#Τζένη Βάνου

Φωτεινή Δάρρα για Τζένη Βάνου: «Αισθάνομαι λύπη γιατί αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην έχοντας μίνι μάρκετ»

tlife.gr
Τη Φωτεινή Δάρρα συνάντησε η κάμερα της «Ελένης» και η δημοσιογράφος, Φωτεινή Λασπά. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο Φωτεινή Δάρρα για Τζένη Βάνου: «Αισθάνομαι λύπη γιατί αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην έχοντας μίνι μάρκετ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 27/03/2024

5 τραγούδια που η Τζένη Βάνου ερμήνευσε υπέροχα

eretikos.gr
Η Τζένη Βάνου ήταν μια από τις σημαντικότερες φωνές για το ελληνικό τραγούδι του 20ου αιώνα. Η ερμηνεύτρια με την άστατη ζωή, τις αυτοκαταστροφικές τάσεις (σε ότι αφορά την επαγγελματική της πορεία) γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1939 και έφυγε από τη ζωή -μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο- στις 5 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.  Το […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
06:58 06/02/2024

Τζένη Βάνου: Η αξέχαστη τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 17 ετών

instyle.gr
Η τραγουδίστρια Τζένη Βάνου, το “αηδόνι” του ελληνικού τραγουδιού γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ευγενία Βραχνού. Αρχικά σκόπευε να σπουδάσει στη Φυσικομαθηματική Σχολή, αλλά μετά τη γνωριμία της με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, τον οποίο θεωρούσε μέντορά της, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1959 […] The post Τζένη Βάνου: Η αξέχαστη τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 17 ετών appeared first on InStyle.
20:46 25/10/2023

Tζένη Βάνου: Αγνώριστη σε ηλικία 22 ετών μαζί με τον Μίμη Πλέσσα – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Η Τζένη Βάνου υπήρξε μια από τις σπουδαίες ερμηνεύτριες του ελαφρού τραγουδιού. Η Ευγενία Βραχνού, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Φεβρουαρίου 1939 και πέθανε το 2014 σε ηλικία 75 ετών νικημένη από τον καρκίνο. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια […] The post Tζένη Βάνου: Αγνώριστη σε ηλικία 22 ετών μαζί με τον Μίμη Πλέσσα – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
22:46 23/09/2023

Καλομοίρα – Λουίζα Πυριόχου: Σαν δίδυμες στη σκηνή του J2US

okmag.gr
Με μια συγκινητική αναφορά στην Τζένη Βάνου που εμπνεύστηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Καλομοίρα και η Λουίζα Πυριόχου εντυπωσίασαν στον ημιτελικό του J2US. Η ταλαντούχα ηθοποιός φόρεσε ξανθιά περούκα και στάθηκε δίπλα στην Καλομοίρα. Οι δύο γυναίκες με εντυπωσιακά κόκκινα maxi φορέματα ερμήνευσαν με αισθησιασμό τη «Σκλάβα» και «έκλεψαν» τα δεκάρια της κριτικής επιτροπής. Κέρδισαν […] The post Καλομοίρα – Λουίζα Πυριόχου: Σαν δίδυμες στη σκηνή του J2US appeared first on OK! Magazine.
23:58 01/07/2023

Ότι αγαπώ: Αφιέρωμα στην Πόλυ Πάνου, τη Τζένη Βάνου και τη Ρίτα Σακελλαρίου

zappit.gr
Το Ότι Αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο, «υποκλίνεται» σε τρεις σπουδαίες γυναικείες φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού, αυτό το Σάββατο […] The post Ότι αγαπώ: Αφιέρωμα στην Πόλυ Πάνου, τη Τζένη Βάνου και τη Ρίτα Σακελλαρίου appeared first on Zappit.
15:34 18/03/2023

Τζένη Βάνου: Η σπουδαία καριέρα, ο Μίμης Πλέσσας και η κακοποίηση

in.gr
Η Τζένη Βάνου είχε μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση από τον σύζυγό της
22:44 05/02/2023

MadWalk 2022 – Μπεκατώρου: Τραγούδησε Τζένη Βάνου και έμοιαζε με σταρ του κινηματογράφου

okmag.gr
Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 13 δεκεμρβρίου στο Tae Kwon Do. Τo ΜadWalk 2022 πραγματοππιήθηκαν με κάθε λαμπρότητα με απίθανα acts και catwalks. Παρουσιάσυρια ήταν η εκθεμβωτική Μαριέττα Χροιυσαλά. Μάλιστα στο κόκκινο χαλί είδαμε stylish αλλά και εκκεντρικές παρουσίες. Το act που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτό του οίκου […] The post MadWalk 2022 – Μπεκατώρου: Τραγούδησε Τζένη Βάνου και έμοιαζε με σταρ του κινηματογράφου appeared first on OK! Magazine.
08:38 14/12/2022

Μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στη Τζένη Βάνου στο Ηρώδειο

naftemporiki.gr
Η Τζένη Βάνου σημάδεψε με τις ερμηνείες της μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκε με πολλούς από τους κορυφαίους συνθέτες και άφησε παρακαταθήκη μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες, που σιγοτραγουδιούνται ως σήμερα.
08:02 24/09/2022

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μεντζέλος και η Νεφέλη Φασούλη στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

in.gr
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάνουν μία στάση στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας για μία μοναδική μουσική βραδιά. Διαβάστε επίσης: Συναυλία – αφιέρωμα για τη Τζένη Βάνου στο Ηρώδειο με φιλανθρωπικό σκοπό Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχοντας πάντα δίπλα του την «all that jazz» Νεφέλη Φασούλη και τον δροσερό και […]
21:00 17/09/2022

Αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου στο Ηρώδειο στις 24/9

fosonline.gr
Μεγάλη συναυλία για την πιο χαρισματική φωνή του ελληνικού τραγουδιού, την Τζένη Βάνου, θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 24/9 και ώρα 9 το βράδυ
12:42 17/09/2022

Μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου στο Ηρώδειο

Zougla
Μια μεγάλη συναυλία για την πιο εμβληματική φωνή του ελληνικού ρεπερτορίου θα πραγματοποιηθεί...
08:06 16/09/2022

Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για φιλανθρωπικό σκοπό

grtimes.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 20.30. Ο Τάκης Ζαχαράτος, ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer γ’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι! Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους …. στην υγειά μας! Η Aντέλ θα γοητευτεί από την φωνή της Σοφίας Βέμπο και Έιμι Γουαϊνχάουζ από την φωνή της Εντίθ Πιάφ. Η Μαρλέν Ντίτριχ θα κρυφακούσει την Τζένη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διαλέξει ανάμεσ
17:48 15/09/2022

Τζένη Βάνου: Σοκάρει η κόρη της – «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πόνεσε πάρα πολύ»

tlife.gr
Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή To άρθρο Τζένη Βάνου: Σοκάρει η κόρη της – «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πόνεσε πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:48 08/09/2022

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για το φθινόπωρο

protagon.gr
Από Ευριπίδη, Σπανουδάκη, Ερος Ραματσότι, τζαζ, μέχρι Τζένη Βάνου και Μοσχολιού έχουν οι παραστάσεις, που ξεκινούν από το τέλος Αυγούστου και τελειώνουν στις 10 Οκτωβρίου The post Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για το φθινόπωρο appeared first on Protagon.gr.
15:48 28/06/2022

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η Τζένη Βάνου είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε»

zappit.gr
Η Μπέσσυ Αργυράκη φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Η Τζένη Βάνου είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε» appeared first on Zappit.
00:46 01/06/2022

Masked Singer 7/4: Ο γορίλας έρχεται ως Τζένη Βάνου

youfly.com
Ποιος κρύβεται πίσω από τον Γορίλα, που τραγουδά Τζένη Βάνου απόψε στο The Masked Singer; Το δεύτερο επεισόδιο του φαντασμαγορικού show κρύβει πολλές εκπλήξεις! The post Masked Singer 7/4: Ο γορίλας έρχεται ως Τζένη Βάνου appeared first on Youfly.
12:08 07/04/2022

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Τζένη Βάνου

Zougla
Η Τζένη Βάνου, η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελαφρού τραγουδιού, με τη μοναδική βραχνάδα και το τζαζ ηχόχρωμα στη φωνή της, έφυγε...
15:06 05/02/2022

Τα 10 πιο σημαντικά «Σαν Σήμερα»: Πέθανε η Τζένη Βάνου

Gazzetta
Σαν σήμερα το 2014 «έφυγε» από τη ζωή η ελληνίδα τραγουδίστρια Τζένη Βάνου.
07:02 05/02/2022

Paco’s Project: Σούπερ αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου! Τραγουδά η κόρη της Αθηνά

irafina.gr
Αυτή την Παρασκευή έχουμε την μεγάλη τιμή και χαρά να είναι κοντά μας η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της Τζένης Βάνου, για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της αξέχαστης μητέρας της, της ανεπανάληπτης Τζένης που όλοι αγαπήσαμε! Μαζί της ο Μάριος Παύλος Ιωαννίδης στο πιάνο, ο Γιάννης Γεωργίου στο μπουζούκι και ο Άλκης Αντωνίου στην κιθάρα. […]
15:18 29/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load