#Προξενιό

To Προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία αντιδρά στον εγκλεισμό του Χρήστου

youfly.com
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha με τον Γιωργίκη να αποφασίζει τον εγκλεισμό του Χρήστου στο ψυχιατρείο. The post To Προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία αντιδρά στον εγκλεισμό του Χρήστου appeared first on Youfly.
22:58 27/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανησυχία για την ψυχική υγεία του Χρήστου

youfly.com
Η αποκάλυψη της αλήθειας συγκλονίζει τον Χρήστο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» και ο εύθραυστος ψυχικός του κόσμος διαλύεται. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανησυχία για την ψυχική υγεία του Χρήστου appeared first on Youfly.
11:58 25/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

youfly.com
Η αποκάλυψη της αλήθειας συγκλονίζει τον Χρήστο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» και ο εύθραυστος ψυχικός του κόσμος διαλύεται. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική appeared first on Youfly.
15:58 24/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας – Ηλίας: «Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση»

youfly.com
Για το Προξενιό της Ιουλίας και τον ρόλο του Γιωργίκη μίλησε ο Μελέτης Ηλίας, δίνοντας spoiler για τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς. The post Το Προξενιό της Ιουλίας – Ηλίας: «Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση» appeared first on Youfly.
15:58 23/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το άλμα του χρόνου στη σειρά φέρνει Γρηγόρη και Ιουλία ξανά κοντά

queen.gr
Τι θα συμβεί 5 μήνες μετά. Ένα παιδί στην οικογένεια Προβιού αναστατώνει δύο οικογένειες και το Προξενιό της Ιουλίας μας πηγαίει πιο γρήγορα στις πιο σημαντικές εξελίξεις.Περισσότερα...
16:09 22/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος φοβάται τη συνύπαρξη των κουμπάρων

youfly.com
Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», καθώς η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και ο Γρηγόρης θα γίνει εν αγνοία του νονός του ίδιου του του παιδιού. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος φοβάται τη συνύπαρξη των κουμπάρων appeared first on Youfly.
11:58 22/03/2024

Το μυστήριο με τη Δέσπω στο Προξενιό της Ιουλίας και το αίνιγμα με τη Χάδω για τη δολοφονία Γιωργίκη

queen.gr
Μέχρι που θα φτάσει η κόντρα του Γιωργίκη με την αδελφή του Χάδω στο Προξενιό της Ιουλίας; Περισσότερα...
21:09 20/03/2024

Προξενιό Ιουλίας: Σοκ με το Spoiler Αριανούτσου και Μαξούρη

youfly.com
Καλεσμένοι στην Super Κατερίνα ήταν ο Δημήτρης Αριανούτσος και η Χριστίνα Μαξούρη, δηλαδή o Χρήστος και η Στεφανία από το Προξενιό της Ιουλίας και μίλησαν για τις εξελίξεις στη σειρά. The post Προξενιό Ιουλίας: Σοκ με το Spoiler Αριανούτσου και Μαξούρη appeared first on Youfly.
14:58 20/03/2024

Στο Προξενιό της Ιουλίας η αναμέτρηση Γιωργίκη και Ανέστη δίνει την απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα

queen.gr
Υπάρχει σοβαρός λόγος που ο Μελέτης Ηλίας θα αναζητήσει το παρελθόν του στο Προξενιό της Ιουλίας. Περισσότερα...
22:09 15/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Στασινόπουλος γίνονται εραστές

youfly.com
Εκτός ελέγχου βγαίνουν όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας» η Στάσα και ο Στασινόπουλος. Πόσο μέλλον όμως μπορεί να έχει αυτή η σχέση; The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Στασινόπουλος γίνονται εραστές appeared first on Youfly.
10:58 14/03/2024

Η σκηνή που έγινε viral στο Προξενιό της Ιουλίας φέρνει νέα ανατροπή στη δολοφονία Προβιού

queen.gr
Ο σοκαριστικός ξυλοδαρμός της Χάδως, οι αναρτήσεις του Μελέτη Ηλία και της Πέγκυς Τρικαλιώτη και ο κύκλος της φρίκης που ανοίγει στο Προξενιό της Ιουλίας. Περισσότερα...
16:09 13/03/2024

To Προξενιό της Ιουλίας: «Πότε πρόλαβε αυτή και γκαστρώθηκε;»

youfly.com
Οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» θα μας καθηλώσουν καθώς η Χάδω έρχεται σε σύγκρουση με τον Γιωργίκη. Διαβάστε περισσότερα. The post To Προξενιό της Ιουλίας: «Πότε πρόλαβε αυτή και γκαστρώθηκε;» appeared first on Youfly.
22:58 12/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η ζωή της Αλεξάνδρας αλλάζει δραματικά

youfly.com
Η ζωή της Αλεξάνδρας αλλάζει δραματικά στα επόμενα επεισόδια στη σειρά "Το Προξενιό της Ιουλίας", καθώς θα επιστρέψει μόνιμα στον Τύρναβο. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Η ζωή της Αλεξάνδρας αλλάζει δραματικά appeared first on Youfly.
17:58 12/03/2024

To προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω, η υιοθεσία και ο Ανέστης

youfly.com
Η Χάδω παρά την αρνητική στάση του αδερφού της είναι αποφασισμένη να υιοθετήσει τη μικρή Χάιδω στο Προξενιό της Ιουλίας. The post To προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω, η υιοθεσία και ο Ανέστης appeared first on Youfly.
06:58 11/03/2024

Το προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να ριχτείς στον Χρήστο»

youfly.com
Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας» με τον Γιωργίκη να ζητά από τη Δέσπω να ριχτεί στον γιο του, τον Χρήστο. Διαβάστε περισσότερα. The post Το προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να ριχτείς στον Χρήστο» appeared first on Youfly.
14:58 10/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας – «Σοκ»: Αποθέωση για Ηλία – Μάσχα

youfly.com
Σοκαριστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο στο Προξενιό της Ιουλίας, με τους χρήστες του Twitter να παθαίνουν πλάκα με την σκηνή Μελέτη Ηλία με Άννα Μάσχα. The post Το Προξενιό της Ιουλίας – «Σοκ»: Αποθέωση για Ηλία – Μάσχα appeared first on Youfly.
08:58 09/03/2024

Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται η μοιραία συνάντηση (και σκηνή) που θα κρίνει το μέλλον

queen.gr
Ένας γάμος και μία υιοθεσία. Στο Προξενιό της Ιουλίας, τα ευχάριστα γεγονότα μετατρέπονται ξαφνικά σε δραματικά. Περισσότερα...
22:09 08/03/2024

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον…

youfly.com
Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά ο ρόλος του πατέρα Επιφάνειου στην σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας». The post Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον… appeared first on Youfly.
22:58 07/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα πέφτει αναίσθητη

youfly.com
Δραματικές οι εξελίξεις απόψε 6/3 στο Προξενιό της Ιουλίας, με την Κυριακούλα να πέφτει αναίσθητη έξω από το σπίτι της. Τα παιδιά της τρέχουν να δουν τι έχει, ενώ την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό του Προβιού, η Χάδω βάζει λόγια στον Γιωργίκη, για Ιουλία-Χρήστο. Όλες οι εξελίξεις απόψε 6/3 στο Προξενιό της Ιουλίας Ο Γιωργίκης […] The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα πέφτει αναίσθητη appeared first on Youfly.
16:58 06/03/2024

Οι κρυφές ερωτικές επιστολές και το μοιραίο λάθος στο Προξενιό της Ιουλίας από τον Δημήτρη Αλεξανδρή

queen.gr
Οι αντιδράσεις για την αλλαγή ημερών προβολής της σειράς. Ο Στασινόπουλος θα μπορούσε να έχει προβλέψει την τραγωδία στο Προξενιό της Ιουλίας. Περισσότερα...
16:17 06/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load