#Σωκράτης Παπασταθόπουλος

«Ζωντανό» το ευρωπαϊκό όνειρο για την Μπέτις (vid)

Gazzetta
Η Μπέτις διέκοψε ένα σερί τεσσάρων ηττών, επικράτησε 2-1 της Θέλτα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και επέστρεψε στην έβδομη θέση της La Liga, η οποία δίνει εισιτήριο στο Europa Conference League – Στον πάγκο έμειναν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Τάσος Δουβίκας.
00:00 13/04/2024

Σωκράτης: «Η ΑΕΚ έκανε πίσω – Πάλι τον Ολυμπιακό θα επέλεγα»

aek1924.gr
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο «SPORT24» για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας το διάστημα που προετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, τις επαφές με την ΑΕΚ και την τελική επιλογή του Ολυμπιακού. Ο αριθμός της φανέλας αντικατοπτρίζει τα χρόνια καριέρας: Δεκαεννέα, όσα και τα χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Ελλάδας και των χωρών των τεσσάρων κορυφαίων […] The post Σωκράτης: «Η ΑΕΚ έκανε πίσω – Πάλι τον Ολυμπιακό θα επέλεγα» appeared first on AEK1924.gr.
16:37 01/04/2024

Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αβράαμ Παπαδόπουλος πήγαν να αγοράσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα

sportime.gr
Κίνηση για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αβράαμ Παπαδόπουλος. Τι συνέβη… Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
20:46 09/02/2024

Μπέτις: Βλέπει 11άδα στο ματς με τη Θέλτα ο Παπασταθόπουλος

aek1924.gr
Για το ντεμπούτο του στην 11άδα της Μπέτις σε ματς πρωταθλήματος ετοιμάζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Οι απουσίες της Μπέτις αναγκάζουν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να στραφεί στη λύση Παπασταθόπουλου που μέχρι στιγμής έχει παίξει ελάχιστα. Ο «Πάπα» έπαιξε λίγα λεπτά στο μας με την Αλμερία, ενώ ξεκίνησε στο ματς Κυπέλλου με την Villanovense. Τώρα, λοιπόν, ετοιμάζεται […] The post Μπέτις: Βλέπει 11άδα στο ματς με τη Θέλτα ο Παπασταθόπουλος appeared first on AEK1924.gr.
17:37 02/01/2024

Μπέτις: Επτά (7) λεπτά έπαιξε ο Παπασταθόπουλος…

sportstonoto.gr
 Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Γκέλα για Μπέτις στο ντεμπούτο του Έλληνα αμυντικού… Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπέτις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στην Μπέτις με ένα καλό αποτέλεσμα για την ισπανική ομάδα. Μόνο επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί, άλλωστε,για τη φιλόδοξη Μπέτις η «λευκή» ισοπαλία […]
00:46 04/12/2023

Παπασταθόπουλος: Μετά την διακοπή το ντεμπούτο του με την Μπέτις

aek1924.gr
Παίκτης της Ρεάλ Μπέτις αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του έμπειρου στόπερ με τη φανέλα των Σεβιγιάνων, τονίζοντας πως η πρώτη παρουσία του θα πραγματοποιηθεί μετά τη διακοπή των […] The post Παπασταθόπουλος: Μετά την διακοπή το ντεμπούτο του με την Μπέτις appeared first on AEK1924.gr.
00:37 03/11/2023

Πελεγκρίνι: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες»

aek1924.gr
Μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με την Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, υπέγραψε με την ομάδα της Ανδαλουσίας, που αναζητούσε παίκτη για να καλύψει το κενό του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε […] The post Πελεγκρίνι: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες» appeared first on AEK1924.gr.
09:37 02/11/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Μπέτις: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Μπέτις: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος 30/10/2023 Μονοετές συμβόλαιο με την Μπέτις υπέγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τους Ανδαλουσιάνους τη Δευτέρα (30/10). Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας στόπερ τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να της δώσω ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μιλήσαμε πολύ και με τον προπονητή και με έπεισαν για τη σημασία του να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι λί
16:46 30/10/2023

Παπασταθόπουλος: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις, ευχαριστώ τον Πελεγκρίνι για την εμπιστοσύνη»

aek1924.gr
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ευχαρίστησε την Μπέτις και τον προπονητή της, Μάνουελ Πελεγκρίνι, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% για να πετύχει με την ομάδα μεγάλα πράγματα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει πιάσει ήδη δουλειά στην Μπέτις και την Παρασκευή (27/10) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Ανδαλουσιάνους. Ο Έλληνας στόπερ […] The post Παπασταθόπουλος: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις, ευχαριστώ τον Πελεγκρίνι για την εμπιστοσύνη» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 28/10/2023

Η πρώτη προπόνηση του Σωκράτη στην Μπέτις (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η πρώτη προπόνηση του Σωκράτη στην Μπέτις (ΦΩΤΟ) 27/10/2023 Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Μπέτις, η οποία χθες ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Έλληνας στόπερ έπιασε άμεσα δουλειά με τους Ανδαλουσιάνους, με την Μπέτις να ανεβάζει φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές του. Φυσικά δεν γλίτωσε το "φατούρο" από τους συμπαίκτες του, κάτι που είθισται στους νεοφερμένους παίκτες, ενώ αντάμωσε ξανά με τον Έκτορ Μπεγερίν. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Άρσεναλ.  
22:46 27/10/2023

Φόρεσε τα… πράσινα ο Παπασταθόπουλος (+pic)

sportstonoto.gr
Παίκτης της Μπέτις είναι και με τη βούλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το τέλος της σεζόν.   Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπέτις είναι πλέον επίσημη. Οι Ανδαλουσιάνοι, λίγο μετά το διπλό στην Κύπρο επί του Άρη Λεμεσού, ανακοίνωσαν την απόκτηση του 35χρονου διεθνούς στόπερ. ????⚽???????? pic.twitter.com/pjjH6n4PTj […]
23:46 26/10/2023

Οριστικό: «Ντύνεται» στα «πράσινα» ο Παπασταθόπουλος (pic)

Skai.gr
ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο συμφώνησε με την Ρεάλ Μπέτις
23:37 25/10/2023

«Συμφώνησε με Μπέτις ο Παπασταθόπουλος»

fosonline.gr
Σε συμφωνία φέρεται να ήρθε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη Ρεάλ Μπέτις, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
19:46 25/10/2023

«Ο Σωκράτης ζήτησε από την Μπέτις 4 εκατομμύρια »

aek1924.gr
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο «γάμος» Μπέτις και Σωκράτη Παπασταθόπουλου χάλασε λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του Έλληνα αμυντικού. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τα γερμανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Μπάγερν τον κοιτάζει έντονα. Ωστόσο και η Μπέτις έπαιξε δυνατά, αλλά όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Ισπανία δεν θα προχωρήσει το […] The post «Ο Σωκράτης ζήτησε από την Μπέτις 4 εκατομμύρια » appeared first on AEK1924.gr.
20:37 24/10/2023

Παπασταθόπουλος: Τώρα, λέει πως θα πάει στη… Μπάγερν!

sportstonoto.gr
Η γερμανική Bild υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι η… Μπάγερν έχει στη λίστα της τον …Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να καλύψει τα κενά που έχει στο κέντρο της άμυνας, λόγω προβλημάτων τραυματισμού!!! Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτή […]
17:46 13/10/2023

Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Παπασταθόπουλος

Skai.gr
Στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild
15:37 13/10/2023

«Τρελό» σενάριο της Bild για Παπασταθόπουλο στην Μπάγερν Μονάχου

Newsit
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και η γερμανική Bild υποστηρίζει ότι μπορεί να αποκτηθεί από την Μπάγερν Μονάχου. Μία αλληλουχία γεγονότων φαίνεται ότι κάνει αυτό το “τρελό” σενάριο της Bild να έχει… βάση, αφού ο Παπασταθόπουλος αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση της Ρεάλ Μπέτις και η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει ... Περισσότερα To άρθρο «Τρελό» σενάριο της Bild για Παπασταθόπουλο στην Μπάγερν Μονάχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 13/10/2023

Μεταγραφές: Έκπληξη με Παπασταθόπουλο - «Κλείνει» άμεσα στην Μπέτις!

NewsBomb
Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις εμφανίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.Περισσότερα...
10:00 10/10/2023

Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι

filathlos.gr
Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι 12/09/2023 Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/9). Πλέον η αγορά θα είναι ανοικτή από την Τρίτη (12/9) έως και τις 30/9 μόνο για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αρκετοί παίκτες στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους ελληνικούς συλλόγους που θα θελήσουν να κλείσουν κάποιες τρύπες στο ρόστερ τους. Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που τη σεζόν 2022-2023 έπαιξαν στη Super League 1 και έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν το
00:46 12/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load