#Σίντι Κρόφορντ

Σίντι Κρόφορντ: Τα 7 beauty tips που ακολουθεί για να μένει νέα στα 57της

koolnews.gr
Η Σίντι Κρόφορντ είναι Αμερικανίδα μοντέλο και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε το μόντελινγκ ως έφηβη και έγινε φήμη ως ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Η Crawford έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών και πασαρέλες μόδας σε όλο τον κόσμο. Από τότε που αποσύρθηκε από το μόντελινγκ με πλήρη απασχόληση […] The post Σίντι Κρόφορντ: Τα 7 beauty tips που ακολουθεί για να μένει νέα στα 57της appeared first on Koolnews.gr.
11:58 04/04/2024

Κάια Γκέρμπερ – Σίντι Κρόφορντ σε καυτό ραντεβού: Με ρούχα της δεκαετίας του 70 και οι φήμες οργιάζουν οτι..

koolnews.gr
Η Κάια Γκέρμπερ, 22 ετών, ακολούθησε τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, Σίντι Κρόφορντ, στον κόσμο της μόδας και τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της και στην υποκριτική. Η καλλονή του μόντελινγκ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram την Τετάρτη, στην οποία ποζάρει με την 58χρονη μητέρα της, και οι δύο ντυμένες με […] The post Κάια Γκέρμπερ – Σίντι Κρόφορντ σε καυτό ραντεβού: Με ρούχα της δεκαετίας του 70 και οι φήμες οργιάζουν οτι.. appeared first on Koolnews.gr.
01:58 13/03/2024

Η Σίντι Κρόφορντ δημοσιεύει φωτογραφία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα -«Ήμουν αμήχανη»

tanea.gr
Το σούπερ μόντελ μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία με την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την «παρουσία» της στο «The Crown».
21:00 23/12/2023

Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween

okmag.gr
Mπορεί το Ηalloween να πέρασε αλλά ο απόηχος είναι εδώ. Το ίδιο και οι εμφανίσεις των σταρ. Το κορυφαίο μοντέλο των ’90s Σίντι Κρόφορντ μεταμφιέστηκε σε Ολίβια Νιούτον Τζον και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ σε Τζον Τραβόλτα από την ταινία Grease. Μαζί τους ήταν και ο 24χρονος γιος τους Πρίσλεϊ ντυμένος Χάντερ Τόμσον, ένας […] The post Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween appeared first on OK! Magazine.
20:58 03/11/2023

Το comeback των supermodels των ’90ς

slpress.gr
Ήταν εκείνη η θρυλική φωτογραφία του Πίτερ Λίντμπεργκ για το εξώφυλλο της Vogue που εγκαινίασε την εποχή των supermodels. Η Ναόμι Κάμπελ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Εβανγκελίστα, η Τατιάνα Πάτιτζ και η Σίντι Κρόφορντ πόζαραν μαζί τον Ιανουάριο του 1990 και απέδειξαν ότι τέσσερις γυναίκες μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τη βιομηχανία της μόδας.  Εξάλλου καμία […] The post Το comeback των supermodels των ’90ς appeared first on slpress.gr.
15:28 22/09/2023

Όταν η Σίντι Κρόφορντ κατηγόρησε την Όπρα Γουίνφρεϊ για σεξισμό

in.gr
Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+, με τίτλο «The Super Models» ακούγονται μεγάλες αλήθειες από την χρυσή εποχή του μόντελινγκ -βέβαια, τότε, τα πράγματα ήταν αλλιώς.
15:00 20/09/2023

Ο πατέρας της Σίντι Κρόφορντ θεωρούσε το μόντελινγκ συνώνυμο της πορνείας

Newsbeast.gr
Η Σίντι Κρόφορντ μπορεί να έγινε ένα από τα πιο διάσημα supermodels στον κόσμο, ωστόσο ο πατέρας της διαφωνούσε με την επιλογή να ακολουθήσει τον χώρο του μόντελινγκ, γιατί το θεωρούσε αντίστοιχο της πορνείας. Το 57χρονο μοντέλο μίλησε στο ντοκιμαντέρ «The Super Models» του Apple TV+ και σύμφωνα με το People δήλωσε πως «ο πατέρας μου δυσκολευόταν να κατανοήσει ότι το μόντελινγκ θα μπορούσε να είναι ένα νόμιμο επάγγελμα». «Πίστευε λανθασμένα ότι το μόντελινγκ ήταν συνώνυμο με κάτι τόσο στιγματισμένο όσο η πορνεία», πρόσθεσε στη συνέχεια. Ωστόσο, μετά από αρκετές συζητήσεις συμφώνησε να την υποστηρίξει το τότε επαγγελματικό της βήμα και μάλιστα την συνόδευσε στο πρώτο κάστινγκ. «Πριν ξεκινή
22:00 15/09/2023

Ποιά Σίντι Κρόφορντ: Η Μισέα Κρόφορντ μετράει τα δόντια μας στον διάδρομο του μπόουλινγκ

koolnews.gr
Η Μισέα Κρόφορντ μπορεί να μην έχει γονιδιακή σχέση με το supermodel Σίντι Κρόφορντ αλλά το επίθετο και μόνο αρκεί για να την προσέξεις! Αν και κατάγεται από το Κεμπέκ, περνά μεγάλο μέρος της εφηβείας της στο Μόντρεαλ. Η Μισέα Κρόφορντ είναι μοντέλο και έχει κάνει δουλειές παρουσιάζοντας εσώρουχα, μπικίνι και καμπάνιες υψηλής μόδας. Έχει […] The post Ποιά Σίντι Κρόφορντ: Η Μισέα Κρόφορντ μετράει τα δόντια μας στον διάδρομο του μπόουλινγκ appeared first on Koolnews.gr.
18:50 25/05/2023

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ. Από τη Φαίη Σκορδά στη σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

koolnews.gr
Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες και κάνει καριέρα και στο εξωτερικό. Το εντυπωσιακό μοντέλο μένει μόνιμα στην Αμερική και ασχολείται με το μόντελινγκ. Αρκετοί την παρομοιάζουν με το supermodel των nineties Cindy Crawford Έχει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας και είναι γνωστή για την ομορφιά της και το εντυπωσιακό της στυλ. […] The post Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ. Από τη Φαίη Σκορδά στη σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ appeared first on Koolnews.gr.
09:56 21/05/2023

Σακίρα: Οι διάσημοι γείτονές της στις ΗΠΑ - Από τη Σίντι Κρόφορντ μέχρι τον Ρίκι Μάρτιν

NewsBomb
Η Σακίρα έφυγε από την Ισπανία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της ζωή στις Η.Π.Α μαζί με τους δυο…Περισσότερα...
07:38 10/04/2023

Δημήτρης Γιαννέτος: Από τα Oscars στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι - Ο κομμωτής των stars αποκαλύπτει

ieidiseis.gr
Ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει το μεγάλο του όνειρο πλαισιωμένος από τα μεγαλύτερα ονόματα των διασήμων.Ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει το όνειρό του στο Λος Άντζελες τα τελευταία 10 χρόνια που έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί και παράλληλα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για όπου τον καλούν οι διάσημοι πελάτες του. Ο κομμωτής των σταρ του Hollywood, Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε σε σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη από την έδρα του στο Λος Άντζελες για την εμπειρία του από την δουλειά του. Πρόσφατα βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για να αναλάβει τα χτενίσματα γνωστού οίκου: «Μόλις γύρισα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι μέσα σε ένα αεροπλάνο. Έχουν περάσει 10 χρόνια από
20:08 23/03/2023

Σίντι Κρόφορντ: Φωτογραφία χωρις μακιγιάζ και ρούχα στο κρεβάτι της

koolnews.gr
Η Σύνθια Αν Κρόφορντ, γνωστή ως Σίντι Κρόφορντ, είναι Αμερικανίδα πρωην μοντέλο με σπουδαία καριέρα. Η επιτυχία της στο μόντελινγκ την έκανε μια διεθνή διασημότητα, που της έδωσαν ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη! Είναι γεννημένη το 1966, σήμερα είναι 57 ετών […]
10:28 16/03/2023

H άφθονη γύμνια δεν επισκίασε το πιο ακαταμάχητο ζευγάρι στο Vanity Fair After Party

thebest.gr
Εκείνος 31, εκείνη 21, γεννημένοι στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια: Περίπου ενάμισι χρόνο μαζί, ο ανερχόμενος super star Οστιν Μπάτλερ, που υποδύθηκε φανταστικά τον «Elvis» κερδίζοντας υποψηφιότητα για Οσκαρ και η πανέμορφη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, περιζήτητο μοντέλο, Κάια Γκέρμπερ, λάμπουν όπου κι αν εμφανίζονται.
12:16 14/03/2023

H Σίντι Κρόφορντ έκλεισε τα 57: Η μεγάλη καριέρα, ο έρωτας και τα μυστικά ομορφιάς της

ProtoThema.gr
Ένα από τα διασημότερα μοντέλα των 90s συνεχίζει να μεγαλώνει όμορφα, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός
15:42 21/02/2023

Σίντι Κρόφορντ: Το βίντεο μέσα σε μια σάουνα και οι αντιδράσεις των θαυμαστών – «Δεν την αναγνώρισα»

Newsbeast.gr
Αγνώριστη ήταν για ορισμένους θαυμαστές της η Σίντι Κρόφορντ, η οποία ανέβασε ένα βίντεο μέσα από μία σάουνα, όπου φαίνεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ να παίζει με τις αφέλειές της. Το 56χρονο σούπερ μόντελ ανάρτησε το βίντεο στο Instagram και αρκετοί δήλωσαν έκπληκτοι με την εμφάνισή της, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Φαίνεσαι τόσο διαφορετική», «δεν μοιάζει καθόλου με εκείνη», «δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ μέχρι που είδα το όνομά σου», ανέφεραν ορισμένοι στα σχόλια.
18:16 18/02/2023

Η αλήθεια γυμνή: Η Σίντι Κρόφορντ αγνώριστη σε βίντεο που ανήρτησε 

Skai.gr
Στο βίντεο, η Κρόφορντ ποζάρει μέσα από μία σάουνα, χωρίς μακιγιάζ και δείχνει πώς μοιάζει στα 56 της χρόνια
17:34 18/02/2023

H Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε άβαφη σε σάουνα και την «τσάκισαν» στο Instagram – «Ποια είναι αυτή;»

Newsit
Η Σίντι Κρόφορντ αδιαμφισβήτητα στα 80s ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στις ΗΠΑ, και όχι μόνο. Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη.  Πλέον, το super model των 80’s βαδίζει στα 56 και έχει αλλάξει πολύ. Όπως και άλλες σταρ της πασαρέλας, έτσι και Σίντι Κρόφορντ προσπάθησε ... Περισσότερα To άρθρο H Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε άβαφη σε σάουνα και την «τσάκισαν» στο Instagram – «Ποια είναι αυτή;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:44 18/02/2023

Αγνώριστη η Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει τόπλες και χωρίς μακιγιάζ σε σάουνα

NewsBomb
Η Σίντι Κρόφορντ χωρίς καθόλου μακιγιάζ φωτογραφήθηκε με νάζι σε μια σάουναΠερισσότερα...
14:04 18/02/2023

Σίντι Κρόφορντ: Οι σέξι φωτογραφίες με τις οποίες υποδέχθηκε το 2023

NewsBomb
Η Σίντι Κρόφορντ, το απόλυτο τοπ μόντελ της δεκαετίας του 90, πόζαρε σε μία σειρά απο φωτογραφίες στο Instagram για…Περισσότερα...
10:58 30/01/2023

Κάγια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ

thebest.gr
Τη θρυλική τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και λογοτέχνιδα Πάτι Σμιθ θέλει να υποδυθεί η Kaia Gerber, κόρη της Σίντι Κρόφορντ.
06:42 28/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load