#Ρένα Κουμιώτη

Μανώλης Μητσιάς: Η μεγάλη καριέρα στο τραγούδι που ξεκίνησε τυχαία στη Θεσσαλονίκη

ieidiseis.gr
Ο Μανώλης Μητσιάς εξομολογήθηκε τα πρώτα δύσκολα χρόνια του και τις συνεργασίες στο τραγούδι που του άνοιξαν τον δρόμο για μια μεγάλη μουσική πορεία.Στο Στούντιο 4 της Τετάρτης (10/5) ήταν καλεσμένος ο Μανώλης Μητσιάς και μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του στο τραγούδι που ξεκίνησε τυχαία ως διέξοδος από τις πολιτικές διώξεις στην επταετία. Ο Μανώλης Μητσιάς ανέφερε πως έγινε εντελώς τυχαία τραγουδιστής. Ζούσε στο χωριό Δουμπιά στη Χαλκιδική και όταν ήταν μαθητής στο γυμνάσιο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, εργάστηκε ως πωλητής νερών. Η χειρότερη δουλειά του κόσμου όπως είπε είναι στα χωράφια με τα καπνά. Το μεροκάματο αυτό το έχει γνωρίσει από μικρός δουλεύοντας από τα χαράματα. Δείτε τ
18:37 10/05/2023

Συγκινεί η Ελένη Ροδά για την Ρένα Κουμιώτη: «Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, […] The post Συγκινεί η Ελένη Ροδά για την Ρένα Κουμιώτη: «Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της» appeared first on Zappit.
21:02 12/04/2023

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Ρένας Κουμιώτη να τραγουδάει στον Ανδρέα Μπάρκουλη μια μέρα πριν πεθάνει

okmag.gr
Μια από τις πιο αγαπημένες και χαρακτηριστικές φωνές του «Νέου Κύματος» Ρένα Κουμιώτη έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσου την αγάπησαν. Σήμερα, η σύζυγος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη Μαίρη, συγκινημένη από τον θάνατο της τραγουδίστριας που είχε μια υπέροχη σχέση με τον Ανδρέα, θυμήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο, που […] The post Η συγκλονιστική φωτογραφία της Ρένας Κουμιώτη να τραγουδάει στον Ανδρέα Μπάρκουλη μια μέρα πριν πεθάνει appeared first on OK! Magazine.
13:52 05/04/2023

Πρόταση για αφιέρωμα στη Ρένα Κουμιώτη στο ΔΣ Ραφήνας

irafina.gr
Πριν την συζήτηση για τα θέματα εντός ημερησίας διάταξης, έγιναν ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου… Ο κ. Φαφούτης αρχικά έκανε την πρόταση θα γίνει ένα αφιέρωμα στην Ρένα Κουμιώτη, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και είχε τραγουδήσει το «Αγια Κυριακή» και για τη Ραφήνα, ζήτησε να αφαιρεθεί η περίφραξη από το εργοστάσιο της […]
21:14 04/04/2023

Ρένα Κουμιώτη: Τα παιδικά χρόνια, η εγκυμοσύνη, οι γάμοι, η απώλεια του γιου της,το γηροκομείο και το τέλος

pagenews.gr
Η Ρένα Κουμιώτη άφησε τη τελευταία της ζωή σε ηλικία 75 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
18:46 04/04/2023

Βόμβα στην ελληνική showbiz Μπουρδούμης – Δροσάκη: Χώρισαν οριστικά

eleftherostypos.gr
Μια πολύ δυσάρεστη είδηση μετέφερε το Πρωινό μας. Όπως ανακοινώθηκε, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη χώρισαν οριστικά έπειτα από 4 χρόνια κοινής πορείας και 3 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι μάλιστα, έχει αποκτήσει και έναν γιο. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Ρένα Κουμιώτη: Σήμερα στις 13:00 η κηδεία στο Α΄ Νεκροταφείο Περιπέτεια για τον Χιου […] Το άρθρο Βόμβα στην ελληνική showbiz Μπουρδούμης – Δροσάκη: Χώρισαν οριστικά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:32 04/04/2023

Σε κλίμα συγκίνησης τo τελευταίο «αντίο» στη Ρένα Κουμιώτη

okmag.gr
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της Ρένας Κουμιώτη που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 3 Απριλίου  σε ηλικία 81 ετών. Φίλοι και συγγενείς της είπαν τo τελευταίο «αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως έχει γνωστοποιήσει ο γιος της, Αλέξανδρος Πόζιος, η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. The post Σε κλίμα συγκίνησης τo τελευταίο «αντίο» στη Ρένα Κουμιώτη appeared first on OK! Magazine.
13:26 04/04/2023

Αυτή την ώρα η κηδεία της Ρένας Κουμιώτη

Newsbeast.gr
Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν αυτή τη στιγμή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τη Ρένα Κουμιώτη, οι ερμηνείες της οποίας στιγμάτισαν τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Στεφάνια έστειλαν το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών, ο Μίμης και η Λουκίλα Πλέσσα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Μαίρη Λίντα. Το παρών δίνουν στο τελευταίο αντίο ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Νικήτας Κακλαμάνης κ.ά.
13:14 04/04/2023

Το αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου στη Ρένα Κουμιώτη – «Ρένα μου, αγάπη μου. Σαν χελιδονάκι μας τραγούδησες. Σαν χελιδονάκι μας αφήνεις»…

tromaktiko.gr
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 χρονών. Η θλιβερή αυτή είδηση σόκαρε τη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς οι δυο γυναίκες ήταν φίλες από την εποχή της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης με ανάρτησή του, αποκάλυψε την θλίψη της Μαίρης […] The post Το αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου στη Ρένα Κουμιώτη – «Ρένα μου, αγάπη μου. Σαν χελιδονάκι μας τραγούδησες. Σαν χελιδονάκι μας αφήνεις»… appeared first on Tromaktiko.gr.
09:12 04/04/2023

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία

eleftherostypos.gr
Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του. Ειδήσεις σήμερα Καιρός: Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία «Ilina» – Διήμερο με καταιγίδες, μποφόρ και χιόνια – Live η πορεία των φαινομένων [βίντεο] Πέθανε σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη «Σπίτι μου»: Ξεκινούν από σήμερα […] Το άρθρο Ολυμπιακός: Τέλος ο Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:54 03/04/2023

Θλίψη και στην Πάτρα για τη Ρένα Κουμιώτη - Μ. Πλέσσας: Σφράγισε τα τραγούδια που είπε με την ανεπανάληπτη δωρική και επιβλητική φωνή της

thebest.gr
Συγκίνηση και θλίψη και στους Πατρινούς λάτρεις της μουσικής προξένησε η είδηση του θανάτου της σημαντικής ερμηνεύτριας Ρένας Κουμιώτη στα 81 της χρόνια.
17:34 03/04/2023

Η Ρένα Κουμιώτη και η σχέση της με τη Ραφήνα

irafina.gr
Έφυγε από τη ζωή η Ρένα Κουμιώτη. Τη θλιβερή είδηση έκαναν γνωστή οι άνθρωποι που χειρίζονται τον λογαριασμό της στο Facebook. Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι: «H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Έφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης για τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει […]
15:30 03/04/2023

Ρένα Κουμιώτη: Το Mega αποχαιρετά τη σπουδαία ερμηνεύτρια με σκηνή από τους Δύο Ξένους

zappit.gr
Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από τη ζωή στα 81 της χρόνια και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στο […] The post Ρένα Κουμιώτη: Το Mega αποχαιρετά τη σπουδαία ερμηνεύτρια με σκηνή από τους Δύο Ξένους appeared first on Zappit.
14:42 03/04/2023

MEGA: Αποχαιρετά την Ρένα Κουμιώτη με «Δυο ξένους»

youfly.com
To MEGA λέει το δικό του αντίο στην Ρένα Κουμιώτη μέσα από ένα νοσταλγικό βίντεο. The post MEGA: Αποχαιρετά την Ρένα Κουμιώτη με «Δυο ξένους» appeared first on Youfly.
14:14 03/04/2023

Ο Μάκης Δελαπόρτας στο okmag για τη Ρένα Κουμιώτη: «Ήταν για εμένα μια σημαντική απώλεια»

okmag.gr
Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο, η είδηση του θανάτου της Ρένας Κουμιώτη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρόνων. Η Ρένα Κουμιώτη σφράγισε με τη φωνή της το ¨ «Νέο Κύμα» και πριν από 13 περίπου χρόνια, το 2010 συνεργάστηκε με τον Μάκη Δελαπόρτα στη μουσική παράσταση “στα χρόνια της […] The post Ο Μάκης Δελαπόρτας στο okmag για τη Ρένα Κουμιώτη: «Ήταν για εμένα μια σημαντική απώλεια» appeared first on OK! Magazine.
14:12 03/04/2023

Λίνα Mενδώνη για Ρένα Κουμιώτη: Έντονη η παρουσία, αγαπημένα τα τραγούδια της

lykavitos.gr
Πληροφορούμενη την απώλεια της Ρένας Κουμιώτη, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη σημείωσε πώς οι αξέχαστες ερμηνείες της θα εξακολουθήσουν να μας θυμίζουν τη σημαντική της παρουσία στην ελληνική μουσική.  
13:48 03/04/2023

Ρένα Κουμιώτη: Οι δυο γάμοι, τα δύσκολα χρόνια και ο θάνατος που τη σημάδεψε

okmag.gr
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 81 χρόνων άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Απριλίου η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη. Η ίδια ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του «Nέου Kύματος» και την είχαμε γνωρίσει μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια της και τη βελούδινη φωνή της που είχε «ντύσει» πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Από […] The post Ρένα Κουμιώτη: Οι δυο γάμοι, τα δύσκολα χρόνια και ο θάνατος που τη σημάδεψε appeared first on OK! Magazine.
12:32 03/04/2023

Τα συλλυπητήρια Μενδώνη και Γιατρομανωλάκη για τον θάνατο της Ρένας Κουμιώτη - «Ξεχώρισε από την πρώτη της εμφάνιση»

Newsit
Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή η σπουδαία τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας. Πληροφορούμενοι την απώλεια της, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της και στους φίλους της.  Η είδηση για τον θάνατό της Ρένας Κουμιώτη έγινε ... Περισσότερα To άρθρο Τα συλλυπητήρια Μενδώνη και Γιατρομανωλάκη για τον θάνατο της Ρένας Κουμιώτη - «Ξεχώρισε από την πρώτη της εμφάνιση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:50 03/04/2023

Ρένα Κουμιώτη: Συλλυπητήρια από Μενδώνη και Γιατρομανωλάκη – «Η παρουσία της ήταν πάντα έντονη»

tromaktiko.gr
Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 81 ετών, άφησε η Ρένα Κουμιώτη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πέθανε σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, μία από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του νέου κύματος. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook. «H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. […] The post Ρένα Κουμιώτη: Συλλυπητήρια από Μενδώνη και Γιατρομανωλάκη – «Η παρουσία της ήταν πάντα έντονη» appeared first on Tromaktiko.gr.
11:40 03/04/2023

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο okmag για τη Ρένα Κουμιώτη: «Την είχε “χτυπήσει” πολύ ο θάνατος του γιου της»

okmag.gr
Μια μεγάλη απώλεια είχε σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς έφυγε από τη ζωή η Ρένα Κουμιώτη. Η σπουδαία τραγουδίστρια που ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του «Nέου Kύματος» άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Απριλίου σε ηλικία 81 χρόνων. Η Ρένα Κουμιώτη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε μπει […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο okmag για τη Ρένα Κουμιώτη: «Την είχε “χτυπήσει” πολύ ο θάνατος του γιου της» appeared first on OK! Magazine.
11:36 03/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load