#Σωκράτης Κόκκαλης

Intralot: Μετοχές αξίας 453.000 ευρώ αγόρασε ο Σωκράτης Κόκκαλης

mononews.gr
Στην αγορά 400.000 μετοχών την Intralot, μετά δικαιώματος ψήφου, αξίας 452.894,71 ευρώ προχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
19:28 28/02/2024

Σωκράτης Κόκκαλης> O Clint Eastwood εξολοθρεύει τις σκιές του

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Σωκράτης Κόκκαλης> O Clint Eastwood εξολοθρεύει τις σκιές του appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 22/02/2024

Σωκράτης Κόκκαλης: Ο θάνατος από ναρκωτικά και η δικαίωση για την οικογένεια

koolnews.gr
Τον Ιούλιο του 2018, ο κόσμος των επιχειρήσεων και η ελληνική κοινωνία βιώσαν ένα σοκαριστικό γεγονός: τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior στην Αμερική. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στο Κλίβελαντ, μετά από ένα τριήμερο συνέδριο της Intralot στο οποίο συμμετείχε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι κάμερες ασφαλείας […] The post Σωκράτης Κόκκαλης: Ο θάνατος από ναρκωτικά και η δικαίωση για την οικογένεια appeared first on Koolnews.gr.
15:58 01/12/2023

Σωκράτης Κόκκαλης: Στο Περού με τη μητέρα του, Έλενα Σκουλά

okmag.gr
O Σωκράτης Κόκκαλης ταξίδεψε μαζί με τη μητέρα του, Έλενα Σκουλά στο Περού. Μάλιστα η ίδια μοιράστηκε και ένα κοινό τους στιγμιότυπο στα social media. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πέτρου Κόκκαλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω insta story. Σε αυτή ποζάρει με τον γιο της στην Plaza Mayor de Lima. […] The post Σωκράτης Κόκκαλης: Στο Περού με τη μητέρα του, Έλενα Σκουλά appeared first on OK! Magazine.
14:58 14/08/2023

DEFEA 2023: «΄Εκλεισε» η πώληση της Intracom Defense στην IAI

militaire.gr
Η πιο σημαντική από τις συμφωνίες που υπογράφτηκαν στην DEFEA 2023, ήταν η απόκτηση της ηγέτιδας ελληνικής εταιρείας ηλεκτρονικών Intracom Defense (IDE) από την ισραηλινή IAI (Israel Aerospace Industries). Την τελική συμφωνία υπέγραψε ο πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Σωκράτης Κόκκαλης, στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας στη DEFEA. Επιπλέον, στο πλαίσιο της DEFEA 2023, υπογράφτηκε η ενεργοποίηση της σύμβασης μεταξύ της ελληνικής εταιρείας EODH (Engineering-Office-Deisenroth Hellas) και της γερμανικής KMW (Krauss-Maffei Wegmann), η οποία αφορά στην κατασκευή των θωρακίσεων των αρμάτων Leopard του νορβηγικού στρατού. Κατά τη δεύτερη ημέρα της διεθνούς έκθεσης, υπογράφτηκε μια ολοκληρωμένη συμφω
19:02 11/05/2023

Σωκράτης Κόκκαλης: Για ιππασία στην Αργεντινή με τη μητέρα του Έλενα Σκουλά

okmag.gr
O Σωκράτης Κόκκαλης με τη μητέρα του Έλενα Σκουλά βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή. Η σύζυγος του Πέτρου Κόκκαλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές ποζάρει με τον γιο της φορώντας πλεκτά πόντσο ενώ δεν χάνει ευκαιρία να κάνει μαζί του ιππασία. […] The post Σωκράτης Κόκκαλης: Για ιππασία στην Αργεντινή με τη μητέρα του Έλενα Σκουλά appeared first on OK! Magazine.
18:50 31/03/2023

Η Intracom είναι εδώ…

paraskhnio.gr
Με μεθοδικές κινήσεις ο Σωκράτης Κόκκαλης και η διοικητική ομάδα της Ιntracom, ετοιμάζει την είσοδο στο Χρηματιστήριο Αθηνών της Intracom Properties, μέσα από την εξαγορά της κατασκευαστικής εταιρείας Κλουκίνας-Λάππας. Η εταιρεία του ισχυρού μεγαλοεπιχειρηματία αναμένεται να εξελιχθεί σε μεγάλο "παίκτη" του real estate, ξεκινώντας με μια "προίκα" πολλών εκατομμυρίων ευρώ και με τη φιλοδοξία να Το άρθρο Η Intracom είναι εδώ… εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
08:30 13/02/2023

Στο τιμόνι της Intracom και την επόμενη 4ετία ο Σωκράτης Κόκκαλης - Το νέο ΔΣ

sofokleousin.gr
Στο τιμόνι της Intracom και την επόμενη 4ετία ο Σωκράτης Κόκκαλης - Το νέο ΔΣmniakas Thu, 22/12/2022 - 12:33
12:38 22/12/2022

Η Intracom πενθεί! Ο αποχαιρετισμός του Σωκράτη Κόκκαλη σε στενό συνεργάτη του που έφυγε από τη ζωή

irafina.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε το ιστορικό στέλεχος της Ιντρακόμ και στενός συνεργάτης και φίλος του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργος Άννινος. Ο Γιώργος Άννινος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ιντρακόμ, μέχρι την παραίτησή του τον Μάρτιο του 2022. Στο μήνυμά του για τον θάνατο του στενού του συνεργάτη, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρει: “Ο Γιώργος Άννινος ήταν ο […]
17:52 02/11/2022

Σωκράτης Κόκκαλης: Παραμένει ο στόχος μας για εισαγωγή της INTRALOT USA στη Wall Street

mikrometoxos.gr
Τους στόχους και τις προοπτικές της INTRALOT μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού εγχειρήματος της κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης σκιαγράφησε στη σημερινή γενική συνέλευση η διοίκηση του Ομίλου. Ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε αναλυτικά στην στρατηγική της INTRALOT, επισημαίνοντας πως κύριος στόχος αποτελεί η είσοδος της αμερικανικής θυγατρικής και η αύξηση της αξίας του ομίλου μέσω της αγοράς τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ. Αναφορικά με […]
13:32 30/08/2022

Μπάκος, Καϋμενάκης, Γκότσης και Αγγέλου: Η νέα ξακουστή Τετράς των εφοπλιστών – κατασκευαστών της Ιντρακάτ

mononews.gr
Η είσοδος των τεσσάρων εφοπλιστών στην κατασκευαστική εταιρεία Intrakat που δημιούργησε ο Σωκράτης Κόκκαλης, δημιουργεί την αίσθηση ότι οι Έλληνες εφοπλιστές αναζητούν νέα επιχειρηματικά πεδία στη ξηρά για να επενδύσουν τα υψηλά κέρδη που αποκομίζουν από την θάλασσα.
11:50 10/07/2022

Σωκράτης Κόκκαλης: Η παγκόσμια οικονομία είναι σε ύφεση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θα ομαλοποιηθεί

thecaller.gr
Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Ομίλου για το 2021.Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Ομίλου για το 2021.Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια οικονομία, και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της Εταιρείας σε αυτό το πλαίσιο. Ειδικότερα, […]
19:32 30/06/2022

Intralot: Δόθηκε το πράσινο φως για την ΑΜΚ – Σωκράτης Κόκκαλης: Ανοίγονται νέες προοπτικές για την εταιρεία

mononews.gr
Δόθηκε πριν από λίγη ώρα το «πράσινο φως» από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Intralot για την Αύξηση Κεφαλαίου.
13:04 23/05/2022

Ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη, Σωκράτης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο – Οι ευχές της μητέρας του

okmag.gr
Το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια πήρε ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη, Σωκράτης. Η μητέρα του Ελένα Σκουλά περήφανη για την επιτυχία του γιου της, δημοσίευσε φωτογραφίες του στο προφίλ της στο Instagram. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ποζάρει με την τήβεννό του χαμογελαστός για τους κόπους του που ανταμείφθηκαν. […] The post Ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη, Σωκράτης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο – Οι ευχές της μητέρας του appeared first on OK.
23:28 14/05/2022

Σωκράτης Κόκκαλης: Τα μεγάλα κέρδη των μετοχών ( 178,4%) και τα νέα «στοιχήματα» για Ιντραλότ, Ιντρακόμ, Ιντρακάτ

mononews.gr
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν συνηθίζει να περιμένει μόνο τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Πολλές φορές τις δημιουργεί ο ίδιος. Μ’ έναν τρόπο που εκείνος επινοεί.
00:04 03/05/2022

Κόκκαλης για Ίβκοβιτς: «Απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου»

filathlos.gr
Κόκκαλης για Ίβκοβιτς: «Απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου» 16/09/2021 Το δικό του "αντίο" στον Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης, καθώς επί των ημερών στην προεδρία του Ολυμπιακού, ο Σέρβος ήταν στον πάγκο των Πειραιωτών. «Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο προπονητής που ανέβασε επίπεδο το ευρωπαϊκό αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, συνδέοντας το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του Ολυμπιακού. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Νένα και την οικογένειά του» δήλωσε ο άλλοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού.
21:14 16/09/2021

Σωκράτης Κόκκαλης: «Ιστορική μέρα για την Intralot»

Newsit
Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους ομολογιούχους ανακοίνωσε σήμερα η Intralot, με τον πρόεδρο και CEO της εταιρείας Σωκράτη Κόκκαλη να επισημαίνει ότι πρόκειται για «μια ιστορική μέρα». Όπως δήλωσε ο κ. Κόκκαλης: «Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Intralot, που πέτυχε τους δύο στόχους της σε σχέση με την κεφαλαιακή της δομή, να ... Περισσότερα To άρθρο Σωκράτης Κόκκαλης: «Ιστορική μέρα για την Intralot» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:06 05/08/2021

21 Ιουλίου 2004: Όταν ο σπουδαίος Ριβάλντο ήρθε στον Ολυμπιακό (pics-vids)

sportime.gr
Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Ιουλίου 2004, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης ταρακουνούσε τα… νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου, φέρνοντας στον Ολυμπιακό τον κορυφαίο, Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος Ριβάλντο, έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στο τοπ επίπεδο και έχοντας κατακτήσει τα πάντα, από Champions League, Πρωταθλήματα, Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά τη Χρυσή Μπάλα, αποφασίζει να ντυθεί... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
05:48 21/07/2021

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Intrakat

sofokleousin.gr
Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Intrakat Mon, 19/07/2021 - 16:52
16:56 19/07/2021

Πρόεδρος της Intrakat αναλαμβάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης

NewsBomb
Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του…Περισσότερα...
16:26 19/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load