στις 25 Ιανουαρίου του 2024 θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους η ταινία «Ferrari», σε σκηνοθεσία Μάικλ Μαν, με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Ντράιβερ και τη συμμετοχή των Πενέλοπε Κρουζ, Τζακ Ο’ Κόνελ, Σαϊλίν Γούντλεϊ και Πάτρικ Ντέμπσι .
03:00 28/11/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ και η απουσία του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε για όλους To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ και η απουσία του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 03/10/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στο πλευρό της Πενέλοπε Κρουζ και της Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι

tlife.gr
Σε μια από τις αγαπημένες της πόλεις στο εξωτερικό βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς είναι καλεσμένη To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στο πλευρό της Πενέλοπε Κρουζ και της Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 27/09/2023

Αγνώριστος ο Άνταμ Ντράιβερ ως Έντζο Φεράρι – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Newsbeast.gr
Άνταμ Ντράιβερ (Adam Driver) είναι σχεδόν αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Neon Films για τη δραματική ταινία του Μάικλ Μαν (Michael Mann) «Ferrari». Ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται τον διάσημο Ιταλό επιχειρηματία σπορ αυτοκινήτων Έντζο Φεράρι (Enzo Ferrari) με την Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz) να πρωταγωνιστεί στο πλάι του ως η σύζυγος Λάουρα Φερράρι και η Σέιλιν Γούντλεϊ(Shailene Woodley) ως η ερωμένη του, Λίνα Λάρντι. Η ταινία διαδραματίζεται το 1957, πριν από το περιβόητο αγώνα «Mille Miglia», κατά τη διάρκεια του οποίου το λάστιχο του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Φερράρι Αλφόνσο ντι Πορτάγκο έσκασε και ο ίδιος και εννέα θεατές έχασαν τη ζωή τους. Η ίδι
11:00 31/08/2023

«Ferrari»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας λίγο πριν την πρεμιέρα στη Βενετία

myvolos.net
Newsroom 31.08.2023 • 09:50 Κοινοποίηση Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι σχεδόν αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Neon Films για την δραματική ταινία του Μάικλ Μαν «Ferrari». Ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται τον διάσημο Ιταλό επιχειρηματία σπορ αυτοκινήτων Εντζο Φεράρι με την Πενέλοπε Κρουζ να πρωταγωνιστεί στο πλάι του ως η σύζυγος Λάουρα […]
10:46 31/08/2023

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Πενέλοπε Κρουζ - Πώς αντέδρασε η σύζυγός του

ProtoThema.gr
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα
23:00 28/07/2023

«Ferrari»: Η πολυαναμενόμενη ταινία του Μάικλ Μαν έρχεται τα Χριστούγεννα

blueskytv.gr
Η εταιρεία παραγωγής Neon απέκτησε τα δικαιώματα διανομής σε μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πρόκειται για την ταινία «Ferrari» του Μάικλ Μαν(Michael Mann) με πρωταγωνιστές τον ‘Ανταμ Ντράιβερ(Adam Driver) και την Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz). «Ο Μάικλ Μαν, ένας από τους πιο καινοτόμους και σημαντικούς σκηνοθέτες του αμερικανικού κινηματογράφου, εντυπωσιάστηκε από τη δύναμη […] «Ferrari»: Η πολυαναμενόμενη ταινία του Μάικλ Μαν έρχεται τα Χριστούγεννα on BLUE SKY.
20:46 11/07/2023

Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Ό,τι παίζει στα σινεμά από 25 Μαΐου

Zougla
Με οκτώ ταινίες ξεκινά απόψε η κινηματογραφική εβδομάδα. Ξεχωρίζουν το κοινωνικό θρίλερ επιβίωσης του Χουάν Μπότο «Στα Άκρα» με την Πενέλοπε Κρουζ και η μεταφορά...
15:00 25/05/2023

Νέες ταινίες στα σινεμά με «Μικρή Γοργόνα», Πενέλοπε Κρουζ και Τζέραρντ Μπάτλερ

tromaktiko.gr
Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 25 Μαΐου. Η νέα live action ταινία της Disney, η αγαπημένη μας μικρή γοργόνα Άριελ, πρωταγωνιστεί στα σινεμά την τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Μαΐου. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, παράληλλα, ψάχνει ένα μέσο διαφυγής στο Kandahar, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ βρίσκεται «στα άκρα». Η Μικρή Γοργόνα (The Little Mermaid) Η […] The post Νέες ταινίες στα σινεμά με «Μικρή Γοργόνα», Πενέλοπε Κρουζ και Τζέραρντ Μπάτλερ appeared first on Tromaktiko.gr.
11:56 25/05/2023

Πενέλοπε Κρουζ: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στη Ρώμη με see through δημιουργία

okmag.gr
Η Πενέλοπε Κρουζ μαγνήτισε τα βλέμματα στα 68α Βραβεία David Di Donatello στη Ρώμη το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία L’immensità πέρυσι, έκανε μια πολύ σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί χωρίς σουτιέν με ένα διάφανο φόρεμα από τους Dolce & Gabbana. Το σέξι look της Πενέλοπε Κρουζ Η 49χρονη σταρ, […] The post Πενέλοπε Κρουζ: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στη Ρώμη με see through δημιουργία appeared first on OK! Magazine.
09:44 11/05/2023

Met Gala 2023 - Ντούα Λίπα και Πενέλοπε Κρουζ στο κόκκινο χαλί (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Το φετινό Met Gala, η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές, τον Καρλ Λάγκερφελντ.
09:56 02/05/2023

Σαρλότ Κασιράγκι – Πενέλοπε Κρουζ: Chic εμφάνιση στο σόου της Chanel

okmag.gr
Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έδωσαν το «παρών» η Σαρλότ Κασιράγκι και η Πενέλοπε Κρουζ. Πρόκειται για δύο γυναίκες – ιέρειες του γαλλικού οίκου Chanel. Οι δυο τους κάθισαν στην πρώτη σειρά του fashion show Chanel Womenswear Fall Winter 2023 της Τρίτης, Μάλιστα, για το look τους και οι δύο γυναίκες πόνταραν σε ένα κλασικό […] The post Σαρλότ Κασιράγκι – Πενέλοπε Κρουζ: Chic εμφάνιση στο σόου της Chanel appeared first on OK! Magazine.
10:10 08/03/2023

Πενέλοπε Κρουθ: Κάνει το Instagram στάχτη! Η εκρηκτική της ανάρτηση και η φωτογραφία με το κόκκινο παλτό

koolnews.gr
Στα 48 της χρόνια έχει να υπερηφανεύεται για δεκάδες πράγματα! Για το ταλέντο της, την επαγγελματική της πορεία, τους άντρες που έχουν πέσει στα πόδια της! Η Πενέλοπε Κρουζ, μία από τις γοητευτικότερες ηθοποιούς του παγκόσμιου στερεώματος, επιστρέφει πιο σέξι από ποτέ με μία ανάρτηση στα social media που σπάει καρδιές. Η καλλονή ποζάρει μόνο […]
09:52 07/03/2023

Aston Martn DBS 770 Ultimate: Έπιασε 750.000 ευρώ σε φιλανθρωπικό γκαλά

Gazzetta
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χειμερινό θέρετρο του Γκστάαντ, παρουσία διασημοτήτων όπως η Πενέλοπε Κρουζ.
22:02 20/02/2023

Πενέλοπε Κρουζ: Εκθαμβωτική στα βραβεία Goya με Dolce & Gabbana τουαλέτα

okmag.gr
Αν υπάρχει μια μούσα στο χαλί των βραβείων Goya, αυτή είναι η Πενέλοπε Κρουζ. Με 14 υποψηφιότητες -η πρώτη το 1993 για την ταινία Jamón, jamón και 3 βραβεία Γκόγια στη «συλλογή» της, η ηθοποιός είναι πια βετεράνος της διοργάνωσης και οι εμφανίσεις της σε αυτή σχεδόν εξίσου διάσημες με τις εξαιρετικές της ερμηνείες. Υποψήφια […] The post Πενέλοπε Κρουζ: Εκθαμβωτική στα βραβεία Goya με Dolce & Gabbana τουαλέτα appeared first on OK! Magazine.
11:39 12/02/2023

Πενέλοπε Κρουζ: Τόπλες και με αέρινο σορτσάκι – Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram

eleftherostypos.gr
Η Πενέλοπε Κρουζ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της – και μη – με τη νέα της φωτογράφιση, στην οποία πόζαρε τόπλες, φορώντας μόνο ένα ανάλαφρο σορτσάκι. Η 48χρονη χολιγουντιανή σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ισπανικού τεύχους του περιοδικού «Dust». Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Κρουζ καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της ενώ κοιτάει τον […] Το άρθρο Πενέλοπε Κρουζ: Τόπλες και με αέρινο σορτσάκι – Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:22 29/12/2022

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από κλασικό ζευγάρι γόβες και η Πενέλοπε Κρουζ το αποδεικνύει

ProtoThema.gr
Τις συνδύασε με ένα εξαιρετικά κοντό μαύρο μπουκλέ τουίντ μίνι φόρεμα.
16:32 18/12/2022

Ομορφόσογο – Η αδερφή της Πενέλοπε Κρουθ είναι σέξι και toρless – Πάρε μάτι τη Μόνικα Κρουζ

koolnews.gr
Αν δεν γνωρίζεις την Μόνικα Κρουζ δεν έχεις ιδέα τι χάνεις. Μπορεί όλη η showbiz να τριγυρνά γύρω από τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ, όμως τα μάτια σου θα χορτάσουν αν γνωρίσεις καλύτερα και την υπόλοιπη οικογένεια. Την προσοχή μας κέρδισαν οι παρακάτω φωτογραφίες, που παρουσιάζουν την αδερφή της διάσημη ηθοποιού να απολαμβάνει τον […]
16:34 09/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load