#Ράγκμπι

Πρίγκιπας William: Το θλιβερό μήνυμα στα γενέθλια της Kate Middleton

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William, σε μια σπάνια κίνηση, ανέβασε ένα προσωπικό και συναισθηματικό μήνυμα στον κοινό λογαριασμό που έχει στο Χ με τη σύζυγο τoυ Kate Middleton. Παρά το γεγονός ότι η οικογενεια γιόρταζε τα 42α γενέθλια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, εκείνος φάνηκε πως είναι ένας σωστός προστάτης της Ουαλικής Ένωσης Ράγκμπι, αφήνοντας τη γιορτή για […] The post Πρίγκιπας William: Το θλιβερό μήνυμα στα γενέθλια της Kate Middleton appeared first on InStyle.
09:46 10/01/2024

Χρονιά με Ολυμπιακούς Αγώνες και Euro 2024 – Τα μεγάλα αθλητικά «ραντεβού» στο νέο έτος

lamianow.gr
Το 2024 ήρθε και μαζί του φέρνει πολλά και “μεγάλα” αθλητικά γεγονότα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, αλλά και το Euro της Γερμανίας, είναι δυο από τα πολυαναμενόμενα “ραντεβού” των σπορ, για τη χρονιά που μόλις άρχισε. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού (26/7-11/8) ξεχωρίζουν ανάμεσα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις που φέρνει μαζί του το 2024. Θα είναι επίσης μια ιδιαίτερη χρονιά για το διεθνές ποδόσφαιρο, με το αναβληθέν Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023 να φιλοξενείται στην Ακτή Ελεφαντοστού, το -επίσης αναβληθέν- Κύπελλο Εθνών Ασίας, να γίνεται στο Κατάρ, το Euro 2024 στη Γερμανία και το Copa America στις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φιλοξενήσουν το πρώτο τους μεγάλο τουρνουά κρίκ
12:37 01/01/2024

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Φιλιά και αγκαλιές με τον Αλβέρτο σε μια σπάνια δημόσια έκφραση αγάπης

instyle.gr
Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό δεν δίστασαν να επιδείξουν δημοσίως τον έρωτά τους. Σε μια σπάνια στιγμή, το πριγκιπικό ζεύγος έδειξε την αγάπη του ο ένας για τον άλλο στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι στο Stade de France στο Παρίσι. #NEW Yesterday Prince Albert and Princess Charlene attended the Rugby […] The post Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Φιλιά και αγκαλιές με τον Αλβέρτο σε μια σπάνια δημόσια έκφραση αγάπης appeared first on InStyle.
09:46 30/10/2023

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Σε αγώνα ράγκμπι με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

instyle.gr
Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έκανε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, σ’ έναν αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι. Η 45χρονη πριγκίπισσα εθεάθη να πετά τις γροθιές στον αέρα νικηφόρα, καθώς παρακολουθούσε τη Νότια Αφρική να κερδίζει την Αγγλία με 16-15 στους ημιτελικούς στο Stade de France στο Παρίσι. Yesterday Prince Albert […] The post Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Σε αγώνα ράγκμπι με τον πρίγκιπα Αλβέρτο appeared first on InStyle.
16:46 22/10/2023

Πρίγκιπας William: Αυστηρός μπαμπάς – Μαλώνει τον πρίγκιπα George

instyle.gr
Αυστηρός μπαμπάς φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας William, ο οποίος εθεάθη να μαλώνει τον γιο του, πρίγκιπα George, ενώ οι δυο τους παρακολουθούσαν τον αγώνα της Ουαλίας εναντίον της Αργεντινής στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι. NEW | William & George avec Benoît Payan, maire de Marseille hier après-midi au stade du vélodrome. pic.twitter.com/Lg5xQG1gxw — […] The post Πρίγκιπας William: Αυστηρός μπαμπάς – Μαλώνει τον πρίγκιπα George appeared first on InStyle.
16:46 15/10/2023

Ανακοίνωσε μεταγραφή το Ράγκμπι της ΑΕΚ

aek1924.gr
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ονιάγκο Μπράντον Έντι, προσθέτοντας ακόμα ένα αθλητή στην Πρωταθλήτρια ομάδα Ράγκμπι της Ένωσης. Την απόκτηση του Ονιάγκο Μπράντον Έντι, ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η ομάδα Ράγκμπι του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της […] The post Ανακοίνωσε μεταγραφή το Ράγκμπι της ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
18:37 21/09/2023

Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Η τρυφερή αγκαλιά στη Charlene μετά τις φήμες περί χωρισμού – Έκτη κοινή εμφάνιση σε μια εβδομάδα

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene, έκαναν την έκτη κοινή τους εμφάνιση μέσα σε οκτώ μέρες, αφού το ζευγάρι παρευρέθη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στη Μασσαλία την Κυριακή. Η πρώην Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια εντυπωσίασε με ένα κομψό μαύρο σύνολο, καθώς χειροκροτούσε την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, η οποία αντιμετώπιζε τη […] The post Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Η τρυφερή αγκαλιά στη Charlene μετά τις φήμες περί χωρισμού – Έκτη κοινή εμφάνιση σε μια εβδομάδα appeared first on InStyle.
15:46 11/09/2023

Πριγκίπισσα Κάθριν: Δείχνει δύο ιδανικά looks για ultra κομψές εμφανίσεις στο γραφείο

okmag.gr
Με δύο νέες εμφανίσει της, η πριγκίπισσα Καθριν παραδίδει μαθήματα κομψότητα. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ μάς δίνει ιδέες για τα οffice looks μας αλλά και για τα job interviews. Πιο συγκεκριμένα στις 9 του μήνα η πριγκίπισσα Κάθριν παρευρέθηκε στον αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Γαλλία 2023 μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής στο Stade Velodrome στη […] The post Πριγκίπισσα Κάθριν: Δείχνει δύο ιδανικά looks για ultra κομψές εμφανίσεις στο γραφείο appeared first on OK! Magazine.
12:58 11/09/2023

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα ράγκμπι στη Γαλλία (vid)

Gazzetta
Αρχικά ο Μακρόν χειροκρότησε τον πρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ράγκμπι Μπιλ Μπόμοντ καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία του. Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά του να απευθυνθεί στο πλήθος, οι αποδοκιμασίες αυξήθηκαν σε ένταση.
01:00 10/09/2023

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία θα απεργήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου

Newsbeast.gr
Το μεγαλύτερο συνδικάτο των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία, το SNCTA, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία στις 15 Σεπτεμβρίου, εν μέσω του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι που θα διεξαχθεί στη χώρα αυτή τον επόμενο μήνα. «Ενώ ο πληθωρισμός συνεχίζεται και είναι χειρότερος σε σύγκριση με το 2022 (…) το SNCTA δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι το έργο των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας θα υποβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο» ανέφερε το συνδικάτο στην ανακοίνωσή του. Πρόσθεσε ότι, έπειτα από πολύμηνες συνομιλίες με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας DGAC, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία στις 15 Σεπτεμβρίου και κάλεσε και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Το Παγκό
19:00 29/08/2023

Ράγκμπι: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

aek1924.gr
Δύσκολη ευρωπαϊκή αποστολή για την ΑΕΚ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Μία νέα δύσκολη αποστολή έχει να βγάλει εις πέρας η ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει απόψε (24/06, 19:00) τον Ερυθρό Αστέρα, στο Δημοτικό Γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Ο σερβικός σύλλογος είναι μία εξαιρετική ομάδα με αρκετούς έμπειρους […] The post Ράγκμπι: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα appeared first on AEK1924.gr.
15:37 24/06/2023

Ράγκμπι: Έτοιμα για την ευρωπαϊκή μάχη τα Τεθωρακισμένα της ΑΕΚ

aek1924.gr
Μεγάλη η αυριανή ημέρα για το τμήμα ράγκμπι της Ένωσης, με την ομάδα να αντιμετωπίζει την Παρτιζάν για την 3η αγωνιστική της Balksn Super League. Μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του ετοιμάζεται να γράψει το τμήμα Ράγκμπι της ΑΕΚ, καθώς το Σάββατο (03/06, 19:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγ. Αναργύρων φιλοξενεί την ομάδα […] The post Ράγκμπι: Έτοιμα για την ευρωπαϊκή μάχη τα Τεθωρακισμένα της ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
19:37 02/06/2023

Προϊστάμενος οίκου ανοχής γλίτωσε την απέλαση επειδή ο δικαστής τον χαρακτήρισε «έξυπνο και εργατικό»

Newsbeast.gr
Ένας Αλβανός προϊστάμενος οίκου ανοχής που φέρεται να επισκέφτηκε ο σταρ του ράγκμπι Λόρενς Νταλάγιο, γλίτωσε την απέλασή του αφού ο δικαστής τον χαρακτήρισε «έξυπνο και εργατικό». Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο 25χρονος Kristian Kodra, «έφαγε» δύο χρόνια για τη λειτουργία του παράνομου οίκου ανοχής που προμήθευε κοκαΐνη και ιερόδουλες. Η συμμορία κέρδισε τουλάχιστον 400.000 λίρες τους έξι μήνες λειτουργίας πριν η αστυνομία εισβάλει στο γεωργιανό αρχοντικό στο Χόλμπορν, στο κεντρικό Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2019. Για τον 50χρονο Νταλάγιο, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε πληρώσει 10.550 λίρες στους ιδιοκτήτες της «επιχείρησης» – συμ
17:18 22/05/2023

Η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο αθλητής της ΑΕΚ στο ράγκμπι, Χρήστος Λουκάκης, η ομάδα με μπροστάρη τον ίδιο επισκέφτηκαν το σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής και να στείλουν το μήνυμα “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”. Αναλυτικά η δημοσίευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ, κατά την επιστροφή […] The post Η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
21:56 10/05/2023

Ράγκμπι: Ταξιδεύει για τα ευρωπαϊκά ματς η ΑΕΚ

aek1924.gr
Φορά το ευρωπαϊκό κοστούμι η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ και πάει να παλέψει για το ευρωπαϊκό όνειρο. Για τη Νις της Σερβίας ξεκίνησε το ταξίδι της η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ, σήμερα (06/05) Σάββατο, όπου θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Balkan Super League! Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η «Ένωση» ετοιμάζεται για να φορέσει […] The post Ράγκμπι: Ταξιδεύει για τα ευρωπαϊκά ματς η ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
17:36 06/05/2023

Αθλητής του Ράγκμπι της ΑΕΚ ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση στο Πέραμα (VID)

aek1924.gr
Ο 36χρονος αθλητής της ΑΕΚ στο Ράγκμπι, δέχτηκε χθες βράδυ επίθεση από χούλιγκανς του Ολυμπιακού έξω απ’ το σπίτι του στο Πέραμα, οι οποίοι αναζητούσαν ένα… πανό του τμήματος. Δείτε το βίντεο: The post Αθλητής του Ράγκμπι της ΑΕΚ ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση στο Πέραμα (VID) appeared first on AEK1924.gr.
16:10 04/05/2023

Πριγκίπισσα Σαρλίν: H αναπάντεχη πόζα της σε πισίνα ανάμεσα σε παιδιά

okmag.gr
Το Σάββατο 22 Απριλίου ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν, έκαναν μια νέα οικογενειακή εμφάνιση, Μαζί με τα 8χρονα δίδυμα παιδιά τους, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, παρακολούθησαν το 11ο Τουρνουά Ράγκμπι της Αγίας Ντεβότ στο στάδιο Λούι Β’ στο Μονακό. Η σπάνια φωτογραφία Το προηγούμενο απόγευμα στο ίδιο στάδιο […] The post Πριγκίπισσα Σαρλίν: H αναπάντεχη πόζα της σε πισίνα ανάμεσα σε παιδιά appeared first on OK! Magazine.
23:00 01/05/2023

Τρέλα στο Rugby: Αγκαλιασμένοι τραγουδούν… «εμπρός αετέ»

aek1924.gr
Tα κιτρινόμαυρα τεθωρακισμένα σήκωσαν την κούπα και έφεραν στην ΑΕΚ το Πρωτάθλημα – Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς Με μία ψυχωμένη εμφάνιση και μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της που μετέτρεψαν σε… Νέα Φιλαδέλφεια το Δ.Γ. Βριλησσίων, η ΑΕΚ επικράτησε με 24-20 των Aris Eagles και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ράγκμπι Δυτικής Περιφέρειας. @aekgreece Η πιο […] The post Τρέλα στο Rugby: Αγκαλιασμένοι τραγουδούν… «εμπρός αετέ» appeared first on AEK1924.gr.
16:10 19/03/2023

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ανέβηκε στο θρόνο της και στο Ράγκμπι»

aek1924.gr
Η ΑΕΚ κέρδισε το Πρωτάθλημα Δυτικής Περιφέρειας στο Ράγκμπι και η Ερασιτεχνική έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία του τμήματος. Δείτε την ανακοίνωση: Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ συγχαίρουν θερμά την ομάδα Ράγκμπι του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δυτικής Περιφέρειας. Οι αθλητές […] The post Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ανέβηκε στο θρόνο της και στο Ράγκμπι» appeared first on AEK1924.gr.
22:24 18/03/2023

Πρωταθλήτρια στο Ράγκμπι η ΑΕΚ

aek1924.gr
Με τον κόσμο να δίνει… ρεσιτάλ στις κερκίδες, τα κιτρινόμαυρα τεθωρακισμένα σήκωσαν την κούπα και έφεραν στην ΑΕΚ το Πρωτάθλημα. Με μία ψυχωμένη εμφάνιση και μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της που μετέτρεψαν σε… Νέα Φιλαδέλφεια το Δ.Γ. Βριλησσίων, η ΑΕΚ επικράτησε με 24-20 των Aris Eagles και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ράγκμπι Δυτικής Περιφέρειας! Πρόκειται για […] The post Πρωταθλήτρια στο Ράγκμπι η ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
21:58 18/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load