#Αιθαλομίχλη

Αιθαλομίχλη- ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ,ΕΜΥ Καιρός, Τι λέει ο Γεράσιμος Χουλιάρας

ekklisiaonline.gr
«Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν ήταν ο κύριος σεισμός» τόνισε ο κ. Χουλιάρας, ενώ εξήγησε ότι ο σεισμός των Ψαχνών και ο άλλος που έγινε πριν από έναν μήνα στα Στύρα στη Νότια Εύβοια είναι δύο διαφορετικές εστίες, δύο διαφορετικά ρήγματα. Το άρθρο Αιθαλομίχλη- ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ,ΕΜΥ Καιρός, Τι λέει ο Γεράσιμος Χουλιάρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:20 29/12/2022

Εύβοια τώρα: Αιθαλομίχλη απειλεί τη Χαλκίδα. Κλείστε όλοι τα παράθυρα

koolnews.gr
Οι Βόρειοι άνεμοι από τη φωτιά που καίνε την Εύβοια έχουν πάρει κατεύθυνση προς τα νότια και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τη Χαλκίδα και απειλούν όλη την πόλη ενώ θα φτάσουν και στην Αθήνα Υπάρχει σύσταση πνευμονολόγων και ειδικών να κλείσουν τα παράθυρα ο κόσμος ακόμα και αν μπορεί να σφραγίσει καμινάδες The post Εύβοια τώρα: Αιθαλομίχλη απειλεί τη Χαλκίδα. Κλείστε όλοι τα παράθυρα appeared first on Koolnews.gr.
16:30 07/08/2021

Συναγερμός στις Φιλιππίνες: Ηφαίστειο κοντά στη Μανίλα εκλύει τοξικό αέριο

ieidiseis.gr
Τρέπονται σε φυγή οι κάτοικοι στις Φιλιππίνες - Αιθαλομίχλη «έπνιξε» την πρωτεύουσα.Ένα ηφαίστειο, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων νότια της Μανίλας στις Φιλιππίνες, εκλύει, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, ένα τοξικό αέριο, που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για περισσότερους από 300.000 ανθρώπους, την ώρα που μια γκρίζα αιθαλομίχλη «έπνιξε» την πρωτεύουσα της χώρας και τα περίχωρά της. Σημειώνεται ότι το ηφαίστειο Τάαλ, το οποίο βρίσκεται στη μέση μιας λίμνης, είναι ένα από τα ενεργότερα των Φιλιππίνων. Προειδοποιήσεις για τις ευπαθείς ομάδες Ξεκίνησε, πριν από μερικές ημέρες, να εκλύει όλο και μεγαλύτερες ποσότητες διοξειδίου του θείου, περικυκλώνοντας σταδιακά την πρωτεύουσα με μια αι
15:10 03/07/2021

Πάτρα: Άναψαν τα τζάκια, θόλωσε ο ορίζοντας- Αιθαλομίχλη στο φουλ

thebest.gr
Κάτοικος της περιοχής μας μετέφερε ότι είναι τόσο έντονη η κατάσταση που δεν μπορείς να αναπνεύσεις.
21:03 03/01/2021

Σέρβια: Ημερίδα με θέμα «Ο,τι καίμε το αναπνέουμε»

ert.gr
Ημερίδα με θέμα «Ο,τι καίμε το αναπνέουμε. Αιθαλομίχληκαι πόσο επηρεάζεται η υγεία μας από τη χρήση ξυλοκάρβουνου» διοργανώνει ο δήμος Σερβίων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:30 το πρωί στο Πολιτιστικό κέντρο Σερβίων. www.ert.gr
09:54 14/02/2020

Ημερίδα για το μεγάλο θέμα της αιθαλομίχλης πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό

e-ptolemeos.gr
Την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, ημερίδα ευαισθητοποίησης των πολιτών για το ανθυγιεινό φαινόμενο της αιθαλομίχλης που κατακλύζει τους οικισμούς κάθε χειμώνα, λόγω χρήσης ακατάλληλων καύσιμων υλών. Συνδιοργανωτές: ΚΠΕ Βελβεντού – Σιάτιστας, ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Βελβεντού και το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το θέμα της ημερίδας ήταν «Αιθαλομίχλη. ... The post Ημερίδα για το μεγάλο θέμα της αιθαλομίχλης πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό appeared first on e-ptolemeos.gr.
09:30 28/01/2020

Ημερίδα για την αιθαλομίχλη την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Βελβεντό

e-ptolemeos.gr
Το ΚΠΕ Βελβεντού-Σιάτιστας  σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας θα υλοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ανοιχτή για τους Δημότες με θέμα «Αιθαλομίχλη. Η ρύπανση της ατμόσφαιρας και οι επιπτώσεις στην υγεία από την καύση στερεών και ορυκτών καυσίμων». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού. ... The post Ημερίδα για την αιθαλομίχλη την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Βελβεντό appeared first on e-ptolemeos.gr.
09:32 22/01/2020

«Δηλητήριο» η ατμόσφαιρα στον Βόλο – Αιθαλομίχλη και δυσοσμία κάνουν πάρτυ!

larisanew.gr
Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στην πόλη του Βόλου απόψε το βράδυ, κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες. Ο εισπνεόμενος άερας μυρίζε σαν δηλητήριο, ενώ πολλά είναι τα παράπονα από εκατοντάδες πολίτες στο τηλεφωνικό κέντρο του TheNewspaper.gr για την έντονη δυσοσμία, η οποία είναι πλέον ανακατεμένη με αιθαλομίχλη! Ο Βόλος από το απόγευμα θυμίζει βρετανική πόλη, με […]
11:06 15/01/2020

Αιθαλομίχλη: Πώς να προστατεύσετε την αναπνοή σας από την κάπνα των τζακιών

iatropedia.gr
Η αναπνοή αποκλειστικά από τη μύτη προστατεύει από τις επιπτώσεις της εισπνοής των επικίνδυνων μικροσωματιδίων που περιέχονται στον μολυσμένο ατμοσφαιρικό αέρα. The post Αιθαλομίχλη: Πώς να προστατεύσετε την αναπνοή σας από την κάπνα των τζακιών appeared first on Iatropedia.
08:06 30/12/2019

Βροχερός καιρός στα δυτικά - Αιθαλομίχλη στην Πάτρα

thebest.gr
Άστατος καιρός με βροχές κυρίως στα δυτικά αναμένεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.
08:36 07/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load