#Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συζητήσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο στo Jurassic World 4

ProtoThema.gr
Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου του 2025
15:00 26/03/2024

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην κουζίνα των λαϊκιστών

protagon.gr
Η 42χρονη γερουσιαστής Κέιτι Μπριτ, η οποία απάντησε από την κουζίνα της εκ μέρους των Ρεπουμπλικανών στην καθιερωμένη ομιλία του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για την «Κατάσταση του Εθνους», προκάλεσε αρνητική εντύπωση και έγινε το αντικείμενο πετυχημένης σάτιρας για τα τραμπικά στερεότυπα από τη διάσημη ηθοποιό The post Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην κουζίνα των λαϊκιστών appeared first on Protagon.gr.
14:09 14/03/2024

Πώς η τεχνολογία των deepfakes έκανε τα fake news να μοιάζουν με παιχνιδάκι

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Από το ροζ βίντεο της Σκάρλετ Γιόχανσον μέχρι την απόπειρα πραξικοπήματος στην Γκαμπόν, τα deepfakes έκαναν την αλήθεια και το ψέμα μπερδεύονται επικίνδυνα Είναι γνωστό πως το διαδίκτυο έχει την καλή του πλευρά. Την άμεση ενημέρωση, για παράδειγμα. Ή το να μπορείς να βρεις οτιδήποτε θες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πολλά άλλα. Είναι, όμως, […] Το άρθρο Πώς η τεχνολογία των deepfakes έκανε τα fake news να μοιάζουν με παιχνιδάκι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 10/01/2024

Η Σκάρλετ Γιόχανσον εναντίον εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης

protagon.gr
Η αμερικανίδα σταρ κινήθηκε νομικά εναντίον μιας εφαρμογής ΤΝ που χρησιμοποίησε το άβαταρ και τη φωνή της σε προωθητική ενέργεια χωρίς την άδειά της. Και δεν είναι η μόνη The post Η Σκάρλετ Γιόχανσον εναντίον εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης appeared first on Protagon.gr.
15:09 02/11/2023

Κωστής Μαραβέγιας: Τι τον ενώνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο;

okmag.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές και συνθέτες της γενιάς του. η Το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα τραγούδια του, για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Μάλιστα ο […] The post Κωστής Μαραβέγιας: Τι τον ενώνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο; appeared first on OK! Magazine.
08:58 04/10/2023

Ματ Ντέιμον: Γιατί ήταν κόλαση το φιλί μει τη Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε

tromaktiko.gr
Ο Ματ Ντέιμον σε κοινή συνέντευξη με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε. Ο Ματ Ντέιμον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Oppenheimer» αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν στην ταινία του 2011 «We Bought a Zoo», έπρεπε να φιλήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον, η εμειρία […] The post Ματ Ντέιμον: Γιατί ήταν κόλαση το φιλί μει τη Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε appeared first on Tromaktiko.gr.
08:48 01/08/2023

Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε τι συνέβη όταν φίλησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον

okmag.gr
Ο Ματ Ντέιμον και η Σκάρλετ Γιόχανσον είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «We Bought a Zoo» το 2011, με τον διάσημο ηθοποιό να θυμάται σε πρόσφατη συνέντευξή του το φιλί που αντάλλαξε με την τότε κινηματογραφική του παρτενέρ. «Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ Γιόχανσον -μπορείτε να φανταστείτε πόσο απαίσιο ήταν αυτό για μένα; Αλλά το γυρίσαμε. […] The post Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε τι συνέβη όταν φίλησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον appeared first on OK! Magazine.
17:58 28/07/2023

Ματ Ντέιμον: «Ήταν…» – Τι είπε για το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον

in.gr
Τι είπε ο Ματ Ντέιμον για το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον;
16:00 26/07/2023

Τομ Κρουζ - Σκάρλετ Γιόχανσον: "Ας γράψει κάποιος μια ιστορία για να πρωταγωνιστήσουμε μαζί"

sofokleousin.gr
Τομ Κρουζ - Σκάρλετ Γιόχανσον: "Ας γράψει κάποιος μια ιστορία για να πρωταγωνιστήσουμε μαζί"aniaka Παρ., 23/06/2023 - 08:21
08:28 23/06/2023

“Ο Άνθρωπος που Δεν Ήταν Εκεί”, τη Δευτέρα στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

irafina.gr
Αγαπητοί φίλοι μας, Η λέσχη μας θα παρουσιάσει την την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00 Αμερικανική αστυνομική ταινία του 2001: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ (THE MAN WHO WASN’T THERE) Διάρκεια: 116′ Σκηνοθεσία: Τζόελ Κοέν Με τους: Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Τόνι Σαλούμπ, Τζον Πολίτο, Σκάρλετ Γιόχανσον ΣΥΝΟΨΗ: […]
09:46 14/06/2023

Kάννες 2023: Η Σκάρλετ Γιόχανσον με vintage φόρεμα Prada σε πρωινή εμφάνιση – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Το 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή και μαγνητίζει τους σταρ του Χόλιγουντ. Μια σειρά από ταινίες από τον αμερικάνικο και ευρωπαϊκό κινηματογράφο συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Μαζί τους καταφθάνουν στην Κρουαζέτ μερικοί από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του κόσμου. Η Σκάρλετ Γιόχανσον με summer dress Στην ταινία Αsteroid City πρωταγωνιστεί η […] The post Kάννες 2023: Η Σκάρλετ Γιόχανσον με vintage φόρεμα Prada σε πρωινή εμφάνιση – Πόσο κοστίζει appeared first on OK! Magazine.
16:00 24/05/2023

H κουκλίτσα με τα ροζ: Ο έμφυτος ερωτισμός της Σκάρλετ Γιόχανσον κατέλαβε τις Κάννες

thebest.gr
Τα φλας έλαμψαν και χθες στο κόκκινο χαλί του ιστορικού σινε- φεστιβάλ των Καννών, με έντονη αύρα Χόλιγουντ.
10:58 24/05/2023

Όλα τα βλέμματα στην Σκάρλετ Γιόχανσον – Με ροζ Prada φόρεμα στο κόκκινο χαλί [Εικόνες – Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η Σκάρλετ Γιόχανσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με τον σύζυγό της, Κόλιν Τζοστ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τομ Χανκς, ο Εντριαν Μπρόντι, ο Μπράιαν Κράνστον και o Ματ Ντίλον ήταν μερικές από τις διασημότητες που το βράδυ της Τρίτης περπάτησαν το κόκκινο χαλί της «Grand Theatre Lumiere» προκειμένου να παραστούν στην παγκόσμια […] Το άρθρο Όλα τα βλέμματα στην Σκάρλετ Γιόχανσον – Με ροζ Prada φόρεμα στο κόκκινο χαλί [Εικόνες – Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:08 24/05/2023

Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ

okmag.gr
Οι σταρ συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο αλί των Καννών. Το 76ο κατά σειρά φεστιβάλ του θεσμού πραγματοποιείται στη Γαλλική Ριβιέρα έως την Κυριακή 27 του μήνα. Το βράδυ της Τρίτης παρέλασαν στο φεστιβάλ των Καννών η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τομ Χανκς βρέθηκαν μαζί με τους συζύγους τους Κόλιν Τζοστ και Ρίτα Γουίλσον […] The post Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ appeared first on OK! Magazine.
08:46 24/05/2023

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί τρεις φορές: Το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση

Newsbeast.gr
Τρεις γάμους έχει κάνει η Σκάρλετ Γιόχανσον που μίλησε με την Γκουίνεθ Πάλτροου στο podcast Goop. «Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές». «Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου. «Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η Γιόχανσον κι πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος». Γιόχανσον και Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2011. Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε αργότερα την Μπλέικ Λάιβλι το 2012 και οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά. Από τότε η Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ το 2014 με τον οποίο χώρισε το 2017, ενώ από 2020
09:46 21/04/2023

Ο Τζέρεμι Ρένερ μπήκε χορεύοντας στο πλατό του Τζίμι Κίμελ (βίντεο)

ieidiseis.gr
Ο διάσημος ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του βραδινού talk show.Ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα, καλεσμένος στο «Jimmy Kimmel Live!» για να μιλήσει για το περιστατικόαλλά  και την νέα του σειρά στο Disney+ «Rennervations». Ο διάσημος ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του βραδινού talk show, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Με ένα πλατύ χαμόγελο, ο ηθοποιός χόρεψε λίγο πριν καθίσει, ενώ φαίνεται να έχει επανέλθει μετά και τις φυσιοθεραπείες. «Αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιος είναι ο πιο σκληρός Αvenger, αυτό έχει ξεκαθαρίσει τώρα, σωστά;» ρώτησε χιουμοριστικά ο Τζίμι Κίμελ με
23:32 11/04/2023

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Ο εγκέφαλος μου είναι σαν λεπτό λουλούδι, δεν μπορώ να έχω instagram»

neolaia.gr
Η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε ότι αρνείται να χρησιμοποιήσει εφαρμογές όπως το Instagram επειδή είναι «πολύ εύθραυστο άτομο για να έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
22:48 05/04/2023

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε τους λόγους που αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ProtoThema.gr
Ακόμα και 20 λεπτά στα social media, κάνουν την ηθοποιό να νιώθει καταβεβλημένη
20:54 04/04/2023

Ηρωικά 00’s – Χαμένοι στη μετάφραση

eretikos.gr
Μεταφορικά μιλώντας, η Σοφία Κόπολα δεν είναι παιδί του μπαμπά της, μόνο. Είναι παιδί της κινηματογραφικής αισθητικής στο σύνολο της. Η ταινία της Χαμένοι στη Μετάφραση (2003) είναι ένα κομψοτέχνημα που εστιάζει στη σχέση που αναπτύσσουν δύο ετερόκλητοι άνθρωποι στο έγχρωμο, εξωτικά σύγχρονο, Τόκιο. Το έργο που πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιόχανσον “ακούστηκε” με […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:16 01/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load