#Αιμοκάθαρση

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης του ΕΥΗΝΩΡ ευχαριστεί την ΠΥ Αγρινίου

agriniopress.gr
Τις θερμές ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ιδιαιτέρως στους Διοικητές κ. Μπόκα Χριστόφορο και Πετράκη Ευστράτιο, για την υποστήριξη που παρείχαν στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης του ΕΥΗΝΩΡ, εκφράζει η Διοίκηση της Υγειονομικής Δομής. «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποδεικνύει καθημερινά την κοινωνική της προσφορά και το ανθρώπινο πρόσωπό της», καταλήγει το σχετικό ευχαριστήριο. Βελησσάριος Καραγκούνης Πρόεδρος …
12:46 11/07/2023

Δημόσιο "ευχαριστώ" από την οικογένεια του Σ. Τσατσούρη που έφυγε χθες από τη ζωή

thebest.gr
Η οικογένεια του Σταύρου Τσατσούρη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, θέλει να ευχαριστησει δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Τρίγκας Nephros ΜΟΝ.
08:44 09/02/2023

Πάτρα: Κλείδωσε το ποδήλατο πάνω στη ράμπα και δεν περνούν οι ασθενείς

thebest.gr
Προβληματική ήταν η πρόσβαση των ασθενών που έπρεπε σήμερα να εισέλθουν στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ στη συμβολή της Κορίνθου με την Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα.
10:02 21/01/2023

Καρέκλες χημειοθεραπείας στο ΠΓΝΠ προσφέρει η Αντικαρκινική

thebest.gr
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ », αναφέρει με ανακοίνωσή της.
15:20 07/10/2022

Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Κυανούς Σταυρός Πατρών»: Γράφει ιστορία εδώ και 20 χρόνια

dete.gr
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Κυανούς Σταυρός Πατρών» πλήρως ανακαινισμένη με επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων υπό τη διεύθυνση των νεφρολόγων κας Κωνσταντίνας Τρίγκα και του κ. Περικλή Δουζδαμπανη συνεχίζει να γράφει ιστορία εδώ και 20 χρόνια, με το πιο έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με 20 έτη προϋπηρεσίας, την αρτιότερη επιστημονική κατάρτιση και τα πιο σύγχρονα […]
18:00 17/05/2022

ΚΥΠΡΟΣ: Τι είπε ο Υπ. Υγείας για ενδεχόμενο χαλαρώσεων σε γάμους & κέντρα διασκέδασης

ekklisiaonline.gr
Την Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας. Το άρθρο ΚΥΠΡΟΣ: Τι είπε ο Υπ. Υγείας για ενδεχόμενο χαλαρώσεων σε γάμους & κέντρα διασκέδασης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:42 09/05/2022

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. – Η πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα, είναι στην Πάτρα

thebest.gr
Η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε., η μεγαλύτερη & πιο σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, φτιάχτηκε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των αιμοκαθερόμενων ασθενών.
17:10 31/03/2022

Δουζδαμπάνης – Τζουβελέκης: Δυο εξαίρετοι φίλοι και εξαιρετικοί επιστήμονες στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας κατά της πανδημίας

dete.gr
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» δύο εξαίρετους φίλους και συνάμα εξαιρετικούς επιστήμονες. Τον Περικλή Δουζδαμπάνη, ιατρό – νεφρολόγο, επιστημονικό υπεύθυνο στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Κυανούς Σταυρός» Πατρών και πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρίας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και τον Αργύρη Τζουβελέκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Πνευμονολογίας Πανεπιστήμιου Πατρών και Διευθυντή κλινικής Covid 19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Οι δύο […]
14:36 31/01/2022

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Αλλαγές στην αποπληρωμή - Ανακοινώσεις Σταϊκούρα

ieidiseis.gr
Ανακοινώσεις Σταϊκούρα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή.Αλλαγές στην αποπληρωμή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.  Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε:  Και σήμερα ανακοινώνουμε 5 πρόσθετες παρεμβάσεις: Μετατίθεται η πληρωμή της πρώτης εκ των 60 άτοκων δόσεων της επιστρεπτέας προκαταβολής, από την 31η Ιανουαρίου 2022, στις 30 Ιουνίου 2022. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής του συνόλου του επιστρεπτέου ποσού έως τις 31 Μαρτίου 2022 με έκπτωση 15% επί του ποσού προς επιστροφή. Επεκτείνεται η περίοδος λήξης των πιστωτικών που έχουν εκδοθεί στο Πρόγραμμα των Παγίων Δαπανών, έως τις 30 Ιουνίου 2022. Επεκτείνετα
16:46 18/12/2021

Η οικογένεια Νικ. Σπαθάρα ευχαριστεί τον Κυανό Σταυρό Πατρών

thebest.gr
Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Κυανούς Σταυρός Πατρών» και ιδιαίτερα τη νεφρολόγο ιατρό Κα.
12:02 06/10/2021

Παναγιώτης Τρίγκας: Πώς η Πάτρα απέκτησε την πιο σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα

thebest.gr
Γιος ενός εκ των πρώτων νεφρολόγων στην χώρα και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, μυαλό παραγωγικό, άνθρωπος δοτικός και χαμηλών τόνων παρά το εξαιρετικά επιτυχημένο της διαδρομής του, ο Παναγιώτης Τρίγκας ο οποίος πρεσβεύει ότι η ιατρική είναι επιστήμη και τέχνη μαζί, είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα πολύ σημαντικό έργο στον τομέα της Υγείας στην περιοχή μας: την πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα.
07:54 22/09/2021

Κράμπες στα πόδια όταν κοιμάστε: Δείτε με ποιες ασθένειες συνδέονται

pronews.gr
Οι νυχτερινές κράμπες των ποδιών είναι επώδυνες, ακούσιες συσπάσεις των μυών, που εκδηλώνονται με οξύ και απότομο πόνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κράμπες στα πόδια τη νύχτα περιλαμβάνουν τους μυς της γάμπας σας, αλλά και οι μύες στα πόδια ή τους μηρούς σας μπορεί επίσης να πάθουν κράμπα. Αίτια Τις περισσότερες φορές, οι κράμπες στα πόδια τη νύχτα συμβαίνουν για μη γνωστούς λόγους και είναι συνήθως αβλαβείς. Σε γενικές γραμμές, οι κράμπες στα πόδια τη νύχτα είναι πιθανό να σχετίζονται με την κόπωση των μυών και κάποια νευρικά προβλήματα. Ο κίνδυνος για νυχτερινές κράμπες στα πόδια αυξάνεται με την ηλικία. Οι έγκυες γυναίκες έχουν επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσουν κράμπες στα πόδι
08:50 07/09/2021

Ο Κυανούς Σταυρός Πατρών είναι αυτόνομος χωρίς νέο παράρτημα

thebest.gr
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών παραμένει πάντα στην Γερμανού 115 στην άνω πόλη είναι αυτόνομη και δεν έχει κάποιο άλλο παράρτημα ή κάποιο νέο υποκατάστημα στην Πάτρα προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγχυσης που καλλιεργείται τεχνηέντως από κακόβουλους  «κύκλους».
09:24 11/08/2021

Στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Κυανούς Σταυρός" ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος

thebest.gr
Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ Χρυσόστομου δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών νεφρολόγοι κα Κωνσταντίνα Τρίγκα και κος Περικλής Δουζδαμπάνης, το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς.
08:20 21/07/2021

Δύο μηχανήματα αιμοκάθαρσης για τη μονάδα τεχνητού νεφρού απέκτησε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

e-ptolemeos.gr
Δύο καινούρια μηχανήματα αιμοκάθαρσης για την μονάδα τεχνητού νεφρού απέκτησε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Σταύρος Παπασωτηρίου. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb “Παραλάβαμε και τέθηκαν σε λειτουργία δύο Μηχανήματα Αιμοκάθαρσης με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού απο το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου προϋπολογισμού ... The post Δύο μηχανήματα αιμοκάθαρσης για τη μονάδα τεχνητού νεφρού απέκτησε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο appeared first on e-ptolemeos.gr.
10:20 18/05/2021

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς Κικίλια: Ερώτηση για την προστασία των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών

naftemporiki.gr
Ερώτηση σχετικά με την προστασία της υγείας των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών και την ασφαλή λειτουργία των Ιδιωτικών Μονάδων Αιμοκάθαρσης, απευθύνουν  προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι αιμοκαθαιρόμενοι ασθε-νείς παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά συννοσηρότητας με άλλα σοβαρά και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα  καθώς και με ψυχικές ασθένειες, εμφανίζουν σημαντική λειτουργική επιβάρυνση των διαφόρων συστημάτων του οργανισμού τους και βιώνουν μια σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. 
17:12 26/02/2021

Πολιτική κόντρα για την πρόσληψη καρδιολόγων και παθολόγων σε Μονάδες Αιμοκάθαρσης

naftemporiki.gr
Με τροπολογία και χωρίς αιτιολογική έκθεση η κυβέρνηση πέρασε  διάταξη που επιτρέπει να εργάζονται στις μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ)  παθολόγοι ή καρδιολόγοι μετά από τρίμηνη εκπαίδευση σε δημόσιο ή ιδιωτικό κέντρο.
21:36 17/02/2021

Κακοκαιρία «Μήδεια» - Παιανία: Κινητοποίηση του Δήμου για να εξυπηρετηθεί νεφροπαθής που είχε αποκλειστεί

ProtoThema.gr
Συνεργείο του Δήμου προχώρησε στη διάνοιξη του δρόμου, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκε η μετάβαση του ασθενούς στο Κέντρο Αιμοκάθαρσης
17:33 16/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load