#Τζακ Νίκολσον

Ο ξεχωριστός Τζακ Νίκολσον

fosonline.gr
Σαν σήμερα, στις 22 Απριλίου του 1937, βλέπει το φως του κόσμου ο Τζακ Νίκολσον.
10:48 22/04/2024

Δέσποινα Μοίρου: «Είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον – Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει»

tlife.gr
Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη ζωή της στην Αμερική, ενώ πέρασε To άρθρο Δέσποινα Μοίρου: «Είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον – Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 06/02/2024

Η μουσική του Ντάνι Έλφμαν για την πρώτη ταινία «Μπάτμαν» σε περιοδεία από συμφωνική ορχήστρα

Newsbeast.gr
Ζωντανά από συμφωνική ορχήστρα πρόκειται να παρουσιαστεί η μουσική του Ντάνι Έλφμαν για την πρώτη ταινία «Μπάτμαν» του 1989. Μάλιστα, η ορχήστρα θα περιοδεύσει σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024, έχουν προγραμματιστεί 14 συναυλίες, στο πλαίσιο της περιοδείας DC in Concert με αφορμή την 35η επέτειο από την κυκλοφορία της εμβληματικής ταινίας σε κινηματογράφους στις ΗΠΑ, το Παρίσι και το Λονδίνο. Η ορχήστρα θα παρουσιάσει το σάουντρακ μπροστά από οθόνη, στην οποία θα προβάλλεται η ταινία «Μπάτμαν» με τον Μάικλ Κίτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζακ Νίκολσον ως Τζόκερ. Η περιοδεία αρχίζει τον Ιανουάριο από το Λος Άντζελες και ολοκληρώνεται στο Λονδίν
12:00 11/09/2023

Προβολές ιταλικών ταινιών στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

eleftheriaonline.gr
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει κάθε Δευτέρα έως τις 24 Ιούλιου θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Με σφραγίδα ιταλική», στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφικά διαμάντια των 50’s και 70’s που έχουν σκηνοθετήσει σπουδαίοι Ιταλοί δημιουργοί. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -Δευτέρα 10 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., Επάγγελμα Ρεπόρτερ (The Passenger), Ιταλία-Γαλλία-Ισπανία, Έγχρωμη, 1975, Διάρκεια: 126’, Σκηνοθεσία: Μικελάντζελο Αντονιόνι. Με τους: Τζακ Νίκολσον, Μαρία Σνάιντερ, Ίαν Χέντρι, Στίβεν Μπέρκοφ. -Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 9 μ.μ., Umberto D., Ιταλία, 1952, Ασπρόμαυρη, Διάρκεια:
15:46 09/07/2023

Μέσα στη βίαιη, ερωτική σχέση του Τζακ Νίκολσον και της Αντζέλικα Χιούστον – «Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας»

in.gr
Η Χιούστον, ήδη συνηθισμένη σε χαρισματικούς και αρρενωπούς άνδρες ως κόρη του θρυλικού σκηνοθέτη Τζον Χιούστον, γνώρισε τον Νίκολσον σε ένα πάρτι στο σπίτι του το 1973. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια παθιασμένη σχέση «κρύου-ζεστού».
16:00 08/07/2023

«Στη φωλιά του κούκου» – Το ελεύθερο πνεύμα ενός ψυχασθενούς

eretikos.gr
Η ταινία «Στη φωλιά του κούκου», σε σκηνοθεσία Μίλος Φόρμαν και πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον, μιλάει για έναν εγκληματία με ελεύθερο πνεύμα που μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική και ηγείται, ως αρχηγός των ασθενών, της πτέρυγας ενός ψυχιατρείου με έναν ευχάριστο συνδυασμό θράσους και ευρηματικότητας. Το έργο, βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα του Ken Kesey, αιχμαλώτισε τη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:42 27/05/2023

Νέα εμφάνιση σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς έκανε ο Τζακ Νίκολσον

thebest.gr
Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς και η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική.
08:54 22/05/2023

Αγνώριστος ο Τζακ Νίκολσον στην τελευταία του εμφάνιση – Ατημέλητος και αξύριστος σε αγώνα των Λέικερς με τον γιό του

Newsbeast.gr
Αφού έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για 18 ολόκληρους μήνες, ο θρύλος του Χόλυγουντ, Τζακ Νίκολσον, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό. Ο Νίκολσον παρακολούθησε έναν αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς το Σάββατο, μαζί με τον γιο του, Ρέι Νίκολσον. Η τελευταία επαγγελματική εμφάνιση του 86χρονου Τζακ Νίκολσον ήταν στην ρομαντική κωμωδία του 2010 «How Do You Know» του Τζέιμς Λ. Μπρουκς, με πρωταγωνιστές τους Owen Wilson και Reese Witherspoon. Ο ηθοποιός απέφευγε εδώ και χρόνια να απαντήσει τις φήμες ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, καθώς παλεύει με την άνοια και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του. Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το dailymai
17:38 21/05/2023

Ο Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λέικερς μετά τις ανησυχητικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι του

Newsit
Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο αγαπημένος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε στο γήπεδο σε αγώνα NBA μαζί με τον γιο του, Ρέι.  Σημειώνεται πως πριν λίγες εβδομάδες ο 86χρονος Τζακ Νίκολσον εθεάθη στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πολλοί διατύπωσαν ανησυχίες για την ψυχική και σωματική υγεία του. Ωστόσο, την Παρασκευή (28.4.2023) ο Τζακ Νίκολσον βρέθηκε μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λέικερς μετά τις ανησυχητικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:24 01/05/2023

Επέστρεψε στο γήπεδο των Λέικερς ο Τζακ Νίκολσον έπειτα από απουσία 1,5 έτους

Newsbeast.gr
Στο πλευρό των Λέικερς βρέθηκε ο Τζακ Νίκολσον έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο, θέλοντας να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στον επόμενο γύρο  των play-offs του NBA. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του 86χρονου ηθοποιού, μετά τις ανησυχίες που εκφράστηκαν για την κατάστασή του, έπειτα από φωτογραφίες του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει και μία φωτογραφία του με τον Τι Μόραντ, πατέρα του γκαρντ των Γκρίζλις, Τζα. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζακ Νίκολσον είχε παρακολουθήσει από κοντά ματς των Λέικερς το φθινόπωρο του 2021, δηλαδή στην έναρξη της προηγούμενης σεζόν.
08:50 29/04/2023

Αφήστε τον Τζακ Νίκολσον ήσυχο

tovima
Ολοι θα γεράσουμε, αν είμαστε δηλαδή αρκετά τυχεροί και δεν πεθάνουμε πρώτα. Κάποιοι γερνούν καλά, κάποιοι όχι. Αυτό είναι όλο. Και το μόνο.
11:48 18/04/2023

Τζακ Νίκολσον: Πρώτη εμφάνιση μετά από 1,5 χρόνο

naftemporiki.gr
Προβληματισμό προκάλεσε στους απανταχού θαυμαστές του Τζακ Νίκολσον η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά από 1,5 χρόνο. Ο πολυβραβευμένος Νίκολσον απαθανατίστηκε από παπαράτσι στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, να… Τζακ Νίκολσον: Πρώτη εμφάνιση μετά από 1,5 χρόνο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:36 16/04/2023

Τζακ Νίκολσον: Πρώτη «παπαράτσικη» εικόνα μετά από δύο χρόνια – Φόβοι ότι «θα πεθάνει μόνος»

aek1924.gr
Αρθρο της Daily Mail που σχολίασε την εμφάνισή του προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Πρόσφατα, ο διάσημος και πολυβραβευμένος Τζακ Νίκολσον απαθανατίστηκε από παπαράτσι στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, να κάθεται στο μπαλκόνι του. Ο 85χρονος εμβληματικός ηθοποιός έχει αποσυρθεί από την υποκριτική από το 2010 και κάνει λίγες δημόσιες […] The post Τζακ Νίκολσον: Πρώτη «παπαράτσικη» εικόνα μετά από δύο χρόνια – Φόβοι ότι «θα πεθάνει μόνος» appeared first on AEK1924.gr.
15:26 16/04/2023

Η τελευταία παράξενη εμφάνιση του Τζακ Νίκολσον στο μπαλκόνι του σπιτιού του

eretikos.gr
Τα νέα στιγμιότυπα του ηθοποιού Τζακ Νίκολσον  που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν απορίες και μεγάλη ανησυχία. Ο 85χρονος καλλιτέχνης εθεάθη για πρώτη φορά έπειτα από 18 μήνες να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς. Φορούσε μια φόρμα και ένα μπλουζάκι, ενώ φαινόταν ατημέλητος. O ίδιος φαίνεται να βρίσκεται στα χαμένα, […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:08 14/04/2023

Έτσι είναι σήμερα ο Tζακ Νίκολσον – Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες!

irafina.gr
Ο θρύλος του κινηματογράφου Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς. O τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επανεμφανίστηκε μετά την έντονη φημολογία οτι ζει μόνος χωρίς φροντίδα, αποτραβηγμένος σχεδόν από όλους και όλα και θα έχει την κατάληξη του πρώην γείτονα και συνάδελφου […]
14:42 14/04/2023

Tζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες – Τι φοβούνται για τον ηθοποιό οι φίλοι του

tromaktiko.gr
Ο θρύλος του κινηματογράφου Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς.  O τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επανεμφανίστηκε μετά την έντονη φημολογία οτι ζει μόνος χωρίς φροντίδα, αποτραβηγμένος σχεδόν από όλους και όλα και θα έχει την κατάληξη του πρώην γείτονα και συνάδελφου […] The post Tζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες – Τι φοβούνται για τον ηθοποιό οι φίλοι του appeared first on Tromaktiko.gr.
14:09 14/04/2023

Τζακ Νίκολσον: Στο μπαλκόνι του σπιτιού του και σε άθλια κατάσταση ο 85χρονος σταρ – Video

okmag.gr
Nέες φωτογραφίες με τον 85χρονο Τζακ Νίκολσον έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν. Ο θρύλος του σινεμά φαίνεται ατημέλητος στο συγκρότημα του 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς καθώς ο φακός τον απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες. O ίδιος δείχνει σαν χαμένος με τις φήμες πως έχει κλονιστεί η πνευματική του […] The post Τζακ Νίκολσον: Στο μπαλκόνι του σπιτιού του και σε άθλια κατάσταση ο 85χρονος σταρ – Video appeared first on OK! Magazine.
10:46 14/04/2023

Δέσποινα Μοίρου: «Με τον Τζακ Νίκολσον ήμασταν ζευγάρι, μίλησε κι αυτός δημόσια για μένα»

Newside.gr
H Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για τον γάμο της με το μέλος των Pink Floyd, Scott Page ενώ αποκάλυψε τη σχέση που είχε στο παρελθόν με πασίγνωστο χολιγουντιανό σταρ. Στην ερώτηση αν ήταν ζευγάρι με το Αλ Πατσίνο η Δέσποινα Μοίρου απαντά: «Ο Αλ Πατσίνο ήταν ο δάσκαλος μου και […] The post Δέσποινα Μοίρου: «Με τον Τζακ Νίκολσον ήμασταν ζευγάρι, μίλησε κι αυτός δημόσια για μένα» appeared first on NewSide.gr.
18:38 06/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load