#Στέλλα Δημητρίου

Στέλλα Δημητρίου: Τα πρώτα γενέθλια για τους δίδυμους γιους της

govastileto.gr
Η Στέλλα Δημητρίου συμπλήρωσε έναν χρόνο δίπλα στους γιους της και η χαρά της δεν κρύβεται στα social media. Πρόσφατα το γνωστό μοντέλο μαζί με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, κάνοντας σχετική ανάρτηση στα social media. Πριν από δύο εβδομάδες το ζευγάρι βάφτισε τους γιους του στην Κύπρο με τα ονόματα […]
20:00 01/10/2023

Στέλλα Δημητρίου: Τα πρώτα γενέθλια για τους δίδυμους γιους της – «Η μέρα που μου άλλαξε τη ζωή»

tlife.gr
Η Στέλλα Δημητρίου συμπλήρωσε έναν χρόνο δίπλα στους γιους της και η χαρά της δεν κρύβεται To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Τα πρώτα γενέθλια για τους δίδυμους γιους της – «Η μέρα που μου άλλαξε τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 30/09/2023

Στέλλα Δημητρίου: Bάπτισε τους δίδυμους γιους της στην Κύπρο – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Στέλλα Δημητρίου και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μιχαηλίδη. Συγκεκριμένα το αγαπημένο ζευγάρι βάπτισε τους δίδυμους γιους του που από τότε που ήρθαν στον κόσμο άλλαξαν τη ζωή του. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγγελόκτιστης Κιτίου στη Κύπρο και οι νεοφώτιστοι πήραν τα ονόματα Σωτήρης και Νικόλας. Νονές των παιδιών […] The post Στέλλα Δημητρίου: Bάπτισε τους δίδυμους γιους της στην Κύπρο – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
20:46 16/09/2023

Στέλλα Δημητρίου – Δημήτρης Μιχαηλίδης: Η μπομπονιέρα και η διακόσμηση που επέλεξαν για τη βάφτιση των δίδυμων γιών τους

okmag.gr
Η Στέλλα Δημητρίου και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους, σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγγελόκτιστης Κιτίου. Τα ονόματα που πήραν οι νεοφώτιστοί είναι Σωτήρης και Νικόλας, ενώ δίπλα τους σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα βρέθηκαν οι καλοί τους φίλους και συγγενείς. Οι νονές ήταν δυο. Η κολλητή φίλη της Στέλλας Δημητρίου, Τζένη Τζιβεριώτη και η […] The post Στέλλα Δημητρίου – Δημήτρης Μιχαηλίδης: Η μπομπονιέρα και η διακόσμηση που επέλεξαν για τη βάφτιση των δίδυμων γιών τους appeared first on OK! Magazine.
19:58 16/09/2023

Στέλλα Δημητρίου: Ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο μαζί με τα δίδυμα μωράκια της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Το πρώτο της ταξίδι με αεροπλάνο μαζί με τα δίδυμα αγοράκια της η Στέλλα Δημητρίου, η οποία To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο μαζί με τα δίδυμα μωράκια της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 08/06/2023

Στέλλα Δημητρίου: «Λιώνει» από ευτυχία με τα δίδυμα μωράκια της – Η τρυφερή φωτογραφία

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και έξι μήνες περίπου, η Στέλλα Δημητρίου, αφού έγινε μανούλα πρώτη To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: «Λιώνει» από ευτυχία με τα δίδυμα μωράκια της – Η τρυφερή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:44 09/02/2023

Στέλλα Δημητρίου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα και ποζάρει με τα δίδυμα αγόρια της στην αγκαλιά της

instyle.gr
Η Στέλλα Δημητρίου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πρόσφατα έγινε μητέρα. Συγκεκριμένα το 43χρονο μοντέλο τον Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαηλίδη. Για τη Στέλλα Δημητρίου η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή, αφού έχει τα γενέθλιά της. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται […] The post Στέλλα Δημητρίου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα και ποζάρει με τα δίδυμα αγόρια της στην αγκαλιά της appeared first on InStyle.
14:20 14/11/2022

Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει πρώτη φορά τα δίδυμα νεογέννητα μωρά της – Φωτογραφία

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και 10 μέρες περίπου η Στέλλα Δημητρίου, καθώς έφερε στον κόσμο To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει πρώτη φορά τα δίδυμα νεογέννητα μωρά της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:58 11/10/2022

Στέλλα Δημητρίου: Έγινε μαμά! Οι δυσκολίες, η κατάψυξη ωαρίων και ο ερχομός των διδύμων

tlife.gr
Η Στέλλα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς χθες Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκε To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Έγινε μαμά! Οι δυσκολίες, η κατάψυξη ωαρίων και ο ερχομός των διδύμων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:06 30/09/2022

Γέννησε η Στέλλα Δημητρίου

tlife.gr
Η Στέλλα Δημητρίου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο τα To άρθρο Γέννησε η Στέλλα Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:26 29/09/2022

Στέλλα Δημητρίου: Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της

okmag.gr
Η Στέλλα Δημητρίου γέννησε την Τετάρτη δύο υγιέστατα δίδυμα αγόρια. Είναι ζευγάρι επί χρόνια με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Μιχαηλίδη και πριν ξεκινήσει η πανδημία είχαν γίνει γνωστά τα σχέδιά τους για γάμο. Όσο αφορά στο χαρμόσυνο γεγονός, το μοντέλο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram: «Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα !!! […] The post Στέλλα Δημητρίου: Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της appeared first on OK.
14:16 29/09/2022

Στέλλα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

tlife.gr
Την πιο ευτυχισμένη περιόδους της ζωής της διανύει η Στέλλα Δημητρίου, καθώς σε λίγους μήνες θα To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:40 07/09/2022

Στέλλα Δημητρίου: Θα γίνει για πρώτη φορά μαμά στα 43 της

instyle.gr
Για πρώτη φορά μαμά θα γίνει η Στέλλα Δημητρίου, στα 43 της χρόνια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μοντέλο είχε κάνει κατάψυξη ωαρίων στα 36 τoυ και τώρα ετοιμάζεται να γίνει μητέρα δίδυμων αγοριών. Μιλώντας στο Happy Day, η Στέλλα Δημητρίου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στην ευλογία που αισθάνεται. Δείτε αυτή τη δημοσίευση […] The post Στέλλα Δημητρίου: Θα γίνει για πρώτη φορά μαμά στα 43 της appeared first on InStyle.
11:32 06/09/2022

Παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσε στο Happy Day – Έκπληξη στον αέρα του ALPHA

eleftherostypos.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτή την περίοδο η Στέλλα Δημητρίου και ο άντρας της πλέον Δημήτρης Μιχαηλίδης, καθώς από βδομάδα σε βδομάδα αναμένουν την έλευση των δίδυμων παιδιών τους. Το πρώην μοντέλο είναι στον 8ο μήνα της κύησης ενώ στη συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day μίλησε και για τον πολιτικό γάμο που έκανε πριν […] Το άρθρο Παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσε στο Happy Day – Έκπληξη στον αέρα του ALPHA εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:16 06/09/2022

Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο – Η συγκίνηση για τον ερχομό των διδύμων

tlife.gr
Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, η Στέλλα Δημητρίου μίλησε στην κάμερα To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο – Η συγκίνηση για τον ερχομό των διδύμων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 06/09/2022

Στέλλα Δημητρίου: Το πρώτο μπάνιο περιμένοντας τα δίδυμα

dete.gr
Μπορεί το καλοκαιράκι να φθάνει στο τέλος του, όμως τώρα η εγκυμονούσα Στέλλα Δημητρίου κατάφερε να κάνει το πρώτο της μπάνιο. Το μοντέλο πόζαρε φορώντας το μαγιό της και δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Το πρώτο μου μπάνιο για φέτος !! Αλλά κάθε θυσία αξίζει για να φέρεις στο […]
11:26 22/08/2022

Στέλλα Δημητρίου: Το baby shower πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Στέλλα Δημητρίου και ο ο Δημήτρης Μιχαηλίδης διοργάνωσαν για τους φίλους τους ένα απογευματινό baby To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Το baby shower πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:46 27/07/2022

Στέλλα Δημητρίου: Ποζάρει πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά – Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Στέλλα Δημητρίου, καθώς σε λίγους To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Ποζάρει πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά – Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:04 26/06/2022

Στέλλα Δημητρίου: Περιμένει δίδυμα – Το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βγήκε σήμερα η Στέλλα Δημητρίου. Η Ελληνίδα supermodel, φανερά συγκινημένη, μίλησε για τις προετοιμασίες […] The post Στέλλα Δημητρίου: Περιμένει δίδυμα – Το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες appeared first on Zappit.
12:20 16/06/2022

Στέλλα Δημητρίου: Έγκυος σε δίδυμα – Οι πρώτες δηλώσεις και τα φύλα των μωρών

tlife.gr
Η Στέλλα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια είναι To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Έγκυος σε δίδυμα – Οι πρώτες δηλώσεις και τα φύλα των μωρών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:44 16/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load