#Συνδικαλισμός

Συνδικαλισμός και τέχνες στον Μεσοπόλεμο – Το Σωματείο Γλυπτών

slpress.gr
Η περίοδος του Μεσοπολέμου βρήκε τη νεότερη ελληνική γλυπτική σε ανάπτυξη. Συνδεδεμένη με τη διαιώνιση τόσο της ατομικής όσο και της συλλογικής μνήμης, ειδικά η γλυπτική των δημόσιων παραγγελιών πήρε σε αυτό το κλίμα τον χαρακτήρα οργάνου για συνδικαλιστική δράση. Πριν από ενενήντα τέσσερα χρόνια, το 1929, εγκρίνεται, με απόφαση του Προέδρου των εν Αθήναις […] The post Συνδικαλισμός και τέχνες στον Μεσοπόλεμο – Το Σωματείο Γλυπτών appeared first on slpress.gr.
17:28 21/10/2023

Συνδικαλισμός εκ του ασφαλούς

eleftherostypos.gr
Οι εργαζόμενοι βίωσαν χθες μια απίστευτη ταλαιπωρία από απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Οι κινητοποιήσεις μάλιστα στα μέσα σταθερής τροχιάς ανεστάλησαν επειδή κηρύχθηκαν παράνομες από το δικαστήριο, αλλά οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο πόστο τους, αφού πρώτα ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα ο κόσμος. Μόνο τα λεωφορεία κινήθηκαν κανονικά […] Το άρθρο Συνδικαλισμός εκ του ασφαλούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 22/09/2023

Αποκλεισμός συνδικαλιστών απο το 14ο συνέδριο της ΝΔ – Ο Συνδικαλισμός στο Χαρβαρντ

olympia.gr
Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης – Ιδρυτικό Μέλος ΔΑΚΕ/ Ιδ. Τομέα Πτολεμαΐδα 29-4-2022 Το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, χωρίς τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών. Αποκλείστηκαν καταστατικά οι συνδικαλιστές, μετά από ουσιαστική συμμετοχή δεκαετιών! Συμμετοχή με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις, που […] Αποκλεισμός συνδικαλιστών απο το 14ο συνέδριο της ΝΔ – Ο Συνδικαλισμός στο Χαρβαρντ - olympia
19:24 30/04/2022

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Όλοι παρόντες στη Γενική Συνέλευση

karditsanews.gr
Συνάδελφοι, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ σας καλεί στη Γενική Συνέλευση, γιατί η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι ζοφερή και αφορά τόσο τη σχολική, όσο και την εξωσχολική μας ζωή. Εργασία, Παιδεία, Υγεία, Εισόδημα και Συνδικαλισμός έχουν μπει στο στόχαστρο της Κυβέρνησης, που ανακοινώνει διαρκώς νέα μέτρα. Ανάγκη και υποχρέωσή μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. ...
17:56 21/02/2022

“Συνδικαλισμός με στολή”: Η δύσκολη εξίσωση που τα κόμματα ούτε καν προσπαθούν να λύσουν

militaire.gr
Ο “συνδικαλισμός με στολή” ήταν πάντα μια πολύ δύσκολη εξίσωση στην Ελλάδα. Πρωτοεμφανίστηκε στα Σώματα Ασφαλείας και περνώντας από “40 κύματα” κατέληξε σε φαινόμενα σαν κι αυτά που που τις τελευταίες ημέρες προκαλούν οργή στην κοινή γνώμη. Συνδικαλιστές της αστυνομίας μιλούν για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εργασιακά τους θέματα… Στις Ένοπλες Δυνάμεις το πείραμα […] The post “Συνδικαλισμός με στολή”: Η δύσκολη εξίσωση που τα κόμματα ούτε καν προσπαθούν να λύσουν appeared first on Militaire.gr.
06:15 21/06/2021

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών: “Ο Συνδικαλισμός δεν είναι φέουδο κανενός”

tromaktiko.gr
Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών και ως νόμιμοι εκπρόσωποι των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα της λειτουργίας μας καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε τα αδρανή χαρακτηριστικά όλων αυτών οι οποίοι ξαφνικά ΣΗΜΕΡΑ προτείνουν πως το νομικό πλαίσιο το οποίο διέπει το συνδικαλιστικό κίνημα στο Λιμενικό Σώμα πρέπει να έχει αλλάξει από ΧΘΕΣ! […] The post Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών: “Ο Συνδικαλισμός δεν είναι φέουδο κανενός” appeared first on tromaktiko.
20:31 15/01/2021

Τουριστικός Συνδικαλισμός, Μυωπία και Αυτισμός… (6 Μαϊου 2020)

mikrometoxos.gr
Τουριστικός Συνδικαλισμός, Μυωπία και Αυτισμός… Γράφει στις 30.05.2019 η ιντερνετική Καθημερινή ότι «το ένα τέταρτο του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος δημιουργεί ο τουρισμός, αναδεικνύοντας τόσο την καταλυτική σημασία του για την εθνική οικονομία και την απασχόληση όσο όμως και τη μονοδιάστατη ανάπτυξη της χώρας. Ειδικότερα, ο τουρισμός το 2018 συνέβαλε άμεσα στη δημιουργία του 11,7% […] The post Τουριστικός Συνδικαλισμός, Μυωπία και Αυτισμός… (6 Μαϊου 2020) appeared first on Mikrometoxos.gr.
01:19 06/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load