#Σταύρος Κοντονής

Σταύρος Κοντονής: Υπήρξε παρασύστηµα για την υπόθεση Novartis

tilegrafimanews.gr
Καταπέλτης για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κορυφαίους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Σταύρος Κοντονής. Ο πρώην υπουργός ∆ικαιοσύνης κάνει λόγο για «διαπλεκόµενη ηγεσία», ενώ υποστηρίζει πως υπήρχε ένα παρασύστηµα, που λειτουργούσε υπό την αιγίδα του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Κοντονής εξηγεί αναλυτικά στην «Κυριακάτικη Απογευµατινή» πώς ένιωσε όταν αντιλήφθηκε το σχέδιο που υπήρχε σχετικά µε τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, στην υπόθεση της Νοvartis. Πώς εκλάβατε την παρέµβαση του κ. Τσίπρα αναφορικά µε τους χειρισµούς στην υπόθεση της Novartis; Η τελευταία παρέµβαση του πρώην πρωθυπουργού αποτελεί ακόµη ένα επεισόδιο (το πρώτο ήταν η έγγραφη τοποθέτησή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ)
10:46 11/03/2024

Αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής – Eπιμένει στην σκευωρία Novartis

paraskhnio.gr
Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την διαχείριση της υπόθεσης και την ποινική δίωξη 10 πολιτικών του αντιπάλων ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της διακυβέρνησης του και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε ότι λειτουργούσε «παραϋπουργείο δικαιοσύνης» ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι υπήρξε χρηματισμός πολιτικών προσώπων και πως «η ιστορία Το άρθρο Αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής – Eπιμένει στην σκευωρία Novartis εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 07/03/2024

Αποκάλυψη – Κοντονής για την υπόθεση Novartis: Έπαθα σκοτοδίνη όταν είδα τον φάκελο με τα 10 ονόματα πολιτικών προσώπων «Είδα ανθρώπους που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν να έχουν καμία ευθύνη», τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης

tilegrafimanews.gr
Σκοτοδίνη, όπως είπε, έπαθε ο Σταύρος Κοντονής, όταν είδε ότι στον φάκελο της υπόθεσης Novartis διώκονται δέκα πολιτικά πρόσωπα. Οι αποκαλύψεις του Σταύρου Κοντονή γίνονται στον απόηχο της παραδοχής του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που είπε ότι υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς της υπόθεσης. Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε στο Open ότι μόλις διαβιβάστηκε ο φάκελος στο γραφείο του και είδε τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε αυτόν, προκειμένου να τον διαβιβάσει στη Βουλή, έπαθε σκοτοδίνη. «Είδα ανθρώπους που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν να είχαν καμία ευθύνη», ανέφερε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης. Ερωτηθείς γιατί μπήκαν τα ονόματα αυτά, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί διακυβέρνηση
17:46 04/03/2024

«Βόμβες» Κοντονή για Novartis: Έπαθα σκοτοδίνη, υπήρξε προσπάθεια εμπλοκής προσώπων που δεν ήταν αρεστά στον ΣΥΡΙΖΑ

Newsit
Στην υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έπαθε «σκοτοδίνη» όταν είδε ότι στον φάκελο της υπόθεσης διώκονται 10 πολιτικά πρόσωπα. Οι αποκαλύψεις, μάλιστα, του Σταύρου Κοντονή για την Novartis έρχονται στον απόηχο της παραδοχής του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που είπε ότι υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς της υπόθεσης. Ο ... Περισσότερα To άρθρο «Βόμβες» Κοντονή για Novartis: Έπαθα σκοτοδίνη, υπήρξε προσπάθεια εμπλοκής προσώπων που δεν ήταν αρεστά στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 04/03/2024

Βόμβες εξαπέλυσε ο Κοντονής στον Θωμαΐδη και το OPEN – Ανύπαρκτος ο Αυγενάκης – Δεν τουιτάρει σε αναμμένα κάρβουνα (vid)

sportime.gr
Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής στο OPEN και την εκπομπή Δίκη του Κυριάκου Θωμαΐδη Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
16:12 25/04/2023

Σταύρος Κοντονής στην «Political»: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έντονα τα στοιχεία της σταλινικής πρακτικής και της διαπλοκής

paraskhnio.gr
Ο Σταύρος Κοντονής, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, νομικός και ένας άνθρωπος με ισχυρά ιδεολογικά και θεσμικά αντίβαρα που τον έφεραν σε σύγκρουση και αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Μετά την απόσταση ασφαλείας που κράτησε από τα πολιτικά δρώμενα, πήρε την απόφαση να κατέβει και πάλι στην πρώτη γραμμή, υποψήφιος με Το άρθρο Σταύρος Κοντονής στην «Political»: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έντονα τα στοιχεία της σταλινικής πρακτικής και της διαπλοκής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:06 23/04/2023

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Κοντονής - Υποψήφιος στη Ζάκυνθο

thebest.gr
Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο θα είναι ο άλλοτε υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, όπως ανακοίνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στο νησί του Ιονίου.
04:20 06/04/2023

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Κοντονής – Υποψήφιος στη Ζάκυνθο

aek1924.gr
Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο θα είναι ο άλλοτε υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σταύρος Κοντονής. Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο θα είναι ο άλλοτε υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σταύρος Κοντονής, όπως ανακοίνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στο νησί του Ιονίου. Μαζί με τον κ. Κοντονή, υποψήφιοι θα είναι ο Διονύσιος Μποτώνης και η Αναστασία Θεοδόση – Κοντού. Πιο […] The post Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Κοντονής – Υποψήφιος στη Ζάκυνθο appeared first on AEK1924.gr.
20:10 04/04/2023

Υποψήφιος στη Ζάκυνθο με το ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής

Zougla
Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον νομό Ζακύνθου αναμένεται να είναι στις εκλογές του 2023 ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής...
15:50 04/04/2023

Αποκάλυψη: Κοντονής αδειάζει Τσίπρα, φλερτάρει με Ανδρουλάκη

eleftherostypos.gr
Για άλλη μία φορά ο Σταύρος Κοντονής παίρνει το… όπλο του κατά των συντρόφων του στην Κουμουνδούρου. Από ό,τι με ενημέρωσαν, σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ούτε λίγο ούτε πολύ άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα, φλερτάροντας -πολιτικά εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε- με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο […] Το άρθρο Αποκάλυψη: Κοντονής αδειάζει Τσίπρα, φλερτάρει με Ανδρουλάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:50 23/03/2023

Ο Σταύρος Κοντονής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ;

thecaller.gr
Θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο πρώην Υπουργός και δικηγόρος Σταύρος Κοντονής;Θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο πρώην Υπουργός και δικηγόρος Σταύρος Κοντονής;Σύμφωνα με το ermisnews η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατέληξε στην απόφαση να είναι ο Σταύρος Κοντονής υποψήφιος με την παράταξη στις επερχόμενες εκλογές, στο νόμο Ζακύνθου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μαζί του ως συνυποψήφιος θα είναι ο επίσης […]
21:36 13/03/2023

Για σωστή δήλωση Μητσοτάκη μιλά ο Κοντονής! «Προσπαθεί να καλύψει τις αστοχίες του ο Μαρινάκης»

paraskhnio.gr
Μιλώντας στο SDNA ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ρέντη σημειώνοντας πως «πρόκειται για μία προσπάθεια φανατισμού του οπαδικού κόσμου για να καλυφθούν επιχειρηματικές αστοχίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού». Παράλληλα τοποθετήθηκε και σε όλα όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είναι σωστή δήλωση», επισήμανε, Το άρθρο Για σωστή δήλωση Μητσοτάκη μιλά ο Κοντονής! «Προσπαθεί να καλύψει τις αστοχίες του ο Μαρινάκης» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
07:22 08/11/2022

«Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό τη συγκάλυψη» κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο Κοντονής

Newsit
Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, συνεχίστηκε για 11η συνεδρίαση το Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη. Ο Σταύρος Κοντονής εστίασε στην κατάθεσή του στις επαφές του με την Ελένη Ράικου όταν εκείνη ήταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς και τι προηγήθηκε της παραίτησής της. «Είχα συνεργασία με κυρία ... Περισσότερα To άρθρο «Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό τη συγκάλυψη» κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο Κοντονής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:46 04/11/2022

Ειδικό Δικαστήριο – Σταύρος Κοντονής: «Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό τη συγκάλυψη»

Newsit
Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, συνεχίστηκε για 11η συνεδρίαση το Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη. Ο Σταύρος Κοντονής εστίασε στην κατάθεσή του στις επαφές του με την Ελένη Ράικου όταν εκείνη ήταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς και τι προηγήθηκε της παραίτησής της. «Είχα συνεργασία με κυρία ... Περισσότερα To άρθρο Ειδικό Δικαστήριο – Σταύρος Κοντονής: «Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό τη συγκάλυψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:38 04/11/2022

Κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

militaire.gr
Κατά την σημερινή 11η ημέρα της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο που δικάζεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κατέθεσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντονής κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης συνυπηρέτησε μαζί με τον κ. Παπαγγελόπουλο. […] The post Κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής appeared first on Militaire.gr.
19:32 04/11/2022

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο στην υπόθεση Novartis από τον Σταύρο Κοντονή

Newsbeast.gr
Στα παρασκήνιο που διαδραματίστηκε την περίοδο που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης με αναπληρωτή του τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με φόντο την υπόθεση Novartris, αναφέρθηκε καταθέτοντας ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, ο Σταύρος Κοντονής. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε τόσο για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο όσο και με την άλλοτε επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου η οποία παραιτήθηκε καταγγέλλοντας παρεμβάσεις. «Έπεσα από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκα για την παραίτηση της» ανέφερε σημειώνοντας πως την προηγούμενη ημέρα είχαν συνάντηση και δεν του είπε τίποτα. «Θεωρούσα ότι έπρεπε να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις. Να πει ποιοι ήταν αυτοί που την πίεζαν. Δ
19:30 04/11/2022

Σταύρος Κοντονής: Με τον Ποινικό Κώδικα ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ποινές για γέλια για αδικήματα σε βάρος παιδιών

logiastarata.gr
Καταπέλτης όσον αφορά τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ για αδικήματα με θύματα παιδιά, ήταν σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νομικός Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για «ποινές για γέλια». «Οι ποινές οι οποίες αναφέρονταν στα αδικήματα τα οποία […] The post Σταύρος Κοντονής: Με τον Ποινικό Κώδικα ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ποινές για γέλια για αδικήματα σε βάρος παιδιών appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:32 14/10/2022

«Βόμβες» Κοντονή: «Ποινές για γέλια με τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεραστία» (Video)

lykavitos.gr
Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινές του Ποινικού Κώδικα για την παιδεραστία άφησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. 
21:06 12/10/2022

Δίαυλο επικοινωνίας με το Κίνημα Αλλαγής έχει ανοίξει ο Σταύρος Κοντονής

Newsbeast.gr
Μπορεί να διαψεύδει ότι θα προσχωρήσει στο Κίνημα Αλλαγής ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Κοντονής, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Όπως σημειώνουν οι γνωρίζοντες από τη Χαριλάου Τρικούπη, μπορεί να μην εντάσσεται στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ στην παρούσα φάση, ωστόσο όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κατέλθει υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου, την οποία γνωρίζει καλά αφού εκεί εκλεγόταν και συν τοις άλλοις, είναι μονοεδρική. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πάντως μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νέο πρόεδρ
15:34 15/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load