#Σπύρος Σούλης

Πιστολάκι μαλλιών: Έξι χρήσεις που δεν φανταζόσασταν

eleftherostypos.gr
Σε όλα τα γυναικεία σπίτια βρίσκεται ένα πιστολάκι μαλλιών. Αν μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσατε μόνο για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε πράγματα γι’αυτό που θα σας εντυπωσιάσουν. Ο Σπύρος Σούλης έχει τα καλύτερα tips. Αν σας στενεύει το τζιν σας,  αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε το […] Το άρθρο Πιστολάκι μαλλιών: Έξι χρήσεις που δεν φανταζόσασταν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:38 14/01/2023

3 βήματα για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας – Σύμμαχος το βαμβάκι

eleftherostypos.gr
Χειμωνιάζει και πλέον περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, χαλαρώνοντας, διασκεδάζοντας. Υπάρχει κάτι καλύτερο από την ζεστή ατμόσφαιρα και τις υπέροχες μυρωδιές; Ο Σπύρος Σούλης έχει τις καλύτερες ιδέες, αρκεί να έχετε βαμβάκι. Προμηθευτείτε και μερικά τούλινα πουγκάκια και το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Βήμα 1ο: Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και ρίξτε 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου […] Το άρθρο 3 βήματα για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας – Σύμμαχος το βαμβάκι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:56 16/11/2022

7 συμβουλές για να βάψουμε μόνοι μας τους τοίχους

eleftherostypos.gr
Ο Σπύρος Σούλης, μέσα από το spirossoulis.com, δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να βάψουμε τους τοίχους του σπιτιού μας. #1 Καθαρίστε τους τοίχους καλά , αλλά διεξοδικά. Περάστε την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε με ένα στεγνό πανάκι καθαρισμού. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να απομακρύνετε τη σκόνη από τους τους τοίχους σας αποτελεσματικά […] Το άρθρο 7 συμβουλές για να βάψουμε μόνοι μας τους τοίχους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:42 04/11/2022

4 βήματα για να φτιάξετε τον καναπέ που έχει «κάτσει»

eleftherostypos.gr
Δύσκολος καιρός… για αγορές! Αν τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση και ο καναπές του σπιτιού έχει «κάτσει», ο Σπύρος Σούλης δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να τον επιδιορθώσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε όλα τα μαξιλάρια του καναπέ, να αφαιρέσετε από το εσωτερικό τους το «γέμισμα» […] Το άρθρο 4 βήματα για να φτιάξετε τον καναπέ που έχει «κάτσει» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:32 31/10/2022

Δύο ιδέες για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια στο σπίτι

eleftherostypos.gr
Πόσες φορές σας έχουν μυρίσει άσχημα τα σκουπίδια στο σπίτι, ή βγαίνει μία ενοχλητική μυρωδιά από το ντουλάπι της κουζίνας όπου έχετε τον κάδο με τα σκουπίδια; Σίγουρα πολλές. Ο Σπύρος Σούλης, λοιπόν, σας έχει τις καλύτερες λύσεις. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά φύλλα εφημερίδας -γύρω στις 10 σελίδες- οι οποίες θα σας […] Το άρθρο Δύο ιδέες για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια στο σπίτι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:40 13/10/2022

Κι όμως! Έτσι είναι ο Σπύρος Σούλης σήμερα

thecaller.gr
Οι εκπομπές του στην τηλεόραση με τα ... extreme makeovers σπιτιών αγαπήθηκαν από το κοινό.Οι εκπομπές του στην τηλεόραση με τα ... extreme makeovers σπιτιών αγαπήθηκαν από το κοινό.Ο λόγος για τον Σπύρο Σούλη ο οποίος κάνει διακοπές στην Ισλανδία! Ο χρόνος πραγματικά δεν τον έχει ακουμπήσει, σε αντίθεση με τη βαφή μαλλιών αφού όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής είναι πλέον κατάξανθος!
23:50 05/08/2022

Σπύρος Σούλης: Η μεγάλη αλλαγή στο look του θα σας ξαφνιάσει! Δείτε πώς είναι σήμερα!

NewsBomb
Ο Σπύρος Σούλης είναι από τους πιο επιτυχημένους στον κλάδο του ενώ και οι τηλεοπτικές του εκπομπές με τις αλλαγές…Περισσότερα...
23:20 05/08/2022

Σπύρος Σούλης: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του και το ταξίδι στην Ισλανδία

okmag.gr
Κόντρα στις διακοπές σε κάποιο νησί και την ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία πήγε ο Σπύρος Σούλης ο οποίος επέλεξε να ταξιδέψει στην Ισλανδία αυτό τον Αύγουστο. Ο παρουσιαστής τον οποίο τα ρεπορτάζ θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από χρόνια αποχής, έφυγε από τον ζεστό καιρό της Ελλάδας και από τους 33° C έπεσε στους […] The post Σπύρος Σούλης: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του και το ταξίδι στην Ισλανδία appeared first on OK.
21:12 05/08/2022

Σπύρος Σούλης: 8 ιδέες για να γεμίσετε με ελάχιστα χρήματα το μπαλκόνι και να είναι το πιο ωραίο της γειτονιάς – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Θέλετε να διακοσμήσετε τη βεράντα σας, να την κάνετε αγνώριστη και να μην ξοδέψετε σχεδόν καθόλου χρήματα; Σας έχουμε τη λύση! Παρακάτω, θα δείτε οκτώ υπέροχες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας, ώστε να γίνει πιο καλοκαιρινό και όμορφο. Σπύρος Σούλης: Πώς να γεμίσετε εύκολα και οικονομικά... The post Σπύρος Σούλης: 8 ιδέες για να γεμίσετε με ελάχιστα χρήματα το μπαλκόνι και να είναι το πιο ωραίο της γειτονιάς – ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.
12:06 17/05/2022

Φλούδα από λεμόνι: Σύμμαχος στο σπίτι και την ομορφιά

eleftherostypos.gr
Από τα αγαπημένα προϊόντα της φύσης, δεν λείπει από τα σπίτια μας και τα φαγητά μας. Ο Σπύρος Σούλης δίνει τα καλύτερα tips για να χρησιμοποιήσετε τις φλούδες του, όχι μόνο στην καθαριότητα αλλά και στην ομορφιά. Αποσμητικό κάδου απορριμάτων Ρίχνετε μερικές φλούδες λεμονιού στο κάτω μέρος του κάδου απορριμάτων τακτικά για να απορροφούν τις […] Το άρθρο Φλούδα από λεμόνι: Σύμμαχος στο σπίτι και την ομορφιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:34 12/04/2022

Σπύρος Σούλης: Η πρόβλεψή του για τον φετινό νικητή των Όσκαρ

okmag.gr
Λίγο πριν την αποψινή 94η απονομή των Όσκαρ ο Σπύρος Σούλης κάνει τη δική του πρόβλεψει για τον φετινό νικητή. Ο ίδιος θυμάται τη χρονιά που βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και παρακολούθησε από κοντά τη λαμπερή βραδιά. Ο Σπύρος Σούλης κάνει την πρόβλεψή του για τον νικητή των Όσκαρ. Οι υποψήφιες ταινίας για […] The post Σπύρος Σούλης: Η πρόβλεψή του για τον φετινό νικητή των Όσκαρ appeared first on OK.
00:16 28/03/2022

Βάψτε μόνοι σας την κουζίνα και κάντε την ολοκαίνουργια – Έξυπνα tips

eleftherostypos.gr
Η κουζίνα είναι από τα αγαπημένα σημεία στο σπίτι. Αν όμως έχετε ανάγκη από αλλαγές, μπορείτε να τις κάνετε πλέον και μόνοι με λίγα χρήματα. Ο Σπύρος Σούλης έχει υπέροχες ιδέες! Μια υπέροχη ιδέα που θα ανανεώσει και θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας είναι να βάψετε μόνο τα πάνω ντουλάπια... The post Βάψτε μόνοι σας την κουζίνα και κάντε την ολοκαίνουργια – Έξυπνα tips appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:40 07/03/2022

Βότκα: Διαφορετικές χρήσεις στην καθαριότητα του σπιτιού

eleftherostypos.gr
Από τα αγαπημένα αλκοολούχα πότα, η βότκα, πλέον μπορεί να σου χρησιμεύσει και στην καθαριότητα του σπιτιού. Ο Σπύρος Σούλης έχει τις καλύτερες ιδέες άλλωστε… Απομακρύνει τις βρομιές από χτένες και οδοντόβουρτσες Αν θέλετε να απολυμάνετε τις βούρτσες, τις χτένες ή τις οδοντόβουρτσες, τότε κάντε το με λίγη βότκα. Καθαρίζει... The post Βότκα: Διαφορετικές χρήσεις στην καθαριότητα του σπιτιού appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:42 03/03/2022

Ο Σπύρος Σούλης έδωσε την πιο σωστή απάντηση στον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του για Λιγνάδη

diaforetiko.gr
Ο Σπύρος Σούλης έδωσε την πιο σωστή απάντηση στον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του για Λιγνάδη Ο Σπύρος Σούλης, όπως και πολλοί άνθρωποι της showbiz, του καλλιτεχνικού κόσμου και της τηλεόρασης, έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις που έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα […]
09:20 16/02/2022

Σπύρος Σούλης: Κατακεραυνώνει τον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του

politik.gr
Ο Σπύρος Σούλης με μία μακροσκελή ανάρτηση του σχολιάζει όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πάρα πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα διατυπώθηκε)έχουν υποστεί κάποιου…
15:10 14/02/2022

Ο Σπύρος Σούλης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ισοπεδώνει τον Σάκη Ρουβά

olympia.gr
Πάρα πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα διατυπώθηκε)έχουν υποστεί κάποιου είδους βίας ή/και #κακοποίηση ή/και βιασμό σε νεαρή ηλικία. Δυστυχώς χρησιμοποιούν ουσίες γιατί δεν αντέχουν τον πόνο και κακοποιούν τον εαυτό τους.Οι βιαστές και οι παιδεραστές, κακοποιούν τους άλλους, προξενούν τεράστια ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και εφ’ όρου ζωής προβλήματα στα θύματα τους και […] Ο Σπύρος Σούλης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ισοπεδώνει τον Σάκη Ρουβά - olympia
09:28 13/02/2022

Αυτό είναι τα αντικείμενα των σκύλων που προσελκύουν τις κατσαρίδες

eleftherostypos.gr
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com, οι άνθρωποι έτσι και τα ζωύφια χρειάζονται τρία πράγματα για να επιβιώσουν: φαγητό, νερό και καταφύγιο. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr. Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ειδήσεις σήμερα Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο ριάλιτι – Οι... The post Αυτό είναι τα αντικείμενα των σκύλων που προσελκύουν τις κατσαρίδες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:50 11/02/2022

Σχάρα ψησίματος: Πώς να την κάνετε αντικολλητική με μία μόνο κίνηση

eleftherostypos.gr
Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και ψάχνετε τι θα κάνετε; Καλέστε φίλους στο σπίτι και εντυπωσιάστε τους;. Ο Σπύρος Σούλης, μάλιστα, έχει το τέλειο κόλπο για να μετατρέψετε τη σχάρα σας σε αντικολλητική. Ζεστάνετε τη σχάρα σας όπως κάνετε συνήθως πριν ξεκινήσετε το ψήσιμο και, μόλις ζεσταθεί καλά, πάρτε μισό κρεμμύδι και... The post Σχάρα ψησίματος: Πώς να την κάνετε αντικολλητική με μία μόνο κίνηση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:32 09/02/2022

Σφουγγάρι πιάτων: 5 έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε αλλού

eleftherostypos.gr
Το έχουμε συνδέσει με το πλύσιμο των πιάτων, όμως η θέση του δεν είναι μόνο στο νεροχύτη. Το σφουγγάρι είναι χρήσιμο και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις και ο Σπύρος Σούλης έχει τις καλύτερες ιδέες. Αποχαιρετίστε το γάριασμα από τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη σκληρή πλευρά του σφουγγαριού για να αφαιρέσετε... The post Σφουγγάρι πιάτων: 5 έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε αλλού appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:38 03/02/2022

O Σπύρος Σούλης τρολάρει την μείωση της τιμής των PCR: «Πανηγυρίζουμε, μπορούμε να κάνουμε 2-3»

Gazzetta
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Σπύρος Σούλης την μείωση της τιμής των PCR.
15:32 04/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load