#Πέννυ Μπαλτατζή

Πέννυ Μπαλτατζή: Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι o αδερφός μου χάθηκε τόσο άδικα απλά στον ύπνο του

Newsbeast.gr
Την Πέννυ Μπαλτατζή υποδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στις απώλειες της μητέρας της και του αδελφού της, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους την συνέτριψε συναισθηματικά η δεύτερη. Ειδικότερα, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε αρχικά πως «η μαμά μου ήταν μια γυναίκα που πήγαινε σε ψυχολόγους όλη την ζωή της, τουλάχιστον όσο την γνώρισα εγώ. Πήγαινε στον έναν, έφευγε από τον άλλον, πάλευε εκεί και πήγαινε χορό, γυμναστική. Ένιωθε πως «πρέπει να κάνω κάτι για μένα, δεν γίνεται να είμαι μόνο μαμά ή μόνο στη δουλειά». Δηλαδή αυτό που προσπαθούμε όλοι,
20:00 16/03/2024

Καθηλώνει η Πέννυ Μπαλτατζή: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο 23χρονος αδερφός που έχασε και η επiθετική μητέρα της

Newside.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με αφορμή τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου plus». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της και την καψούρα που εξακολουθεί να υπάρχει στη σχέση τους, τις αποβολές που είχε, αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της ψυχικής ασθένειας […] Το άρθρο Καθηλώνει η Πέννυ Μπαλτατζή: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο 23χρονος αδερφός που έχασε και η επiθετική μητέρα της εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:00 02/02/2024

Η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογείται: «Η μητέρα μου γινόταν επιθετική, τρώγαμε ξύλο»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία μίλησε για την καψούρα που έχει ακόμα με τον σύζυγό της, τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά, την απώλεια του αδερφού της, αλλά και την ψυχική ασθένεια της μητέρας της. «Πριν παντρευτώ, δεν έκανα το πρώτο βήμα όταν κάποιος μου άρεσε, απλώς έδινα το πράσινο […]
00:00 02/02/2024

Πέννυ Μπαλτατζή: Μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη

Newsbeast.gr
Για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τις αποβολές που είχε μίλησε το πρωί της Πέμπτης (1/2) κατά τη διάρκεια συνέντευξής της η Πέννυ Μπαλτατζή. Εστιάζοντας στον σύζυγό της επεσήμανε πως είναι καψούρα μαζί του ενώ ανέφερε πως εκτός από πατέρας των παιδιών της είναι και το γκομενάκι της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» η Πέννυ Μπαλτατζή επεσήμανε: «Πριν παντρευτώ, δεν έκανα το πρώτο βήμα όταν κάποιος μου άρεσε, απλώς έδινα το πράσινο φως». «Υπήρξα σε σχέση που εγώ έπρεπε να κάνω την πρώτη κίνηση, να τον «κυνηγάω» και να είμαι πιο ενεργητική στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο σύζυγός μου δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει, όταν το κάνει για λίγο εμένα μου αρέσει, είναι
12:00 01/02/2024

Πέννυ Μπαλτατζή: Το ανατρεπτικό look της 1,5 ετών κόρης της

mothersblog.gr
Μία χιουμοριστική ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή.Περισσότερα...
16:37 28/01/2024

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έμεινα κολλημένη σε τρύπα στην Κάλυμνο»

zappit.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: «Έμεινα κολλημένη σε τρύπα στην Κάλυμνο» appeared first on Zappit.
00:00 16/01/2024

Πέννυ Μπαλτατζή: Η κόρη της μεγάλωσε και μοιάζει όλο και περισσότερο στον μεγάλο της αδερφό

mothersblog.gr
Νέα στιγμιότυπα με τον Κάρολο και την Αμέλια μοιράστηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.Περισσότερα...
16:37 07/01/2024

Εορτή ΠΑ: Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής-Φωτογραφίες

militaire.gr
Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ευγενική συμμετοχή είχαν η κα. Πέννυ Μπαλτατζή, η κα. Ελεονώρα Ζουγανέλη, η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου και η δημοτική χορωδία Βριλησσίων, τις οποίες συνόδευσε η Μπάντα της ΠΑ, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα. Χριστίνα Βίδου και τη σκηνοθέτησε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος επιμελήθηκε και το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε. Οι φωτογραφίες: The post Εορτή ΠΑ: Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής-Φωτογραφίες appeared first on Militaire.gr.
19:00 08/11/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: «Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι» λέει και συγκλονίζει για τον θάνατο της μητέρας της

thecaller.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε για την απώλεια της μητέρας της η Πέννυ Μπαλτατζή. «Θυμάμαι ότι έφευγα από το σπίτι και με έψαχνε. Ήμουν σκληρή», εξομολογείται η τραγουδίστρια. Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε για την απώλεια της μητέρας της η Πέννυ Μπαλτατζή. «Θυμάμαι ότι έφευγα από το σπίτι και με έψαχνε. Ήμουν σκληρή», εξομολογείται η τραγουδίστρια. «Αν μου έλεγες 22 – 23 χρονών ”η μητέρα σου πέθανε”, θα σου έλεγα: εντάξει, και;», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή που λύγισε στον «αέρα» […]
18:00 05/11/2023

«Λύγισε» η Πέννυ Μπαλτατζή για τον θάνατο της μητέρας της: «Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι, ελπίζω να πετάει εκεί που είναι»

zappit.gr
Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην κάμερα του «I Love ΣουΚού». Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο δημοσιογράφος Τάσος […] The post «Λύγισε» η Πέννυ Μπαλτατζή για τον θάνατο της μητέρας της: «Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι, ελπίζω να πετάει εκεί που είναι» appeared first on Zappit.
13:00 05/11/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχουν γράψει στο Instagram ότι μια μάνα δεν πρέπει να ντύνεται έτσι»

okmag.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για το σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram account της. Η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που δέχθηκε για το ντύσιμό της, και […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχουν γράψει στο Instagram ότι μια μάνα δεν πρέπει να ντύνεται έτσι» appeared first on OK! Magazine.
22:58 03/11/2023

Η Πέννυ Μπαλτατζή σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις

zappit.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή, το φωτεινό κορίτσι του ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται για 2 μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte την Κυριακή 05.11.2023 & 19.11.2023. Το κορίτσι με την […] The post Η Πέννυ Μπαλτατζή σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις appeared first on Zappit.
18:00 31/10/2023

Η Πέννυ Μπαλτατζή συγκλονίζει: «Διαπίστωσα ότι είχα εφτά μεταλλάξεις στο αίμα μου, έχασα το μωράκι μου 6μιση μηνών»

zappit.gr
Στο περιοδικό Vita και τη στήλη της Μικαέλας Θεοφίλου μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζεται με τους αναγνώστες […] The post Η Πέννυ Μπαλτατζή συγκλονίζει: «Διαπίστωσα ότι είχα εφτά μεταλλάξεις στο αίμα μου, έχασα το μωράκι μου 6μιση μηνών» appeared first on Zappit.
20:00 16/10/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: Η σέξι εμφάνιση στη σκηνή με φούξια γκοφρέ μπούστο και φαρδύ τζιν

okmag.gr
Το ανακαινισμένο θέατρο του Λυκαβηττού δεν σταματά να φιλοξενεί μια σειρά από αξιόλογες συναυλίες. Μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας το θέατρο Λυκαβηττού. Με ένα μεγάλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ», αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί τίμησαν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Στη σκηνή μάλιστα ανέβηκε […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: Η σέξι εμφάνιση στη σκηνή με φούξια γκοφρέ μπούστο και φαρδύ τζιν appeared first on OK! Magazine.
13:58 26/09/2023

Η Πέννυ Μπαλτατζή σε μια κατάθεση ψυχής για τη μητέρα της: «Ήταν απίστευτα δύσκολο»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα. Μέσα σε όλα, η […] The post Η Πέννυ Μπαλτατζή σε μια κατάθεση ψυχής για τη μητέρα της: «Ήταν απίστευτα δύσκολο» appeared first on Zappit.
23:00 28/08/2023

Κατάθεση ψυχής από την Πέννυ Μπαλτατζή: «Ήταν απίστευτα δύσκολο»

thecaller.gr
Συνέντευξη παραχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα.Συνέντευξη παραχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα.Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, την δυσκολία στη διαχείριση της ορθής επικοινωνίας μαζί της και την βοήθεια της ψυχοθεραπείας. -Την απώλεια της μητέρας σου η ψυχοθεραπεία την απάλυνε; Όχι. Αλλά γίνεται μια όμορφη αποδοχή των πραγμάτων και […]
23:00 28/08/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: «Του απάντησα ότι δεν τη βλέπω γιατί δεν κάνω παρέα με αυτούς τους ανθρώπους»

zappit.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο Hello! και στον Σάββα Μπίτζα για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει τύχει να βιώσει στην […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: «Του απάντησα ότι δεν τη βλέπω γιατί δεν κάνω παρέα με αυτούς τους ανθρώπους» appeared first on Zappit.
20:00 26/08/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ο πόνος θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν έφερνα στη ζωή ένα παιδί εγκεφαλικά νεκρό»

govastileto.gr
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις διαχειρίστηκε μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello». «Γέννησα το πρώτο μου μωρό στους 6μιση μήνες εγκυμοσύνης, καθώς το παιδί δεν μεγάλωνε σωστά. Από την προτελευταία εξέταση στην […]
22:00 24/08/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: «Την ώρα που γέννησα το παιδί μου, βγήκαν και όσα αχρείαστα είχα μέσα μου»

zappit.gr
Η Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Σάββα Μπίτζα και μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τη […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: «Την ώρα που γέννησα το παιδί μου, βγήκαν και όσα αχρείαστα είχα μέσα μου» appeared first on Zappit.
21:00 24/08/2023

Πέννυ Μπαλτατζή: Βάπτισε την κόρη της – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Στιγμές ευτυχίας για την Πέννυ Μπαλτατζή και τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη, οι οποίοι βάπτισαν την ενός έτους κόρη τους. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αμέλια, ενώ νονές της ήταν τρεις φίλες της τραγουδίστριας. Η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του μυστηρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Ήρθατε […] The post Πέννυ Μπαλτατζή: Βάπτισε την κόρη της – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:46 30/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load