#Άκης Παυλόπουλος

Επείγουσα ανακοινωση του Σκαι για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς – Ποιος θα την παρουσιάσει αύριο το πρωι

olympia.gr
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την Παρασκευή τους αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ, στην ζώνη του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για δημοσιογράφους του καναλιού, που αναλαμβάνουν την πρωινή εκπομπή. Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού: «Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, […] Επείγουσα ανακοινωση του Σκαι για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς – Ποιος θα την παρουσιάσει αύριο το πρωι - olympia
22:28 12/04/2024

Άκης Παυλόπουλος: Η απάντηση για την άστοχη δήλωση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Με τέσσερα τοστ χορταίνει η οικογένεια όλη»

tlife.gr
Με ανάρτηση στο instagram απαντά ο Άκης Παυλόπουλος για την ατάκα του στον αέρα της πρωινής To άρθρο Άκης Παυλόπουλος: Η απάντηση για την άστοχη δήλωση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Με τέσσερα τοστ χορταίνει η οικογένεια όλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 29/01/2024

Ιωάννα Μάνδρου: «Υπερβολή και χωρίς καμία βάση η ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου»

zappit.gr
Για την ερώτηση που έκανε ο Άκης Παυλόπουλος σε σχέση με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα […] The post Ιωάννα Μάνδρου: «Υπερβολή και χωρίς καμία βάση η ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου» appeared first on Zappit.
12:00 24/01/2024

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος του ευχήθηκαν για τον γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα

tlife.gr
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους στις To άρθρο Πέτρος Κόκκαλης: Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος του ευχήθηκαν για τον γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 20/11/2023

Στέφανος Τζουμάκας: «Άναψαν τα αίματα» στο στούντιο του ΣΚΑΙ – «Ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα»

lamianow.gr
Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο στούντιο του ΣΚΑΪ με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Τζουμάκα να χαρακτηρίζει αφεντικά της χώρας τους καναλάρχες. Ο Στέφανος Τζουμάκας που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα αφεντικά οι καναλάρχες αυτοί που έχουν τις ομάδες και έχουν το πόπολο και τους οπαδούς. «Θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα. Γιατί έχω πάει τρεις φορές Στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αλλά την εξουσία στη χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία». Παρενέβη ο Άκης Παυλόπουλος με τον Στέφανο Τζουμάκα να λέει ότι «ο λαός με έστελνε στην Βουλή και τα αφεντικά πετούσαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους». Από την άλλη ο Δημήτρης Οικονό
12:37 16/11/2023

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του ΣΚΑΙ (vid)

thessports.gr
Μια μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του «Σήμερα» την ώρα που ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος συνομιλούσαν με το Νίκο Φίλη. The post Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του ΣΚΑΙ (vid) first appeared on ThesSports.
11:53 21/09/2023

Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος έκαναν πρεμιέρα: «Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που ήταν στις μάχες στη θέση μας»

zappit.gr
Πρεμιέρα έκαναν σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, μετά τις […] The post Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος έκαναν πρεμιέρα: «Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που ήταν στις μάχες στη θέση μας» appeared first on Zappit.
09:00 28/08/2023

ΣΚΑΙ – Πρώτη εικόνα: Επέστρεψαν Άκης Παυλόπουλος και Μάρω Καρούση

youfly.com
Την πρώτη τους καλημέρα για την νέα φετινή σεζόν είπαν το πρωί της Δευτέρας 28/8 οι δύο παρουσιαστές του ΣΚΑΙ. The post ΣΚΑΙ – Πρώτη εικόνα: Επέστρεψαν Άκης Παυλόπουλος και Μάρω Καρούση appeared first on Youfly.
08:58 28/08/2023

Άκης Παυλόπουλος: «Φεύγουμε ομαδικώς σήμερα» – Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

tlife.gr
Αυλαία έριξε σήμερα, 28 Ιουλίου η εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, Σήμερα στον ΣΚΑΪ. Ο Άκης Παυλόπουλος To άρθρο Άκης Παυλόπουλος: «Φεύγουμε ομαδικώς σήμερα» – Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 28/07/2023

Άκης Παυλόπουλος: «Είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο»

zappit.gr
Με αφορμή την τραγωδία με την πτώση καναντέρ στην Κάρυστο, ο Άκης Παυλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από […] The post Άκης Παυλόπουλος: «Είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο» appeared first on Zappit.
09:00 26/07/2023

Άκης Παυλόπουλος σε Γιώργο Τσελίκα: «Ο νους σου στο γούτσου γούτσου πρωί πρωί»

zappit.gr
Ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου που είναι γεμάτη από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ […] The post Άκης Παυλόπουλος σε Γιώργο Τσελίκα: «Ο νους σου στο γούτσου γούτσου πρωί πρωί» appeared first on Zappit.
12:00 25/07/2023

Άκης Παυλόπουλος: Ζήτησε από το Chat GTP να του προβλέψει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

zappit.gr
Τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης ζήτησε ο Άκης Παυλόπουλος, σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο […] The post Άκης Παυλόπουλος: Ζήτησε από το Chat GTP να του προβλέψει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Zappit.
11:00 17/07/2023

Άκης Παυλόπουλος για Χριστίνα Σούζη: «Τρομάξαμε χθες»

zappit.gr
Η Χριστίνα Σούζη ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθώς το αυτοκίνητό της, για άγνωστο λόγο, ντελαπάρισε στο […] The post Άκης Παυλόπουλος για Χριστίνα Σούζη: «Τρομάξαμε χθες» appeared first on Zappit.
08:00 08/06/2023

Δημήτρης Οικονόμου – Άκης Παυλόπουλος: Οι ατάκες για τη Ντόρα Κουτροκόη μετά τις τελευταίες δηλώσεις της

tlife.gr
Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και ο Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν τον Δημήτρη Οικονόμου και To άρθρο Δημήτρης Οικονόμου – Άκης Παυλόπουλος: Οι ατάκες για τη Ντόρα Κουτροκόη μετά τις τελευταίες δηλώσεις της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 10/05/2023

Πορτοσάλτε και Παυλόπουλος unplugged – Χωρίς σχολιασμό – «Γιατί πήγαν στον Καραμανλή και στο Μάτι δεν έκαναν τίποτε;» (vid)

sportime.gr
Άρης Πορτοσάλτε και Άκης Παυλόπουλος σε μία τοποθέτηση που δεν χρειάζεται κανέναν απολύτως σχολιασμό με όσα είπαν το πρωί στον ΣΚΑΪ. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
13:42 23/03/2023

Οικονόμου και Παυλόπουλος έλεγαν στον ΣΚΑΪ πως δεν ήξεραν – Δεν έπρεπε να ξέρουν όμως;

sportime.gr
Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δήλωσαν... άγνοια για τα τεράστια κενά ασφαλείας που υπάρχουν στους ελληνικούς σιδηρόδρομους. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
22:10 01/03/2023

Άκης Παυλόπουλος: «Πιο εύκολα θα φύγει από τον ΣΚΑΪ ο κύριος Αλαφούζος παρά ο Δημήτρης Οικονόμου»

thecaller.gr
Ο Άκης Παυλόπουλος μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως και του χρόνου θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο Άκης Παυλόπουλος μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως και του χρόνου θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου. «Εμένα το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια, οπότε νομίζω ότι θα είμαστε μαζί με τον κύριο Οικονόμου αλά μπρατσέτα», […]
13:14 28/02/2023

Άκης Παυλόπουλος: Απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΪ

zappit.gr
Ο Άκης Παυλόπουλος μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του […] The post Άκης Παυλόπουλος: Απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΪ appeared first on Zappit.
13:04 28/02/2023

Οικονόμου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ, μας ακυρώσατε και ένα γκολ» (vid)

Gazzetta
Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αναφέρθηκαν οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος.
08:04 28/02/2023

Τι ανέφερε για την απουσία του Δημήτρη Οικονόμου ο Άκης Παυλόπουλος

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Οικονόμου απουσίαζε σήμερα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.Ο Δημήτρης Οικονόμου απουσίαζε σήμερα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.Στην αρχή της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ», ο συμπαρουσιαστής του Άκης Παυλόπουλος είπε σχετικά: «Έμεινε στο σπίτι. Από χθες, τον έδερνε ο λαιμός». Στην συνέχεια, ο γνωστός δηοσιογράφος, του ευχήθηκε περαστικά. Δείτε το σχετικό βίντεο:
07:42 22/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load