#Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Αμπράμοβιτς: Απορρίφθηκε η δωρεά του για τα θύματα του πολέμου

aek1924.gr
Οι βρετανικές αρχές απέρριψαν την πρόταση να πάνε τα χρήματα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την πώληση της Τσέλσι στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς, αντί για τα θύματα του πολέμου της Ουκρανίας, όπως είχε συμφωνήσει αρχικά ο Ρώσος μεγιστάνας. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραχώρησε την Τσέλσι περίπου 1.5 χρόνο πριν στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μπόλι, […] The post Αμπράμοβιτς: Απορρίφθηκε η δωρεά του για τα θύματα του πολέμου appeared first on AEK1924.gr.
23:37 28/11/2023

Ο Αμπράμοβιτς κατηγορείται για πληρωμή δεκάδων εκ. ευρώ σε μάνατζερ μέσω offshore

thessports.gr
Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα με την ονομασία «Cyprus Confidential», ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, πλήρωσε προσωπικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω offshore εταιρειών σε μεσάζοντες και μάνατζερ, με τις αδήλωτες αυτές προμήθειες να καθιστούν παραβίαση των κανόνων του οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επέτρεψε την… παράκαμψη των κανόνων του […] The post Ο Αμπράμοβιτς κατηγορείται για πληρωμή δεκάδων εκ. ευρώ σε μάνατζερ μέσω offshore first appeared on ThesSports.
11:53 16/11/2023

Κύπρος: Συναγερμός για τις κυρώσεις ΗΠΑ - Βρετανίας σε δικηγόρους και λογιστές για σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες

ProtoThema.gr
Ποιοι Κύπριοι περιλαμβάνονται στη λίστα  – Κατηγορούνται ότι βοηθούν τους Ρώσους ολιγάρχες Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Αλίσερ Ουσμάνοφ
13:56 14/04/2023

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Πώς έμπλεξαν 10 Κύπριοι με τον ρώσο ολιγάρχη

tovima
10 Ελληνοκύπριοι στις λίστες κυρώσεων Βρετανίας, ΗΠΑ - Ποιος ο ρόλος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς
10:26 13/04/2023

Αμπράμοβιτς: Διαρροή εγγράφων από offshore στην Κύπρο αποκαλύπτει πως χρηματοδοτούσε κρυφά τη Φίτεσε

Gazzetta
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, ορισμένα έγγραφα που διέρρευσαν από offshore με έδρα την Κύπρο αποκαλύπτουν πως, παράλληλα με την Τσέλσι, ο πρώην ιδιοκτήτης της Ρόμαν Αμπράμοβιτς χρηματοδοτούσε μυστικά και την ολλάνδική Φίτεσε.
17:14 29/03/2023

Τσέλσι: Γκρεμίζει και ξαναχτίζει το γήπεδό της με 1,5 δισ. λίρες

Newsbeast.gr
Ο Τοντ Μπόελι αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι τις μετοχές της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και από τότε το μόνο που κάνει είναι να ξοδεύει λεφτά, έχοντας δώσει περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και τώρα σχεδιάζει να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει το γήπεδο για 1,5 δισ. λίρες. Πρόκειται για την ομάδα που έχει ξοδέψει με διαφορά τα περισσότερα λεφτά από όλες στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους, το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα αφού είναι στη 10η θέση της Premier League και οι οπαδοί απειλούν και ρίχνουν κατάρες στον προπονητή και την οικογένειά του. Παράλληλα, όμως, πρόκειται και για την ομάδα που σκέφτεται να γκρεμί
19:14 02/03/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι ολιγάρχες έγιναν και τα 95 δισ. δολάρια φτωχότεροι λόγω των δυτικών κυρώσεων

Newsbeast.gr
Σχεδόν 95 δισεκατομμύρια δολάρια έχασαν οι πλουσιότεροι Ρώσοι ολιγάρχες το 2022, 330 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα, λόγω των αυστηρών κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη Δύση ως αντίποινα για την εισβολή στην Ουκρανία. Από τους μεγαλύτερους χαμένους της χρονιάς, είναι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσελσι, ο οποίος είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 57% στα 7,8 δισ. δολάρια φέτος, σύμφωνα με το δείκτη Bloomberg Billionaires. Ο Αμπράμοβιτς ήταν ένας από τους πρώτους ολιγάρχες που του επιβλήθησαν κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασιλείου στις 10 Μαρτίου, αφού οι υπουργοί τον κατηγόρησαν ότι είχε «σαφείς διασυνδέσεις» με το καθεστώς του Πούτιν και ότι ήταν μεταξύ μιας ομάδας πλούσιων Ρ
06:56 31/12/2022

Φτωχότεροι κατά 95 δισ. δολάρια το 2022 οι Ρώσοι ολιγάρχες λόγω των δυτικών κυρώσεων

Παραπολιτικά
Από τους μεγαλύτερους χαμένους της χρονιάς, είναι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσελσι
19:48 30/12/2022

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερ θέλουν τουλάχιστον 6 δισ. για να πουλήσουν – Θα είναι το ακριβότερο deal στην ιστορία του αθλητισμού

Newsbeast.gr
Με ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ πως εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο πώλησης μετοχών της – είτε του πλειοψηφικού πακέτου, είτε μικρότερου ποσοστού. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί πως πλησιάζει το τέλος της παρουσίας της οικογένειας Γκλέιζερ στο «Ολντ Τράφορντ», που πλέον μετράει 17 χρόνια στο τιμόνι του κλαμπ. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι ο σύλλογος «αρχίζει τη διαδικασία εξερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για το σύλλογο» και πως θα αξιολογηθούν όλες οι επιλογές ώστε να «διασφαλιστεί το καλύτερο για τους φιλάθλους, προκειμένου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν τόσο σήμερα
04:00 23/11/2022

Η Τσέλσι δεν είναι αρκετή για τον Τοντ Μπόιλι

naftemporiki.gr
Ο Τοντ Μπόιλι, αντικαταστάτης του Ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία της Τσέλσι, έχει πάρει... φόρα.
13:34 16/10/2022

Η Τσέλσι θέλει να «κλέψει» τον αθλητικό διευθυντή της Παρί!

thessports.gr
Η Τσέλσι φαίνεται πως δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Λουίς Κάμπος, αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν. Η νέα ιδιοκτησία του αγγλικού συλλόγου προτίθεται να κάνει αλλαγές σε πολλά επίπεδα και φάνηκε πως η αποχώρησηση της Μαρίνα Γκρανοφσκάια, πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και μεγάλη εμπειρία στα μεταγραφικά ζητήματα, προκάλεσε προβλήματα. Ο νέος […] The post Η Τσέλσι θέλει να «κλέψει» τον αθλητικό διευθυντή της Παρί! first appeared on ThesSports.
13:06 11/09/2022

Ουκρανία: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Ξεχνά τα πάντα στην αγκαλιά της

sportime.gr
Ουκρανία: Από τη συγκεκριμένη χώρα κατάγεται (αν και Ρωσίδα) η εντυπωσιακή ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών. Ας θυμηθούμε τι ανέφερε, μεταξύ άλλων, η «Daily Mail» τον περασμένο Μάρτιο: «Ο Ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνδέεται με μια εντυπωσιακή ηθοποιό, ουκρανικής καταγωγής, που δεν έχει ούτε τα... Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
00:18 11/09/2022

Η αποζημίωση – μαμούθ της Τσέλσι στον Τούχελ για την απόλυση του!

thessports.gr
Μία παχυλότατη αποζημίωση αναμένεται να πάρει ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι με τον Τομ Μπόελι να συνεχίζει μία μακρά παράδοση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να λάβει μία αποζημίωση που θα αγγίζει τα 17,3 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και το τεχνικό επιτελείο του μετά […] The post Η αποζημίωση – μαμούθ της Τσέλσι στον Τούχελ για την απόλυση του! first appeared on ThesSports.
16:38 07/09/2022

Πανηγυρίζει που... απολύθηκε ο Τούχελ - Θα πάρει αδιανόητα λεφτά για αποζημίωση!

filathlos.gr
Πανηγυρίζει που... απολύθηκε ο Τούχελ - Θα πάρει αδιανόητα λεφτά για αποζημίωση! 07/09/2022 Μία παχυλότατη αποζημίωση αναμένεται να πάρει ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι με τον Τομ Μπόελι να συνεχίζει μία μακρά παράδοση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να λάβει μία αποζημίωση που θα αγγίζει τα 17,3 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και το τεχνικό επιτελείο του μετά την απόλυσή τους από την Τσέλσι. Κάπως έτσι ο Τομ Μπόελι φαίνεται πως μαζί με την ομάδα «κληρονόμησε» από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την προσφιλή του συνήθεια να διώχνει προπονητές και να τους πληρώνει ένα κάρο χρήματα σε αποζημιώσεις.
16:04 07/09/2022

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το τεράστιο ποσό που πληρώνει την ώρα σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία για να γλυτώσει τα τζετ του από την κατάσχεση

mononews.gr
Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς προσέλαβε την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Kobre & Kim, με τιμές έως και 1.900 δολάρια την ώρα, καθώς ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το αμερικανικό ένταλμα για την κατάσχεση δύο εκ των ιδιωτικών jet του, στο πλαίσιο των διεθνών κυρώσεων.
11:44 08/07/2022

Τσέλσι: Τέλος και η “Σιδηρά Κυρία” του Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια

aek1924.gr
Η Τσέλσι επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, η οποία κατείχε τον ρόλο της εκτελεστικής διευθύντριας της λονδρέζικης ομάδας υπό την ηγεσία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, ανακοίνωσε σήμερα (22/6) μία σειρά από αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του κλαμπ. Σε αυτές τις αλλαγές έρχεται και η αποχώρηση της εκτελεστικής διευθύντριας, Μαρίνα […] The post Τσέλσι: Τέλος και η “Σιδηρά Κυρία” του Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια appeared first on AEK1924.gr.
13:22 22/06/2022

Τσέλσι: Παρελθόν και η Γκρανόβσκαϊα, το παίρνει πάνω του στις μεταγραφές ο Μπόελι

Gazzetta
Μετά τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, παρελθόν θα αποτελέσει και η «εγκέφαλος» της Τσέλσι και υπεύθυνη για τις μεταγραφές την τελευταία δεκαετία, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, με τον νέο ιδιοκτήτη Τοντ Μπόελι να αναλαμβάνει προσωρινά τις διαπραγματεύσεις.
21:22 20/06/2022

Κατάσχεση των δύο αεροπλάνων του Αμπράμοβιτς διέταξε το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ

pressaris.gr
Οι αρχές των ΗΠΑ πήραν το πράσινο φως για την κατάσχεση δύο αεροπλάνων αμερικανικής προέλευσης, ιδιοκτησίας του Ρώσου επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς, επειδή πέταξαν στη Ρωσία χωρίς την απαραίτητη άδεια, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά την εισβολή στην Ουκρανία. The post Κατάσχεση των δύο αεροπλάνων του Αμπράμοβιτς διέταξε το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ appeared first on pressaris.gr.
00:00 07/06/2022

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Οι ΗΠΑ διέταξαν κατάσχεση των δύο αεροπλάνων του

Newsbeast.gr
Οι αρχές των ΗΠΑ πήραν το πράσινο φως για την κατάσχεση δύο αεροπλάνων αμερικανικής προέλευσης, ιδιοκτησίας του Ρώσου επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς, επειδή πέταξαν στη Ρωσία χωρίς την απαραίτητη άδεια, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ έχει καταθέσει αρκετές κατηγορίες εναντίον του Αμπράμοβιτς, υποστηρίζοντας ότι ο ολιγάρχης κατονόμασε τα παιδιά του ως δικαιούχους των αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και Gulfstream G650 ER, παρόλο που ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς συνέχιζε να τα ελέγχει. Το υπουργείο Εμπορίου ανέφερε ότι το Gulfstream πέταξε από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα στις 12 Μαρτίου και το Boeing απογειώθηκε από το Ντουμπάι
23:56 06/06/2022

Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τα αεροπλάνα του Αμπράμοβιτς

naftemporiki.gr
Οι αρχές των ΗΠΑ πήραν το πράσινο φως για την κατάσχεση δύο αεροπλάνων αμερικανικής προέλευσης, ιδιοκτησίας του Ρώσου επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς, επειδή πέταξαν στη Ρωσία χωρίς την απαραίτητη άδεια, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
23:32 06/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load