#Σκορπιός

Αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα ζώδια που αναγεννιούνται από τις στάχτες τους

koolnews.gr
Ακολουθούν τα πιο αισιόδοξα ζώδια που αναγεννιούνται από τις στάχτες τους: 1. Αιγόκερως Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την επιμονή και την αποφασιστικότητά τους. Όταν πέφτουν, σηκώνονται πάντα ξανά, πιο δυνατοί και πιο σοφοί από πριν. Είναι σαν τον μυθικό φοίνικα, που αναγεννιέται από τις στάχτες του. 2. Σκορπιός Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και έντονοι. […] The post Αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα ζώδια που αναγεννιούνται από τις στάχτες τους appeared first on Koolnews.gr.
16:58 15/04/2024

Scorpios Bar: Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Σκορπιός, είναι για σένα»

empisteutiko.gr
Η ιδιοκτήτρια έβγαζε ζήλια επειδή ζητούσαν εμένα, είπε – Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω, απάντησε η αντίθετη πλευρά Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό TikTok με το «Σκορπιός είναι για σένα, μπαμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε στα social media. Παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε το βίντεο στην πλατφόρμα, με το όνομα του μαγαζιού όχι […] The post Scorpios Bar: Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Σκορπιός, είναι για σένα» appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 12/04/2024

Απολύθηκε το κορίτσι του «Σκορπιός είναι για σένα ΠΑΜ!» – «Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω»

aek1924.gr
Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Μπομπέτσι λόγω ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο διαφήμιζε το μπαρ που εργαζόταν. Ειδικότερα το βίντεο έγινε viral λόγω της ατάκας της Μαρίνας, «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ!» Ωστόσο σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ίδια στην On Time, η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, […] The post Απολύθηκε το κορίτσι του «Σκορπιός είναι για σένα ΠΑΜ!» – «Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω» appeared first on AEK1924.gr.
10:37 12/04/2024

Αθηνά (Pallas) στον Σκορπιό: Πώς λειτουργεί και τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου

astrology.gr
Ο Σκορπιός είναι ζώδιο μεγάλης θέλησης, θέλησης που για να πετύχει αυτό που θέλει μπορεί να φτάσει μέχρι και τη θυσία, ακόμα κι αν αυτή είναι η θυσία της ίδιας του της ζωήςΠερισσότερα...
19:28 08/04/2024

Ο Μικρούτσικος, η Καινούργιου για την Μπάρκα, και ο Κασσελάκης

youfly.com
Ο φαντάρος Κασσελάκης, η συνέντευξη του Λιάγκα στον Πολυχρονόπουλο, η Καινούργιου για την Μπάρκα, ο Κοκλώνης στην Τσιμτσιλή, η ομάδα της Γερμανού , ο Μοθωναίος, και «Σκορπιός είναι γι σένα. Παμ;» The post Ο Μικρούτσικος, η Καινούργιου για την Μπάρκα, και ο Κασσελάκης appeared first on Youfly.
06:58 27/03/2024

Εξελίξεις για 3 ζώδια έως το τέλος Μαρτίου – «Κρυφές επιθυμίες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια»

logiastarata.gr
Εξελίξεις για 3 ζώδια έως το τέλος Μαρτίου – «Κρυφές επιθυμίες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια» Σκορπιός Δίδυμοι Ζυγός Σκορπιός Στα βαθιά νερά του Σκορπιού, όπου τα ρεύματα κυλούν με ορμή, κρύβεται ένα μυστικό έντονο και βαθιά συνδεδεμένο με την ίδια του την ύπαρξη. Οι Σκορπιοί, αυτές οι αινιγματικές ψυχές που κυβερνά ο Πλούτωνας, είναι […] The post Εξελίξεις για 3 ζώδια έως το τέλος Μαρτίου – «Κρυφές επιθυμίες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 27/03/2024

4 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση. Η διαίσθηση τους είναι τρομακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

koolnews.gr
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν μια έκτη αίσθηση που αγγίζει το υπερφυσικό. Η διαίσθησή τους είναι τόσο ισχυρή που μπορούν να καταλάβουν τα πάντα, ακόμα και όσα μένουν κρυφά. 1. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Γνωστοί για το έντονο ένστικτό τους, οι Σκορπιοί μπορούν να μυρίσουν την απάτη από χιλιόμετρα μακριά. Έχουν μια βαθιά […] The post 4 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση. Η διαίσθηση τους είναι τρομακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα appeared first on Koolnews.gr.
15:58 24/03/2024

Ζώδια: Ένταση και ανατροπές ανατρέπουν σχέδια και φιλοδοξίες

thecaller.gr
H Σελήνη κινείται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).H Σελήνη κινείται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Η ανάγκη να εμπλακούμε σε ομαδικές καταστάσεις που μας ικανοποιούν ιδιαίτερα είναι εντονότερη από ποτέ. Θέλουμε να προσφέρουμε στον κοινωνικό περίγυρο μέσω από συλλογικές προσπάθειες που μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής μας. Παράλληλα, απολαμβάνουμε την […]
19:00 08/03/2024

Τα 4 ζώδια που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες και κυβερνούν την καρδιά τους

koolnews.gr
Ενώ η έλξη είναι υποκειμενική και επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θεωρούνται πιο γοητευτικά και ελκυστικά από τις γυναίκες. Ας δούμε ποια είναι αυτά: 1. Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο γεμάτο πάθος, μυστήριο και ένταση. Οι γυναίκες έλκονται από τη δυναμική προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και το αισθησιασμό του Σκορπιού. Είναι γοητευτικοί […] The post Τα 4 ζώδια που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες και κυβερνούν την καρδιά τους appeared first on Koolnews.gr.
12:58 08/03/2024

Tα ζώδια σήμερα: Φίλοι και φιλοδοξίες έρχονται σε πρώτο πλάνο

thecaller.gr
Η Σελήνη τα ξημερώματα πέρασε στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Η Σελήνη τα ξημερώματα πέρασε στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Αφήνουμε στο παρελθόν την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και επιδιώκουμε να βρεθούμε με τον φιλικό περίγυρο περνώντας ευχάριστες στιγμές. Οι φίλοι αποτελούν καθοριστικό σημείο της ζωής μας καθώς λειτουργούν υποστηρικτικά σε κάθε μας προσπάθεια. Μπορούμε να […]
08:00 07/03/2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

astrology.gr
Είναι σημαντική, γι΄αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσειςΠερισσότερα...
18:28 02/03/2024

Τι λένε τα… άστρα: Υπερβολές και νευρικότητα οδηγούν σε κόντρες

thecaller.gr
Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο καλώντας ένταση στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο καλώντας ένταση στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να βρισκόμαστε με πρόσωπα που θέλουμε να μας επιβεβαιώνουν. Το φιλικό περιβάλλον βρίσκεται στο επίκεντρο το ενδιαφέροντος καθώς μέσα από αυτό αντλούμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Όμως λόγω των […]
19:00 09/02/2024

Ζώδια: Τι φέρνει ο Φεβρουάριος στο ζώδιο του Σκορπιού

instyle.gr
Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται συχνά ένας μήνας απογοήτευσης, γιατί τα άτομα ανακαλύπτουν ότι η ‘επίλυση’ που έθεταν ως στόχο τον προηγούμενο μήνα, δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο εύκολη. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζετε μια ψυχολογική “καθίζηση”, προσπαθήστε ωστόσο να διώξετε μακριά τα αρνητικά συναισθήματα. Σκορπιός Τον Φεβρουάριο, η επικοινωνία και γενικότερα η διαπραγμάτευση, θα είναι η δύναμη όλων […] The post Ζώδια: Τι φέρνει ο Φεβρουάριος στο ζώδιο του Σκορπιού appeared first on InStyle.
08:46 08/02/2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα «αδύναμα» σημεία τους, που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν

astrology.gr
Τι δε θέλουν να φανεί προς τα έξω τα ζώδια του Νερού;Περισσότερα...
18:28 03/02/2024

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν αρνnτική αúρα και αλλάζοuν την ατμόσφαιρα μόλις μπουν στον χώρο

Newside.gr
Αν και είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι κανένα ζώδιο δεν είναι εγγενώς «κακό», οι αστρολόγοι συχνά συνδέουν ορισμένα χαρακτηριστικά των ζωδίων με αρνητική ενέργεια. Έτσι, είναι πιθανό να αισθάνεστε άβολα επειδή τα άτομα αυτά έχουν μια αρνητική αύρα, την οποία δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς. Ο Σκορπιός είναι ο συνήθης ύποπτος για αρνητική αύρα […] Το άρθρο Ποια είναι τα ζώδια που έχουν αρνnτική αúρα και αλλάζοuν την ατμόσφαιρα μόλις μπουν στον χώρο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 25/01/2024

Ζώδια: Για ποιους φαντασία και δημιουργικότητα οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία

thecaller.gr
Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).Σπουδαίες ιδέες και δημιουργικότητα μας συνοδεύουν στην επαγγελματική διαδρομή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μεγαλουργήσουμε και να διαπρέψουμε στον τομέα της καριέρας. Παράλληλα, ξεφεύγουμε από την σκληρότητα και […]
21:00 15/01/2024

Κακρίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τρία πράγματα που τους βγάζουν από τα ρούχα τους

astrology.gr
Απόφυγέ τα, εκτός αν θέλεις να τους σπάσεις τα νεύραΠερισσότερα...
19:28 06/01/2024

Tα ζώδια του Σαββάτου: Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και επιταχύνει τις εξελίξεις

thecaller.gr
Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023.Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023.Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Καθυστερήσεις σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος μας έδωσαν την δυνατότητα να κατασταλάξουμε σε ποιες επιλογές πρέπει να προχωρήσουμε και ποιες […]
23:00 29/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load