#Ριφιφί

«Ριφιφί» στα κεντικά της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με πληροφορίες αξιωματούχων!

irafina.gr
Ένα σοβαρό περιστατικό εξαφάνισης αρχείων με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων εγείρει σοβαρό θέμα ασφαλείας στη Europol. Σύμφωνα με δημοσίευμα του POLITICO τα έντυπα αρχεία προσωπικού της εκτελεστικής διευθύντριας της Europol, Catherine De Bolle, και άλλων ανώτερων αξιωματούχων διέρρευσαν λίγο πριν από τον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το POLITICO, μια σειρά από εξαιρετικά ευαίσθητα αρχεία της αστυνομικής […]
20:46 27/03/2024

Ριφιφί σε ένα απο τα μεγαλυτερα κοσμηματοπωλεία της Αθήνας το ξημερωμα

olympia.gr
Διάρρηξη με την μέθοδο του «ριφιφί» σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, Πέμπτη (21/03) σε γνωστό κοσμηματοπωλείο του κέντρου της Αθήνας. Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι εισέβαλαν σε κτίριο κοντά στην πλατεία Ομόνοιας, όπου στεγάζεται το κατάστημα, από διπλανό πολιτιστικό κέντρο. Στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία. Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στις αρμόδιες αρχές, από το κοσμηματοπωλείο […] Ριφιφί σε ένα απο τα μεγαλυτερα κοσμηματοπωλεία της Αθήνας το ξημερωμα - olympia
11:28 22/03/2024

Ομόνοια: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία αξίας 50.000 ευρώ

tovima
Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια με λεία αξίας 50.000 ευρώ - Οι έρευνες της αστυνομίας.
11:00 22/03/2024

Πέθανε ο τραγουδιστής Ανδρέας Τσουκαλάς

naftemporiki.gr
Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Φαίη Μάτσου, πρώην μέλος των «Ριφιφί». «Καλό ταξίδι στο φως .. στον υπέροχο συναισθηματικό καλλιτέχνη Ανδρέα… Πέθανε ο τραγουδιστής Ανδρέας Τσουκαλάς - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
03:00 27/07/2023

Έρρικα Πρεζεράκου: «Καλό σου ταξίδι μεγάλε μου αδελφέ» – Το αντίο στον Ανδρέα Τσουκαλά

okmag.gr
Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής, Ανδρέας Τσουκαλάς. Ο καλλιτέχνης είχε γίνει γνωστός στα 90s από τις επιτυχίες «Νόμιζα» και «Μπαλάντα». Την είδηση του θανάτου του τραγουδοποιού, γνωστοποίησε η Φαίη Μάτσου, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Ριφιφί» με ανάρτησή της στο Facebook. «Καλό ταξίδι στο φως… στον υπέροχο συναισθηματικό καλλιτέχνη Ανδρέα Τσουκαλά» έγραψε. Η συγκινητική […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: «Καλό σου ταξίδι μεγάλε μου αδελφέ» – Το αντίο στον Ανδρέα Τσουκαλά appeared first on OK! Magazine.
09:58 26/07/2023

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Ανδρέας Τσουκαλάς

okmag.gr
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ανδρέας Τσουκαλάς, σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή έπειτα από ανάρτηση της Φαίης Μάτσου, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Ριφιφί», στο Facebook. «Καλό ταξίδι στο φως… στον υπέροχο συναισθηματικό καλλιτέχνη Ανδρέα Τσουκαλά», έγραψε. Ο Ανδρέας Τσουκαλάς έγινε γνωστός […] The post Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Ανδρέας Τσουκαλάς appeared first on OK! Magazine.
20:58 25/07/2023

Πέθανε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ανδρέας Τσουκαλάς σε ηλικία 60 ετών

instyle.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ανδρέας Τσουκαλάς, ο οποίος είχε γίνει ευρύτερα γνωστός με το κομμάτι «Νόμιζα», τη δεκαετία του ’90. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Φαίη Μάτσου, πρώην μέλος των «Ριφιφί». «Καλό ταξίδι στο φως .. στον υπέροχο […] The post Πέθανε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ανδρέας Τσουκαλάς σε ηλικία 60 ετών appeared first on InStyle.
20:46 25/07/2023

Κηφισιά: Ριφιφί σε κατάστημα με νομίσματα – Στο 1 εκατ. ευρώ η λεία

tovima
Ο υπάλληλος του καταστήματος διαπίστωσε ότι υπήρχε μία τρύπα στο υπόγειο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε παραβιαστεί.
15:00 12/06/2023

Καλλιθέα: Ριφιφί σε γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας – Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας

eleftherostypos.gr
Διάρρηξη, με τη μέθοδο ριφιφί, από άγνωστους δράστες, σημειώθηκε στα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στην περιοχή της Καλλιθέας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου, οπότε τα γραφεία ήταν κλειστά, άγνωστοι, αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, εισέβαλαν στον χώρο. Στη συνέχεια παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, απ’ όπου […] Το άρθρο Καλλιθέα: Ριφιφί σε γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας – Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 07/06/2023

«Ριφιφί» σε φαρμακείο από τρύπα στον τοίχο μετά από διάρρηξη σε… ιχθυοπωλείο

Newsbeast.gr
Ιδιαίτερα… απασχολημένη ήταν το Σαββατοκύριακο μία σπείρα διαρρηκτών, καθώς έκανε διπλό «χτύπημα» αρχικά σε ιχθυοπωλείο και στη συνέχεια σε διπλανό φαρμακείο. Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε το πρωί της Δευτέρας (8/5), όταν ο ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου –επί της οδού Μιχαλακοπούλου- έφτασε στο μαγαζί του και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν προβεί σε διάρρηξη κι είχαν αρπάξει όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο. Στη συνέχεια, όμως, με τη μέθοδο του «ριφιφί» μπήκαν και στο διπλανό φαρμακείο, ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο και… σηκώνοντας τα χρήματα που υπήρχαν. Η Αστυνομία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας, επιχειρώντας να ταυτοποιήσει τους ιδιαίτερα… δραστήριους διαρρήκτες!
20:46 08/05/2023

Ριφιφί σε αρτοποιείο στην Καλλιθέα – Στόχος το χρηματοκιβώτιο

logiastarata.gr
Άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, καταφέρνοντας να βγουν έτσι στον πρώτο όροφο διπλανής πολυκατοικίας. Άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα, παραβίασαν παράθυρο μεσοτοιχίας και εισήλθαν σε παρακείμενο αρτοποιείο στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, καταφέρνοντας να βγουν έτσι στον πρώτο όροφο διπλανής πολυκατοικίας. Ακολούθως, μπήκαν στην […] The post Ριφιφί σε αρτοποιείο στην Καλλιθέα – Στόχος το χρηματοκιβώτιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:02 27/04/2023

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε φαρμακείο – Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό

Newsit
Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν σε φαρμακείο της Θεσσαλονίκης και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την τηλεόραση της ΕΡΤ, τα ξημερώματα της Τετάρτης (5.4.2023) άγνωστοι έκαναν ριφιφί σε φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες μπήκαν από διπλανό κατάστημα που είναι άδειο και άνοιξαν τρύπα κοντά στο σημείο που βρίσκεται η ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε φαρμακείο – Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:18 05/04/2023

Πτολεμαΐδα: «Ριφιφί» 25χρονου αλλοδαπού σε κατοικία – Σήκωσε τηλεόραση, υπολογιστές και άλλα αντικείμενα

e-ptolemeos.gr
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του έτους 2022 σε οικία, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού για κλοπή. Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, ο 25χρονος […]
14:38 02/03/2023

1.200.000 ευρώ η αξία του... "Ριφιφί" στο καρναβάλι!

patrasevents.gr
Στα χέρια της αστυνομίας ο δραστης
13:58 02/03/2023

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί-γκάφα. Οι δράστες ξέχασαν τα εργαλεία τους στο κοσμηματοπωλείο

eleftherostypos.gr
Θεσσαλονίκη: Σε Άμποτ και Κοστέλο παραπέμπει η γκάφα που υπέπεσαν οι δράστες που διέρρηξαν τα ξημερώματα της Τρίτης (24/1) το κοσμηματοπωλείο επί της οδού Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο grtimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, είδε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έναν τουλάχιστον δράστη να μπαίνει σε αυτό. «Άφησε μέσα τα εργαλεία […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ριφιφί-γκάφα. Οι δράστες ξέχασαν τα εργαλεία τους στο κοσμηματοπωλείο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:58 24/01/2023

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη - Άνοιξαν τρύπα από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίριο

Newsit
Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι κατάφεραν να εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης με αποτέλεσμα να κλέψουν κοσμήματα χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν μια τρύπα από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίριο και στη συνέχεια διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη.  Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η διάρρηξη σημειώθηκε περίπου στη 1:00 ... Περισσότερα To άρθρο Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη - Άνοιξαν τρύπα από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:58 24/01/2023

Χαλάνδρι: Ριφιφί από διαρρήκτες με ακριβά γούστα

Zougla
Ακριβά γούστα είχε η τριάδα των διαρρηκτών που με την μέθοδο του ριφιφί μπήκε σε κεντρικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης...
10:50 30/10/2022

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Ανοιξαν τρύπα στον τοίχο και άρπαξαν 7.500 ευρώ και.. λαχεία

thetoc.gr
Ο δράστης εκτιμάται ότι τρύπωσε σε διπλανό κατάστημα και δημιουργώντας οπή στον διαχωριστικό τοίχο μπήκε στο κατάστημα τυχερών παιγνίων.
12:32 11/10/2022

Ριφιφί στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη για το χτύπημα

Newsit
Το ριφιφί στη Θεσσαλονίκη ήταν όπως δείχνει και το βίντεο ντοκουμέντο μελετημένο. Ο δράστης που πιθανότατα είχε συνεργό ήξερε τι έπρεπε να κάνει μέσα στο κατάστημα… Ριφιφί σημειώθηκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη δυτική Θεσσαλονίκη, επί της οδού Λαγκαδά, απ’ όπου άγνωστος άρπαξε χρηματοκιβώτιο με 7.500 ευρώ αλλά και τυχερούς λαχνούς. Η κλοπή σημειώθηκε χθες ... Περισσότερα To άρθρο Ριφιφί στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη για το χτύπημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:08 11/10/2022

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε πρακτορείο – Μπήκε γονατιστός και έκλεψε χρηματοκιβώτιο

NewsBomb
Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης (11/10).Περισσότερα...
11:30 11/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load