#Σταύρος Ιωαννίδης

Θρησκευτική Πανήγυρις Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά

patrasevents.gr
Οβρυά , Γιώργος ΒελισσάρηςΧαρά ΒέρραΣάσα Μπάστα Έλενα ΓεωργαντάΣταύρος ΙωαννίδηςΜαρίνα Λαζαράκη
18:53 03/08/2023

Πανελλαδική πρεμιέρα στην Αλεξανδρούπολη για το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα «Πέντε 5»

alexpolisonline.com
Πανελλαδική πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ της Αλεξανδρούπολης, στις 20:30, κάνει το ιστορικό δράμα του Βασίλη Τσικάρα με τον τίτλο «Πέντε 5». Το «Πέντε 5» έρχεται να ολοκληρώσει την τριλογία του σεναριογράφου - σκηνοθέτη για την ελληνική Επανάσταση, μετά τις ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Το «Πέντε 5» παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης. Τον Σεπτέμβριο του 1821.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Νεοζηλανδό ηθοποιό Manu Bennett (Spartacus, Hobbit, Arrow) και τους Γιάννη Αϊβάζη, Βύρωνα Κολάση, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καρμάτη, Μανώλη Σαββίδη, Αντώνη Σιώπκα, Κωνσταντίνο Καραθ
15:22 14/03/2023

Σταύρος Ιωαννίδης: Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά μετά το διαζύγιο με την Άννα Μπουσδούκου

govastileto.gr
  Τον έρωτα στα ματιά γοητευτικής δημοσιογράφου φαίνεται να βρήκε  ο Σταύρος Ιωαννίδης μετά από το διαζύγιο με την Άννα Μπουσδούκου. Συγκεκριμένα,...
10:24 10/11/2022

Νέος έρωτας για τον δημοσιογράφο Σταύρο Ιωαννίδη μετά το διαζύγιό του με την Άννα Μπουσδούκου

dete.gr
Γύρισε οριστικά σελίδα ο δημοσιογράφος Σταύρος Ιωαννίδης, μετά από το διαζύγιο με την Άννα Μπουσδούκου. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2013, όταν η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μια ρομαντική τελετή παρουσία στενών συγγενών και φίλων στην Αντίπαρο.Η είδηση του χωρισμού τους ήρθε το 2021, ωστόσο […]
14:40 08/11/2022

Σταύρος Ιωαννίδης: Το διαζύγιο από την Άννα Μπουσδούκου και ο νέος έρωτας στη ζωή του

okmag.gr
Ο Σταύρος Ιωαννίδης φαίνεται πως άλλαξε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή έπειτα από το διαζύγιο με την Άννα Μπουσδούκου. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2013 όταν η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μια ρομαντική τελετή παρουσία στενών συγγενών και φίλων στην Αντίπαρο. Η είδηση του […] The post Σταύρος Ιωαννίδης: Το διαζύγιο από την Άννα Μπουσδούκου και ο νέος έρωτας στη ζωή του appeared first on OK.
11:48 07/11/2022

ΣΚΑΪ: Ο Η Σταύρος Ιωαννίδης και ο Χρυσόστομος Τσούφης ευχαρίστησαν στον «αέρα» τη Φαίη Σκορδά που τους αντικαταστήσει

Newsbeast.gr
Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον η Φαίη Σκορδά μετά και από τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ant1. Η παρουσιάστρια από τη νέα σεζόν θα λέει την «πιο γλυκιά της καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου. Το πρωί της Παρασκευής (12/08), στον «αέρα» της εκπομπής «Newsroom» ακούστηκε το όνομα της Φαίης Σκορδά καθώς οι παρουσιαστές, Σταύρος Ιωαννίδης και Χρυσόστομος Τσούφη θέλησαν να την ευχαριστήσουν δημόσια. Ο λόγος; Το γεγονός πως η Φαίη Σκορδά θα τους αντικαταστήσει για να κάνουν εκείνοι διακοπές. Η σημερινή εκπομπή ήταν η τελευταία για τους δύο δημοσιογράφους, καθώς από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνουν η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπα
16:58 12/08/2022

Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στον αέρα του ΣΚΑΙ από τους Σταύρο Ιωαννίδη και Χρυσόστομο Τσούφη

zappit.gr
Αναφορά στη Φαίη Σκορδά έκαναν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Newsroom» οι Σταύρος Ιωαννίδης και Χρυσόστομος Τσούφης. Η σημερινή εκπομπή […] The post Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στον αέρα του ΣΚΑΙ από τους Σταύρο Ιωαννίδη και Χρυσόστομο Τσούφη appeared first on Zappit.
10:46 12/08/2022

Πανηγύρι στην Οβρυά Αχαΐας

patrasevents.gr
Πάτρα - Οβρυά ΑχαΐαςΣάββατο, 06 Αύγ 2022 22:00Πανηγύρι στην Οβρυά Αχαΐας το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 με τους: Χαρά Βέρρα, Σάσα Μπάστα, Γιώργο Βελισσάρη, Έλενα Γεωργαντά, Μαρίνα Λαζαράκη, Πανιτσα και στα κλαρίνα οι Σταύρος Ιωαννίδης και ο Λουκόπουλος.
13:24 04/08/2022

Η Ελλάδα αποκτά νέα όπλα για Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο: Η αλλαγή στρατηγικής και ο «εφιάλτης» των S-400

logiastarata.gr
Εν μέσω των εντεινόμενων τουρκικών προκλήσεων η εθνική αντιπροσωπεία εγκρίνει νέο εξοπλιστικό πακέτο. Πρόκειται για πολύ σημαντικά όπλα, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις ένοπλες δυνάμεις. ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Όπως αναφέρει ο Σταύρος Ιωαννίδης πρόκειται για 60 αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon. Το βεληνεκές ξεπερνάει τα 270 χιλιόμετρα. Αυτό δείχνει μια αλλαγή στρατηγικής, […] The post Η Ελλάδα αποκτά νέα όπλα για Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο: Η αλλαγή στρατηγικής και ο «εφιάλτης» των S-400 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:32 28/06/2022

Δυο ρεπόρτερ στον Άραξο:  «Τον έκανα…tiger»

dete.gr
Kώστας Σαρικάς και Σταύρος Ιωαννίδης οι δυο γνωστοί δημοσιογράφοι του  Alpha και του Skai  βρέθηκαν στην περιοχή μας και πιο συγκριμένα στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο για να καλύψουν το ρεπορτάζ για το  “Tiger meet 2022”. Δεν παρέλειψαν να βγάλουν και φωτογραφία για να απαθανατίσουν τη στιγμή, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: “Τον έκανα…tiger”.
15:02 22/05/2022

Σταύρος Ιωαννίδης: Η «Οδύσσεια» της επιστροφής στην Ελλάδα από την Ουκρανία – «Ανείπωτο το ανθρώπινο δράμα»

tlife.gr
Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Σταύρος Ιωαννίδης, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στον πόλεμο στην Ουκρανία. To άρθρο Σταύρος Ιωαννίδης: Η «Οδύσσεια» της επιστροφής στην Ελλάδα από την Ουκρανία – «Ανείπωτο το ανθρώπινο δράμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:54 06/03/2022

«Ήταν μια κόλαση. Ζήσαμε πράγματα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» λέει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που επέστρεψε από τη Μαριούπολη

eleftherostypos.gr
Έφτασε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος η πτήση από την Ρουμανία, που μετέφερε τους Έλληνες που απεγκλωβίστηκαν από την Μαριούπολη.  Ανάμεσα τους και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης μαζί με τον εικονολήπτη Ηλία Μπασίσογλου. Οι δυό τους έκαναν λόγο για μεγάλη ανακούφιση  που βρίσκονται στην Ελλάδα, δηλώντας... The post «Ήταν μια κόλαση. Ζήσαμε πράγματα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» λέει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που επέστρεψε από τη Μαριούπολη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
19:26 05/03/2022

Ουκρανία: Καθηλώνουν οι απεσταλμένοι του ΣΚΑΪ – «Μας σημάδευαν 40 σκοπευτές, παγώσαμε»

zappit.gr
Από την Ουκρανία στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα του Σαββάτου οι απεσταλμένοι του ΣΚΑϊ στη Μαριούπολη, Σταύρος Ιωαννίδης και Ηλίας Μπασίσογλου. […] The post Ουκρανία: Καθηλώνουν οι απεσταλμένοι του ΣΚΑΪ – «Μας σημάδευαν 40 σκοπευτές, παγώσαμε» appeared first on Zappit.
18:54 05/03/2022

«Πάτησαν» Μολδαβία οι 82 Έλληνες ομογενείς και δημοσιογράφοι που αναχώρησαν από την Μαριούπολη

Newsit
Στην Μολδαβία μπήκαν μετά το πολυήμερο ταξίδι τους οι 82 Έλληνες ομογενείς και δημοσιογράφοι, που ξεκίνησαν πριν τρία 24ωρα από την Μαριούπολη. Αυτός ήταν και ο τελικός στόχος, αφού από εκεί μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικά στην Ελλάδα. Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σταύρος Ιωαννίδης μέσω Twitter, γράφοντας: «Μολδαβία» και συνοδεύοντας τη λέξη με ... Περισσότερα To άρθρο «Πάτησαν» Μολδαβία οι 82 Έλληνες ομογενείς και δημοσιογράφοι που αναχώρησαν από την Μαριούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:26 04/03/2022

Σταύρος Ιωαννίδης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Μας σημάδευαν όλους με όπλα»

tlife.gr
Στις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσαν χθες οι Έλληνες δημοσιογράφοι και τεχνικοί, οι οποίοι μετακινήθηκαν με To άρθρο Σταύρος Ιωαννίδης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Μας σημάδευαν όλους με όπλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:20 03/03/2022

«Η σφαίρα πέρασε από δίπλα μου»: Συγκλονίζει ο απεσταλμένος του Σκάι Σταύρος Ιωαννίδης που είναι στο κονβόι από τη Μαριούπολη

Skai.gr
«Βλέπουμε την κάννη του άρματος να σημαδεύει το κονβόι και άλλους 30 στρατιώτες να έχουν στραμμένα τα όπλα τους πάνω μας» περιέγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ - Δείτε το βίντεο
20:56 02/03/2022

Πόλεμος Ουκρανία-Ρωσία: Επιχείρηση εκκένωσης της Μαριούπολης με ελληνικό κονβόι την Τετάρτη

eleftherostypos.gr
Επιχείρηση εκκένωσης της Μαριούπολης με ελληνικό κονβόι, θα γίνει αύριο Τετάρτη όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα θα γίνει άνοιγμα ενός ειρηνευτικού «διαδρόμου» διαφυγής από την πόλη προς την Ζαπορίζια, ώστε να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι Έλληνες της περιοχής, καθώς και οι δημοσιογράφοι. «Η απόφαση ελήφθη... The post Πόλεμος Ουκρανία-Ρωσία: Επιχείρηση εκκένωσης της Μαριούπολης με ελληνικό κονβόι την Τετάρτη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
21:00 01/03/2022

Ουκρανία: Με ελληνικό κονβόι η εκκένωση της Μαριούπολης την Τετάρτη

pronews.gr
Επιχείρηση εκκένωσης της Μαριούπολης με ελληνικό κονβόι, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (2/3) όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα θα γίνει άνοιγμα ενός ειρηνευτικού «διαδρόμου» διαφυγής από την πόλη προς την Ζαπορίζια, ώστε να φύγουν με ασφάλεια οι Έλληνες της περιοχής, καθώς και οι δημοσιογράφοι. «Η απόφαση ελήφθη διότι υπάρχει ανακοίνωση από την Ρωσική πλευρά ότι ανοίγει έως αύριο ανθρωπιστικός διάδρομος το οποίο σημαίνει τουλάχιστον από την πλευρά των ρωσικών δυνάμεων ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την αυτοκινητοπομπή», τόνισε ο Έλληνας πρέσβης στην Μαριούπολη ενώ όπως είπε η απόφαση πάρθηκε αστραπιαία σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ και με αρ
20:56 01/03/2022

Πόλεμος στην Ουκρανία – Μαριούπολη: Μόνο το ελληνικό προξενείο παραμένει σε λειτουργία

eleftherostypos.gr
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη είναι η μόνη διπλωματική αρχή που συνεχίζει να λειτουργεί στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Αταίριαστοι». Όπως ανέφερε ο Σταύρος Ιωαννίδης, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη είναι η μόνη διπλωματική... The post Πόλεμος στην Ουκρανία – Μαριούπολη: Μόνο το ελληνικό προξενείο παραμένει σε λειτουργία appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:26 28/02/2022

Ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Εκρήξεις στο Κίεβο

tilegrafimanews.gr
Ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Εκρήξεις στο Κίεβο Ήδη ακούγονται εκρήξεις στο Κίεβο, στη Μαριούπολη και τα προάστια της, ενώ ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης μετέδωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για στρατιωτική απόβαση στην Οδησσό. Επιβεβαιώθηκε η χειρότερη πρόβλεψη για την Ουκρανία καθώς ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι διέταξε στρατιωτική […]
06:46 24/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load