#Σαμπντόρια

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας με την Boxing Day της Premier League

filathlos.gr
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας με την Boxing Day της Premier League 26/12/2023 Οι αγώνες της Boxing Day της Premier League ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.  Αναλυτικά:  12:00 COSMOTE SPORT 6 HD Ναόγια Ινούε – Μάρλον Ταπάλες World Championship 14:30 COSMOTE SPORT 1 HD Πρέστον – Λιντς Sky Bet EFL Championship 14:30 Novasports Prime Γκενκ – Αντβέρπ Βελγικό πρωτάθλημα 14:30 Novasports Premier League Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ Premier League 17:00 COSMOTE SPORT 1 HD Νταντί – Σέλτικ Scottish Premiership 17:00 COSMOTE SPORT 2 HD Ρόδεραμ – Μίντλεσμπρο Sky Bet EFL Championship 17:00 Novasports Premier League Μπόρνμουθ – Φού
08:46 26/12/2023

Τρελαμένος ο Εσπόζιτο, έπιασε από τον γιακά τον Πίρλο την ώρα της αλλαγής! (vid)

aek1924.gr
Τρελαμένος ο Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο πανηγύρισε τα γκολ του πιάνοντας από τον γιακά τον Αντρέα Πίρλο. Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ της Σαμπντόρια στη νίκη με 2-0 επί της Λέκκο για το πρωτάθλημα της Serie B, Τη στιγμή που έγινε αλλαγή ο Εσπόζιτο κατευθύνθηκε τρελαμένος στον πάγκο της ομάδας […] The post Τρελαμένος ο Εσπόζιτο, έπιασε από τον γιακά τον Πίρλο την ώρα της αλλαγής! (vid) appeared first on AEK1924.gr.
10:37 10/12/2023

Ο Κασάμι «έσπασε» τη σιωπή του - Ο λόγος που έφυγε από τον Ολυμπιακό

filathlos.gr
Ο Κασάμι «έσπασε» τη σιωπή του - Ο λόγος που έφυγε από τον Ολυμπιακό 19/11/2023 Η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περιμέναν οι δύο πλευρές. Ο διεθνής χαφ έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας με 15 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον Πειραιά καθώς έληξε το συμβόλαιο του. Εν τέλει ο 31χρονος χαφ πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία όπου υπέγραψε με την Σαμπντόρια έπειτα από εισήγηση του Αντρέα Πίρλο. Μέχρι τώρα έχει εννιά παιχνίδια με ένα γκολ στο ενεργητικό και ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο «Il Secolo XIX» και αναφέρθηκε και για τον Ολυμπιακό. Μεταξύ
20:46 19/11/2023

Τέλος το ποδόσφαιρο και επίσημα για τον Κουαλιαρέλα

thessports.gr
Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών έκανε επίσημα γνωστή ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Μετά από 24 χρόνια μιας «γεμάτης» καριέρας ήρθε ή ώρα να πει οριστικά το «αντίο» του στο ποδόσφαιρο ο Ιταλός επιθετικός. Ο Κουαλιαρέλα είχε μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι καθώς αποχώρησε από την Σαμπντόρια και μιλώντας […] The post Τέλος το ποδόσφαιρο και επίσημα για τον Κουαλιαρέλα first appeared on ThesSports.
12:53 19/11/2023

Ο Πίρλο αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Μίλαν και πήγε στη Γιουβέντους

pressaris.gr
Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στους πάγκους ως πρώτος προπονητής και από το περασμένο καλοκαίρι καθοδηγεί την Σαμπντόρια στην Serie B, με τον Αντρέα Πίρλο να είναι πάντως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες των ευρωπαϊκών γηπέδων λόγω της τεράστιας καριέρας που είχε ως ποδοσφαιριστής. Αναμφίβολα highlights αυτής ήταν η παρουσία του σε Μίλαν (2001-2011) […] The post Ο Πίρλο αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Μίλαν και πήγε στη Γιουβέντους appeared first on pressaris.gr.
15:09 15/10/2023

Πίρλο: Αυτός ήταν ο λόγος της φυγής του από την Μίλαν

aek1924.gr
Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για τη φυγή του από την Μίλαν στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και την απέδωσε στην επιθυμία του Αλέγκρι ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχαν μερικά χρόνια αργότερα όταν συνυπήρξαν στην Γιουβέντους. Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στους πάγκους ως πρώτος προπονητής και από το περασμένο καλοκαίρι καθοδηγεί την Σαμπντόρια […] The post Πίρλο: Αυτός ήταν ο λόγος της φυγής του από την Μίλαν appeared first on AEK1924.gr.
13:37 15/10/2023

Από τον Ολυμπιακό στη Σαμπντόρια ο Κασάμι

Newsit
Στη Σαμπντόρια θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαμπντόρια. Ο Ελβετός μέσος, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, έχει δώσει τα χέρια για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ... Περισσότερα To άρθρο Από τον Ολυμπιακό στη Σαμπντόρια ο Κασάμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 14/09/2023

Η Σαμπντόρια εξετάζει λέει και την περίπτωση του… Παπασταθόπουλου

sportstonoto.gr
Η Μαύρη Θύελλα πήρε τον Αρίμπας και ο 36χρονος στόπερ ψάχνει πλέον εν αγωνίως για ομάδα...
21:46 11/09/2023

«O ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Σοριάνο»

thessports.gr
Σε ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ τα ΜΜΕ από τη γειτονική Ιταλία, αφού υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος παρακολουθεί την περίπτωση του Ρομπέρτο Σοριάνο. Για τον 32χρονο μέσο, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπολονία, ενδιαφέρεται η Σαμπντόρια, με το «αγκάθι» να αποτελούν οι οικονομικές του απαιτήσεις, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ζητά συμβόλαιο […] The post «O ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Σοριάνο» first appeared on ThesSports.
16:53 09/09/2023

Σαμπντόρια: Οι οπαδοί ακύρωσαν μεταγραφή παίκτη που ήθελε ο Άρης!

sportime.gr
Ποιος παίκτης έφαγε «άκυρο» από τη Σαμπντόρια λόγω αντιδράσεων των οπαδών. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
20:46 05/09/2023

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και η «εμπλοκή» του Αλέξη Τσίπρα

tilegrafimanews.gr
Δεν ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, αλλά εκεί στον πολύπαθο ΣΥΡΙΖΑ (με ολίγη από ΠΣ) είναι σε διαδικασία να εκλέξουν νέο πρόεδρο! Μα την Παναγία, στα σοβαρά τώρα αυτό συμβαίνει (τουλάχιστον έτσι υποστηρίζεται αρμοδίως) και όπως ιστορικά πάντα επιβεβαιώνεται «οι όμορφες αριστερές ψηφοφορίες, όμορφα καίγονται»! ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ Στη διαδικασία υπάρχουν (έχουν επισήμως καταθέσει την σχετική υποψηφιότητα) τέσσερις (προς το παρόν) που ενδιαφέρονται να ονομαστούν «πρόεδροι», μερικές δεκάδες «αυτόχθονες- ιθαγενείς» που λες και γεννήθηκαν και ζουν για να μηρυκάζουν σε μια ιδεοληπτική στάνη «την ιστορική σημασία της εκλογής» και εκατομμύρια πολίτες που αγνοούν παντελώς την υπόθεση, είτε ε
22:46 23/08/2023

Γκαμπιαντίνι ο αντί-Μπακαμπού στην Αλ Νασρ

aek1924.gr
Ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ Ντουμπάι είναι με κάθε επισημότητα ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι! Στην Αλ Νασρ Ντουμπάι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι! Ο Ιταλός επιθετικός για τον οποίο ενδιαφέρθηκε νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο και ο ΠΑΟΚ, μετακομίζει στο Ντουμπάι, αποχωρώντας από την Σαμπντόρια και αποτελώντας ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Σεντρίκ Μπακαμπού, που έκλεισε στη Γαλατασαράι. العميد النصراوي يعزز هجومة […] The post Γκαμπιαντίνι ο αντί-Μπακαμπού στην Αλ Νασρ appeared first on AEK1924.gr.
17:37 30/07/2023

Τζούρισιτς κι επίσημα στον Παναθηναϊκό

tromaktiko.gr
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη «βούλα» ο Φίλιπ Τζούρισιτς, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. O Φίλιπ Τζούρισιτς γεννήθηκε […] The post Τζούρισιτς κι επίσημα στον Παναθηναϊκό appeared first on Tromaktiko.gr.
00:46 22/06/2023

Το πρώτο ποστάρισμα του Τζούρισιτς μετά την ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το πρώτο ποστάρισμα του Τζούρισιτς μετά την ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ) 21/06/2023 Μετά από τη Serie A και την Σαμπντόρια, ο Φίλιπ Τζούρισιτς έρχεται στα μέρη για να παίξει μπάλα από τη νέα σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και να τον κάνει δικό του, ανακοινώνοντας την Τετάρτη τη συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, λίγη μόλις ώρα μετά την επισημοποίηση του deal, ο 31χρονος Σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός φρόντισε να στείλει το πρώτο μήνυμα αγάπης στη νέα του ομάδα και στους νέους υποστηρικτές του, ποστάροντας ένα τριφύλλι στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
22:46 21/06/2023

La Repubblica: «Ο ΠΑΟΚ πιέζει για Γκαμπιαντίνι, άκρως ενδιαφέρουσα η πρότασή του»

thessports.gr
Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν την top πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και τις πιέσεις από πλευράς Δικεφάλου για να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο επιθετικό της Σαμπντόρια. Συγκεκριμένα, η La Repubblica φιλοξενεί στις σελίδες της ρεπορτάζ για τον Γκαμπιαντίνι αναφέροντας πως οι «ασπρόμαυροι» πιέζουν για να αποδεχτεί την πρόταση και να έρθει στην Θεσσαλονίκη για […] The post La Repubblica: «Ο ΠΑΟΚ πιέζει για Γκαμπιαντίνι, άκρως ενδιαφέρουσα η πρότασή του» first appeared on ThesSports.
11:53 18/06/2023

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Η πρόταση στον Γκαμπιαντίνι - «Περιμένει να μιλήσει με τη Σαμπντόρια»

NewsBomb
Μεταγραφές: Πρόταση από τον ΠΑΟΚ έχει στα… χέρια του ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος ωστόσο περιμένει να μιλήσει με τη…Περισσότερα...
13:00 17/06/2023

Αυτό το 10άρι είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού! Έπαιζε Serie A

sportime.gr
Την περίπτωση του Σέρβου μέσου Φίλιπ Τζούρισιτς που ανήκει στη Σαμπντόρια, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
17:46 16/06/2023

«Κόλπο» του Παναθηναϊκού με Τζούρισιτς (vids)

to10.gr
Οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαμπντόρια.
16:46 16/06/2023

«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Γκαμπιαντίνι» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Γκαμπιαντίνι» (ΦΩΤΟ) 15/06/2023 Το όνομα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να σημειώνει ότι ο 31χρονος επιθετικός της Σαμπντόρια είναι στόχος του Δικεφάλου του Βορρά. Αν μη τι άλλο, είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, αφού η Serie A είναι πάντα μια προοπτική για τον Ιταλό στράικερ. Η νεοφώτιστη Κάλιαρι και η «αιώνια» αντίπαλος, Τζένοα, έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με τη Σαμπντόρια να αναζητά λύση στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς και παράλληλα να αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποδεσμεύσει, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του ως το
11:46 15/06/2023

Υποβιβάστηκε η Σπέτσια, παρέμεινε στη Serie A η Βερόνα

Zougla
Η Σπέτσια είναι η ομάδα που θ΄ ακολουθήσει τις Σαμπντόρια και Κρεμονέζε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος...
07:00 12/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load