#Σοφία Αρβανίτη

Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

instyle.gr
Η Σοφία Αρβανίτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και στη φημολογούμενη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή. “Ο Μιχάλης μπήκε απογειωτικά στη ζωή μου. Μου έκανε καλό και από άλλη άποψη. Του Μιχάλη του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα […] The post Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή» appeared first on InStyle.
22:48 24/04/2024

Σοφία Αρβανίτη: Ο αδελφός μου περνούσε έναν Γολγοθά, ήξερε πως ήταν άρρωστος

Newsit
“Έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την πυρκαγιά στο Μάτι” εξομολογείται η Σοφία Αρβανίτη. Για τον αγαπημένο της αδελφό, την σημαντική του βοήθεια στην πυρκαγιά στο Μάτι αλλά και τον πρόωρο θάνατο του μίλησε από καρδιάς η Σοφία Αρβανίτη όταν και βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. «Σαν αγόρι ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Αρβανίτη: Ο αδελφός μου περνούσε έναν Γολγοθά, ήξερε πως ήταν άρρωστος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 24/04/2024

H Σοφία Αρβανίτη απαντά για τον Μιχάλη Ρακιντζή – «Μήπως 40 χρόνια μετά να το πείτε;»

tlife.gr
Η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι αλλά To άρθρο H Σοφία Αρβανίτη απαντά για τον Μιχάλη Ρακιντζή – «Μήπως 40 χρόνια μετά να το πείτε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 24/04/2024

Σοφία Αρβανίτη για Zari: «Μας αξίζουν καλύτερα τραγούδια από αυτό»

neolaia.gr
Σοφία Αρβανίτη: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε αυτό το κορίτσι με τα εξαιρετικά ταλέντα να πει κάτι που θα συγκλόνιζε την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη»
12:47 24/04/2024

Μιχάλης Ρακιντζής: «Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση»

neolaia.gr
Μιχάλης Ρακιντζής: «Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;» (ΒΙΝΤΕΟ)
17:46 18/04/2024

Μπέσσυ Αργυράκη – Σοφία Αρβανίτη στο Θέατρο Άλσος την Πέμπτη 16 Μαΐου! Γιατί το πάρτι είναι εδώ!

gossip-tv.gr
H Μπέσσυ Αργυράκη γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά» και πολλές ακόμα επιτυχίες την κάνουν μοναδική!Περισσότερα...
16:37 11/04/2024

Σοφία Αρβανίτη: “Πολλά πράγματα έχουν γίνει κιμάς” – Η νέα απάντηση μετά τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα

Παραπολιτικά
Η γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Αρβανίτη μιλώντας στην On Time τόνισε: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ από το κράτος», με αρκετούς να θεωρούν πως η Σοφία Αρβανίτη συνδέει το όνομα του Γιώργου Νταλάρα με τις κρατικές επιχορηγήσεις
19:00 18/01/2024

Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδελφού της: «Κοροϊδεύω τον πόνο και τη θλίψη μου»

zappit.gr
Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδελφού της: «Κοροϊδεύω τον πόνο και τη θλίψη μου» appeared first on Zappit.
17:00 26/12/2023

Μιχάλης Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό, κοντέψαμε να πέσουμε»

irafina.gr
Τον Μιχάλη Ρακιντζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή. «Εκτιμώ απεριόριστα τη Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου που συνεργαζόμαστε φέτος στο ‘Γυάλινο Μουσικό Θέατρο’. Το ‘Μη μου μιλάς για καλοκαίρια’ το έγραψα πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι. […]
17:46 12/12/2023

Σοφία Αρβανίτη: Γερνάω αλλά αρνούμαι να χάσω την παιδική μου ψυχή

Newsit
«Έχω κάνει υποχωρήσεις σε μεγάλα σχήματα που ήθελε ο καθένας να προβάλει τον εαυτό του εις βάρος των άλλων», λέει η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», ανοίγοντας την καρδιά της. Στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η δημοφιλής τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και στον χρόνο ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Αρβανίτη: Γερνάω αλλά αρνούμαι να χάσω την παιδική μου ψυχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 15/11/2023

Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδερφού της: «Έφυγε» από χρόνιο πρόβλημα υγείας»

zappit.gr
Το κουβάρι της ζωής της ξετύλιξε η Σοφία Αρβανίτη, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό ΣουΣου και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. […] The post Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδερφού της: «Έφυγε» από χρόνιο πρόβλημα υγείας» appeared first on Zappit.
21:00 13/11/2023

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε 90s πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

okmag.gr
Το απόλυτο 90s πάρτι επέστρεψε και ξεκίνησε τα Live του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Σοφία Αρβανίτη κι η Σοφία Βόσσου ενώνουν τις φωνές τους και μας ταξιδεύουν με τις επιτυχίες τους στην αξέχαστη δεκαετία του 90. Στην πρεμιέρα τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Το […] The post Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε 90s πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο appeared first on OK! Magazine.
16:58 15/10/2023

Reunion, 31 χρόνια μετά, για Bonnie Tyler και Σοφία Αρβανίτη (αποκλειστικές εικόνες)

happytv.gr
Δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής η Bonnie Tyler και ο Chris Norman, τραγουδούν απόψε στο Sani Festival στη Χαλκιδική. Η Μπόνι Τάιλερ που είναι γνωστή για την χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της, τη δεκαετία του 90s που μεσουρανούσε, έκανε ντουέτο με τη Σοφία Αρβανίτη, για τον προσωπικό δίσκο της δεύτερης. Η Σοφία Αρβανίτη ταξίδεψε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Reunion, 31 χρόνια μετά, για Bonnie Tyler και Σοφία Αρβανίτη (αποκλειστικές εικόνες)
22:37 22/07/2023

Η Bonnie Tyler στη Χαλκιδική: Το HappyTv.gr εντόπισε τη Σοφία Αρβανίτη στη συναυλία (αποκλειστικές εικόνες)

happytv.gr
Δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής η Bonnie Tyler και ο Chris Norman, τραγουδούν απόψε στο Sani Festival στη Χαλκιδική. Η Μπόνι Τάιλερ που είναι γνωστή για την χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της, τη δεκαετία του 90s που μεσουρανούσε, έκανε ντουέτο με τη Σοφία Αρβανίτη, για τον προσωπικό δίσκο της δεύτερης. Η Σοφία Αρβανίτη ταξίδεψε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Bonnie Tyler στη Χαλκιδική: Το HappyTv.gr εντόπισε τη Σοφία Αρβανίτη στη συναυλία (αποκλειστικές εικόνες)
21:37 22/07/2023

Σοφία Αρβανίτη για J2US: «Η επιτροπή μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στη Μπέττυ Μαγγίρα και […] The post Σοφία Αρβανίτη για J2US: «Η επιτροπή μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο» appeared first on Zappit.
21:00 20/06/2023

Σοφία Αρβανίτη: «Γιατί να έχω γεννηθεί στο Χαλάνδρι από την Πόπη την νοικοκυρά και τον Μήτσο τον κλειδαρά;»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σόφια Αρβανίτη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το […] The post Σοφία Αρβανίτη: «Γιατί να έχω γεννηθεί στο Χαλάνδρι από την Πόπη την νοικοκυρά και τον Μήτσο τον κλειδαρά;» appeared first on Zappit.
20:04 05/03/2023

Σοφία Αρβανίτη: Το προστάτευσα πάρα πολύ και δεν το έμαθαν ποτέ

Newsit
Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για τη σχέση με τον συνάδελφο της, Μιχάλη Ρακιντζή. Στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε από καρδιάς η Σοφία Αρβανίτη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ον λόγο που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση με τον Μιχάλη Ρακιντζή. «Σου ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Αρβανίτη: Το προστάτευσα πάρα πολύ και δεν το έμαθαν ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 04/02/2023

Σοφία Αρβανίτη: Ο Μιχάλης Ρακιντζής επέβαλε να ασχοληθώ με τον στίχο

Newsbeast.gr
Η Σοφία Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά και στο γεγονός ότι επέλεξε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», είπε πως «όταν είσαι ερωτευμένη, σου δίνει ιδέες να γράψεις. Κι εμένα με έναν τρόπο, ο Μιχάλης Ρακιντζής μου επέβαλε να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει “δεν θέλω να μπαινοβγαίνει κόσμος, θα κάτσεις να στρωθείς να γράψεις και θα σου γράψω κι εγώ”. Ανέπτυξα αυτό το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί έπρεπε να εμπνευστείς για να γράψεις». Επίσης, για το κομμάτι της προσωπικής ζωής είπε ότι «νομίζω έχει περισσότερη μαγεία να μην ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην
22:22 03/02/2023

Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

zappit.gr
Η Σοφία Αρβανίτη πέρασε το κατώφλι του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι αποκάλυψε τον λόγο που δεν μίλησε ποτέ […] The post Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή appeared first on Zappit.
16:32 03/02/2023

Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδερφού της

tanea.gr
Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε και για τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90
20:52 20/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load