#Τάσος Μητρόπουλος

Συγκλονιστικός Τάσος Μητρόπουλος για τον γιο του Χρήστο: “Να μην ντρέπονται οι γονείς να βγαίνουν με τα παιδιά τους” (videos)

sportstonoto.gr
Στην εκπομπή του Σταρ “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένοι η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένοι, η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων […]
15:10 19/05/2023

Νένα Χρονοπούλου: Το TLIFE στην παρουσίαση του βιβλίου της – Στο πλευρό της ο Τάσος Μητρόπουλος και ο γιος τους

tlife.gr
Το απόγευμα της Παρασκευής 5/12 στο θέατρο Βέμπο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου, To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Το TLIFE στην παρουσίαση του βιβλίου της – Στο πλευρό της ο Τάσος Μητρόπουλος και ο γιος τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 06/12/2022

Νένα Χρονοπούλου: Καταγγέλλει κακοποίηση σε ίδρυμα για παιδιά ΑμεΑ – «Είχε δαγκωνιά στο πρόσωπο»

Newsbeast.gr
Μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποίηση παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, έρχονται να προστεθεί νέα καταγγελία για ίδρυμα που φιλοξενεί παιδιά και μάλιστα ΑμεΑ. Τις καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Αττική, ερευνά η Υποδιεύθυνση Υπηρεσίας Ανηλίκων μετά από καταγγελία της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, η οποία είναι Εθελόντρια Γραμματέας του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου 4amea και μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός, η ίδια και ο σύζυγός της, Τάσος Μητρόπουλος έχουν ιδρύσει το υποστηρικτικό ίδρυμα για παιδιά ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα και έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον συγκεκριμένο Κέντρο Ειδι
15:40 23/11/2022

Έπιασε... 33άρι στην επαρχία ο Ολυμπιακός - Τα ρεκόρ Μίτσελ και Βαλμπουενά

filathlos.gr
Έπιασε... 33άρι στην επαρχία ο Ολυμπιακός - Τα ρεκόρ Μίτσελ και Βαλμπουενά 24/10/2022 Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Παναιτωλικό και πέρασε νικηφόρα (0-2) από το Αγρίνιο, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει στην επαρχία τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε, άλλωστε, ο Ολυμπιακός ήταν πριν μία τετραετία από τον ΟΦΗ (1-0), στις 21/10/2018. Έκτοτε έδωσε 33 παιχνίδια, έχοντας ρεκόρ 26 νίκες και 7 ισοπαλίες. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, έφτασε τις 50 νίκες στο πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους. Είχε σταματήσει στις 47 στην πρώτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά
14:22 24/10/2022

Super League 1: Μοναδικός Έλληνας που σκόραρε στην πρεμιέρα ο Τζαβίδας - Στη δεκάδα των γηραιότερων σκόρερ ο Βαλμπουενά

filathlos.gr
Super League 1: Μοναδικός Έλληνας που σκόραρε στην πρεμιέρα ο Τζαβίδας - Στη δεκάδα των γηραιότερων σκόρερ ο Βαλμπουενά 22/08/2022 Ο Μάριος Τζαβίδας του Ατρομήτου ήταν ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκόραρε (κόντρα στον ΟΦΗ) στην πρεμιέρα της Super League 1, στην οποία σημειώθηκαν συνολικά 20 τέρματα. Τα υπόλοιπα 19 τα πέτυχαν ξένοι παίκτες, με την πλειονότητα αυτών να είναι Αργεντίνοι (6 τέρματα) και Ισπανοί (5 τέρματα). Δύο γκολ πέτυχαν παίκτες από τη Σερβία και από ένα ποδοσφαιριστές από έξι διαφορετικές χώρες (Ολλανδία, Βραζιλία, Ισλανδία, Μεξικό, Τζαμάικα, Γαλλία). Από εκεί και πέρα, ο Ματιέ Βαλμπουενά με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό ματς
14:54 22/08/2022

Συγκλονίζουν Μητρόπουλος-Χρονοπούλου για το ΑΜΕΑ παιδί τους: «Δίνουμε μάχη κάθε μέρα, είμαστε μία ψυχή» (vid)

Gazzetta
Ξεκάθαρο μήνυμα να γίνει αποδεκτή η αναπηρία από την κοινωνία, θέλησαν να περάσουν οι Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος με φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
19:26 18/04/2022

Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους – «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»

Newsit
Γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν παιδιά ΑΜΕΑ. Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου βρέθηκαν  η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τον γιό τους. Η Νένα Χρονοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, στις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τόνισαν μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους – «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:22 18/04/2022

15 50 και Γιάννης Ζουγανέλης στο Metropolis live

patrasevents.gr
Metropolis LiveΤετάρτη, 02 Μάρ 2022 22:00Το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα επιστρέφει στην Πάτρα μαζί με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη !!! Οι 1550 με ανανεωμένο πρόγραμμα, με την δυναμική τους παρουσία και το μοναδικό επικοινωνιακό τους χάρισμα έρχονται στο METROPOLIS την Τετάρτη 2 Μαρτίου στα πλαίσια της καρναβαλικής εβδομάδας. “Όσοι τους έχουν δει ζωντανά το ξέρουν καλά ότι αυτά τα παιδιά… Την ιδρώνουν την φανέλα” μας λέει ο Τάσος Μητρόπουλος, ο επιχειρηματίας του πιο πετυχημένου χώρου τα τελευταία χρόνια. Τι να πεις για τον Γιάννη Ζουγανέλη .. Αμεσότητα , χιούμορ ,...
10:08 25/02/2022

Ο Tάσος Μητρόπουλος στο okmag: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παρουσίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο fashion show του

okmag.gr
Από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας της γενιάς του, ο Τάσος Μητρόπουλος δίνει σταθερά «το παρών» μέσα από τη διοργάνωση του Athens Xclusive Designers Week. Κάθε σεζόν η δουλειά του ξεχωρίζει για τα μοντέρνα αλλά και chic σχέδια, ενώ η νέα του κολεξιόν ήταν μια έκρηξη χαράς και χρωμάτων. Φέτος μάλιστα το fashion show του […] The post Ο Tάσος Μητρόπουλος στο okmag: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παρουσίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο fashion show του appeared first on OK.
14:20 25/11/2021

Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου έγινε 16 χρονών (φωτο)

spoilers
Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου έγινε 16 χρονών και του ετοίμασαν τούρτα έκπληξη.   Ο Τάσος Μητρόπουλος πόσταρε φωτογραφίες τους στο facebook και έγραψε: «Καλημέρα σε όλους σας, πολύχρονος ο Διονύσης και η Διονυσία. Εγώ έχω την τύχη να γιορτάζω σήμερα τον “άγγελο” που έδωσε νόημα στη ζωή μου, σήμερα ο Χρηστάρας κλείνει τα 16, και νιώθω τεράστια ευτυχία που το γέλιο δε λείπει ποτέ από τα χείλη του.   Να είστε όλοι καλά, να είναι καλά και όλα τα παιδιά του κόσμου, και να θυμάστε πως ότι βλέπουμε δύσκολο, δύσκολο θα μείνει… Καλή συνέχεια».       Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου έγινε 16 χρονών (φωτο)
19:33 17/12/2020

«Κραυγή αγωνίας» από τον Τάσο Μητρόπουλο: «Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας»

diaforetiko.gr
«Κραυγή αγωνίας» από τον Τάσο Μητρόπουλο: «Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας» Sos εκπέμπει μέσω της εφημερίδας Espresso Τάσος Μητρόπουλος για την ασφάλεια των παιδιών με αναπηρία, ύστερα από την κυβερνητική απόφαση να εξακολουθήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία Eιδικής Aγωγής, παρά την εφαρμογή του lockdown σε όλα τα υπόλοιπα εκπαιδευτήρια της χώρας. Δεν έχουν περάσει παρά λίγα […]
20:42 21/11/2020

Επιστολή – κόλαφος από τον Τάσο Μητρόπουλο: “Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας!”

Newsit
Sos εκπέμπει μέσω της εφημερίδας Espresso Τάσος Μητρόπουλος για την ασφάλεια των παιδιών με αναπηρία, ύστερα από την κυβερνητική απόφαση να εξακολουθήσουν τη λειτουργία τους τα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Επιστολή – κόλαφος από τον Τάσο Μητρόπουλο: “Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας!” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 20/11/2020

Τάσος Μητρόπουλος – “Κραυγή” αγωνίας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή: “Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας!”

tlife.gr
Sos εκπέμπει μέσω της εφημερίδας Espresso Τάσος Μητρόπουλος για την ασφάλεια των παιδιών με αναπηρία, ύστερα To άρθρο Τάσος Μητρόπουλος – “Κραυγή” αγωνίας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή: “Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας!” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:48 20/11/2020

60 χρόνια Α’ Εθνική: Ο Μητρόπουλος σκόραρε κοντά στα 40

sportstonoto.gr
Από την πλούσια θεματογραφία του λευκώματος «60 χρόνια Α’ Εθνική», η Super League παρουσιάζει τους μεγαλύτερους σε ηλικία που πέτυχαν γκολ στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 1996 ο Τάσος Μητρόπουλος επέστρεφε στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Βέροιας, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην άνοδο. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς έκλεινε τα 39 χρόνια του και […]
11:41 27/07/2020

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του Λάζαρου δεν φέρνει ανανέωση συμβολαίου

pagenews.gr
Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος έκανε κάτι που μόνο ο Τάσος Μητρόπουλος έχει πετύχει, αλλά αυτό δεν του έχει εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.
19:48 01/07/2020

Το νοσταλγικό ποστάρισμα του Τάσου Μητρόπουλου: «Στο Ναό χτυπάει η καρδιά μου»

fosonline.gr
Ο Τάσος Μητρόπουλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως και ο Ολυμπιακός της καρδιάς του, κάτι που φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά ο ίδιος.
13:54 20/05/2020

H Νένα Χρονοπούλου μοιράζεται τη χαρά της για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του γιου της

govastileto.gr
Η Νένα Χρονοπούλου και ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος έχουν αφιερωθεί στο μικρό Χρήστο και μάλιστα η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του μέρα με την...
15:09 25/04/2020

Nένα Χρονοπούλου: Το «θαύμα» που έζησε με τον γιο της Χρήστο! Βίντεο

tlife.gr
Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος ξεκίνησε να κάνει διάδρομο κάτι που χαροποίησε την ηθοποιό, ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος απαθανάτισε το Χρήστο εν δράσει! The post Nένα Χρονοπούλου: Το «θαύμα» που έζησε με τον γιο της Χρήστο! Βίντεο appeared first on TLIFE.
14:00 25/04/2020

Δεν ξαναγυρίζει ο Μητρόπουλος στο OPEN TV – Δείτε γιατί τα βρόντηξε [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Οριστικά παρελθόν από το OPEN αποτελεί ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε […] The post Δεν ξαναγυρίζει ο Μητρόπουλος στο OPEN TV – Δείτε γιατί τα βρόντηξε [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
19:12 02/12/2019

Οριστικό: Τέλος ο Μητρόπουλος από το OPEN TV μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

onsports.gr
Ο Τάσος Μητρόπουλος αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή του Total…
18:46 02/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load