#Σούμο

Τσιγιονοφούτζι o θρύλος (pic)

tromaktiko.gr
Ο Τσιγιονοφούτζι Μιτσούγκου (1 Ιουνίου 1955 – 31 Ιουλίου 2016), γεννημένος ως Μιτσούγκου Ακιμότο, ήταν Ιάπωνας επαγγελματίας παλαιστής Σούμο, ο 58ος Γιοκοζούνα του αθλήματος και αγαπημένος μου, λόγω εμφάνισης και αγωνιστικού τρόπου. Μετά τη «συνταξιοδότησή» του ως παλαιστής ήταν ο προπονητής του «στάβλου» Κοκονόε μέχρι τη στιγμή του θανάτου του.  Ο Τσιγιονοφούτζι θεωρείτε ένας από […] The post Τσιγιονοφούτζι o θρύλος (pic) appeared first on Tromaktiko.gr.
10:30 07/04/2023

Σεμινάριο διαιτητών-κριτών 6 Μαίου

tromaktiko.gr
Στα πλαίσια ανάπτυξης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Bόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη σεμινάριο προπονητών και διαιτητών, το Σάββατο 5 Μαίου. “Είναι μια ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά αυτό το υπέροχο άθλημα όπου αναπτύσσεται ραγδαία και στην χώρα μας. Σας περιμένουμε όλους” καταλήγει η ανακοίνωση […] The post Σεμινάριο διαιτητών-κριτών 6 Μαίου appeared first on Tromaktiko.gr.
05:30 04/04/2023

Μεταγραφή “Αεροδρομίου” για την Ομοσπονδία με Γρηγόρη Πιστικό

tromaktiko.gr
Με μια λιτή ανακοίνωση όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη μεταγραφή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο δια στόματος του Προέδρου της Γρηγόρη Παπαδόπουλου καλοσώρησε στις τάξεις της τον Γρηγόρη Πιστικό. Ο Πιστικός κουβαλάει μια τεράστια εμπειρία, γνώση και προσφορά σε όλα τα μαχητικά αθλήματα και δεν έχει χρειάζεται περαιτέρω συστάσεων καθώς τον γνωρίζουν και οι πέτρες. Πολύ […] The post Μεταγραφή “Αεροδρομίου” για την Ομοσπονδία με Γρηγόρη Πιστικό appeared first on Tromaktiko.gr.
16:32 23/03/2023

Οι δέκα καλύτερες μουντιαλικές διαφημίσεις

Gazzetta
Από τον βραζιλιάνικο χαμό σε αεροδρόμιο το 1998, μέχρι τους Σούμο του 2002 και το ποδοσφαιρικό multiverse του 2022, δείτε τις καλύτερες μουντιαλικές διαφημίσεις όλων των εποχών.
10:32 18/11/2022

Πάτρα: Με επιτυχία το "1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα" σούμο στην Ελλάδα-BINTEO

thebest.gr
Το 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σούμο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας Πετρόπουλος" στο Κουκούλι Πάτρας.
19:10 06/11/2022

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sumo την Κυριακή στην Πάτρα

dete.gr
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λέων υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σούμο και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν στην Πάτρα το 1ο Διασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sumo. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 – 14.00, στις εγκαταστάσεις Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι της Πάτρας και στους αγώνες θα λάβουν μέρος […]
17:44 26/10/2022

Διασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sumo την Κυριακή στην Πάτρα

dete.gr
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λέων υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σούμο και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν στην Πάτρα το 1ουΔιασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sumo. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 – 14.00, στις εγκαταστάσεις Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι της Πάτρας και στους αγώνες θα λάβουν μέρος πάνω […]
15:44 25/10/2022

Ο Στεφ Κάρι τα «έβαλε» κόντρα σε αθλητή Σούμο και το αποτέλεσμα της μονομαχίας εκπλήσσει!

sportime.gr
Ο Στεφ Κάρι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του κόντρα σε έναν από τους πιο δυνατούς αθλητές στον κόσμο. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
06:52 30/09/2022

Μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας Σούμο, με τρεις αθλητές από τον Λέων Πατρών (φωτό)

dete.gr
Με τρεις αθλητές από την Πάτρα συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο που διεξήχθη  στο Krotoszyn της Πολωνίας. Συμμετέχοντες:  Παπαδοπούλου Μαρίνα -68kg, Βαρελάς Παναγιώτης -85kg, Σταυρόπουλος Γεώργιος -77kg Η Μαρίνα Παπαδοπούλου κατέκτησε την 5 θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία.  Η πατρινή αθλήτρια επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας έχει μπει στις σωστές […]
13:28 20/09/2022

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της Μαρίνα με τον σκύλο τους να παίζουν στον χιονισμένο κήπο τους

tlife.gr
Μια φωτογραφία με την μικρότερη κόρη της Μαρίνα και τον σκύλο τους. τον Σούμο δημοσίευσε πριν To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της Μαρίνα με τον σκύλο τους να παίζουν στον χιονισμένο κήπο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:16 25/01/2022

Toyota GR Yaris: Driftάροντας στα χιόνια (video)

Newsauto.gr
Ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing, Norihiko Katsuta, παίρνει θέση πίσω από το τιμόνι ενός GR Yaris και μας κάνει… δωρεάν μαθήματα ντριφταρίσματος. Η Ιαπωνία είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο χάρη στην τεράστια τεχνολογική της ανάπτυξη, τις πολεμικές τέχνες, την εργατικότητα των κατοίκων της, τη… Yakuza, τους Νίντζα και τους Σούμο. Μια στιγμή. Φυσικά […] The post Toyota GR Yaris: Driftάροντας στα χιόνια (video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:02 28/12/2021

Γιατί παραπονιέται η μικρή Μαρίνα στην Ελένη Μενεγάκη;

okmag.gr
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται συχνά μέσα από την εκπομπή της για την οικογένειά της και φυσικά και για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο. Αυτή τη φορά μίλησε για τον σκύλο της και ανέφερε πως η μικρή ζητάει τον Σούμο στην Αθήνα. «Είναι ακόμα στα μαγικά Άχλα, οι διακοπές του τελειώνουν αυτό […] The post Γιατί παραπονιέται η μικρή Μαρίνα στην Ελένη Μενεγάκη; appeared first on OK.
17:30 04/10/2021

Χακούχο Σο: Αποσύρεται ο μεγαλύτερος πρωταθλητής πάλης Σούμο - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Ο 36χρονος αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα τραυματισμού και αυτός ήταν από τους βασικούς λόγους που δεν συμμετείχε σε αγώνες το τελευταίο διάστημα -  O Hakuho κατέγραψε περισσότερους τίτλους, νίκες και πρωταθλήματα στην μεγάλη κατηγορία, από οποιονδήποτε άλλο παλαιστή Σούμο στην ιστορία
02:46 28/09/2021

Super 3: “Σούμο ζωντανός για πάντα Αρειανός”

pressaris.gr
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, γνωστός και ως Σούμο στο οπαδικό κίνημα του Άρη δεν είναι ποια μαζί μας. Ο Super 3 εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλειά του. The post Super 3: “Σούμο ζωντανός για πάντα Αρειανός” appeared first on pressaris.gr.
11:44 31/08/2021

Toyota GR Yaris: Η τέχνη του drift… αλά ιαπωνικά (video)

Newsauto.gr
Ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing, Norihiko Katsuta, παίρνει θέση πίσω από το τιμόνι ενός GR Yaris και μας κάνει… δωρεάν μαθήματα ντριφταρίσματος. Η Ιαπωνία είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο χάρη στην τεράστια τεχνολογική της ανάπτυξη, τις πολεμικές τέχνες, την εργατικότητα των κατοίκων της, τη… Yakuza, τους Νίντζα και τους Σούμο. Μια στιγμή. Φυσικά […] The post Toyota GR Yaris: Η τέχνη του drift… αλά ιαπωνικά (video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:02 03/06/2021

Ο βαρύτερος παλαιστής στην ιστορία του Σούμο προειδοποιεί τους αθλητές: «Προσέξτε τη διατροφή σας»

lifo.gr
Ο άνθρωπος που κάποτε ζύγιζε 292 κιλά προειδοποιεί για τους κινδύνους του αθλήματος, καθώς οι παχύσαρκοι φέρεται να ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που πλήττει η Covid-19.
19:36 26/06/2020

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος αθλητή του σούμο –Δεν τον δεχόταν κανένα νοσοκομείο

makeleio.gr
Ένας 28χρονος Ιάπωνας παλαιστής σούμο πέθανε από επιπλοκές στην υγεία αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι ο πρώτος στο συγκεκριμένο άθλημα που πέφτει θύμα του Covid-19. Ο Σομπούσι, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Κιγιοτάκα Σουετάκε, πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων μετά από πνευμονία, όπως ανακοίνωσε η Ιαπωνική Ένωση Σούμο (JSA). Ο παλαιστής σούμο […]
11:10 14/05/2020

Ιαπωνία: Νεκρός από κορωνοϊό 28χρονος παλαιστής του σούμο

pronews.gr
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία ο θάνατος του 28χρονου παλαιστή του σούμο Σομπούσι. Σύμφωνα με την Ιαπωνική Ομοσπονδία Σούμο ο Σομπούσι, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Κιοτάκα Σουετάκε, άφησε την τελευταία του πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο Σουετάκε είναι ο πρώτος παλαιστής του σούμο που χάνει τη ζωή του από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορωνοϊός και το πρώτο θύμα στην Ιαπωνία ηλικίας κάτω των 30 ετών. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ο 28χρονος παλαιστής ανέβασε πυρετό στις 4 Απριλίου αλλά δεν κατάφερε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό ή να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Αυτό συνέβη τέσσερις ημέρες αργότερα όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Κατά την ίδια ανακοίνωση ο Σουετάκε
07:02 14/05/2020

Πέθανε από κορωνοϊό ένας 28χρονος αθλητής του Σούμο

naftemporiki.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Τόκιο, σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο παλαιστής του Σούμο, Κιγιοτάκα Σομπούσι, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.
09:15 13/05/2020

Πέθανε 28χρονος αθλητής Σούμο που είχε κορονοϊό

analitis.gr
Ένας 28χρονος παλαιστής Σούμο που μολύνθηκε από κορονοϊού πέθανε, και έγινε ο πρώτος παλαιστής σούμο που απεβίωσε από τον θανατηφόρο ιό, όπως ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK την Τετάρτη, επικαλούμενος την ιαπωνική ομοσπονδία Σούμο.
07:47 13/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load