#Τζίμι Κίμελ

Ο Τραμπ μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο - Η ατάκα που τον εξόργισε

thetoc.gr
Ο Τζίμι Κίμελ έκανε κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στην υπόθεση με τη Στόρμι Ντάνιελς.
17:09 19/04/2024

Βραδιά Οσκαρ: 18 συνταγές για τσιμπολόγημα με την παρέα

myvolos.net
Είναι λίγο αργά μια η ώρα το πρωί της Δευτέρας που θα προβληθεί στην Ελλάδα η απονομή των Όσκαρ. Αλλά άμα είστε φανατικοί σινεφίλ θα το ξενυχτήσετε για να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση τη βραδιά, που έχει και φέτος οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ, για να μάθετε από πρώτο χέρι τι ψήφισαν τα μέλη της Ακαδημίας. […]
18:46 10/03/2024

Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία «Η κοινωνία του χιονιού» που είναι υποψήφια για Όσκαρ - Τι έγινε στις Άνδεις το 1972

Newsit
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα 96ά Όσκαρ, με τους σταρ να ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου, που πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου του 2024, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ. Κι αν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Oppenheimer» που διεκδικεί 13 χρυσά αγαλματίδια και στο «Poor Things» του ... Περισσότερα To άρθρο Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία «Η κοινωνία του χιονιού» που είναι υποψήφια για Όσκαρ - Τι έγινε στις Άνδεις το 1972 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 24/02/2024

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι και το 2024 ο παρουσιαστής της απονομής των βραβείων Όσκαρ

thebest.gr
Η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 10 Μαρτίου 2024 βρήκε τον παρουσιαστή της και είναι ένα γνώριμο και δημοφιλές πρόσωπο.
22:00 18/11/2023

Οσκαρ 2024: Παρουσιαστής ο Τζίμι Κίμελ για τέταρτη φορά

myvolos.net
Newsroom 16.11.2023 • 10:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο βραβευμένος με Emmy Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο «Dolby Theatre» του Λος Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC. Η σύζυγος του παρουσιαστή Μόλι ΜακΝίρνι (Molly McNearney), […]
11:46 16/11/2023

Τζίμι Κίμελ για απεργία των συγγραφέων: «Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες»

thecaller.gr
Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert), Τζίμι Κίμελ (Jimmy […]
11:00 03/09/2023

Ο Τζέρεμι Ρένερ μπήκε χορεύοντας στο πλατό του Τζίμι Κίμελ (βίντεο)

ieidiseis.gr
Ο διάσημος ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του βραδινού talk show.Ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα, καλεσμένος στο «Jimmy Kimmel Live!» για να μιλήσει για το περιστατικόαλλά  και την νέα του σειρά στο Disney+ «Rennervations». Ο διάσημος ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του βραδινού talk show, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Με ένα πλατύ χαμόγελο, ο ηθοποιός χόρεψε λίγο πριν καθίσει, ενώ φαίνεται να έχει επανέλθει μετά και τις φυσιοθεραπείες. «Αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιος είναι ο πιο σκληρός Αvenger, αυτό έχει ξεκαθαρίσει τώρα, σωστά;» ρώτησε χιουμοριστικά ο Τζίμι Κίμελ με
23:32 11/04/2023

Μπεν Άφλεκ: Εξηγεί γιατί φαίνεται σαν να βαριέται

neolaia.gr
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζίμι Κίμελ, ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε ότι πρόκειται για συχνή παρεξήγηση. (ΒΙΝΤΕΟ)
15:12 30/03/2023

Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στις «κατηγορίες» ότι βαριέται – «Έτσι είναι το πρόσωπό μου»

Newsit
Ο Μπεν Άφλεκ είναι ξεκάθαρος. «Έτσι είναι το πρόσωπό μου», απάντησε στις «κατηγορίες» του κόσμου ότι βαριέται ή ότι είναι μίζερος σε κάθε δημόσια εμφάνιση που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της συζύγου του, Τζένιφερ Λόπεζ, σε απονομές βραβείων και άλλες εκδηλώσεις. Μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο Μπεν Άφλεκ κλήθηκε να ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στις «κατηγορίες» ότι βαριέται – «Έτσι είναι το πρόσωπό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:04 30/03/2023

Όσκαρ 2023: Σάλος με την ερώτηση του Κίμελ στην Μαλάλα Γιουσαφζάι – «Είσαι η ντροπή του έθνους», γράφουν στο ίντερνετ

eleftherostypos.gr
Όσκαρ 2023: Σάλος προκλήθηκε στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ εξαιτίας του παρουσιαστή της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ και συγκεκριμένα με μία ερώτηση που έκανε στην 25χρονη ακτιβίστρια και Νομπελίστα Ειρήνης από το Πακιστάν, Μαλάλα Γιουσαφζάι. Η Μαλάλα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από το ντοκιμαντέρ «My Name is Malala» του 2015, που […] Το άρθρο Όσκαρ 2023: Σάλος με την ερώτηση του Κίμελ στην Μαλάλα Γιουσαφζάι – «Είσαι η ντροπή του έθνους», γράφουν στο ίντερνετ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:30 13/03/2023

Οργή στο Twitter για την αμήχανη ερώτηση του Τζίμι Κίμελ στη Μαλάλα Γιουσαφζάι στα Όσκαρ 2023 – «Είναι εθνική ντροπή»

Newsbeast.gr
Οργή επικρατεί στο Twitter μετά την τελετή απονομής Όσκαρ 2023, καθώς κατά την διάρκεια της ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ έκανε μια ερώτηση στην Μαλάλα Γιουσαφζάι που είναι βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης και την έφερε σε αμηχανία. Συγκεκριμένα, πλησίασε την ακτιβίστρια από το Πακιστάν και την ρώτησε «αν ο Χάρι Στάιλς πράγματι έφτυσε τον Κρις Πάιν» αναφερόμενος σε ένα περιστατικό ανάμεσα στους δύο άνδρες, σύμφωνα με την dailymail.co.uk. Τότε, εκείνη εμφανώς έκπληκτη από την ερώτηση που δεν είχε σχέση τόσο με την ίδια, όσο και με την συγκεκριμένη βραδιά, απάντησε στον παρουσιαστή «εγώ μιλώ μόνο για την ειρήνη». «Ξέρεις κάτι, γι’ αυτό είσαι η Μαλάλα και κανείς άλλος δεν είναι. Αυτή είναι μι
17:24 13/03/2023

Όσκαρ 2023: «Ντροπή σου Τζίμι Κίμελ» – Οργή κατά του παρουσιαστή για ερώτησή στη Μαλάλα Γιουσαφζάι

tromaktiko.gr
Οργή στο twitter για την ερώτηση του οικοδεσπότη των φετινών Όσκαρ Τζίμι Κίμελ στην βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι για το αν… ο Χάρι Στάιλς έφτυσε όντως τον Κρις Πάιν  Δεν έλειψαν και φέτος οι άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ. Συγκεκριμένα, στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ο διάσημος […] The post Όσκαρ 2023: «Ντροπή σου Τζίμι Κίμελ» – Οργή κατά του παρουσιαστή για ερώτησή στη Μαλάλα Γιουσαφζάι appeared first on Tromaktiko.gr.
16:50 13/03/2023

Oscars 2023: Το «καρφί» του Τζίμι Κίμελ για τον Γουίλ Σμιθ μετά το περσινό… χαστούκι

tlife.gr
Η 95η τελετή των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε χθες στο Los Angeles και πλήθος σταρ έδωσαν το παρών To άρθρο Oscars 2023: Το «καρφί» του Τζίμι Κίμελ για τον Γουίλ Σμιθ μετά το περσινό… χαστούκι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:26 13/03/2023

Όσκαρ 2023: Οι μεγάλοι νικητές και οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς

okmag.gr
Ο Τζίμι Κίμελ έπεσε με αλεξίπτωτο στη σκηνή των Όσκαρ 2023 δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης βραδιάς. Έχοντας την εμπειρία δύο ακόμα διοργανώσεων ο παρουσιαστής κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ τον είδαμε να εμφανίζεται μέχρι και με γαϊδουράκι κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Η 95η τελετή απονομής ξεκίνησε στις 2 αφού προηγουμένως οι […] The post Όσκαρ 2023: Οι μεγάλοι νικητές και οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς appeared first on OK! Magazine.
05:12 13/03/2023

Oscars 2023: Ο Τζίμι Κίμελ έριξε το «καρφάκι» του για τον Γουίλ Σμιθ – «Αν κάποιος εδώ μέσα διαπράξει μια πράξη βίας…»

tromaktiko.gr
Η 95η τελετή των Oscars ξεκίνησε με τον μονόλογο του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος δεν μπορούσε να μην σχολιάσει όσα συνέβησαν κατά την περσινή τελετή και το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γουίλ Σμιθ μετά το βίαιο περιστατικό έλαβε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και ο παρουσιαστής της φετινής […] The post Oscars 2023: Ο Τζίμι Κίμελ έριξε το «καρφάκι» του για τον Γουίλ Σμιθ – «Αν κάποιος εδώ μέσα διαπράξει μια πράξη βίας…» appeared first on Tromaktiko.gr.
03:30 13/03/2023

Τζίμι Κίμιλ: Ποια είναι η κούκλα σύζυγός του – Όταν γνωρίστηκαν έβγαιναν με άλλους

okmag.gr
Ο Τζίμι Κίμελ έχει αναλάβει να παρουσιάσει την 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Εκτός από επιτυχημένος παρουσιαστής όμως είναι και ένας στοργικός σύζυγος. Ο 55χρονος Αμερικανός παρουσιαστής είναι παντρεμένος με την Μόλι ΜακΝίρνι από το 2013. Ποια είναι η κούκλα σύζυγος του Τζίμι Κίμελ Η σχέση τους ξεκίνησε από επαγγελματική αφού συνεργάζονταν στο Jimmy […] The post Τζίμι Κίμιλ: Ποια είναι η κούκλα σύζυγός του – Όταν γνωρίστηκαν έβγαιναν με άλλους appeared first on OK! Magazine.
18:10 10/03/2023

Όσκαρ 2023: Το «κόκκινο χαλί» δεν θα είναι κόκκινο μετά από 62 χρόνια

Newsbeast.gr
Το εμβληματικό «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ, στο οποίο οι επώνυμοι θέλουν όχι μόνο να πατήσουν αλλά να καταφέρουν να κερδίσουν και τις εντυπώσεις είτε με τις κομψές είτε με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις, αλλάζει πλέον χρώμα. Για πρώτη φορά, έπειτα από 62 χρόνια, το διάσημο «κόκκινο χάλι» από φέτος δεν θα είναι κόκκινο αλλά… σαμπανί. Το νέο χρώμα αποκαλύφθηκε την Τετάρτη από τον οικοδεσπότη της φετινής τελετής, Τζίμι Κίμελ. «Αυτό το χαλί είναι τόσο όμορφο», δήλωσε ο Κίμελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου χαλιού έξω από το Dolby Theatre στο Χόλιγουντ. Στη συνέχεια, αστειεύτηκε ότι η αλλαγή προκλήθηκε από το περσινό χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, επί σκηνής. Σημειώνεται πως θα
21:32 09/03/2023

Τέλος εποχής στα Όσκαρ - Το κόκκινο χαλί άλλαξε χρώμα!

Newsit
Αλλάζει χρώμα το περίφημο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, αποκάλυψε χθες Τετάρτη (8.3.2023) ο οικοδεσπότης της φετινής 95ης τελετής απονομής των βραβείων Τζίμι Κίμελ, λίγες ημέρες πριν τις λαμπερές εμφανίσεις των σταρ του Χόλιγουντ σε αυτό. Τα βραβεία Όσκαρ θα απονεμηθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου (02:00 ξημερώματα Δευτέρας, ώρα Ελλάδας) και στην επίσημη αποκάλυψη του νέου ... Περισσότερα To άρθρο Τέλος εποχής στα Όσκαρ - Το κόκκινο χαλί άλλαξε χρώμα! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:48 09/03/2023

Οι 2 σταρς που κέρδισαν Όσκαρ για μόλις 5 λεπτά ερμηνείας

okmag.gr
Τα Όσκαρ 2023 θα πραγματοποιηθούν στις 12 Μαρτίου με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ και καθώς πλησιάζουν μερικά trivia αξίζει κανείς να τα θυμηθεί. Ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν σταρς που κέρδισαν Όσκαρ για ένα απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα στην οθόνη όπως ας πούμε μόλις 5 λεπτά. Ο ρόλος τους αυτός ήταν αρκετός όμως για να τους […] The post Οι 2 σταρς που κέρδισαν Όσκαρ για μόλις 5 λεπτά ερμηνείας appeared first on OK! Magazine.
18:00 09/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load